Заспал шофьор се събуди под ремаркето на ТИР (Снимки)

Заспал шофьор на лек автомобил се събуди под ремаркето на турски ТИР в Русе, на международното шосе в посока от София към Дунав мост.

Обратно в новината

Коментари - Заспал шофьор се събуди под ремаркето на ТИР (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не е застрахован от подобен инцидент. Хубавото в случая е, че няма жертви.

slavrado

Страхотен късметлия е заспалия водач!

Неведоми са пътищата Божи! Този заспалия дано се вразуми,че всички се мислят за недосегаеми.

Пу, Пу !Да не дава господ! Случи ми се да се събудя на три метра зад ремаркето. Добре ,че колегата се движеше ,та успях да намаля скоростта. Да си купи колегата тази гума и да си я закачи на стената за спомен! :-))))

Терористи и опозиция маши на ФАЩ и Запада!!!

Предполагам виновен пак ще излезне турския тираджия тука във форума... Никой няма да се сети дори за секунда как "възвишения" и "божествен" българин се е наджапал с ракия предишния ден

Ами турското ремърке няма предпазни брони, както всички ремъркета имат и отзад и отстрани, и не позволява на коли да се набиват под ремъркето... защото същото може да се случи и при верижна катастрофа, хлъзгав път, поднасяне на ремъркето и т.н.

на тия с минусчата - всеки може да се обезглави от такова ремърке..., може и да сте на някоя снимка... а тия брони много приличат на минусчета...

Егати тъпото изказване.

Беден и отруден народ...много взе да заспива зад волана :(

Да караш 5ч тези 300км "международен" път осеен с румънци на всеки завой и диви каруцари с БМВта си е гавра с нормалните хора. Ама като търпи народа що не..

Пак добре, че се е събудил, че 90% от случаите - не се събуждат.

Конкретно при такива случаи не се събуждат 99,9%

горкият! Да си чете молитва за късмет и здраве!!!!

Шофьорът на ТИР-а го разкатаха от проверки, за това, колко време е управлявал и почивал. На лекия автомобил няма задължителен тахограф и никой не държи сметка за работно време и почивки. В повечето от случаите виновни са водачите на товарните МПС.

Спал значи, цели 100 км и на края се събуди... Интересно кой Ви мисли заглавията.

Браво на гумата! Един български герой, спасител на живот!!! А може ид а е италянска де..или френска..или бог знае каква! Важното е, че е спсила живот!

Тъкмо да не му пече слънцето докато спи!

Само не мога едно да разбера: Заспал човекът на волана. Блъска се и продължава да спи. Отиват сеирджиите и го намират заспал и го събуждат? И после се обаждат на 112? Или първо се обаждат и ония пращат човек да го събуди? Толкова дълбоко заспал,че да не се събуди от удара? Нещо много миризлива ми се вижда тая "новина"...

абе щом се е събудил - пак добре, щото можеше и направо на св. Петър да се представи

погледнете от хубавата страна , потърпевшият е добре , а пътят е бил толкова гладък и хубав , че му е създал условия да заспи . Оправяме се колеги , оправяме се !

ТИР-овете и прицепите им трябва да имат предпазенна "мантинела" отзад и от страни за да няма такива снимки... всеки може да се нахака под ремърке, ама нали е турски... много В.

предпазенна = предпазна

Така е по сънните артерии на България, пардон пътните артерии.

Да е жив и здрав човека. ТИР-а правилно ли е бил спрял?

Айде сега... демагогии. Ако спиш зад волана какво значение дали ТИР-а е спрял правилно?

Ако беше скочил в някоя от пропастите, които се отварят по прекрасните ни едногодишни пътища - щеше ли да търсиш виновен или той оня - ти плаща за да ръсиш простотии тук, и като за умрелите - или добро или нищо?