Коментари - 3 българки загинаха при катастрофа в Испания | Днес.dir.bg

3 българки загинаха при катастрофа в Испания

Три жени от Неделино са загинали при катастрофа в Испания, а други пет са тежко ранени и са в болница, съобщи консулът в посолството ни в Мадрид Цветелин Цолов.

Обратно в новината

Коментари - 3 българки загинаха при катастрофа в Испания | Днес.dir.bg

Коментари

Светла им памет на жените! Сега и мъжете им ще трябва да поработят ако не си намерят други да ги издържат.

За съжаление жертвите са вече 4 и се очаква евентуално още една жена да почине, която е в кома с много тежки наранявания. Съболезнования на семействата и дано кметството в Неделино им помогне да ги върнат.

Сега тези бедни хора от къде ще съберат пари, за да си върнат труповете на близките, ако нямат застраховки?

Juliana Zareva

Дано в кметството намерят пари от спонсори иначе няма как да стане.

Странно как една катастрофа е породила тук коментари за ролята на мъжа в семейството, за партията, за политиката, за демокрацията.

Само за тъпаците е странно.

...че те къде са карали курсове за шофьор някъде на село, ужас, продължават да се трепят и остави другото да трепят останалите хора, всички, които карат курсове по селата трябва да държат допълнителни изпити и в големите градове, а за чужбина книжки за тях не!!!!

испанските шофьори да не спазват знака за ипредимство излизайки на магистрала - от там идват такива ужасни катастрофи там.

На всеки пазар в провинцията имаше тонове плод и зеленчук. И то какъв - вкусен, пресен, истински. Ядяхме здрава храна. Аз като дете непрекъснато набивах пържени картофи. Лютеницата на мама. Домати и сирене. Грозде, сливи, праскови. Печени чушки. Не набивах банани, портокали, киви и прочее. Мечтаех си за тях. Имаше дефицит на много неща, всяка година различни. По едно време нямаше салами, чакаше се за кайма, месо, пилешко. Луканката беше само по празниците, и то с чакане и късмет. Е, сега има всичко в изобилие. Обаче ги няма доматите от моето детство. Киселото мляко, в което лъжицата стоеше права. Сега ядем добре, което значи много, а не качествено. Коремите ни са пълни, а душите - празни. Това е.

Да караш е кола е отговорност. Същата, която имат пилотът на самолет или капитанът на кораб или машинистът на влак. Защото отговаряш за живота на хората, които возиш. Мнозинството от катастрофите са следствие от човешка грешка. Резултатът понякога е трагичен. Карайте кола само ако наистина знаете какво правите.

Типична жалка картинка от битието ни в Еврогейския съвез. Вместо да си ;аботят в страната, тумба българки са на гурбет в чужбина, зае*али мъжете си тъдява из родопско. Семейства разделени, деца без майки, родина без род. И защо - защото на някой умник глобализатор му хрумнало да ни източва ресурсите и да ни превръща зорлем в мутристан. Долу Европейския съюз, той причинява само трагедии на малките и слабите!

Цената на подмяната на мизерния живот, който живеем в България. Е това са парите от гурбета! Вместо да изметем тези, дето ни ограбиха и продължават да ни грабят! Съболезнования на семействата.

Аз затова казвам на всички млади: ако ще влизате в криминала, пичове, не си мърсете душите да продавате дрога, да мъчите бабички /това го казвам на мангустите/ по селата или да крадете от такива като вас, обикновени хора. Идете при оня епилирания на 20-ина годинки с лъскавото возило за 100-ина бона и го "изтръскайте". Така никой няма да е ощетен- тати ще му купи ново, а вие ще си вземете поне част от и без това откраднатите от вас и вашите близки пари;-).

Eдната възкръстна ли, що ли?

Ако те или мъжете им бяха учили за компютърни специалисти например, нямаше да им се налага да берат ягоди. Кой за к'во учил, нали така? Само да напомня на болните мозъци бленуващи за умрелия тумор-цоцоализъма, че по ония мракобесни времена гинеха стотици хора по полето, само че никой не биваше да разбира!

Компютърните специалисти, викаш щото са учили имат зъстраховка живот от катастрофи, странно мислене....

но поне няма да се ''извозват'' натъпкани в бусове по полето.

Друго се опитва да каже човекът, че през соца не един трактор натоварен с полски работнички се е обръщал! Ама тогава тия работи не ги пишеха на първа страница на вестник Разбойническо дело!

Бог да ги прости! Ама и ти плещиш глупости, какви стотици загинали по полето? Трудови злополуки винаги е имало, не го политизирай! Поне някой е работил по пустото поле, а не като сега да рупаме турски пластмасови домити! Тука ли му е мястото за политика?

Извозвали ги..като роби.И после пак ще ви обясняват как почти няма безработица,колко доволни и щастливи са хората.Доволни са само крадците,които оглозгаха държавата и децата им-неграмотни връзкарчета.Това са факти,а не политическа пропаганда.Спокойно,никой няма да оскърби великия ви лидер.Мир на праха на жениците!

Бог да ги прости. Съболезнования на семействата им. Демократични евроатланти, списъка с вашите жертви расте всеки ден

Имаше имаше..но не зимата а през сезона! е тогава нямаше молове а си имаше плод и зеленчуци и оттам хората си купуваха...

От Арктика до Антарктика, ГЕРБ е виновен за всичко, не подминахте и в тази скръбна вест да ги споменете...

Да, виновни са ! Защото са управляващи, защото вадят статистика, как безработицата е намаляла с 41%, а не искат да видят истината! Хората са в чужбина, защото няма работа и нормални доходи в България ! А ГЕРБ нека се правят на "слепи управляващи" !.

Жалко, да почиват в мир жените!Такава трагедия може да се случи и у нас, лош късмет.Сега трябва да се мисли най-вече за децата.Ако общината иска да помогне сериозно, еднократна финансова помощ ще е добре дошла, но съвсем недостатъчна.Парите не заменят майката, а загубата на майка е едно от най-страшните събития в живота, дори и за възрастен.Може би един добър психолог, който поне половин година всяка седмица да има среща с тези деца и да им дава кураж ще е най-добрата помощ.Ще идват празници - първи учебен ден, Нова година, когато малките осезаемо ще чувстват, че мама не е сред тях, ще имат и трудни моменти.Добре ще е да има професионалист, който да им помогне, да изслуша проблемите, да даде напътствия и духовна сила.

комунистите опоскаха държавата ни , прокудиха половината и народ да се скита немил и недраг по чужди държави и се скриха под политическия чадър на ес+нато като ни чул ни видял , обаче добре платени , нахранени , облечени и с добре осигурено бъдеще за тях , деца , внуци , пра и пра-пра внуци ! време е за излъгания и измамения народ след 27 години да помисли сам за съдбата на родината си , вместо да чака някой да го съжали , това няма да стане никога и ще бъде още една изгубена детска илюзия ! времената са трудни и опасни , съвсем скоро апокалипстични , което налага повече от всякога да бъдем реалисти без капка илюзия и наивност ! ние с Бог и Той с нас за Майка България !

"Българките отишли на гурбет в Испания да берат ягоди, а мъжете им останали в Неделино." Хвала, хвала на българските мъже-юнаци, които лежат цял живот и пращат майките и жените си на тежък труд, за да ги издържат. После се чудят някои хора, защо жените не искали да се омъжват и раждат. Съболезнования на децата на умрелите, не на мъжете им!

Търсят се ЖЕНИ за работа. Не искат да наемат мъже. Че има мързеливи мъже съм съгласен, но не слагай всички в един кюп.

Тук хората са етнически турци и Аллах така повелява - мъжете да стоят, а жените да работят!

това, че са мюсюлмани не ги прави етнически турци, българи мохамедани са

ТАМ ХОРАТА СА БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ И МОЖЕ ДА СА ПО-БЪЛГАРИ ОТ ТЕБЕ. НО ДОРИ И ДА СА ТУРЦИ - ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНИТЕ МАЙКИ И СЪПРУГИ , ЖАЛКО ЗА СЕМЕЙСТВАТА ИМ.

не е вярно,работи този които намери работа

Така бедните хора прекарват летата си-в труд, но господата които ги доведоха до там ще почиват в Евксиноград....или на остров Бали, но ще почиват, няма да берат ягоди.

Бог да ги прости и светла да бъде паметта им. Докъде ни докара "демокрацията".....

как докъде? Свободно движение на хора и капитали - тоест, хората от БГ ходят да си продават труда на Запад, а Западът изнася капитали от БГ.

им. Не от добро са тръгнали на майната си да берат плодове точно в най-горещия сезон.

Викаш, друго си е през зимата да берат ягоди. Някак си е по-безопасно, нали?

Да почиват в мир! Странно ми е как ще си останеш у дома, а ще пратиш жена си да бере ягоди в чужбина?!

Преди да ти е странно, мисли, откъде знаеш, че мъжете им не са били в следващия бус, някой знае ли, или да са на строителен обект в Испания, знаеш ли ги тия подробности, или само да си пишеш.

Паисий

ти чете ли статията? Или само заглавието

Никой никъде не е казал ,че мъжете им си седят в къщи!!! Имам близка ,която ходи да бере ягоди в Испания,а мъжът и работи в Германия!ДО ТАМ ДОКАРАХА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГЪЗОВЕ НАРОДА НИ!!!Да се разделят семействата -за едната троха хляб!ДА ГОРЯТ В АДА ДАНО ВСИЧКИ КРАДЦИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД!АНАТЕМА!

Съболезнования на близките на жертвите!

d4

нищо добро не ни чака... направо последния да затвори вратата на разградения двор, наречен РБ и да угаси лампите.

Светла им памет на жените! Сега и мъжете им ще трябва да поработят ако не си намерят други да ги издържат.

Те отдавна са заминали да работят в строителството...по Испания, Германия, Англия.

Пише, че мъжете им са останали вкъщи....пфуууу!

Жени погубени, дечица сираци.. от майка България и по- точно от долната сган наречена ПОЛИТИЦИ!! Бог да ги прости милите изстрадали души..

Айде па до края на деня, ще има скочили от 12-тия етаж и две Махленски свади за паркоместа. Може и побой на пътя

Човек да се срамува на тия времена да е български мъж. Оня ден някакъв пратил 58 годишната си майка да слугува на развратен старец в Италия, който заколил жената. А днес пък мъже изпратили жените си да берат ягоди с раздрънкан бус-убиец, вместо да си гледат децата.

Млъкни изчадие! Кажи само Господ да ги прости! Те не са отишли там без причина...децата са им големи и нямат нужда от други грижи...а за всички долу дето плюят мъжете им...мъжете им със сигурност не стоят без работа...къщата и доста от полската работа, искат грижи, които жената не може да осигури! Мръднете малко навън от София и ще видите действителността наивни човекоподобни!

Така е като няма мъже в тая държава! Суеците си седят в кръчмата и се правят на гледащи деца, докато жените им се пържат по полето! И то чуждото! Ако имаше щяха да са се вдигнали и да са измели престъпнат сган. сето ни "управлява!" Ама те предпочитат да си трайкат и после да викат, че бг жените били "к.рви" щото си търсели чужденци! И не ми обяснявайте, че катастрофи стават навсякъде - случаят е показателен!

someone

между другото, винаги ми е правило впечатление как в българя семеините отношения са много странни - често жената намира работа на мъжа, тя управлява финанси, тя взима решения, в чужбина мъжете са някак по-мъжествени, по-решителни, те помагат на жената, не обратното като у нас.

Пишеш за мъжете в трето лице, тогава ти какъв си...?

Честно да си кажа и аз незнам какво съм вече! Издържам семейство като мъж, работя като мъж, пък разправят,че съм приличала досуш на жена! Та....какво било с българските мъже и ходенето на работа?!! Щото аз имам един дето 4 година седи целодневно на дивана в хола.

Светла им памет, те са жертви на лакомия комунистически обир на България, който докара българите до просешка тояга. Трепайте комунягите.

Ха-ха !Преди 26 години ни внесоха демокрация!Та...интересно как забрави за тези 26 години и плодовете им!Само да те светна, че приди 89та българите беряха ягоди тук и изнасяхя продукция навън!

Какви ягоди бе? Преди 26 години ягоди се намираха само от родното ти село или с връзки!

Преди 26 години, бригадирите беряха ягоди ангария за по 40ст на ден. Странно нещо е социализъма - земята чужда - взета безплатно от хората и насила вкарана в ТКЗС, хората заставени да я работят за 40ст на ден. Каквото съберат - бай Тошо го изнасяше за СССР и взимаше парите. Чиста проба робство.

Бойко е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

Народ, който праща жените на гурбет, а мъжете чакат в кръчмите да ги издържат, е обречен. Този факт предизвиква недоумение и презрение навсякъде, където има българи. Позорен факт, който не прави впечатление на жалките ни глави на семейства. Ако можем да наречем глави тези некадърни, мързеливи и абсолютно ненужни български михлюзи.Мир на праха им...

Недейте така, ако в буса имаше български мъже, където и да се намира-в Испания, в България, та дори и да са отивали ей така на екскурзия и трагедията беше същата, щяхте да пишете какви са жените им. Да вярно е, че тая демокрация прокуди хората от Родината им, защото иначе едва свързват двата края, отворила им се е възможност отишли са да си изкарат честно прехраната, а не като манг*лите да крадат и убиват. Тази трагедия може да се случи навсякъде и с всеки, никой не е застрахован. Хората в Неделино и региона са трудолюбиви и опитни в полската работа. Колко мъже са отишли навън да работят в строителството, ако бусът с който ги превозват катастрофира, резултатът ще е същия. Ако има виновни това са управниците, и демокрацията, които за 26 години успяха да прогонят и разделят семейства по гурбет.

Горките жени! Ужасно е

Моите искрени съболезнования на близките за тежката загуба! Жалко наистина....това са млади жени, които оставят сираци...Тъжно е...СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ! Моля хейтърите да спрат с глупостите си, защото катастрофи стават всеки ден и то не само с гурбетчии...Все ли партиите ли ги предизвикват?

Баси тъпотиите

Съболезнования. Но само когато видим испанци, немци, британци да дойдат да берат ягоди в България, глуповатото ти второ изречение може и да добие някакъв смисъл.

А ТИКВАТА така се радваше на изпратените от Гурбетчии пари. Те са повече от БВП

Осъдени на смърт от БГ политиците

Роби!!! Направиха ни роби.

Не е така, все пак светът е широк и работа има навсякъде, просто се казва- съдба!Друг е въпроса защо точно в Испания са отишли а не примерно в Пловдив, и моля, разберете- светът вече не е същия и да работиш в Испания или Франция а не в Бургас или Ст. Загора вече не е проблем! Избийте си го от главите, че работата трябва да е до теб и на 100% е задоволяваща потребностите- това са социалистически мантри- работа за всеки и за всички по равно!

АБе вие нещо не сте добре.. Какви роби? Насила ви кара някой да работите за него ли? Какви са тези малоумни трели...

Ами доброволни роби - такива , жени , които не могат да понесат децата им да са недохранени, недоучени и нещастни!

РОБ С PC? Модерен роб! Сигурно и смартфон имаш, както се полага на съвременен роб!!!

Коментари - 3 българки загинаха при катастрофа в Испания | Днес.dir.bg

3 българки загинаха при катастрофа в Испания

Три жени от Неделино са загинали при катастрофа в Испания, а други пет са тежко ранени и са в болница, съобщи консулът в посолството ни в Мадрид Цветелин Цолов.

Обратно в новината

Коментари - 3 българки загинаха при катастрофа в Испания | Днес.dir.bg

Коментари

Светла им памет на жените! Сега и мъжете им ще трябва да поработят ако не си намерят други да ги издържат.

За съжаление жертвите са вече 4 и се очаква евентуално още една жена да почине, която е в кома с много тежки наранявания. Съболезнования на семействата и дано кметството в Неделино им помогне да ги върнат.

Сега тези бедни хора от къде ще съберат пари, за да си върнат труповете на близките, ако нямат застраховки?

Juliana Zareva

Дано в кметството намерят пари от спонсори иначе няма как да стане.

Странно как една катастрофа е породила тук коментари за ролята на мъжа в семейството, за партията, за политиката, за демокрацията.

Само за тъпаците е странно.

...че те къде са карали курсове за шофьор някъде на село, ужас, продължават да се трепят и остави другото да трепят останалите хора, всички, които карат курсове по селата трябва да държат допълнителни изпити и в големите градове, а за чужбина книжки за тях не!!!!

испанските шофьори да не спазват знака за ипредимство излизайки на магистрала - от там идват такива ужасни катастрофи там.

На всеки пазар в провинцията имаше тонове плод и зеленчук. И то какъв - вкусен, пресен, истински. Ядяхме здрава храна. Аз като дете непрекъснато набивах пържени картофи. Лютеницата на мама. Домати и сирене. Грозде, сливи, праскови. Печени чушки. Не набивах банани, портокали, киви и прочее. Мечтаех си за тях. Имаше дефицит на много неща, всяка година различни. По едно време нямаше салами, чакаше се за кайма, месо, пилешко. Луканката беше само по празниците, и то с чакане и късмет. Е, сега има всичко в изобилие. Обаче ги няма доматите от моето детство. Киселото мляко, в което лъжицата стоеше права. Сега ядем добре, което значи много, а не качествено. Коремите ни са пълни, а душите - празни. Това е.

Да караш е кола е отговорност. Същата, която имат пилотът на самолет или капитанът на кораб или машинистът на влак. Защото отговаряш за живота на хората, които возиш. Мнозинството от катастрофите са следствие от човешка грешка. Резултатът понякога е трагичен. Карайте кола само ако наистина знаете какво правите.

Типична жалка картинка от битието ни в Еврогейския съвез. Вместо да си ;аботят в страната, тумба българки са на гурбет в чужбина, зае*али мъжете си тъдява из родопско. Семейства разделени, деца без майки, родина без род. И защо - защото на някой умник глобализатор му хрумнало да ни източва ресурсите и да ни превръща зорлем в мутристан. Долу Европейския съюз, той причинява само трагедии на малките и слабите!

Цената на подмяната на мизерния живот, който живеем в България. Е това са парите от гурбета! Вместо да изметем тези, дето ни ограбиха и продължават да ни грабят! Съболезнования на семействата.

Аз затова казвам на всички млади: ако ще влизате в криминала, пичове, не си мърсете душите да продавате дрога, да мъчите бабички /това го казвам на мангустите/ по селата или да крадете от такива като вас, обикновени хора. Идете при оня епилирания на 20-ина годинки с лъскавото возило за 100-ина бона и го "изтръскайте". Така никой няма да е ощетен- тати ще му купи ново, а вие ще си вземете поне част от и без това откраднатите от вас и вашите близки пари;-).

Eдната възкръстна ли, що ли?

Ако те или мъжете им бяха учили за компютърни специалисти например, нямаше да им се налага да берат ягоди. Кой за к'во учил, нали така? Само да напомня на болните мозъци бленуващи за умрелия тумор-цоцоализъма, че по ония мракобесни времена гинеха стотици хора по полето, само че никой не биваше да разбира!

Компютърните специалисти, викаш щото са учили имат зъстраховка живот от катастрофи, странно мислене....

но поне няма да се ''извозват'' натъпкани в бусове по полето.

Друго се опитва да каже човекът, че през соца не един трактор натоварен с полски работнички се е обръщал! Ама тогава тия работи не ги пишеха на първа страница на вестник Разбойническо дело!

Бог да ги прости! Ама и ти плещиш глупости, какви стотици загинали по полето? Трудови злополуки винаги е имало, не го политизирай! Поне някой е работил по пустото поле, а не като сега да рупаме турски пластмасови домити! Тука ли му е мястото за политика?

Извозвали ги..като роби.И после пак ще ви обясняват как почти няма безработица,колко доволни и щастливи са хората.Доволни са само крадците,които оглозгаха държавата и децата им-неграмотни връзкарчета.Това са факти,а не политическа пропаганда.Спокойно,никой няма да оскърби великия ви лидер.Мир на праха на жениците!

Бог да ги прости. Съболезнования на семействата им. Демократични евроатланти, списъка с вашите жертви расте всеки ден

Имаше имаше..но не зимата а през сезона! е тогава нямаше молове а си имаше плод и зеленчуци и оттам хората си купуваха...

От Арктика до Антарктика, ГЕРБ е виновен за всичко, не подминахте и в тази скръбна вест да ги споменете...

Да, виновни са ! Защото са управляващи, защото вадят статистика, как безработицата е намаляла с 41%, а не искат да видят истината! Хората са в чужбина, защото няма работа и нормални доходи в България ! А ГЕРБ нека се правят на "слепи управляващи" !.

Жалко, да почиват в мир жените!Такава трагедия може да се случи и у нас, лош късмет.Сега трябва да се мисли най-вече за децата.Ако общината иска да помогне сериозно, еднократна финансова помощ ще е добре дошла, но съвсем недостатъчна.Парите не заменят майката, а загубата на майка е едно от най-страшните събития в живота, дори и за възрастен.Може би един добър психолог, който поне половин година всяка седмица да има среща с тези деца и да им дава кураж ще е най-добрата помощ.Ще идват празници - първи учебен ден, Нова година, когато малките осезаемо ще чувстват, че мама не е сред тях, ще имат и трудни моменти.Добре ще е да има професионалист, който да им помогне, да изслуша проблемите, да даде напътствия и духовна сила.

комунистите опоскаха държавата ни , прокудиха половината и народ да се скита немил и недраг по чужди държави и се скриха под политическия чадър на ес+нато като ни чул ни видял , обаче добре платени , нахранени , облечени и с добре осигурено бъдеще за тях , деца , внуци , пра и пра-пра внуци ! време е за излъгания и измамения народ след 27 години да помисли сам за съдбата на родината си , вместо да чака някой да го съжали , това няма да стане никога и ще бъде още една изгубена детска илюзия ! времената са трудни и опасни , съвсем скоро апокалипстични , което налага повече от всякога да бъдем реалисти без капка илюзия и наивност ! ние с Бог и Той с нас за Майка България !

"Българките отишли на гурбет в Испания да берат ягоди, а мъжете им останали в Неделино." Хвала, хвала на българските мъже-юнаци, които лежат цял живот и пращат майките и жените си на тежък труд, за да ги издържат. После се чудят някои хора, защо жените не искали да се омъжват и раждат. Съболезнования на децата на умрелите, не на мъжете им!

Търсят се ЖЕНИ за работа. Не искат да наемат мъже. Че има мързеливи мъже съм съгласен, но не слагай всички в един кюп.

Тук хората са етнически турци и Аллах така повелява - мъжете да стоят, а жените да работят!

това, че са мюсюлмани не ги прави етнически турци, българи мохамедани са

ТАМ ХОРАТА СА БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ И МОЖЕ ДА СА ПО-БЪЛГАРИ ОТ ТЕБЕ. НО ДОРИ И ДА СА ТУРЦИ - ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНИТЕ МАЙКИ И СЪПРУГИ , ЖАЛКО ЗА СЕМЕЙСТВАТА ИМ.

не е вярно,работи този които намери работа

Така бедните хора прекарват летата си-в труд, но господата които ги доведоха до там ще почиват в Евксиноград....или на остров Бали, но ще почиват, няма да берат ягоди.

Бог да ги прости и светла да бъде паметта им. Докъде ни докара "демокрацията".....

как докъде? Свободно движение на хора и капитали - тоест, хората от БГ ходят да си продават труда на Запад, а Западът изнася капитали от БГ.

им. Не от добро са тръгнали на майната си да берат плодове точно в най-горещия сезон.

Викаш, друго си е през зимата да берат ягоди. Някак си е по-безопасно, нали?

Да почиват в мир! Странно ми е как ще си останеш у дома, а ще пратиш жена си да бере ягоди в чужбина?!

Преди да ти е странно, мисли, откъде знаеш, че мъжете им не са били в следващия бус, някой знае ли, или да са на строителен обект в Испания, знаеш ли ги тия подробности, или само да си пишеш.

Паисий

ти чете ли статията? Или само заглавието

Никой никъде не е казал ,че мъжете им си седят в къщи!!! Имам близка ,която ходи да бере ягоди в Испания,а мъжът и работи в Германия!ДО ТАМ ДОКАРАХА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГЪЗОВЕ НАРОДА НИ!!!Да се разделят семействата -за едната троха хляб!ДА ГОРЯТ В АДА ДАНО ВСИЧКИ КРАДЦИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД!АНАТЕМА!

Съболезнования на близките на жертвите!

d4

нищо добро не ни чака... направо последния да затвори вратата на разградения двор, наречен РБ и да угаси лампите.

Светла им памет на жените! Сега и мъжете им ще трябва да поработят ако не си намерят други да ги издържат.

Те отдавна са заминали да работят в строителството...по Испания, Германия, Англия.

Пише, че мъжете им са останали вкъщи....пфуууу!

Жени погубени, дечица сираци.. от майка България и по- точно от долната сган наречена ПОЛИТИЦИ!! Бог да ги прости милите изстрадали души..

Айде па до края на деня, ще има скочили от 12-тия етаж и две Махленски свади за паркоместа. Може и побой на пътя

Човек да се срамува на тия времена да е български мъж. Оня ден някакъв пратил 58 годишната си майка да слугува на развратен старец в Италия, който заколил жената. А днес пък мъже изпратили жените си да берат ягоди с раздрънкан бус-убиец, вместо да си гледат децата.

Млъкни изчадие! Кажи само Господ да ги прости! Те не са отишли там без причина...децата са им големи и нямат нужда от други грижи...а за всички долу дето плюят мъжете им...мъжете им със сигурност не стоят без работа...къщата и доста от полската работа, искат грижи, които жената не може да осигури! Мръднете малко навън от София и ще видите действителността наивни човекоподобни!

Така е като няма мъже в тая държава! Суеците си седят в кръчмата и се правят на гледащи деца, докато жените им се пържат по полето! И то чуждото! Ако имаше щяха да са се вдигнали и да са измели престъпнат сган. сето ни "управлява!" Ама те предпочитат да си трайкат и после да викат, че бг жените били "к.рви" щото си търсели чужденци! И не ми обяснявайте, че катастрофи стават навсякъде - случаят е показателен!

someone

между другото, винаги ми е правило впечатление как в българя семеините отношения са много странни - често жената намира работа на мъжа, тя управлява финанси, тя взима решения, в чужбина мъжете са някак по-мъжествени, по-решителни, те помагат на жената, не обратното като у нас.

Пишеш за мъжете в трето лице, тогава ти какъв си...?

Честно да си кажа и аз незнам какво съм вече! Издържам семейство като мъж, работя като мъж, пък разправят,че съм приличала досуш на жена! Та....какво било с българските мъже и ходенето на работа?!! Щото аз имам един дето 4 година седи целодневно на дивана в хола.

Светла им памет, те са жертви на лакомия комунистически обир на България, който докара българите до просешка тояга. Трепайте комунягите.

Ха-ха !Преди 26 години ни внесоха демокрация!Та...интересно как забрави за тези 26 години и плодовете им!Само да те светна, че приди 89та българите беряха ягоди тук и изнасяхя продукция навън!

Какви ягоди бе? Преди 26 години ягоди се намираха само от родното ти село или с връзки!

Преди 26 години, бригадирите беряха ягоди ангария за по 40ст на ден. Странно нещо е социализъма - земята чужда - взета безплатно от хората и насила вкарана в ТКЗС, хората заставени да я работят за 40ст на ден. Каквото съберат - бай Тошо го изнасяше за СССР и взимаше парите. Чиста проба робство.

Бойко е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

Народ, който праща жените на гурбет, а мъжете чакат в кръчмите да ги издържат, е обречен. Този факт предизвиква недоумение и презрение навсякъде, където има българи. Позорен факт, който не прави впечатление на жалките ни глави на семейства. Ако можем да наречем глави тези некадърни, мързеливи и абсолютно ненужни български михлюзи.Мир на праха им...

Недейте така, ако в буса имаше български мъже, където и да се намира-в Испания, в България, та дори и да са отивали ей така на екскурзия и трагедията беше същата, щяхте да пишете какви са жените им. Да вярно е, че тая демокрация прокуди хората от Родината им, защото иначе едва свързват двата края, отворила им се е възможност отишли са да си изкарат честно прехраната, а не като манг*лите да крадат и убиват. Тази трагедия може да се случи навсякъде и с всеки, никой не е застрахован. Хората в Неделино и региона са трудолюбиви и опитни в полската работа. Колко мъже са отишли навън да работят в строителството, ако бусът с който ги превозват катастрофира, резултатът ще е същия. Ако има виновни това са управниците, и демокрацията, които за 26 години успяха да прогонят и разделят семейства по гурбет.

Горките жени! Ужасно е

Моите искрени съболезнования на близките за тежката загуба! Жалко наистина....това са млади жени, които оставят сираци...Тъжно е...СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ! Моля хейтърите да спрат с глупостите си, защото катастрофи стават всеки ден и то не само с гурбетчии...Все ли партиите ли ги предизвикват?

Баси тъпотиите

Съболезнования. Но само когато видим испанци, немци, британци да дойдат да берат ягоди в България, глуповатото ти второ изречение може и да добие някакъв смисъл.

А ТИКВАТА така се радваше на изпратените от Гурбетчии пари. Те са повече от БВП

Осъдени на смърт от БГ политиците

Роби!!! Направиха ни роби.

Не е така, все пак светът е широк и работа има навсякъде, просто се казва- съдба!Друг е въпроса защо точно в Испания са отишли а не примерно в Пловдив, и моля, разберете- светът вече не е същия и да работиш в Испания или Франция а не в Бургас или Ст. Загора вече не е проблем! Избийте си го от главите, че работата трябва да е до теб и на 100% е задоволяваща потребностите- това са социалистически мантри- работа за всеки и за всички по равно!

АБе вие нещо не сте добре.. Какви роби? Насила ви кара някой да работите за него ли? Какви са тези малоумни трели...

Ами доброволни роби - такива , жени , които не могат да понесат децата им да са недохранени, недоучени и нещастни!

РОБ С PC? Модерен роб! Сигурно и смартфон имаш, както се полага на съвременен роб!!!