Директорът на ”Тотал” загина при авиокатастрофа в Москва

Директорът на френската петролна компания "Тотал" загина тази нощ при катастрофа на частен самолет на московското летище Внуково.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на ”Тотал” загина при авиокатастрофа в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това, което наблюдаваме са действия като през студената война. Професията шпионин отново ще стане една от най-често срещаните сред държавната администрация и на двата блока. Сащ играят със саудитска арабия за да смъкнат цените на петрола за да могат да блокират пазарите на Русия за това Русия се опитват да си договорят сигурни контракти с тотал и изведнъж президента на компанията, който не е русофил а прагматик умира. сащ обаче забравят, че руснаците са свикнали да страдат и да живеят в недоимак та не знам колко години тея санкции ше ги държат. В един момент Русия просто ще помогне на Иран и заедно с Китай ше се разберат да търгуват петрол в йени или рубли със златни гаранции и не в долари - и тогава на сащ въобще няма да им е приятно - лошото е, че за янките това ше бъде повод за война.

И, като как я виждаш тая война?

Американците са способни на всякаква мерзост,щом е в техен интерес,те си събориха СТЦ,Пентагона си гръмнаха, та един снегорин ли няма да изкарат на пистата , щом трябва?

Вчера,неколцина тариката,настояваха за етноса на убийците,надявайки се да са цигани и така да успокоят гузната си съвест на богопомазани българи.Сега,защо не коментират...бабаита бугарски.

Какво да говорим бе тука говориме за хора все пак! Вие подчовеците къде се бъркате.....

Какво да говорим бе тука говориме за хора все пак! Вие подчовеците къде се бъркате.....

Да не е същия който помете няколко коли в София?

Нека не правим прибързани заключения, но от изнесената информация "мирише" здраво на постановка от страна на американците с цел осуетяване на евентуално сближаване на френския бизнес с Русия. В момента във Франция реално власт няма - Оланд е тотално дискредитиран като лидер, Саркози едва ли ще успее да се изправи след последните корупционни обвинения, а преди два дни водещу журналисти обсъждаха по телевизията, че в тази обстановка чужди лобита наливат пари, за да наклонят френската вътрешна и външна политика в една или друга насока. Като най-критично отбелязаха лобирането за смяна на политиката по отношение на шистовия газ... А днес това.... Няма какво повече да коментирам, това може да се провери от всеки.

Американците са пратили руския снегорин на пистата .......

смешен си...американците са ви виновни за всичко на такива като теб.

протестна мрежа да не се услушва а да каже: Защо не не искат ваще шефове да приемат закон с който половината мишки в парламента да се избират МАжУРИТАРНО? дира що не публикува тая новина? а??А?

"Тотал" има съвместно предприятие не с "Лукойл",а с "Новатек" и "Синопек" за проекта "Ямал СПГ",драги журналя!Едни 25 милиарда долара....

пиян руснак - нормално . трезвен няма ...

Утре като те блъсне някой пиян на улицата, значи ще е руснак. Особено тея тъмните руснаци много обичат да карат пияни.

един помете няколко коли в София!

Истината за катастрофата. Задайте си въпроса кой е заинтересован да се "случи" тази катастрофа и ще намерите истинските виновнице извън пределите на Русия.

цру, фбр, обама, евреите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато ми пишеха минуси троловете на БСП, повтарях и повтарям, че Русия днес не е онази достойна Русия с интелигенция и елит, а проста посткомунистическа държава на пияндета, чиито обединен образ е руската политика: пошла, мошеническа, ретроградна, принадлежаща към минали времена, опасна за света и за руския народ. А Путин е подходящият келеш, който осъществява в дело този анахронизъм. Който ръкопляска днес на Русия, не е русофил а маниак. Ние русофилите страдаме от упадъка на Русия, от мачкатено на интелигенцията там, от деспотизма на неграмотни КГБ-ейци, от затъпяването на руснака, което започна през комунизма през миналия век. Опошляване. Ето това е повод за тъга у истинските русофили. А аплодиращите келешлъците на Путин са уродливи комунистчета. Тяханта диагноза е доживотна. Бивш циганин и бивш комунист няма. Не говоря за патиен член, а за комунист. Понеже по принуда партиен член може да си бил като Борисов, но по принуда тъпак не можеш да станеш. Даже Борисов блести по талант на фона на бездарието и уродливостта на комунистите. Даже той!

ти не си русофил а си НПО представител, НПО-то е еквивалнта на болешевизма, вие сте на 100 процента препокриване на болшевиките, но за да се стигне до болшевизма НПО-та на 19 век еволират 70 години, минават през няколко убииства на царе и много опити преди това вие като дстини наследници на тази болшевишка структура , като нищо ще подкрепите едно такова развитие на нещата като отсраняване на руските държавните на всяка цена преврат, убииство , вие сте представетили на същите среди който създадоха болшевиките вие сте и същите нечистошлътници, хора създаващи болни идеологии. Та ти си толкова Русофил колкото ленин е бил русофил или тротцки или ежов, никой от тях н е бил руснак, въобще НПО-та(болшевиките ) винаги нещо им е бъркало в душичката ако има руснак на чело на тази огромна страна

и колко + ти слагат, луди хора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

леле, толко много приказки и чак на края става ясно защо - за да се възвеличае негово главочество боко !!!!

Без тази част за русофилството съм съгласен...

Ако е виновен водача на снегорина бъдете сигурни, че няма да му се размине както става у нас. Това е нещастен случай и можеше да има още по-големи неприятност ако беше пътнически самолет с 250-300 души на борда. Това е летище с огромен трафик и перфектна организация. Диспечерите са едни от най-опитните в света. Така, че за умишлен инцидент не може да се говори.

Шофьорът е пионката, който за бутилка водка е чистил пистата в този момент. Сигурно няма да му се размине, но истинските виновници са извън пределите на Русия.

В какво ли не са се разбрали ТОТАЛ и руснаците/ нали цената на петрола отива надолу/,та се е наложило снегоринът услужливо да застане на пистата.Като във филм за мафията

Гледал съм по филмите, как ги заливат с алкохол, преди да бутнат колата в друга, или да имитират самоубийство. Не вярвам руснак да не може да шофира пиян. Това си е нормалното им състояние. Това е една от причините жените да живеят средно 73г, а мъжете 48г.

Не, не е бил пияният шафьор... били са илюминатите...

някакси ми е гнусно да се подигравам на аутист... не ви ли лекуват?

Аутизмът не се лекува. Рубладжийството - също.

НИЩО ЧУДНО СКОРО НЯКОЯ РУСКА ПОДВОДНИЦА, ДА СЕ ХАЛОСА В НЯКОЙ КЕРВАН ОТ КАМИЛИ. ТАМ ВЕЧЕ НЯМА ОПАШКИ ПО КИЛОМЕТЪР ЗА БУТИЛКА ВОДКА!!

Оказва се че дори когато искаш да помогнеш на руснаците и им симпатизираш, накрая може да си изпатиш от собствената им глупост.

Това сигурно е атентат.

ЦРУ дебаркира на московското летище и уби френски гражданин. КГБ пияни като казаци, проспаха случая. Путин ще реже глави на глупавите разведки, още днес.

По Точките-Ви ако позволите : А. Америка - Свирепи бюджетни кастрения - работа на Службите в режим 'на-пръсти' - Все-Повече дискусии/допитване до Суверена ...а Барак - Е все по-често Замислен Б. Русия - Доказана неповратливост/затегналост - Всички Топ от Службите - в Израел ....а Вовката - на дърти години хукна по женски истории за срамотите.

Един експлоататор по-малко

колко малко каза , а какво голямо ла.но се получи

Бихте ли доИзказали, Колега ?

Не един, а 4... Русия тепърва почва тоталното изтребление на враговете си... Към враговете е причислила и клиентите си, вкл. и българите, които доверчиво(заради тъпите продажни български управници) я оставиха да бъде монополист и да зависят само от руската мечка за доставките на газ...

Този им е защитник, Бог да го прости!

В интервю за Reuters по-рано този месец, Изпълнителният директор на Total (вече покойник) Christophe de Margerie заяви: "Няма причина да се плаща за петрола в долари"? Може някой да не знае за думите на Кисинджър по времето когато изгради и управлява света като главен секретар на САЩ: Ако искаш да управляваш света, трябва да контролираш петрола, но ако искаш да управляваш хората - трябва да контролираш храната. Това след като въведоха монопола в търговията и реалното покритие (заради този монопол) на долъра върху петрола! Тогава започне и войната на САЩ срещу човечеството с гмо, монсанто регулации и т.н. но да не прегреят тука наякои светила във форума, че проводничетата са им тънички а съпротивлението голямо.... Та днес разпадащата се империя на доброто загуби и петродолара... последната си глобална контролираща сила... естествено имат армия но тя е от наемници... те зимат заплати а долара на е само долар няма петро зад него... Рим е в пламъци!1

АБЕ БРАТ МИ, НА ТАЗИ ГЛУПОСТ И БАБА МИ НЯМА ДА СЕ ВЪРЖЕ.

що просто не вземеш да провериш акквото съм написал... тези неща са официялни от книги на кисинджър от историята на финансовата система... тя бабти едвали ще се върже и на енциклопедия британика, но....

Да ! - това каза Навремето... НО ! - Днес : а. Tesla и Chevrolet - имат Масови модели с напълно-Приемливи цени б. Америка - Не-само произвежда Гориво, но И - го Продава в. Швейцарския Соларен - Е аха-аха да стане Пътнически ---- Времето на Черното течно злато - маймай Си отива, Колега.

затова американците увеличават вноса си на петрол от русия от 0 до 5 процента от общия внос времето на петрола си отива:)))

И... Адидас и Найки почват да произвеждат опинци от свинска кожа, Моторекс ще произвеждат смазочни материали от свинска мас, а BASF ще произвеждат полимери от слама и трици.

само провери какво е станало след като римската империя се е разпаднала - 1000 години тъмни времена, забравени са толкова технологии като примерно формулата за цимент и как да се строят големи сгради..ти сигурно това искаш, 90%+ от всички новости в технологята в света идват от запада. разбирам че разни хора като теб искат точно това да се върнем назад кам парвичното, но други може да не искат и освен това като проповядваш толкова срещу запада и ценностите му , защо просто не идеш да живееш в някоя пещера и не спреш да ползваш в ежедневието си нещата които запада е измислил и прави. всички врякате срещу капитализма, ама всички ползвате облагите му, точно както варварите са врякали и са се борили да затрят римската империя, защото на лидерите им и на глупавото население, не ги устроива да има ред вместо хаос от които 'бащицата' да те 'пази'

германските племена ни вкарват в 1000 години тъмни времена:)) пробелмите винаги са ги създавали на запад и винаги те са унищожавали култури и цивилизации

Ленин е изказал тази "гениална" мисъл, а Сталин я е доказал с Галадамор-а. САЩ внесоха принос с ГМО, защото ще стане неусетно с наше съгласие. А иначе, то е Елементарно, Уотсън.

Ако проблем беше ГМО-то с мед да го намажеш. ГМО-то е последният проблем на храната. Големият проблем е чистата химия за която никойне говори - хормоните в месото и проепаратите за угояване, Е-тата, подсладителите от които се затъпява защото нарушават работата на ендокринната система и мозъка...През социализЪма имаше само захарин за диабетиците. Сега подсладители набутват на здравите хора. Ама оФцете скачат и искат демокрация.

Вместо да се нормализира, Русия се превръща в държава-злодей... И не само към чужденците... Скоро това ще го разберат и 85-те % малоумници, които подкрепят Путя диктаторчето...

Оперните Певачици оня ден разбираха от Авиация, Вчера от Подводници сега от разследване на самолетни катастрофи.

Убили са го! Това е начина на руснаците да се справят с проблемите си още от времето на Иван Грозни.

Американците ме напиха. Дадоха ми водка , напиха ме и ме накараха да изкарам снегурина на пистата. ЦРУ беше, аз пиян ги разпознах. Да знаете, за всичко са виновни американците. Да не си помислите, че ние руснаците сме тотални некадърници, неееее.

Типично за руснаците е да пият по време на работа. Ако руснак на работа не пие, значи му има нещо. Аз поне с такива впечатления съм останал, докато работех там - от всички колеги нямаше нито един въздържател. Денят започва с биричка, после още една двулитрова, да не се ожаднява, а ако междувременно изпадне нещо - водчица, шампанско, то денят е по-весел. Както се казва - личният опит говори много повече от всякакви там слухове. Ако и някой твърди, че не пиели руснаците - ами да отиде на място и да провери.

как можеш да си позволяваш такова мнение ? предател, платен соросоид ! евро-гей. Руснаците са велики !

може да се окаже, че тоя не само е бил пиян, ами са му и платили.

Back in the USSR... Този път излитането е неуспешно...

Как са путинистите? Да мрат а, мамицата им капиталстическа... Вражеска... Те ще ни слагат санкции, а? А ние отговаряме със СНЕГОРИН!!! :) Бог да го прости човека... но каквото е дирил в Раша, го е намерил... Би трябвало този риск да го е отчел... А и спътниците му...

Дай водка, дай водка Йой Йой Казачок И на края дай бирок

В нета е пълно с компилации от типа''лудите шофьори в Русия''....Това си е красноречиво за манталитета на братушките...Няма''лудите шофьори в Германия''...Сигурно се е почерпил и се е метнал юнашки на снегорина

Да защото в Русия видеорегистратора има тежест в съда. В Германия и САЩ шофьорите правят не по-малки простотии, но никой не ги снима

слагат си видеорегистратори защото застрахователите не им признават щетите. от цял свят освен в Русия , това го има в БГ. Аман от коплексирани русофили.

Ама сигурен си,че в Германия са същите?Я пак опитай..

нали вие ги правите, как няма да е пълно:)))

Шофьорът бил пиян-нормално, нали е руснак.

Щото българчето не е същото алкохолно петно нали? Обобщение характерно за типичен деградант.

важното е да очерниш собствения си род и Родина. Няма по-велики от русите нали ? те са ни "освободили"

Благодатна тема да заработят кретените-тролове на нпотата някоя друга стотинка отгоре. По-долу някакъв се чудеше на тоталното изпростяване на българина. Българчето винаги си е било много просто. Сега просто деградидирането е с по-ускорени темпове.

Българчета редовно печелят международни награди по математика и информатика, но за за наистина българите с по слаби умствени способности нихилизма към всичко българско и родно е станало втора природа.

Руснаците са казали ,че украински Су25 е виновен за инцидента!! Такъв според тях е бил забелязан и до потъналата подводница!!

А па Полския президент преди години.

нали ти казахме да не се обаждаш бе пешка в живота. безличност такава и си смени профила.

dimitarpeshev73@abv.bg

Местан те разпърцулил целия Бегай да правиш опражнения за затягане И КАЗАЧОК

А извънземните и пирамидите. Играем си на изброяване на несвързани неща ли?

dimitarpeshev73@abv.bg

Ми сега ще ги свържеме нещата А и малайзийския бойнг, щех да го забрава

Ужасен иннцидент, ужасно стечене на обстоятелствата. От тази загуба страдат и Русия и Евпропа. Всички тролове които пишат гадости да знаят че рано или късно в тоя живот всичко се връща!

За Проблемите до които Ще доведе - напълно Ви подкрепям, Колега ! ...ама инцидент ?!...нелепо съвпадение на случайности ?!

Хоарата решиха да инвестират в русия и бяха наказани сега всичкитеплатени клакьори надават вой , а от друга старана никой не се замисля кой има полза от това и дали това е случайнсот, дали не е същия случай като с бойнг с холандците, само че този път това си беше и показна наказателна акция срещу осмелилите се да наручшават санкциите, а товас пияния шофьор сме го чували и когато загина принцеса Дияна и нейния шофьор бил пиян

Няма нужда да се воюва с Русия, те ще се избията сами. Жалко за непредпазливите решили да посетят това място

На свинята с водката нищо му няма, е поне едно краче или поне една счупена рачичка да имаше, не така грубо че нищо да му няма.

щото водача е подменен с пиян

НИЩО НОВО НЕ СМЕ НАУЧИЛИ, НИЩО СТАРО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ - поредния Катын ???

Аео малко четеше и знаеше щеше да си в течение че полския самолет падна по вина на полските пилоти и това е доказан факт от международната комисия и самата Полша!

... и освен това се врязал в една бронирана бреза и се разпаднал на съставни части...тепърва наистина безпристрастни и международни комисии ще разследват убийството на Президента Качински от Империята на Злото...

Както е известно,и богатите ,и властимащите също са смъртни.Напълно е възможно един пиян руснак да е виновен за тая катастрофа,тоя род катастрофи не са редки в Русия.Но аз съм скептичен,че това важи и за шефа на Тотал в такъв интересен момент.Сигурно ли е,че изявлението на шефа на следствието Маркин отговаря на истината?!Не е ли възможно това изявление всъщност да прикрива истината т.е.нещо друго може да е причинило падането на самолета /през нощта/,но официално вината ще бъде хвърлена върху пиян шофьор.Каквато и да е истината,този случай е сериозна издънка на охранителните служби и евентуално ФСБ.Още повече,че "Когато една случайност има политически последствия,трябва внимателно да проучим тази случайност -Й.Сталин"

... не вярвам фразата, мъдростта изречена от бащицата Йосиф Висарионович да спира до... "... да проучим...."

Нищо чудно в цялата работа, все пак това е Русия не Западна Европа.

То олигофрени като теб на какво ли се и чудят? А на някоя краварска врътка, щото е американска, то е ясно.

След инцидента канцеларията на Медведев се опразнила много бързо от всички желаещи да говорят с него.

система Бук е следяла самолетчето ако случайно пияния водач не е "уцелил".

Наистина е нелепо да въртиш бизнес с руснаците! Резултатите са убийствени!

Чета коментарите по диагонала и ми става тъжно. Не остана български вестник с нормален форум. Тотално изпростяване, профанация, неграмотност, ненавист, ... Някой може ли да предложи политически форум с възпитана, толерантна и конструктивна аудитория?

най-учтиво ви препоръчвам широката зала на майка ви във ректума - един наистина високо посещаван форум с най-разнообразни мнения.

ти какво очакваш след 60 години болшевишко влияние тук, изопачаване на българската история и промиване на мозъци ?

абе да ти кажа, май тежкото изпростяване дойде последните 25 години американска негро-латино култура, маафака.

Не,защото това е целта на занятието- с пълна простотия да откажат хората да пишат тук. Никой не би искал да си види коментара,за който е отделил време и мисъл,погребан под 15-20 двуредови профански изказвания. В резултат на това хората се отказват, а бойното виртуално поле остава за платените протестърчета. За тяхно нещастие какво драскаме тук няма никакво значение вече,но това е друга тема. Ако намерите такъв форум, споделете го,моля.

Konstantin

Между другото защо се назовавате така...И конфетките Альона станаха на 50 таз година...

Браво !

Предлагам да Не правим манджа-с-грозде, Колега ! (Всъщност - каква е връзката между таратора и двете лютеници ? ...на снимката-Ви де :-) ... И ! - да Си продължим Ррработата. Т.е. - да Я Свършим. Тихо, кротко, И ! - Докрай.

Изцяло свободните форуми, като този, са такива - те са умалено копие на българското общество. За да има интелигентен форум, трябва да има интелигентна модерация, при която да се премахват не само псувните и нацистките изстъпления, но и откровенно малоумните, безсмислени, крайно неграмотни коментари, както и тези, които не съдържат нищо друго освен крайна омраза към нещо или някого. Само така във форума ще се сблъскат тези, емоции, мнения и няма да се налага да плуваме с часове в някакъв нечленоразделен бълвоч, за да стигнем до 5-6 смислени коментара.

Браво ! ---- Оформяне на Работна Група по Комуникацията ?

НЯМА ФОРУМ КОЙТО ДА НЕ Е ОТВРАТИТЕЛЕН. ПОСЕЩАВАМ ГИ САМО ДА СИ СВЕРЯ ЧАСОВНИКА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО НА НАЦИЯТА. ПО ЗДРАВОСЛОВНО Е. ХУБАВ ДЕН!

Какви тайни служби, какви заговори - ясно е казано, шофьора на снегорина е бил пиян на мотика.

пияна империя на злото

За любителите на конспирации: Блумбърг съобщи, че този чичо преди няколко месеца изказал еретичната идея, че нефта може да се плаща и в евро.

тука глобалистко-проамериканските пропагандисти ще ги информирам: ПЕТРОДОЛАР - мартъв е! Край наиграхте се! Човека може и да го убиха но това е отчаян ход! И Европа се освободи от хватката на долара - този човек е просто един от милионите убити в името на петрола и долара, но ще е и един от последните! А за вас гъзолизци препоръчвам да почнете да въртите затластелите си седящи краища към някой друг който иска да ви плати за малоумно послушание... скоро ще има много различни новини...