3 г. и 4 м. затвор за таксиджия, убил моторист на пътя

Таксиметровият шофьор Данаил Нинов, който предизвика тежка катастрофа на "Симеоновско шосе" в София, при която загина моторист, бе осъден на 3 г. и 4 м. затвор.

Обратно в новината

Коментари - 3 г. и 4 м. затвор за таксиджия, убил моторист на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по нахални, по не-спазващи ЗДП от така наречените мотористи. Те самите са опасни за себе си и за другите участници в движението по пътищата. Бил съм свидетел на много от техните "изпълнения".

При арабите доколкото си спомням ( бил съм там преди много години) имащият предимство, ако НЕ Е ПОМОГНАЛ да се предотврати тежка катастрофа-липса на спирачен път и др. го водят съпричинител, макар и в по-малка степен..

А между другото това не е умишлено убийство даже много години е получил на всеки може да се случи

А между другото това не е умишлено убийство даже много години е получил на всеки може да се случи

Абе как може бееее, 3г. и 4 мес. ли струва човешкия живот?!! И това ако не е наглост и цинизъм...

Ми той се е самоубил ма.... ако не си наясно сблъсъка става в насрещното платно, след като бакшишът почти е завършил ЗАБРАНЕНИЯ обратен завой. Та въпросът е с колко е карал самоубиеца и как така изпреварва при непрекъсната линия?!????

На донорите трябва да се забрани изобщо да карат из София. Единия направил обратен завой, а тоя защо не е могъл да спре?

Като грухтеше с мотора из цяла София родителите му що не го спряха? Сега се сетили.

Обратен завой на "Симеоновско шосе" е допустим само на местата, където има светофар. В другата част от пътното платно има непрекъсната линия, която не позволява такава маневра. Ако водач направи на друго място такава маневра е в нарушение. Мотористът, Бог да го прости момчето, е длъжен да кара с 50 км/ч, които му позволяват да намали рязко и да спре. Лошото- мотористът е управлявал с превишена скорост и това се потвърждава по тежкия удар, спирачния път, увреждането и отстоянието от удара. За съжаление никой не може да го върне, а присъствието на мотористи е недопустим натиск върху съда, който се е поддал на натиск. Наложено е наказание е над средното определено в кодекса наказание.

Жалко за младежа. Този с обратния завой е ясен - таксиджия. Тази категория водачи, ако се спазват правилата, до един ще останат без книжки за седмица. Но мотористите да протестират колективно и това е прекалено. Вчера, на АМТ, карам със 130 и двама ме изпревариха все едно, че съм спрял. Откакто се оправи времето, нон-стоп мотоциклетен рев през нощта. Карането на задна гума и пълна газ от светофар до светофар , даже спря да ме впечатлява. Та питам, как на протеста са се събрали само "божи кравички"?

"А в таксито му се удари" - е как хем го е блъснал, хем в таксито му се е ударил моториста?Или едното или другото?

А онзи, където смачка детето на пешеходната зона му дадоха условна... мале, мале да не ти се налага да стигаш до закони...

Да не се чудиш защо първите разстреляни след 9-ти са били съдии и адвокати де ("цветът" на нацията!)...

точно така, свестните съдии и адвокати са разстреляни, за да има място за бежбожно тъпите, жалки и злобни човекоподобни комуняги като теб :)

НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ! ЗА ТОВА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК КЪМ ТЕРМИНАЛ-2!ЦЕЛТА Е ЕДНА:УНИЖЕНИЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!!!ЖАЛКО НО ФАКТ!!!!!!!!

С почит към паметта на загиналия ЩЕ ОТБЕЛЕЖА, че ако същия е карал с разрешената скорост, щеше да е жив. Осъденият да обжалва присъдата си, независимо колко празноглавеца са си оставили някъде каските.

С колко км/ч е позволено на мотористите да карат в града?Ако е карал със 160, той съпричинител, ако е карал с 50 щеше може да спре или поне нямаше да загине...

АКО БЕШЕ ПРОКУРОРСКИ СИН НАПРИМЕР , ТАКАВА ЛИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРИСЪДАТА????

за прокурорския вече казаха условна за 2 ма убити

не може да си представите колко са нагли и нахални мотористите, правят изпреварвания отляво, опасни са, а на всичкото отгоре под мотото "Пази моториста" изнудват хората максимално, мой близък скоро самите полицаи го принудиха без да е виновен, защото лекето моторист го изпреварва и висока скорост онзи каза, че не може да се докаже, полицаите притиснаха шофьора на автомобила и му плати разходите на к.....то. Време е да се надигнат и шофьорите та да видим!!!!!!!!

докато има мАже зад волана - умрели ЩЕ ИМА до края на съществуването на МПС-тата... мъжете сме с ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ, и никакво покритие... а седнем ли зад волана - направо става СТРАШНО! не случайно, във франция, застраховките за жените са ПО НИСКИ. щото са ПО-ПРИМЕРНИТЕ шофьори...

Изтръпнах - днес на Цар Борис III направих обратен завой, защото с километри не може да се направи такъв. Ами ако имаше моторист и не го бях видял ?

Добре е да можеш да виждаш останалите участници в движението. Иначе си опасен.

До ден днешен не съм видял моторист или скутерист в България, който да спазва правилата за движение по пътищата. Иначе са все млади, хубави, възпитани....

И перспективни, да не забравим - п-е-р-с-п-е-к-т-и-в-н-и!!!