Корнелия Нинова отново попадна в катастрофа

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново попадна в катастрофа. Служебният й автомобил е бил ударен от такси на столична улица.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова отново попадна в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

катастрофа...с нашийник.Втора катастрофа с по малки последствия,трета катострофа с фатални последствия на конгреса след няколко дни.Тогава зелката отива,заедно с нашийника.

Веднаж стомна за вода, втори път стомна за вода, третия път .....?????

дирници - сменете тази снимка - прилича на бясно куче с нашииник

не се гаси туи сто не гасне!!! има ли мозачно сатресение или няма мозак???

Каква реплика да напишеш не човек, който не познава българскта азбука?

Защо служителите в държавната администрация не правят секс в работно време? - Няма с кого - всички са роднини.

Другарко Нинова, БОГ НЯМА! Тези две ПТП-та за последните 40 дни, нямат нищо общо нито с твоята съдба, нито с любимата ни БКП-БСП. Много силно те моля, в следващите дни да не се качваш в кола, за да може да участваш в приемането на Закона за Бюджет 2018. Иначе аз може да съм атеист, но съм и фаталист. Каквото напиша като предупреждение, ако то не се спази, предупреждението ми се материализира. С други думи казано, някой друг твой наследник ще се погрижи за погребването на "Столетницата". Единственото което може да те спаси е, отказването ти от подчиняване на олигархо-мафиотите?! И виж Тръмп, какви документи ще разсекрети за JFK.

последвалия камшичен удар е от магаре или конски фашкии ? , дира малко по сериозно с губеците на капака на таксито. ....

Гледам, че има доста провинциалисти и гости на София, на който някой трябва да им намали от тъпотията и да им обясни ситуацията, а тя е следната. Посоката на движение по двете улици е такава, че движещите се по ул.Княз Борис I са винаги с предимство пред тези идващи от ул.Иван Денкоглу, защото се явяват дясностоящи в кръстовището, това първо. Второ, ползването на двустранни протоколи за уреждане на вината в едно ПТП е разрешено от закона и дава възможност на водачите да се договорят без присъствието на КАТ. Трето, следвайки написаното по-горе е видно, че вината е изцяло на таксиста-бакшиш и той се е отървал с двустранния протокол защото КАТ щяха да му нашият един акт за отнемане на предимство. Точка. КУРнелка няма отношение към ПТП-то, колкото и да им се иска на гербераските тролове. Искам да се забрани на цялата политическа паплач да си развява пърделниците из София с автомобили, нали има изградена надевропейска транспортна мрежа, да си я ползват, ако ли пък не, да им дават по едно колЬолЬо и да въртят педалите.

В тази кукумявка има нещо сатанинско, демонично и мистично, тя ще унищожи не само комунизма, но и България, ако преживее третата поредна катастрофа.

Нинова да сменя шофьора ! За 40 дни 2 ПТП-та ! Идващите от Денкоглу са с предимство. Шофьора на Нинова е отнел предимството на таксито... Рано или късно ще я утепа някъде :))

Я провери пак! Само да те светна,става въпрос за град София. Гуглемапс и т.н. Важното е друго, колкото и мозък да имаш, същественото е да го ползваш по предназначение.

Няма вариант идващите от Денкоглу да са с предимство. И двете улици са еднопосочни, идващите от княз Борис се явяват дясностоящи и съответно са с предимство. Като гледам ти май трябва да си предадеш книжката, щом елементарно кръстовище не можеш да анализираш.

Само гледайте колко е кадърна.

Прав си, пълна некадърност! Как може от задната седалка да не попречи на бакшиша да вземе предимството на нейния шофьор?!?! Ти от задната седалка примерно ехееееее ... Абе страшна работа си ...

Тези са опасни за останалите превозни средства, явно се движат, като торпили! С какъв акъл човек да ги допусне в управлението на страната?! Наглостта им и несъобразяването с другите хора, накрая ще ги убие! Не знаят ли, че автомобил трябва да се управлява внимателно!

Не знаех, че бакшишите управляват страната. За пожарникар и физкултурник знам, но ми е убягнало за бакшиша. Овча главо слънчасала, на всеки може да му се изстреля идиот във вратите който не е спазил предимство. Ти също не си застрахован.

ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДЕЛ, ЗАЩО ТАЗИ жена ТОЛКОВА ОБИЧА ДА ЛЪЖЕ !!!! ЕДВА ДНЕС РАЗБРАХ, И НАИСТИНА И ПРОЩАВАМ !!!!! АМИ НЕЙНИЯТ РОДЕН БАЩА БИЛ ОТ ЦИГАНСКО ПОТЕКЛО!!!!! ОЛЕКНА МИ, ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО !!!!!

мъ тя от нашти лий ? дъ гъ праим призидентка тогай

дъ командори бати Бойко и да го строява в две редици с другите министери

Да би на село седяло,не би с шина на вратлето злобяло...

А що се отнася до самия инцедент, не съм човек, който вярва в теории на конспирацията, но вече започвам да си мисля, че всичко това изобщо не е случайно.

Някои водачи нямат инцидент по повече от 10 години , други си ги правят през ден като пуканки

И шофера като лидерката , вятър го вее на бял кон

Как не вие срам, всеки има право на политически пристрастия, но да пожелаваш на някого фатален край е долно, гнусно и античовешко! И това ми били "гражданите за европейско развитие на България". Засрамете се плиткоумни келеши!

Ами тя не спря да шета насам натам! Укроти се малко бе, жена, ще си направиш нещо! Хайде да се оправяш бързо, че тоя цирк няма да се ръководи от самосебе си! Без тебе за къде сме!

Герб се старае, Нинова да Обуздае...!!! България е в Катастрофа Слд края на Соц Износа

Любимата ти Нинова добре допринесе за този край!

Не знам кой на кого е любим, но трябва да си едновременно кьорав и пълен балък за да не виждаш очевадното. Партия от 10 години на власт дето се вика не може да се оправдава постоянно с какво било преди. Две отрицателни не правят едно положително. Когато искаш да порицаваш и да натриваш носа на опонента, твоята партия трябва да е изрядна и да върши обратното на опонента когото критикуваш. Когато правиш същите, че и по-големи свинщини, плюс това си на власт, тогава нямаш никакви оправдания.

Ех, злобний, злобний ми гербери,как живеят с тази злоба и мръсотия дано всичко им се връща. Господ си знае работата.

Защо мислиш , че на някой му пука за курната ви и за тъпия ѝ шофьор? Досадно е да се кудкудяка в медиите само и само да има присъствие

И точно Курна да се изниже само с протокол ? Познайте от един път чия е била вината

Катастрофата на вашият гуру няма да е странична,а челна и право в десятката. И няма да е от изток,а от запад. И няма да е предупреждение,а ...уволнение....

И сяяяяяя, майор Деянов изкача зад километричния стълб, зарежда автомата и ги почва........ тия дето ще ми блъскат кака Курни сутрин и вечер. Пък на конгреса, то е ясно , ще я отсвирим!!!!

Колко такива тенекиени инциденти има всеки ден , ама този е специален и с място в новините. Да не пропусне ден без присъствие кобрата , че може да я забравим .

Веднъж стомна за вода, втори път, третия ще е фатален..

Кой се интересува от дебелия ездач

Две предупреждения и трето няма да има!

Да пътува с автобус , трамвай , метро . И по-безопасно и по-малко замърсяване на въздуха

Може и шофьора да смени с някой дето се оглежда повече , нищо че вози "слънцето" на БСП

Ще се оглеждаш, ама друг път. На път с предимство ще спираш на всеки ъгъл или ти виждаш зад ъгъла? Тоя, дето е трябвало да спре и да се огледа, да не ти е колега?

да пътува с кон

Неуважаеми герберастчета: Да сте прочели през последните 10 години информация за личното пространство на Цецо Цървула?:)))))----НЕ!?:))))))).... Причини: 1)Цецо Църввула е ангел небесен!:) 2)Има информационно затъмнение над Цецо Царвула--каквото даже над Симитлийското Слънце няма!:)))) ...КОЕ ОТ ДВЕТЕ ВИ ХАРЕСВА, пиленца?:))))

Вие лягате и ставате с мисълта за Цецо Цървула и Боко. Темата тук, гнидо червена, е за Курнела ти и някаква катастрофа с нея!!!

Темата е ---"Може ли партия да съществува без лидера си !":)))))) ....И ВИЕ , герберастки чикиджий---не можете!:)))))))

Абе пройчо, нали се разбрахме,че вече че ще се подписваш,като "хуйчо"!!!!

спокойно бре Пройчо,спри се бе човек ... и внучето пита кой е този Пройчо . Казвам Пройчо дядовото , е една пенсионирана гнида , на която дядо и е обирал мандри. И гнидата е червена дядовото дааа

Детето се плащи-----от теб!:)))))) .... Не се впрягай!:)

никой не се плаши бе кухоглавец само се интересува а аз обяснявам като дядо .

Евреите май са вдигнали мерника на Курнелито. Ако не се кротне ще я убият. Тези катастрофи са само предупреждения.

Ако стане така,че лъжците от БСП изманипулират освен бабите и дадовците и по валко умните почитатели на Путин и платят на со кхърес джентълмените и пак вземат власта и лъжкинята Нинова стане премиер на България...то нашият блок и моят апартамент във частност няма да бъдат санирани ,,със некачествени матРиЯли и на нам си ква цена,а парите ще отидат за перспективни руски енергийни проекти или за фондове за подпомагане на бизнесмени които ЩЕ разкриват работни места в Северозапада и Странджа Сакар!И панелката ни и апартамента ми ще останат несанирани,а незнайни бизнесмени ще усвоят парите даже и може още милиарди евро да изтегли Нинова за подобни проекти

само аварии може да прави, като истински комунист :))

От коментарите стана ясно ,че при първата катастрофа Нинова получила мозъчно сътресение!!!! Този риск за Мутрата не съществува защото той няма мозък!!!Спокойно герберасти за вашият гуро катастрофите кънтят на кухо!!!!!!!!!!!!!!!

Какви герберасти ти гонят бе тъпанар?? Толкова ли не може да проумеете, че има хора, които смятат партията ти БСП за доказани престъпници и не искат по никакъв начин да докопат отново власт заедно с ДПС!!!

Идиот такъв, ДПС винаги са били в неявна коалиция с ГЕРБ! Виж гласуванията в НС и мнозинствтава в общинските съвети, и тогава пиши!

Ти пък к'во се пениш, в ГЕРБ са същите. Премиерът дори е стар отявлен мафиот, а всички заедно произхождат от доброто старо БКП... 28 години все същите избираш, а се надяваш на различен резултат....

на първата катастрофа на Курна другарето сложиха нашийник да е поопзаптят ама празна глава слушали , този път не успяха...ама на конгреса ще задействат аеродинамичния стол...и към Крушовица да бере круши.

герберасти смотани,като толкова много я плювате и кълнете,дано и на вас се случи същото.

Колесникът има грижата.

от безбожни комунисти не хващат, те са за самите вас...господ гледа наглец червен.

Толкова добре, по-точно отлично, са си казали мнението за катастрофата на Корнелка, за самата нея и за "нейната" партия надолу в коментарите, та няма какво повече.

БСП---може без Нинова и без гергов и без мното други! ГЕРБ---без Симитлийското Слънце и Цецо Цървула----се разпада на атоми!:))))))

на теб всичко е равно ,Гигант на мисълта си...ама ако спреш да мислиш с гръбначния мозък а с другия си Джудже на мисълта...мдаа празноглавецо.

Тиквите атакуват!

не е на убаво, мирише на пора4ka от нап-а. що и трябваше данa4na реформа...

мен,това е предупреждение от съдбата.Или трябва да си смени колата или шофьора,а най добре ще е да ги смени и двете и задължително да отиде на църква да запали свещ и да си вземе света вода и да напръска автомобила си с шофьора и да пие от нея.

Ами тези от тая партия нали са атеисти?

112 ( нерегистриран ) 23.10.2017 17:14 Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Чие? На шофьора или на другия? Ха каже те, де!!!

Питай герберастките хомосексуални тролчета---дето са те дали на модератора за триене!:)))) ...те са малко на брой, обаче тъпи и подли---като шефа си--Суджук ага Банкянлията!:))))

С такива които пишат при катастрофа постове с омраза?

Ти си фашист с болен мозък.

Ийх... за малко!

Корнелия Нинова отново попадна в катастрофа Като се вози в 100 годишен автомобил марка БСП - ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ "КАТАСТРОФИРА". Този автомобил си е за музея

странично,абе вие тъпи ли сте?

Ама отляво или отдясно? :)

Що е това метафора и има ли почва в твоето съзнание. Прекалено директно разбираш нещата.

Самата Нинова е катастрофа...

Не са ме интересували изобщо подобни форуми, но този път ще е истински интересно, а и полезно. Някой знае ли дали ще го излъчват по ТВ? Що се отнася до днешната случка изглежда е по приятелски...

Първо я удариха отзад, сега отстрани. Остава отпред и дано да взема хапчета против забременяване.

Тази ни трябва жива. Поне докато не съсипе окончателно БСП!!!

АБе мишето михов щепе по-бърже да ги съсипе ако беше останал

ТЪрся некртолога на първа страница на в, Сега

Информацията: не са викали милицията. Уредили повежду си..... Еее, др.Нинова, пак си изфабрикува РR акция, да насълзиш червените бабички. Че нещо твоите другари ти разклатиха стола... Евтино измислено и вързано с бели конци!