Самолет на Аерофлот се разби, 87 загинаха

Самолет Боинг 737 с 87 души на борда се разби на 1200 км източно от Москва, малко преди кацането на летището в град Перм в Урал около 3,40 тази сутрин местно време. Машината е била собственост на филиал на руския авиопревозвач "Аерофлот".

Обратно в новината

Коментари - Самолет на Аерофлот се разби, 87 загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ееее аз оценки не давам за Quantas и Finnair си има рейтинги....някъде по долу са и другите посочени разбира се

Момък, по скромно с оценките! Защо мислиш, че само ти четеш?... За да напиша това може би съм прочел/знам нещо, което на теб не ти е известно?!...

АААА не преди ханс и Джон сме ние Qantas и Finair... нали...и да четете

напълно подкрепям!!! де да можеше да гътнат две кули по 101 етажа друго щеше да си е нали...)))

напълно подкрепям!!! де да можеше да гътнат две кули по 101 етажа друго щеше да си е нали....))))

е то ако 747 е най масовият самолет е ясно че ти се изцепваш ама споко да не ти се цепнат и гащите де...))))

справка- ген. полковник Трошев -съветник на президента Путин , но пък Президента Медведев не го назначил за свой съветник . Катастрофата по стар КГБ/ФСБ/ДС обичай е на рожданния ден на вожда. Може и случайно да е. По вероятно следствие на боричкания на групировки за власт и надмощие. Стар руски обичай !

абе, боинг 747 бил скапан и затова падал. Някаква цедка има ли между устата ви и мозъка или сте като блондинките? Просто е най-масов самолет, а руснаците просто не са го поддържали както трябва. Препоръчвам ан оня умник дето предпочита летящите ковчези ИЛ и ТУ - да се качи в руски и да сравни с американски самолет и тогава да спами по форумите.

Gledah po nemska TV,svideteli se izkazvaha,4e e imalo dva vzriva vav vazduha,predi samoletat da se rabie na zemiata.

До:123 (14.09.2008 г. 12:54ч.) Ами ако гледаш руска телевизия ще разбереш. При предателя Горби и пияницата Елцин, самолетостроенето на Русия е почти фалирало. Сега вече смятат до 2014 да си имат само свои истински самолети, че и доста нови модели. Няма нужда да ти казвам какво количество трябва да се произведе за тази огромна страна и че няма да стане от днес за утре.

nqkoi znae li v Bg s kakvi samoleti se leti i na kolko godini sa i koi zne kvi troshki sa ?????????????????? ako nqkoi ima informacia da kaje

predlagam da se zabranat vsi4ki polite s boing ot bg i nikoi da ne sa ka4va na tea troshki boinga se olaza nai golemia amerikanski super bukluk

nemoga da razbera kvis a tea amerikanski bukluci koito sa kupili ryuskite biznis meni tva sa super kinefi vmesto ad si kupat ruski samoleti te kupuvat bukluka

ne patuvaite s amerikanskite bukluci BOING tva sa nai golemite bukluci patuivaite s ear bas320

Подобно устройство на харп руснаците имаха до 90 г.След споразомение със Сащ устройството е демонтирано както и уредите за измерване са върнати на вторичните суровини .Има го в нета.Що се отнася до Курск също така чети преди да пишеш.На Курск се взривява предницата след опит на нов тип ракета.

Вярно е, че 737 е най-разпространения самолет на планетата и в никакъв случай не е постигнал това с ниско качество. 737 е изключително надежден самолет. Вярно е, че катастрофите са предимно на самолети на малки компаний дето нямат средства за 100% подръжка на машините. Но тук става въпрос за Аерофлот. Аерофлот може да е руска но в никакъв случай не е малка и мижава компания. Има една от най-големите флотилий от самолети на планетата. И подръжката им е на сериозно ниво. Особено на западните машини, защото в известен смисъл тя не е като руската техника дето се оставя на абсолютния минимум и пак действа. Но технически дефекти могат да излязат и в най-добре подържания самолет и да го свалят на земята.

Този HAARP руснацине го имат и в по-добър вариант. Но въпросът за Луфтханза е уместен и би трябвало да се добави и Бритишеъруейс. В случая вариантът диверсия съвсем не трябва да се изключва и бъдете сигурни, че по него се работи и ако се окаже верен, извършителят ще си плати скъпо. Разбира се това няма да се оповести, а и не е нужно. Както и истината за Курск не е тази, която се тиражира - нито американците са виновни, нито е грешка на екипажа. Живеем във виртуален свят - малцина разбраха посланието на филма Матрицата...

Кой си ти да казваш кой за къде е?

ми що не четеш а...

А тия тримата късметлии,които са имали билети,а не са се качили в самолета не са ли малко съмнителни?!Едва ли и тримата са се успали поради ранния час на излитане и са изтървали полета.Поживьом и увидим казват руснаците,може да се окаже, че Боингът си е бил съвсем наред...

Бог да приеме душите невинните . За генерал-полковник Генадий Трошев обаче , командващ руските окупационни войски в Чечня е сигурно че го чака ада !

Питам пак защо не падне Boeing,на Lufthanssa.Отгов е елементарен,но не е даден в долните постове.

Mnogo ste prosti ei.... il i tu - towa e kenefa na svetovnata aviacia. Hora deto ne mogat da razlichat B737 u A320 se izkazvat kompentno. V sveta ima samo Boeing i vsichki ostanali.

А проба за алкохол на пилота и диспечерите...?

Имало е експлозия на борда.Това съобщиха информационните агенции.Явно братята грузинци си отмъщават.

Кофти пропаганда , показва безсилие...

Боинг 737 е най-калпавия самолет на САЩ и катастрофите с него следват една след друга.

dokoga shte ima takiwa tragedii!!!?

Мир на праха им! На 17-ти и 18-ти ще летим до Бодрум,Турция с прехвърляне/4 полета за 2 дена/! Мамка му, иде ми да се откажа......

jalko za horata

БОИНГ почнаха да падат каго гнили круши. Затова ЕРБУС печели почти всички търгове в света.

и си прав да знаешжалко че много малко знаят че Уилям Боинг бил един от не много бллестящите ученици на Асен Йорданов ,както самият се изразявал той...има и друо докато на опашката на всеки Боинг имаше надпис Jordanoff те не падаха...ама нали тия от Сиатъл са много печени и си прескачат сянката ...то саамо с маркетинг не става и приказката з атова че 737 пада най много щото има най- много продадени не на нас...ненадежден модел и това е..

Те тия не мога да ги разбера .Имат страхотни самолети купили Боинг.Не се качвам на АМЕРИКАНСКИ самолет докато не върнат ИЛ и ТУ .Имам чуството че се качвам в КОЛУМБИЯ.Да програмата HAARP обяснява някой неща както климатично така и психотронно оръжие но не и това че са скапани американските самолети колко катастрофи с тях станаха наскоро с чисто нов Български в Турция . Мир на праха им.

Ужасна трагедия! Мир на душите им...

Трагедия. Няма друга дума за случилото се. Ама поне тях не разбирам, защо купуват тия американски талиги, а не си карат с далеч по-сигурните Ту и Ил...

Имам чувството, че Господ или каквото и да е се е заело сериозно с намаляване на населението на Земята. Земетресение в Китай-хиляди жертви, урагани- жертви, самолетни катастрофи (почти всяка седмица), жертви по пътищата - колкото повече, толкова повече ... Не знам дали има статистика на загиналите от земетресения, наводнения, катастрофи и др. бедствия по години (по континенти, държави и т.н.), но имам чувството, че бройката набъбва със всяка година. И за съжаление загиват хора, които не са далавераджии(предпол Ако е вярна народната мъдрост, че Бог прибира при себе си най-добрите, какво ли предстои за останалите живи.

Мир на праха им.

Наистина потресаващо! Летяла съм със самолет точно 8 пъти и като гледам с това ще си остана ... Точно преди кацането ... Мир на праха им!

за всичко е виновен осама бин ладен!!!а има ли въобще такъв човек и ако имало дали е жив?Кулите-близнаци също той ги беше взривил нали?я вземи да прочетеш повече информация , за да не пишеш глупости!или гледай документални американски филми за кулите-близнаци.Под двете кули е имало злато за 260мрд долара.След взривовете съобщават,че са успели да спасят злато за 130млн долара.Кажи ми сега кой е взривил кулите?

Жалко!!!

mir na praha im..a nie jivite da se zamislim za jivota si..nikoi ne e ve4en..pomislete za tova

Много неприятни са самолетните катастрофи. 80 процента са от човешки грешки

Проверете в google програмата HAARP, обяснява много от случващите се напоследък бедствия. Живеем в интересни времена :S

потресена, 'кво по-точно да ти даде Господ?

лоша работа. аз за това си стоя в къщи, пия си бирка и гледам много да не излизам по опасните морета, пътища и не летя. ама ако стане земетресение........

всички катастрофи са със 737 защото 737 е най-най-най разпространеният пътнически самолет. Ама ако ви прави впечатление все падат самолети на някакви скапани компании който явно не ги поддържат тези самолети. Авйотранс си е най-безопасен във всички случаи.

караи си колело и ще е ок. всичко :)