ТИР се обърна и затвори за часове Предела, румънец загина

Румънски шофьор загина, след като ТИР-ът му се обърна и затвори за часове прохода Предела, съобщиха от полицията в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - ТИР се обърна и затвори за часове Предела, румънец загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друга подобна новина. Единственият път на Северозападна България към столицата е на срутване и затваряне! Време е да обявим Северозападната Народна Република България! Няма кой да се грижи за нас! Отритнати, захвърлени на бунището на историята и Европата!

Горкият човек...........

Състоянието на пътищата е плачевно. Това са пътища-убийци.

Заспал е...

за дълго.

Какво търси този ТИР на Предела, няма ли международни пътища за него? От къде е минал и за къде се е запътил с този товар каменяци? Мирише от всякъде!

Тиклите се добиват в района на Гоце Делчев. Вероятно само ти можеш да измислиш "международен" маршрут оттам за Румъния.А журналята не знаят,че тиклите са за облицовка,а не за покриване на къщите.

Тъй тъй. Нали Боко не го върнува че цялия търговски трафик се движи по коларски пътища - тесни със завои , минава се планина... Важното е софиянеца да си замъкне задника за 3 часа до морето другото е от гявола.

...държавата проста,а поданиците и УМНИ?..! Ами сега...

Държавата на ТИР-овете, навсякъде и по всяко време.

А тази каменна стена като я видях по телевизиите ми се стори много ялова. Вместо да се плъзне по нея каквото и да е, тя го е захванала с корниза си и го е обърнала. Нещо съоръжението там му куца и не си е свършило предназначението.

Стената не е ударила камиона, а е станало обратното. Нещо куца в болния ти мозък?!

Защо бързаш да го храниш? Не казва, че шофьора няма вина, а да се помисли за по-добро съоръжение, ако може да спаси живот!