Загинал и 2-ма ранени след бягство от полицаи

39-годишен мъж е загинал, а две момчета са ранени след тежка катастрофа в Нова Загора. Тримата са били в БМВ и се опитали да избягат от полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и 2-ма ранени след бягство от полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра новина,а ако и трите мангала бяха хванали пътя-още по-добра щеше да е.

Залагам 1000лв, че са от по кафявите "братя" :-)

е тия изпочупиха колите, за хора няма смисъл да се говори - тия се не разбират от дума

Това за мен е чисто убииство от страна на ченгето..повечето завършват трагично-какъв е ефекта !!!

И защо да е убийство?Щом са им дали знак,трябва да спрат.Ама явно е имало защо да не спират.Сега полицаите били виновни.Ако бяха направили ПТП пък щеше да има пак "ама къде са полицаите".

Пожелавам ти го от душа на теб роднини може би ще разбереш.

Никой никого не е убивал. Полицаите са извършвали проверка, нито е имало преследване,избутване от пътя или нещо такова, поне не пише. Ами ако бяха да отрепят някой невинен човек, който работи и внася в държавата за да има тези паразити от къде да живеят.

Брей що за стока сме много подкрепят убииците-а дано ви се случи тогава ще го разберете.

Дарвин, Дарвин, много е прав!

Ще ви разочаровам - не са цигани! Но, че са нарушили закон и правила, спор няма...

ЧИЧО ИМ Е ЦИГАНИН

Че са виновни или гузни факт. Ама хайде дира да пише точно и коректно имена, етнос, професия. А не 2-3 мъже, с 1 жена на по ???години

Чудно как всички не са се сплескали в колата като в анимацията с бързоходеца,че като гледам са си го търсели то всякъде.

Сега да ревем ли трябва. Горките "момчета", като онези, дето убиха клошаря за кеф. Добре, че Господ си събира вересиите, на държавата вече не можем да очакваме.

Комбинацията бърза кола, нощ, висока скорост, неправоспособен ман-гал е смъртоносна! Друг е въпросът, това негативна или позитивна новина е!

кола създадена от ,,високоинтелектуална,, нация в ръцете на ,,неандерталци,, е винаги ,,оръжие,, което не знаеш кога ще стреля...!!!

,,неправоспособните,, бягат на заден ход...??? ,,правоспособните,, мачкат на...преден...!!!

Вече не се надявах на добри новини за днес!

Дарвин си знае работата.

Адски прав си Дидо-естествен подбор-природата си знае работата.

Като прочетох Сливен, неправоспособни, БМВ и ми дойде асоциация с мургав :):):) И след асоциацията ми дойде и съжаление, че не са и тримата, к'во да пра'йш, човещинка :):):)

Мангал с БМВ. Скоро това ще е най-класическия случай при ПТП. Трябва само да се изчака "прост и дебеловрат българин с БМВ" да измрат и ще дойде ерата на "мангал с БМВ". Жалко за невинните хора, които ще се засичат с тия две породи.

Не само БМВ ,но и задължително с дясна дирекция ....

Трябваше и тримата, а не само един....

Не стига че циганин ,не стига че няма книжка и не може да кара ами се качил и на БМВ и то с десен волан ,добре ,че на пътя не е имало друга кола или хора та са пострадали само оградата и дървото.

В природата трябва да има равновесие. Понеже станаха много, държавата и държавните институции ги пазят, те сами започнаха да се чистят. Сега да благодарят на този, който им е дал "книжка". Циганин в учебен автомобил не съм виждал. БРАВО на полицаите, които си вършат работата. За съжаление отново се вижда нежеланието и безсилието на държавата да реши проблема с незаконните книжки и корупцията която се шири в КАТ и ДАИ.

И тримата са без книжки бе пъпеш. Явно не си чел статията.

Сега ще изкарат полицията виновна ! Че стресира гражданите !

Цигани!

Естествен подбор :)

Като прочетох заглавието си помислих, че полицаите са застреляли някой при опит за бягство и се учудих, ама после разбрах каква е работата.

Сигурно загиналия циганин е дядо на другите двама.

АЗ СЪМ НА 50 ГОДИНИ И ДОСЕГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЦИГАНИН ДА КАРА ШОФЬОРСКИ КУРС,А ПО ПЪТИЩАТА ХИЛЯДИ КАРАТ КОЛИ .кАК СТАВА ТАЗИ РАБОТА НЕ ЗНАМ ,НО ЯВНО ИМА ЗДРАВА КОРУПЦИЯ.кАТО ВИДИТЕ УЧЕБЕН АВТОМОБИЛ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ДАЛИ ЩЕ ВИДИТЕ ЦИГАНИН-КУРСИСТ.

А, според една легенда инструкторът питал Манго - какъв е тоя знак, а Манго рекъл - ами алумин, бе бате!

Сигурно от БХК им ги издават .

Трудно ще видим. Те все пак искат средно образование. Но очаквам от БХК да се намесят и това глупаво изискване да отпадне. Като ги родят, направо в колата да си карат...

Да направят проверка на шофьорите на таксита- след 21 часа почти половината от тях са цигани. С документите на колите им всичко наред ли е, имат ли книжки и т.н. Такситата са им очукани и мръсни, да те е страх да се качиш...

имам книжка от 16 годишна възраст а тоя на 39 и още не е имал.... трябвало е да издържи още 39 години и е можел да се похвали че е изкарал цял живот без книжка а е карал.... факир сър.... но вече бивш...

Не си прав. Реално той цял живот си е карал без книжка.

Прекрасна новина! Е, можеше и по-добре да бъде - и тримата да се разпльокат, ама и така е добре.

И защо само един загинал, сега другите двама умници да ги лекуват, съдят, да се занимават с тях? Естественият подбор нещо пак е дремал ...

Е, как не се знае кой е карал. Обзалагам се, че ще излезе, че е този който е умрял. Те добре че не са тръгнали да газят полицаите, че и това се очаква от самозабравилите се мангали.

Предложение към вътрешния МВР шеф: За един месец прибери всички пътни полицаи! Егати шоуто! Ще живне икономиката-туй автоморги,туй вторичи суровини,автосервизи,погребални агенции! Ко да прайш-черен хумор!

Този път БМВ-ето много се е уплашило и е врътнало обратен завой.Обикновено дава газ ..за да достигне скоростта на светлината.

Ако полицаите бяха използвали оръжието си, щеше да има 3 -ма загинали. И без повече разходи за съдебни дела и издръжка в затвора (ако изобщо се стигне да затвор).

Ами да не са бягали....

Мангали, сър... от третият пол...

Благодаря за уточнението .

Така се раждат хубавите вицове - първо с правилно позоваване на други хубави вицове. Браво!