Младеж с джип разби полицейска ограда (видео)

20-годишен младеж се блъсна с джипа си в металната ограда на Областната дирекция на МВР в Благоевград и я събори.

Обратно в новината

Коментари - Младеж с джип разби полицейска ограда (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне се е забил където трябва, че де се появят полицаи. Но не казват колко бързо е пристигнала патрулката. Сещам се как едно време взривиха кола на максимум 10-ина метра зад полицейско управление - на отсрещния тротоар на вътрешна уличка. По телевизията казаха, че полицаите са пристигнали много бързо - примерно за 10 минути. ;) Прави скорост около една минута на метър от задната врата на управлението. ;) Някой незапознат, сигурно се е удивил колко са бързи. А запознатите сме се посмяли. ;)

G&R

Понякога и най-добрият пилот от F1 може да излети от пътя. Да са живи и здрави мама и тате, че са закупили сравнително здраво возило. На младия пилот пожелавам поне година да се труди безплатно за запълване на дупки по пътищата и две години забрана да влиза в автомобил. Не е зле през това време да почете малко физика за ограмотяване....

Запълването на дупки по пътя е много леко наказание. Две години работа в някоя болнична морга..... Физика се учи в училище,сега и да чете все тая.....някои не знаят и елементарните закони.

1.Как 20 годишен успява да събере пари за нов джип? 2. Защо не се казва за алкохолната проба, а и употребявал ли е наркотични в-ва?

веднага отговарям на въпросите ти.отговор може да получиш ако се яви един наследник на АУГУСТО ХОСЕ РАМОН ПИНОЧЕТ СУГАРТЕ.накратко-ПИНОЧЕТ.а чилийците го наричат татко ПИНОЧЕТ.Той знае как

Е не е келеш а е пишлигар.Кога събра пари за джип,че успя да се блъсне.

Защо реши че колата е негова?

Интересно минусът за какво е? Явно трудно се осъзнава, че някой може да шофира кола която да не е неова.

ДО:)-БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА"ПЪЛЕН ТЪПАНАР"!ПО ТОВА РАЗБРАХ, КОЛКО СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН!!!ЧАО.

И пак не можа да схванеш как се ползва форумът. А не се иска много интелект, но както и да е. Явно е извън интелектуалните ти способности.

Ей чудо голямо!Най-лошото е че ги е събудил от летаргичен сън.И те за да не се уморят са отишли с патрулка.

200 часа обществено полоезен труд, да заплати оградата в троен размер и 1г без книжка иначе няма да има оправия и гложба от 1000 лв да видим дали приятелите му и джигитите които четат статията ще повторят тешкърлъка му

ДО :)-НА ТЕБ СЪМ ТИ КАЗАЛ, КОГАТО ДВАМА СИ МЕРЯТ П.....Е НЕ ТИЧАЙ С ГОЛО ДУПЕ!!!ЯВНО ГО ПОЗНАВАШ,ЗАЩОТО СИГУРНО ТАТКО МУ Е НЯКОЙ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ КАТО ТЕБ.

Жалкото е, че се имаш за интелигентен, а си пълен тъпанар, щом успя да намешаш и политика. На всеки пост има едно копче РЕПЛИКА, ако не си съгласен с нещо написано от мен, го натисни. Ще ти обясня неясните моменти. Но едва ли ще ме разбереш. Човек катастрофира, значи е тъп, а баща му е голяма клечка в БСП/ДПС. Това е логиката на жалкия тъпанар, обречен цял живот на мизерия, обвиняващ околните, че не му дават шанс.

"Веднага след удара на мястото е пристигнала патрулка." Еййй, не можаха пеша да отидат!

уахахахахахха, колко си прав :) хахахахахахах Но, заглавието е супер неправилно формулирано !!! дир-а, запитайте се как трябва да бъде и помислете малко !!!

Иха, ако ще и метър да е, но с патрулката да е! Може би са минали напряко през новообразувалата се порта в оградата. Това само показва, че статията е преписана от някой предишен материал и най-вероятно малко неща в нея са верни.

Абе патрулката може да е дошла, ама не пише дали са слезли от нея.

Който е купил джипа на този 20г пикльо да възстанови щетите в троен размер.

Няма законно основание за това щом има застраховка Гражданска отговорност. Ще отнесе някое друго символично актче и взимане на точки. Които не зависят от тонажа на автомобила. Закона му позволява да кара и Хамър.

Ми не е баш така. Б - категория е до 3.5 тона...... А този е на 20, сигурно има книжка от 2 години (може и да е купена), така че и млад шефьор не се води вече........

НА ТОЗИ КЕЛЕШ,КАКЪВ Е БАЩА МУ И КОЙ Е???

Какво ти влиза в работата кой е? Всеки може да изгуби контрол над колата си. Щетите които е причинил ще бъдат взъстановени от застрахователя му. Какъв е проблема, та ще наричаш човека келеш? Или си поредния комплексар, който като види думата "джип" скача с/у излиа мафиот, изедник и кръвопиец...

Че е КЕЛЕШ е повече от ясно, а че някой му го е купил е още по-ясно. На 20 години иначе кога спечели 60 бона за джипа ? Да се блъска явно може, сега ако се научи и задника си сам да забърсва...

....поне аз,с моите близо 40 год.стаж,може би 2 млн.км,поне половината чисто професионално,с всякакви автомобили(голяма част соц.производство-без никакви съвремени екстри като АВС-и,тракшънконтроли и тн.)във всякакваи пътни и атмосферни условия...защото ситуациите преди ,както винаги пишат..."ЗАГУБА НА КОНТРОЛ"...се ПРЕДВИЖДАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО.... ...Но дори и да се случи нещо като поднасяне,преплъзване се реагира бързо,плавно и адекватно с волана и ....СЪЕДИНИТЕЛЯ....опит и самообладание от участията ми в близо 20 окръжни и републикански ралита в далечните 80-те години на мин.век...когато бях млад и претъпкан с тестостерон.... ....Но тогава не карахме на 20-25 години джипове и коли за по над 100 000 и с над 200к.с...най-много някоя жигулка,купена от търг на "мототехника"(за нова се чакаше по 10-15 год)....

Az sam mitio o4ite, kakvo iska6?

Да се изправят всички кръстовища и да се дадат жълти буркани на джумайските селяндури, че да си карат само направо. Кръговото движение било криво, право кръгово движение някой виждал ли е? Малоумникът като влезе със 100 в кръстовището нищо не може да го спаси, днеска оградата, утре нека им бутне районното, може тогава и да се сетят онези търтеи вътре да излязат да регулират безумията по пътищата!!!

Сега ще видите и Камбитовото кръгово кръстовище , което се намира на жп прелеза в Благоевград. Крадци и престъпници управляват този прекрасен град !!!

Какво значи крътовището е S-oбразно. Ако ще да е Ж-образно , вината е на шофьора. И то вината е голяма. Какви са тези олигофрени по пътищата. Идиот до идиота, а след това и ненаказани. Ако иска някой да провери случая след известно време.

Дотук броя на загиналите от началото на годината са с 50 повече, отколкото за същия период на миналата година. Благодарим ви Станишев, Местан, Сидеров, Михов, Манолова, Кутев, Цонев, Йовчев, Орешарски, лично на Светлозар Лазаров и другите знайни и незнайни.

лош герберастки матреал, това е нормално.

Хаосът по пътищата е едно от нещата, за които не са ни виновни политиците, а празните ни кратуни.

пътните бедствия продължават,този път без жертви и сериозни разрушения.липсата на умения и практика водят до ситуации,които и "заслужил майстор на спорта" не може да ги повтори.и 8x8 да е мпс-то,като се хлъзне веднъж с висока скорост спира принудително в огради,стени,дървета и най-лошото в други мпс-та.

На видеото се вида, че пешеходната пътека е на 3 коли разстояние. Само не става ясно дали е преминал вече през нея или се е готвил да я атакува с тази скорост.

С КОЯ СКОРОСТ, бе господине? НЕСЪОБРАЗЕНА е всяка скорост довела до ПТП, дори МПС-то да се е движело с 1 км/ч.

Момчето може би е искало да си подаде документи за блюстител на реда и просто е бързало да не го изпревари някой, че напливът е огромен.Бати кодошът.

20 годишният младеж и неговият джип - ясно е колко се е потрудил за него ! А дупето дали може да си забърше сам този младеж!

Не ,не може ,защото не го вижда/както казваше внука ми/

Отвращава ме типичната за болшинството българи първосигнална злоба и жалка завист. НЕ ВСЕКИ, КОЙТО КАРА ДЖИП Е МУТРА ИЛИ КРАДЕЦ!!! Задавайте си въпроса не защо и откъде това момче има джип, а защо Вие самите нямате джипове! Ако времето, което губите да гледате в паницата на другия го оползотворите да направите нещо полезно и да реализирате себе си, тогава може и Вие да карате джипове!

Никой не казва че е мутра , а че няма право да кара така. А след като е карал така , да си понесе заслуженото. А за това дали е мутра или не няма значение. Можеш да го наричаш както искаш. Нормалните хора не карат така, защото знаят че ще ги накаже закона. А тези които знаят ЧЕ НЯМА ДА ГИ НАКАЖЕ - избери си ти как да им казваш

Абе тъпчо, толкова ли си тъп, че да не можеш да си направиш елементарния извод, че на 20 години няма как да имаш пари изкарани лично, за таква кола освен ако не си супер спортна звезда или шоу звезда или някакъв световен научен гении. Тоя посерковец дето се е натресъл в оградата в село Благоево да ти прилича на някой от изброените? Типичен български пикльо, синче на някое местно първеню.

Друже, Видно от писанията ти си преуспяващ с честен труд и платени данъци и осигуровки бизнесмен, на които всички ние трябва да свалим шапка. Би ли ни осведомил, относно твоите предположения откъде пишлеме на 20 години би могло да се снабди с подобен автомобил! Може би тати му го е купил с честно изкараните пари? Може би само лапето е спестило от джобни. Баси и нещастниците сте, дето отъждествявате успехите на един човек с това да кара джип. Голем смех! Толкова ви е акъла!

Пригодете пътищата към джиповете и 20-годишните им "шофьори", а не обратното!"

"Причкапово" кръстовище :))) Толкоз не можаха от БСП-Благоевград да се обединят и да издигнат за водач на листата легендата бай Лазар Причкапов, та се налага Мишио Мастиката да ви праща Крис Вагинин :)))

Е какво общо има завоя след като се е натресъл в средата на една права 120м улица? А да сигурно се е изнервил докато взима завоя.

Единственото важно не е че шофьора е жив, а от къде тоя 20 годишен сополанко има джип. Затуй татенцата ще ти пребиват и гърмят, защото милите им отрочета се забиват отгоре ни.

ПроЗД, много проЗД !

Прозд, непрозд, макя му и тейкому да са надупват да праат оградата !!

Това така кръстовище проблемно ли е ако се минава с до 50 км/ч.

Всъщност е напълно неприемлива скорост 50км/ч там.

Всяка несъобразена с пътните условия скорост е неприемлива. Затова тя трябва да се изчислява във всеки момент от едно устройство наречено мозък. Колко мощно МПС да се кара зависи от наличието на мозък, а не обратното.

единственото важно е, че шофьора е жив...

Див шоп, гази шопия. Стойте си там, че напълнихте страната с катастрофи и боклуци.

Михлюзин...

Селяния

Точно обратното, криво разбрана граждания е това...

А да де криворазбраната граждания си е баш селяния. Справка Добри Войников.....!

никога не съм ходил в Димитър Благоево, но щом завоят е S-образен, то най-вероятно ограничението ще да е 30км. ако всички го спазват, то едва ли ще изхвърчат от завоя и ще се забиват в дървета и огради. типичен пример е този кефеш от снощи за когото днес четем.

ще има гавра с гражданин, версия "делукс"

Това е попадение.Директно е отишъл къдто трябва.

Тая младеж е неуправляема. Самочувствие без покритие, нахалство и безотговорност, несъобразяване с околните, тотално отричане на всичко и всички. Държавата няма нужда от врагове, тия младите ще я разсипят.

Целта е постигната. Държавата е унищожена след като унищожиха морала на хората.

Далеч съм от мисълта, че трябва да се завижда на хората, които демонстрират висок стандарт. Дай БОЖЕ повече такива хора в България! Но, проблемът е там, че почти всички нешенски парвенюта просто си крадат париците, а не развиват нормален бизнес, който разкрива работни места и си плаща коректно данъците. Колко е трудно срещу тия мили хорица строящи демонстративно палати и каращи коли за 200 000 евро да се направи пълна данъчна проверка и ако не могат да докажат произход на парите или ако не са платили данъци - конфискация? Колко е трудно да се пипнат законите в този смисъл? Ами, според мен, не е трудно! Просто умишлено липсва ВОЛЯ за това!

това и аз често си го мисля, но след това се събуждам и осъзнавам, че то тези са хората, които издържат партиите и реално няма как кучето да скочи срещу стопанина, който го храни. А пък ако случайно се появи честен управник (депутат, кмет и т.н.) трябва да е Чък Норис, да няма семейство, и да не се страхува за живота си след заплахите на които ще бъде подложен.

Тези които "демонстрират" висок стандарт, са комплексари. Никой успял гражданин не ДЕМОНСТРИРА стандарта си. Пазете се от комплексари, те са най-вредни и опасни за нас...

Поредния слабоумник.

Вземете му книжката и каруцата на баща му до живот.

Сигурно е синче на баща си и ще му се размине.

Тези "джипове" са предназначени за специален терен (сух асфалт). Дъждецът явно е завалял внезапно...

Тате затова му е купил джип да се учи да кара.

,,20-годишен младеж се блъсна с джипа си,, АУУ купи си го в осми клас.Спестяваше от закуските.

Не е вярно подариха му джипче в първи клас, а той редовно го препишкв.ше и порасна голяма джипка!

Дори и полицията не е защитена.

"Веднага след удара на мястото е пристигнала патрулка" е то оставаше и да не дойде веднага, нали е областна дирекция на МВР!

То пак добре, че не паднала оградата върху паркирана патрулка!

"КЪСМЕТЛИЯ"...;-)

Веднага полицията да купи ново джипче на детето, а S-образното кръстовище да се изправи за сметка на общинския бюджет!

Ами да карат по-бавно поне там, където се знае, че често има инциденти! Ама то не става само с пари и акъл трябва!

Съобщава ме за него минути преди 12 часа.