Трета жертва взе тежката катастрофа при Луковит

Трета жертва взе тежката катастрофа при Луковит - днес е починала в болницата пострадалата при произшествието Цветелина Таслакова от Плевен, съобщиха близките й

Обратно в новината

Коментари - Трета жертва взе тежката катастрофа при Луковит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде сте решени на всичко майки след като стане нещастието? Защо няма нито една, която да каже как "тормози" децата си (момчета и момичета) за да не стават участници в пътни произшествия. И да! Реанимационни легла трябват, но по добре е да няма кандидати за тях. По добре децата ви да плачат и "страдат" отколкото вие!

Пътувам често извънградско... Карам в средна лента по магистралите, поддържам скорост 120 - 140 ... миналата седмица, за разстоянието Бургас - София, ме изпревариха поне 15 пъти от дясно, по аварийната лента, поне 4-5 пъти разни кретени рязко се врязаха пред мен.... По мое мнение за тези няколко часа имаше поне 20 ситуации които на косъм не се превърнаха в ПТП..... Изобщо не разбирам хората, които вдигат 200 мислят се са богове /щот си е купил мощна кола/ и не се съобразяват с пътната обстановка.... да нямаме аутобани с по 5 ленти, та да има и лента за тия скорости.... Всички ние сме виновни и шофьорите, и корумпираната ни полиция, и неспазването на законите.... Няма да се оправим никога... прост народ сме си...

Жалко за загиналите, но основната причина не са законите, а простотията и манталитета на българина. Държането по пътищата е като на боко тиквата. Всеки знае всичко, никой никого не уважава, всички селяни станаха граждани...

Съболезнования за в всички деца.Светла им памет,ама аз изкам да попитам защто , след като са пили алкохол се качват в колата,това си е тяхна отговорност.Няма ли поне един да каже, не неможе той е пил или пиян няма да се качвам при този шофьор.

Глупи, пиян е бил мангала, който ги е блъснал а не те, запознай се с историята преди да коментираш

Хубаво Момиче, СВЕТЛА МУ ПАМЕТ

Жалко за хубавото, момиче, жалко. Съболезновения на близките и. СВЕТЛА И ПАМЕТ. Цветелина, почивай в МИР.

карал кола за 5000лева ... така каза че в германиа толкова струва бмв х6 от строителство го бил купил без книжка щот па и 8 клас нямал тези адвокати или са киорави или не знам..

.

Хора, по пътищата се води война. При природно бедствие загиват 7-8 човека и се веднага национален траур. За месец УБИВАТ 60-70 човека/предимно млади/ и никой не забелязва. Просто се съобщава за поредния пътен инцидент с поредните 3-4 жертви. И какво от това.......За Правосъдието ни няма какво да се говори.......

Какво правосъдие бе баце. днес се помляха - алкохол и без книжка, вчера се помляха - алкохол и без книжка, преди седмица - минал пред влака, предимесец - пак минал пред влака и пак на спусната бариера... Акъл ли да им налива съдията или възпитание?

Каква война бе, шушльо! Няма война! Има ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА! 1. Полицаите не санкционират ефективно; 2. Съдиите не осъждат 3. Хората са неграмотни и без капка толерантност! Ние се мразим на пътя... изпреварваме срешу насрещно движеща се кола! Не се зачитат знаци, маркировки и ограничения на скоростта... няма война! това го измислиха медиите за да си правят новините...

Прав си, няма война, има липса на "първите 7 години". Държавната политика беше единствено да се разбие градивната клетка на обществото - семейството. От там вече и повечето други проблеми, един от които е и т.нар. "война на пътя".

Траур за някакви си боклуци? Трябва празник да е всеки път, когато умре някое пияно чагарче на пътя или в масов бой в някоя от многото чалга дупки.

Колумбиана

Изрод! преди да коментираш, се запознай със случая!!! Нито един от 4-мата младежи не е употребил алкохол! Навръх Гергьовден са тръгнали на изпит по Конституционно право... Движили са се в тяхната лента, с нормална скорост. Срещу тях, в тяхната лента изкача манго, с БМВ-то без някаква причина... Имало е място да се размине още една кола, но той до последно се движи срещу тях!В тяхното платно! На всичкото отгоре бяга от местопроизшествието, докато сестра ми вие от болка! Не мога да проумея как може да има толкова злоба, дори в такава трагедия! Що не дадеш медал на убиеца!? Тъпак!!!!

От бедствието не можеш да се опазиш. А от самонадеяни недорасляци, които показват как не могат да карат?

За 1 месец в България са намерили смъртта си на пъта 65 души! Това е потресаващо! Съболезнования на родителите на това Слънце! Трагедия.

Съжалявам... Безкрайно... Защо не се обединят с роднините на хлапето дето беше убито на скоро на центъра в пешеходната зона и с други такива родители и роднини... Обединението прави силата Имат повече шансове ако се направи някаква организация, асоциация или дори партия... Нали сте недоволни, че нямате за кого да гласувате...

След дъжд качулка! Обединението срещу малоумието трябва да е преди, а не след случилото се!

и съдебната система у нас са такива,че ни тласкат към саморазправа,нямайки доверие в тях.Българското юридическо лоби е най-големият виновник за злините,които ни се случиха по време на т.нар. демокрация!

най се нервирам когато чета че някой бил с 100 висящи дела какво означава висящо дело или има дело или няма дело докато продалжава da има такава гавра наречена висящи дела и таkava седабна система ,ще продаляваме да прибираме децата ни в дървени сандъци

И 12 издадени присъди имал !!! Не 1 , а цели 12 - и си живее свободно, и си кара БМВ за 100 бона. Ако имахме прокуратура и съдии, дори за това щяха да се хванат и да го държат зад решетките. Ама нямаме... Жалко!

...не става приятел... ...Време е за ДЕЛА....НА ДЕЛО да ги направим..."ВИСЯЩИ"...ако ме разбираш правилно...

Още Ботев е писал, че там едного окачили на въже да се поизсуши малко...

Съболезнования на всички!!Майката адвокатка защитава такива от които си пати!

Вечерните новини по тв изобилстват от катастрофи в цялата страна.Млади хора гинат,убити от други млади хора.Защо не се въведе някакъв ред ,да спре това шофиране в пияно състояние и без книжка?!По селата масово карат пияни тинейджъри-и българи и цигани.Не остават по-назад и възрастните-за тях не важат ли законите.Това е лошият пример на родителите-бързо шофиране,колкото се може с повече алкохол.Жалко за хубавото момиче,Бог да го прости и да помогне на родителите да живеят.

а кажи как да се спре шофирането в пияно състояние и без книжка ??? всеки казва това , но никой не дава решение. в арабския свят има смъртни наказания за доста тежки престъпления и въпреки това се извършват такива.

Току-що дадоха интервю този примат, който даже НЕ се чувствал и виновен !Е няма такава наглост

Хубаво момиче!!! Бог да го прости!!! Да не говорим за възмездие, защото в България този троен убиец от съда няма да го получи. Може би все пак някой ще се реши да ми даде заслуженото.

Пиша го за трети път!В това подобие на държава автомобилното движение трябва да бъде забранено!ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ НАЦИЯТА!Пътища няма,водачите прости,а колите са правени в държави където такива проблеми няма!И не искам да слушам,че автомобилното движение е необходимо за държавата(която не съществува)тоест икономика,промишленост и т.н.(които не съществуват)ДА СЕ СПРЕ ТОВА НЕРАЗУМИЕ!!Автомобилното движение е за ХОМОСАПИЕНС!

Аз пък ще ти го напиша само един път - хайде бегом към Африка! Там няма да имаш подобни проблеми - за теб ще бъде по-добре и най-вече за нас.

Нямат ли тези деца родители, близки, приятели, от които поне 1 да се заеме с мангала? Не да чакат правосъдие, защото дори и да има такова в БГ ?!?, единственото справедливо за циганина наказание е отменено. ДОШЛО Е ВРЕМЕ ВСЕКИ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ДА СЕ ЗАЕМЕ ПОНЕ С ПО 1 ЦИГАНИН! ДОКАТО СМЕ ОЩЕ 5:1 , ЧЕ МНОГО СКОРО СЪОТНОШЕНИЕТО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ И ТОГАВА.....

три прекрасни български деца си отидиха от тоя свят без да имат грам вина за нищо! един безсмислен паразит и убиец ще остане да живее, ще излежи там нещо, колкото и да не е без хич и ще продължи да паразитира и нанася вреди на нормалните човеци, влачейки безнаказано стотици висящи дела за стотици золуми! интересно, все пак-когато останат само безсмислените престъпници и паразити, политиците и магистратите-кой ще ги храни тия?! Бог да я прости! ...И съболезнования към безутешните й родители.

да се уточним,паразитите в българия са 7 млн.хубавото е,че доста бързо намаляват

А ти къде паразитираш? Щото ако не си в България, гледай на подобни стени за коментари като на "read only"!

Точно в този случай младежите нямат никаква вина ,поне от това ,което се изнесе в медиите по случая. Блъска ги циганин без книжка с 92 висящи дела за други престъпления. между другото преди дни излезе от ареста.!!! Да живее така наречената "правосъдна" система в БЪЛГАРИЯ!!!Почивай в мир дете! Дано си на по-добро място!

Да, по телевизията дадоха мангала и интервю с него. Адски неграмотен, не може да върже 2 изречения на кръст. Каза че не съжалява че е карал, но съжалявал за инцидента. Пуснали го защото не могли за 2 месеца да му повдигнат обвинение!!!, че какво му е сложното на това обвинение не разбирам. Те били толкова пияни мангала и циганката в колата че не знаели кой е карал - смятай!

Има ли начин да се провери колко такива като този циганин,предизвикал катастрофата,карат без книжки или с купени такива.На всичко отгоре,наглостта и цинизма,с която се оправдават че книжката не правила шофьора.

Бог да прости ! Явно нещата по пътищата не са наред. 1. ограничете 100 -110 км по магистралите . 2. Всеки които е млад шофьор нека да има ограничение 80 км да кара поне 2 г . Жалко, много жалко не кАТ, МВР ще решат проблема а самите ние следва да внимаваме , нямаме нужда от изпълнение, доказване , катастрофа може да има и шофьор с практика ако не внимава или другите около него . Ако има шофиране с алкохол , без право на управление , ако повтори без книжка солена глоба или може би когато на нас българите бръкнат в джоба се замисляме . КАТ си върши работата но не може сигурно да огрее , нито да мисли вместо нас .

за млад шофьор (под 2 години) и за шофьори над 68г ограничения: магистрала -100км, градско- 40 (голямо свиркане ще падне), шосе - 70км.

Предполагам, че пишете за хора, които ИМАТ книжки, а не такива, дето нямат? Защото ако е така, е меко казано глупаво и неразумно предлжението Ви. Става въпрос за индивид, който не може да чете и пише. Който никой не го е одобрил да управлява МПС. Всеки тъмнозелен, видян на пътя, трябва да бъде подложен на много щателна проверка. Хванат без книжка - поне 10 години да гледа денят навън през прозорче 10х10 см, и бой всеки ден. Хванат пиян - никога повече да не помисля да управлява мпс, електронна гривна, за да бъде внимателно следен до края на дните му, забрана да напуска страната за 30 години напред. Всичко останало е бошлаф работа. Има и друго, но то се отнася за хората с книжки, не за М,АНГАЛИТЕ, които нямат.

Ако имахме КАТ,МВР...съдебна система...нямаше да има толкова много жертви по пътищата!Но в живота "ако "няма-или има,или няма....нека да ти лека пръстта,мило дете....прости......

Ако имахме, но нямаме...

българите не бяха толкова корумпирани,все гледат да бутнат нещо на катаджията,един път се отървават,друг път се отървават на третия път стомната се счупва,като на тази по-горе

Бог да прости и Цвети! Хора, внимавайте бе! Поддържайте си колите и карайте по-бавно. Всички имаме семейства и искаме да се върнем при тях! По-добре с 20 минути по-късно, отколкото никога! Мир на праха на жертвите, изпозагинали по улиците и шосетата на страната ни!

Съболезнования! Дано да успеят!