Катастрофата в Ню Джърси може да е саботаж или тероризъм

Разследващите органи не изключват хипотезата за умишлена повреда или тероризъм като причина за железопътната катастрофа в Ню Джърси.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофата в Ню Джърси може да е саботаж или тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако килърито стане президент,по-добре е да спрат всички влакове и самолети ...

тва ще е работа на Путин :)

може и да е сириец,иракчанин,либиец,турчин,афганистанец или обожател на "аллах акбар".

как става без име?

Поредното доказателство за безграничната човешка глупост. Как е възможно при днешното ниво на технологии и смешно ниската цена да няма система, която автоматично да ограничава скоростта на влака при приближаване на спирката и да започне пълно спиране при достигане до критично близко разстояние от спирката. Това е изключително евтино да се направи, срамота е да го няма.

щатите са 50 години назад с технологиите, например при ядрените им оръжия още се използват 8 инчови дискети, които са технология от 70-те години на миналия век.

нали на този влак се возят богати хора - що не си извадят пари от собствения джоб и да платят за да се направят влаковете и трасето по безопасни. ама логиката да плащат колкото се може по малко данъци и да ползват евтини обществени превози дето се стопанизват и оперират от държавата. или да приватизират влаковете или и да има конкуренция. безопасността ще стане приоритет тогава.

На лудите ркави, им се межделеят терористи на всеки километър!!! Баси смешниците!!!

ма ти вече ептен почна да обаркваш понятията. че какви казваш са американците ? луди крави, терористи или смешници ? порови се из паижанясалото ти мазе над раменете ти и се опитаи да отгатнеш кои какав е щото си доста смешен с тая неяснотия.

Тези са се объркали- помислили са, че това е Ориент експрес.

Добре де не можели машиниста да е имал гъбички и докато се дръгли да е станала белята Що трябва да е тероризъм непременно

ватниците събули налъмите и седнали зад американските компютри да коментират NJ Transit. Глупаци.

Незнам какво е ватник, но отдавна не съм виждал американски компютър! Може би в някой музей?

щото Dell, HP, Asus и Acer не са... Много работи не знаеш ти. Къде се буташ у А група незнам.

Всички компютри се произвеждат в комунистически Китай, с руски суровини. щатите нямат потенциала да правят компютри

Нямат! Може ли да ни споделите именцето на един русский производитель на персональни компютри? Не асемблатор. Производител!

Какъв тероризъм САЩ са терорист номер едно. Да убиш терорист не е пресъпление. Дали американец дали джихадист няма разлика напротив американците са виновни за смърта на много повече хора отколкото джихадистите 1 000 000 Избити в Ирак само.

Що се мешат, а не ги оставят да се изколят там?

За бедите беднотията на Балгарите са виновни олигарсите 10 ли колко нама кой да ги и партите

На бедните им е най-виновна собствената простотия. А иначе други виновни все ще се намерят.

Според мен е тероризъм! Всеки път, когато управляващата диктатура в САЩ сгази сериозно някъде лука, веднага следва сериозна катастрофа, която да стане тема 1 в медиите за някакъв период. Така "осирането" се скрива от обществеността. Я самолет ще изчезне, я ще се блъсне в някой център, я някой влак ще дерайлира, я някой с две имена се развихри с автомат в някой университет... Прекалено чести повторения, за да са случайности!

Брутално се осраха от няколко дни. Повече от това няма накъде.

И накрая пак ще се окаже, че е всеизвестната американска глупост.

бит и еван не признават...

Жалко за пострадалите. Обаче - Бившият говорител на Пентагона контраадмирал Джон Кърби бе назначен официално за говорител на Държавния департамент на САЩ, един от най-видните постове на американската дипломация - та същия днес индиректно заплашва Русия с терористични атаки !!! Тез диваци нямат спирачки.

А ГОВОРИТЕЛЯ НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ КАЗА ЧЕ РАШКИТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ТОЧНО В СИРИЯ СА "СЪВЕТНИЦИТЕ" НА ДЖИХАДИТЕ ОТ БЛЯКУОТЪР :)))

В този смисъл, случайности няма, вкл. и за станалото в Ню Джърси. Кърби попресоли манджата, а Бог е вечно буден за такива безумни заплахи.

Това си е ачик ачик същата работа,като оня с камиона на английската алея.

ЕЙ , МЕДИИТЕ , ЩЕ СИ ДЪРПАМЕ УШИТЕ : .. ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВСЯКО СПОМЕНАВАНЕ НА ТЕРОРИЗЪМ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА КЛИНТЪНКАТА И БАРАК - СИНА НА ХЮСЕИН :))

новините от САЩ да три вида: 1. полицаи застреляли негър 2. някой стреля из мол, училище или университет 3. катастрофа - самолет или влак.... Всеки ден има нещо такова!

даже по-често. Годишно май бяха три хиляди убийства! За сто години загива един град като Пловдив.

да бе, интересна работааа..... как може да се трепят толкова много там и пак населението да нараства с по няколко пловдив-а на година а в балгария дето хич не са трепят населението намалява...??? иди че разбери.

Господ си знае работата за тези зомбита!

Това което е в изгода на върхушката.

Глупости. Ако са искали да правят саботаж или терор - щели са да го направят на друго място - където влакът щеше да се движи на пълен ход и жертвите и щетите щяха да са повече. Пък те - на гарата, пред камерите...

Да въвеждат вече роботи да карат влаковете!

па те са по лесни и от хората

През нощта са видели Путин да обикаля релсите с пила за нокти и да ги манипулира, а след това със зъби късал кабелите на спирачките, а междувременно едни зли руски хакери от Кремъл са хакнали сървъра на общежитието на МИТ и са краднали голи снимки на няколко студентки, с цел да отклонят вниманието .

И , ако може да те помоля , кажи поне кога да се смеем , че по-голям , от твоя тъпизъм не бях чел , досега... Там в "гетото" , явно глада ви удря в мозъка !?

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Идиота Буш и идиотката Клинтън отвориха арабската кутия на Пандора и сега народите на Европа и Америка берат ядовете, а идиотите си живуркат и не им пука, даже Клинтъновица ще става нов Клинтън, а той - първа дама.

има една новина за тази катастрофа и веднага пускате втора? Защо? Просто можете да я допълните и обновите. Само пълните сайта с бройки.

айде пак терористи,тия се вманиачиха