Един загинал и 3-ма ранени при катастрофа на Е-79

Един загина, трима са ранени, единият от които тежко, след челен удар между два леки автомобила на Е-79 край Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Един загинал и 3-ма ранени при катастрофа на Е-79 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да има пътища, защото тия олигофрени не могат да карат така или иначе. Поне по-магистралите е по-лесно.

Според законодателите:с повишаването на глобите произшествията ще се намалят. Според статистиката: произшествията се увеличават. Министъра на Вътрешните Работи да даде обяснение, къде е логиката.

Та кое е по-смъртоносно оръжие гранатомета или автомобила. За сега автомобила е в пъти повече!...за днес автомобила води с 3:1 спрямо гранотомета!

Е, да. Обаче щеше да е друг резултата, ако имаше 2 милиона гранатомета по градове и паланки.

Кажете ми, какво се прави, ако някой лети срещу теб в насрещното? Дали е по-безопасно да излетиш от пътя, за да избегнеш челния удар, как бихте реагирали?

Със сигурност трябва да се направи всичко възможно,за да бъде избегнат челният удар.Обаче ако отстрани е пропаст...

И къде ще "бягаш" като си в улей като в бобслей....от дясно мантинела ...насреща ти ти ТИР и един малоумник който го изпреварва...След 40 години стаж,май ще си взема една стара ГАЗ.ка или ЗИЛ на газ с едни мощни ролбари отпред + резервната гума с джантата ...като при сафари ...и така ще карам по ...Е-79....Няма никаква гаранция иначе ...Руска ...рулетка ...като при изборите ...гласуваш уж за едни ...получаваш ...други в добавка ....

,,Според полицията и двамата са с опасност за живота.,,..... А според лекарите дали е така....?

Повтарям коментара, но събитията са знакови. Съседни заглавия,които ни карат да се замислим: ..."Един загинал и 3-ма ранени при катастрофа на Е-79"... ..."Един загинал и 4 ранени след взрив на гранатомет край Сопот"... - Добри сме,а? Нали?

Само като прочетох заглавието на статията и си помислих ,че водача е бил под 30 години !Това е кошмар ! Трябва нещо да се направи по въпроса за рисковото поведение на младите водачи ! Бъдещето на нацията се топи по всевъзможни начини .

Доколкото се разбира, виновен е 53-годишния човек - водач на автомобила, който е навлязъл в насрещното и последицата е загинал млад мъж...

Обратното! Не знам дали полицията или медиите дават грешна информация. Както писах по-рано бях първа кола след тази на по-възрастния шофьор.

Да обаче сега о информацията, която изтича от медиите излиза, че възрастният човек е убиец, не стига , че трябва да се възстановява, ами и трябва да го сочат с пръст. Нямало ли е и други свидетели , някой разпитвал ли Ви е или най лесно е когато има смъртен случай, живия човек да е виновен.

Грешите! Бях първа кола след пежото с тримата пътници. Колата пътуваща в посока Дупница влезна рязко в насрещното.... а не тази, която пътува в посока Симитли. Предполагам водача е загубил съзнание тъй като маневрата му беше рязка и нелогична.

А неизправност като спукана гума,или някой скъсан накрайник,шарнир дали не би било причина?

На прав участък с ясна видимост колко трябва да си малоумен, за да влезеш в насрещното и да не видиш, че срещу теб има друга кола?!?!?!?!? Ако не си сигурен в шофьорските си възможности просто карай колело!!!!!

Прав сте, ама то едно марково колело, струва колкото това пежо. Та човека е решил да мине тънко. Вижте статистиката на катастрофите, повечето са с таралясници 10+, купени незнайно от къде и сервизирани незнайно от кой. За такива хора това да си сменят гумите е нещо несъществено. Оправданието че нямат пари, а ми за това е общественият транспорт.

егаси тъпото разсъждение :) А на бас, че ако колите до 10 години държат дял от 5%, нo ако погледнем всички катастрофи в които участват те, те са доста над 5% ? Та...по тази логика трябва да спрем колите до 10 години ли? Кой ви пуска такива бе, от продавачите на коли ли сте ?!?

От както караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват.

Така си решаваме проблемите за жалост.

Бог да го прости човека, ужасна новина, съжалявам много.

за един ден война има един убит.

...Не е извън темата ,но не ви ли прави впечатление ,че нашите "осведомители"....бездарни и платени журналя,вече 10 дена "броят" жертвите на потъналия ферибоот в Яндзъ...далечен и ...милиарден Китай... Нека пресметнем ,да ...загинали 400 души ...на фона на 1 600 000 000 население...което по елементарни сметки прави относително на 8 милионна България ...все едно ....двама. Ами те само от катастрофи на ден при нас гинат по 2-3-ма ,още 10 десетина от самоубийства и поне 4-5 от умишлени убийства ....Ха сега кажете ,дали китайските сайтове "тръбят по 10 дни за нашите "загуби" така ,както на нас ни тъпчат кратуните ...и кой Народ е пред ГИБЕЛ при този темп на човешки трагедии и загуби? А иначе ,този Е-79 трябва или да го наситят с камери и полиция през километър...или да го направят еднопосочен към Гърция ...въпреки ,че тогава пак ще се намерят кратуни да се джаскат или отзад или в деретата,дърветата и ...скатовете !

Това значи ли че ти ако заминеш за Китай и загинеш там, твоят живот струва по малко от колкото да загинеш в България? А от Лихтенщайн някой ако загине, това значи ли че трябва да е най важното събитие на света?

всъщност, това трябва да го обесниш на роднините на загиналите, че те не са толкова важни защото в тази огромна държава живеят много хора

няма ден без катастрофи и жертви по пътищата в огромната република BG ! ако греша и се окаже , че има поне един , нека правителството да го превърне в национален празник за всички оцелели !

защо в бг не може да има гражданска война- всички са селяни, невъзпитани селяни

Aаа, и Cофииски селяни много! Hе забравяи, че наи голямото село вече е Cофияаааа...;)

За да намалим катастрофите трябва да направим "кръгово движение в Държавата"!?.. през Тракия до морето. краибрежно до Варна,.. след това Шумен ,Плевен, Монтана ...и надоле през Софее към Благоевград!!!...въртим само в една посока -обратно на часовника!! Е, ама това не изключва катастрофите 'отзад'!?...

Може да те блъснат отзад , катокараш в насрещното на еднопосочна улица!

Браво на първия коментар ,страхотно казано,ако има и кой да се вслуша в тези думи!Адмирации

Направо изненадващо! Горките хора. Толкова време се чудя как ги правят тия работи и се хванах,че обезумял и аз карах по една магистрала наскоро, та чак се уплаших от себе си. Нещата по нашите пътища биха изглеждали по- добре при следните предпоставки за всеки водач: - карайте повече време картинг, така много от натрупаната синергия за скорост ще ви излезе и няма да искате да карате като обезумели на пътя за всички. - свалете височината на гумите до 60-55% от ширината. - карайте с по- добри амортисьори - не се страхувайте от мощните коли - страхувайте се от малките и немощни коли; те са леки, целят икономия и нямат почти никаква защита при удар. - не се страхувайте от високата скорост, страхувайте се как и кога ще спрете; затова ако не знаете кога ще спрете- не започвайте да набирате. - не се страхувайте да изпреварите, страхувайте се когато нямате видимост и мощност. Помагайте на този, който изпреварва, така помагате на себе си, защото всички зависим един от друг! И Господ да пази!

Когато голяма кола се сблъска с голяма пораженията също са големи. И колко голяма кола трябва да си купя защото все виждам по големи коли от моята. Един път за малко бях реших да си купя TIR и да го карам вместо лека кола. Обаче вечерта даваха, че такъв го е блъснал влак.

Най-смел зад волана се чувствах, когато карах УАЗ-фургон. Верно, че и скоростта бе скромна, при достигане на 70км/ч имах чувството, че ще литне. Но пък ниска скорост, здрави ламарини...

Една твърде добра новина. Оправи ми настроението.

ти , в кома ли беше изпаднал !???може би на разходка из Mарс...

Това е добре - поне за теб да не мисля