Трима младежи ранени след удар в стена и стълб

Двама младежи на по 21 години и 18-годишно момиче пострадаха при тежка катастрофа тази нощ във Враца, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Трима младежи ранени след удар в стена и стълб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би да са виновни пак Поничките?

Малоумници!

Враца...Резерват Северозапад...

someone

дано се оправят, но може би причината за катастрофата косвено е в начина им на живот. за мен образец на живот са американските младежи от християнски семеиства - на тяхната възраст - обучение, работа, семеино възпитание, църква, изучаване на библията, планиране на семеиство, не пиянство до след полунощ в съмнителна компания.

"15 тежки катастрофи са станали през денонощието в страната, при които са ранени 20 души, съобщиха от пресцентъра на МВР. За живота на трима от пострадалите има опасност. В София са регистрирани четири тежки и 106 леки пътни произшествия, ранени са петима души"... Все едно се коментират жертвите и ранените при военни действия! В Ислямска държава няма толкова жертви и ранени за ден,ние се самоизтребваме сами,без военни действия. Живеем в държава,в която за годината умират хиляди само на пътя от катастрофи,отделно десетки други гинат при пожари,взривени заводи,убийства,самоубийства... Отделно на година 40 000 души напускат мизерната ни родина и бягат навън за да търсят по добър живот,бягат от мизерията в България... Има ли такава държава в света,аз мисля,че не,защото дори в Сирия нещата са по добре от тук!

Карам Хонда, която сигурно надвишава възможностите на повечето БМВ-та, но трябва да си призная, че лекетата между феновете на нашата пъргава марка са не по-малко от тези с VW и БМВ...

На този наистина повече щеше да му отива БМВ или ГоУф. Иначе останалото си е като по учебник- 21 години, много адреналин/ аз му казвам бабаитлък на келешите/, в малките часове след кръчмата, гуми, дрифт, "глей ме с'а к'ъв велик карач съм", стълб, пожарна... абе бир таман !

Според мен, просто стълба (и тези и предишните с бмв-то) ги е издебнал и внезапно им е изкочил на пътя (докато кротко са си карали с 200)...

Ами Ондътъ 21-годишна ли е била или по-млада?

Няма значение дали нова или е таралясник. Матриала в ондата не го бива.

d4

пътищата да нямат завой. и да са еднопосочни, минимум с 2 ленти на движение. крайпътните дървета да се отсекат. ел.стълбове-също. мантинелите да се премахнат. подпорните стени-също. канавките-също. пешеходците да си стоят у дома. денонощно! и още, и още... белким спрем да губим човешки животи, които не сме губили и през двете световни войни!!

Водачи със стаж под 2 години да нямат право да управляват автомобил над 80 кс. без придружител със стаж над 2г.

Малко е.

Стига с това 21години.Синът ми го приеха студент на 20г.От 5години работи всяко лято и си събира парите за да си купи кола,и от бала прибави и си купи Голфче.Така го обича ,и му трепери,така си го пази-защото се е скапал за него.По принцип спокоѝно шофира,но ме е страх други да не го блъснат.Според мен всичко е до възпитание на младежите!!

Лелко, като гледам и ти имаш недостиг на мозък като катастрофиралия. Защо правиш обобщение на база собствения си син? Смяташ, че щом той е свестен (в твоите очи) и е на 21, значи "най-вероятно" всички на 21 са като него?

стига е спала полицията,вместо да взима подкупи да санкционира най -строго!!!

тез стълбове много лоши....

Децимация на всички с Бе ЕН ВЕ и Хонда !

Не са виновни дечицата а дъртите че са им дали ключовете .Да бъде забранено деца до 21 години да няма право да сядат зад волана

На 21 циганите вече имат по 4 деца или са на втори брак!

Каквото Търсели,това и намерили.дори и да се оправят ще бъдат инвалиди за цял живот,заради една лапешка глупост да се прави на Шумахер.По между другото му е издадена книга за Живота на Шумахер,може да си я купите на цена от 15лв Потърсете я по книжарниците.

Тоталната простотия заля и пътищата, спасение няма!

sawo

Защо всяка катастрофа трябва да е новина за първа страница ? Новина трябва да е нещо което засяга голяма група хора, а не кой с кого се ударил и в коя стена се блъснал. Стига вече изопачаване - катастрофи стават по цял свят - автомобилния е най-опасния транспорт по целия свят.

ВСЕКИ ДЕН ИМА ПОНЕ ПО ЕДНА ПОДОБНА НОВИНА.. КОЙ ДАВА Н АМЛАДЕЖИ БЕЗ ОПИТ ТОЛКОВА МОЩНИ КОЛИ, КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ!? КАКВА Е ТАЗИ БЕЗОТГОВРОНОСТ? КЪДЕ Е ВЪЗПИТАНИЕТО НА МЛАДЕЖИТЕ?

...България,където безработицата е над 70%,а тези които се водят на работа за минималната РЗ ,която и нея получават с 5-6 месеца закъснения ,18-20 годишните им келешари ,скитат по кръчмета,дискотеки с разните му тунинговани таралясници и се трепят ...ама такъв е ма,ряла в този край,ако не вярвате ,гледайте "Шоу"-то с "вечер на северозапада" на плевенския изкуфял дългуч ,годжито и останалите тъпунгери от него край!

Булгаристан се оселендури. Да те е страх да се качиш на волана. Наскоро управлявах МПС по един натоварен двупосочен път. Луда работа. Книжки след 21 и със средно образование.

Как 21-годишен има Хонда??? И втора употреба да е, това е скъпа кола, а и мощна, която не е за нашите пътища. За съжаление в София е същото. Много шофьори не спазват ограниченията и знаците. И по-лошо: ако ти ги спазваш, ти свиркат и псуват, че ги БАВИШ, което вече е върха на наглостта.

Явно нищо не разбираш от коли-хондите не са толкова мощни но са много бързи и ако нямаш опит да я овладяваш бързо това се получава а иначе мощни коли има много повече в София от тях......колко БМВ-та,аудита и разни джипове по 250-350 к.с. се движат по тесни пътища не е истина но българина така показва състоянието си

Ордени за храброст на стената и стълба, че ако не бяха те, някой друг щеше да отнесе глупостта на тая "троица".

В много от случаите напоследък шофьорите са 18-20 г. Време е да се помисли за даване право на шофьорска книжка след 21г.

Не помага. И след 31 джигита си е джигит... Тук пак опираме до въпроса за ГЛОБИТЕ за превишена скорост в населено място. Както съм писал вече по темата в други постове, крайно време е другарите депутати да попроменят "малко" ЗДвП и ППЗДвП и да наложат минимална глоба от 2500.00 лева за превишение на скоростта с над 30 км/ч в населено място. Ей тогава ще ги видя всички "състезателчета", чийто коли струват горе-долу цитираната глоба, как ще се правят на БАБАИТИ и ВЕЛИКАНИ?

Dobromir Dimitrow

При тези големи глоби има опасност от корупция! Освен ако няма запис на камера, но и тогава май не е сигурно.

Няма проблем да вземе книжна на 18г. До 25г обаче трябва да е забранено да вози други пътници - освен майка, баща, баба, дядо. В противен случай акт за 200лв и без книжка 6 месеца. Ще бъдат спасени десетки младежи всяка година! Ако е сам в колата няма да кара толкова демонстративно, а и да се убие нещата ще са "в нормата".

Пропусна жената и двете деца... Другото, което не е "в нормата" е, че дори да е САМ в колата, след като се забие челно в друга кола превозваща семейство с мама, татко, баба, дядо и двете внучета ПАК ще се питаме защо и как? Кое е "в нормата" и кое НЕ е? А глобата от 200 лева не е кой знае колко. Софийските гъзарчета ги дават тези пари за "семки" в дискотеките... а и нали ги дават мама и тате... така че все им е тая. Но виж - 2500 лева са си 2500... Дори и "чичко-паричко" се замисля дали да ги даде тези пари. И тук опираме до въпроса с КОРУПЦИЯТА на полицаите. Но лошо няма... или ще имаме безобразно богати пътни полицаи или високо морални такива. Избора е техен...

Та да прибие и тях ли

Пълна лудост, селяния и простотия се шири по нашите пътища! София е залята от дребни селски тАрикатчета - ЕН, ВР, РК....Видя ли в огледалото галбица с така започващ номер, директно отбивам и пропускам совалката....:)

Да....а какво да кажем за нахаканите и безумно нахални и самонадеяни шофьори с регистрационни номера започващи със С, СА, СВ, СО? Като са от София значи всичко им е позволено.

СО не са от София

Написаното е базирано на ежедневно наблюдение, като тук ясно са визирани конкретен тип "селяци", което не кореспондира с нормалните хора от тези региони :)

ами тия с СА СВ в провинцията карат и спират дето намерат и се държат като турски бей в гяурско село

Ами същите са бивши - ЕН,РК,РВ,СО и вече преоблечени столичани...Какво си мислите, София отдавна е залята и превзета от селянията...

Комплекси, а?