Жена почина след тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла

Тежка катастрофа между два автомобила затвори главния път Русе – Бяла. Жена, пострадала при инцидента, е починала по-късно в русенската болница.

Обратно в новината

Коментари - Жена почина след тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази снимка дава пълна , и напълно достатъчна, характеристика на катастрофата. Поне да го бяха счупили това стъкло, бе...

Във В.Търново стари BMW-та от години си правят родео по улицата пред Мола и сме сигурни че това ще завърши фатално но никой нищо не им казва макар че сме писали по форумите.То трябва най сетне полицията да излезе от патрулките.

JMM®

Има ли в една катастрофа кола от марката BMW нещата са ясни ...

За днес това е второто БМВ. Кипя от гняв когато видя БМВ барутник на незнайни километри ,с износени гуми, изкривено на една страна от катастрофа да се кара от малоумник със самочувствие че това е БМВ и може да го кара с бясна скорост и да изпреварва където му падне..

FuckTheEU

Какво не му е наред на този път, че вече години наред почти всяка седмица загиват хора на него?! В маркировката ли е проблемът, в знаците ли, в асфалта ли?!?! Иначе искате по 100 лева за винетки и вече потривате жадно алчните си ръчички за тол такси, нали!!!!!

Пътя си е наред. Задкормилните устройства са зле. Особено ако са в БМВ...

пътя е приличен народа е неразумен

Пътя не е лош, но е много натоварен.И трафикът от тирове е голям.Поне до Бяла трябва да се направи както пътя от Русе до Шумен - с три платна. Не че и там не се трепят, но се пътува по-спокойно.Друг е въпросът, че при всяка среща с властта , всички обещават за нов път В.Търново-Русе.Включително и баш мутрата.А дано, ама надали! (поне в близкото бъдеще)

"челен сблъсък между Опел и БМВ..." Мога да се обзаложа, че вината е в БМВ-то. Това което става по пътищата ни досега не е било. Колите станаха много, станаха и достъпни и всеки келеш с основно образование вече може да си купи дърта бракма, на която да върти гумите при тръгване от светофар.

И защо му е на келеша да учи цели осем години?

Жена почина след тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла Преди това пък линейка е ударена на магистрала Тракия, а преди това .................... и т.н. до безкрай. Това което става на пътя е най-верният показател за това накъде отива нацията ни.

Да попитам човека с ножиците, супермена от Банкя, строителя на магистрали, тиквата, Кога ще го оправите този път, пътя на смърта.

Пътя си е добър. Говедата не са! И са виновни, де...

Пътя е на коловози, дупки и на вълни... Кое му е доброто?

всеки ден има загинали и ранени на русе-бяла. трябва този път да се затвори.