Един загинал и 4-ма ранени при катастрофа на Петолъчката

Един човек загина, а други четирима, сред които две деца, са ранени при катастрофа в района на Петолъчката на пътя София-Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Ямбол.

Обратно в новината

Коментари - Един загинал и 4-ма ранени при катастрофа на Петолъчката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами да не седят само на сянката и да си ровят в носовете щото в неделя точно това правеха там ами малко да се погрият са трафика *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

карат като луди,да ги пита човек за къде бързат,президи 20 дни на същото място във същата ситуация се разминахме на косъъм,пак с джип.Незнам какви мерки трябва да се вземат за такива,като са тръгнали да се убиват поне да не помитат и хора на които им се живее

Тази тойота може да се води товарен автомобил, но бас държа, че не се ползва като такъв! link

щом като караш ,,роувар,,ще те изкарат невинен. ама какво да се прави , такива са законите в сраната. ще изкарат виновен този които е без пари, жлалкоза загиналя, да дава господ здраве на пострадалите и по барзо да се оправят

Това е най-малоумното кръстовище което има, имитация на кръгово, със движение направо.

Чете ли статията? Катастрофата не е на кръстовището. А вариантът е много удачен за пресичане на такъв основен и натоварен път като София-Бургас с три второстепенни лъча. Разбира се щеше да е по-добре да е на две нива, но след като се построи магистралата ще се разтовари.

Май наистина не си дочел статията. А на самото кръстовище не помня да е имало проишествие последните 20г. Относно темата се обзалагам че тоьотата е тръгнала да изпреварва, без да прецени възможностите си.

Забелязал съм, че много шофъори не спазват маркировката и съм абсолютно убеден , че изпреварването е било на непрекъсната осова линия !!! Взимайте си пример , дано на никого да не му идва на главата . Съболезнования и пострадалите да се възстановяват максимално бързо .