Челен сблъсък с ТИР взе две жертви, други двама са в болница

Двама души загинаха при тежък пътен инцидент на пътя Вълчин – Лозарево, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Челен сблъсък с ТИР взе две жертви, други двама са в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като шофирането на фарове през деня не помага, време е всеки шофьор освен с включени фарове, да шофира и с пакет захар. И да поръсва от време на време. Това е решението - колкото повече захар - толкова по-малко катастрофи!

кармата господа..кармата на правешкя комунист и на вмз-тата

Оппаааа, пак изцепки - на конвенцията (TIR) ѝ се спука гумата и стана причина за катастрофа.

Така става защото народа е тъп и прост и никой не спазва законите,всеки се мисли за безсмъртен ама не

Нищо им няма!

този път го няма редовният израз при такива новини - "водача не е успял да овладее автомобила". Тоя път с овладяна скорост се е размазал като комар на тира. Двамата в болницата дано оцелеят да разказват как е било, белким някой си вземе поука!

Поредният рейсър... свършил както всички останали. Добре, че ТОЗИ ПЪТ няма и други жертви на изцепките им (освен пътниците но за това по-долу). За щастие се е нацелил в ТИР, а не в малка кола с деца и т.н. Защото тогава съвсем невинни хора, дето нито са в колата нито нещо са направили щяха да бъдат размазани от говедото. ТИРа обаче е друга работа. Кабината е високо и тегло огромно да понесе удара. Поука за пътниците на рейсъри: дори да сте се качили по незнание (че шофира откачен комплексар), казвате спирай веднага да слизам. Звъните на друг приятел, такси или каквото има да ви закара. Ако ви се прави на тарикатче набирате 112 и да се обяснява с тях (този чевек НЕ ВИ Е ПРИЯТЕЛ... ОПИТВА СЕ ДА ВИ УБИЕ), иначе ви стържат от бронята на няколкотенен ТИР или дърво и роднините ревът докато ви заравят след ден-два. Единственият, който трябва да се срамува в ситуацията е рейсъра дето не знае, че пътищата не са писта.

Класическа селска развръзка!

Селяни,пътища ,автомобили

Лек автомобил с четирима младежи се е ударил челно в ТИР на пътя между селата Лозарево и Вълчин, община Сунгурларе. При удара на място са починали двама души, а другите двама са настанени в болница, съобщиха от МВР. Ровър", шофиран от 27-годишен мъж, се ударил челно, с много висока скорост, в ТИР при рискована маневра за изпреварване. Водачът и негова спътничка са починали на място. В бургаска болница с опасност за живота са откарани 16-годишно момиче и млад мъж на 25 години, пътували в автомобила

Явно бьлгарският народ ще изчезне от жертви по пьтищата.

"аутобана" Май тук някой не е виждал аутобани...

Има бре. С три активни ленти.

И аварийната е активна, с най-много трафик.

Жертви на пътя - нормална ситуация за Булгаристан.

Названието "Булгаристан" е език на омразата. Би било редно администраторът да изтрие това съобщение, а не да го вади пред всички останали. Жертви на пътя има навсякъде по света. Там, където пътищата са безконфликтни, жертвите са по-малко, което е видно и от статистиките на КАТ. Стига с това самобичуване и този расизъм!

ГОСПОДА ИЛИ ДАМИ ОТ ДИР.БГ.... НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ ДУМАТА "АУТОБАН" ЗА БЪЛГАРКОСТО ПОДОБИЕ НА ПО - "ХУБАВ" ПЪТ, КОЙТО НА БЪЛГАРСКИ НАРИЧАМЕ АВТОМАГИСТРАЛА, НИЩО ЧЕ НЕ ПОКРИВА СТАНДАРТ ЗА АВТОМАГИСТРАЛА....

В последните 1-2 месеца сякаш има РЯЗКО зачестяване на жертвите на пътя. Все е било да умират много хора, ама в последните седмици се увеличиха.

Това за съжаление е нормалното положение на нещата. Най-малко жертви дневно имаше януари, когато метеорологичните условия бяха най-лоши. В момента и куцо и сакато се е качило на кола, а резултатите са логично последствие.

Преди няколко дни написах ,че ще се увеличат катастрофите поради жегата и "заспало сърце" на шофьора и ... получих минуси. Е , майната на минусите ,но ВНИМАВАЙТЕ В ЖЕГИТЕ! Случвало ми се е да пътувам и да видя внезапно ,че съм на 3-4 метра от задницата на ТИР-а без да знам как съм стигнал до него. :-(

Както споменават други медии Ниязито било кротко момче, ама то за да се блъснеш не ти трябва да си задължително буен...

И както винаги ТИРът ще е виновен защото идиоти по пътищата бол.

Ами като няма дървета,тия ТИРове. Друго си е да нацелиш дърво