Съдът върна катаджийската група ”Палките” в ареста

Пловдивският апелативен съд наложи постоянен арест на пазарджишките катаджии, заловени при операция "Палките", дни след като Пазарджишкият окръжен съд измени мярката им задържане под стража в парична гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна катаджийската група ”Палките” в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След такова обществено възмущение трябваше. Не може за кражба на салам да те осъдят на няколко години, глоби, досиеуто и т.н., а да си развяваш коня, използвайки служебното си положение. И още нещо - сега му е времето да се прегледат назначенията за достатъчно ценз, квалификация, стаж и съдебно минало на тези хора, на които трябва да вярваме.

Още едно доказателство че България е на нивото на Ориента що се отнася до правата на човека! Ще сънуваме Шенген още дълго време, щом осем души могат да лежат в ареста по два месеца, без разследващите да си мръднат пръста нито да разследват случая, нито да ги освободят от там! Това не е правова държава, а полицейски произвол!

Палките взимали от 20 до 50лв. , а на Църна маца тарифата е 500лв. да си на смяна, като една митница,ама там машината е смазана, процентите ясни от низините до върховете и всички са доволни

Тази персона Иван Главчев баш ми докарва на Ванко 1, дано да греша и е само съвпадение на имената........

Не се коси, съвпадение е.Човека е адвокат на някой от задържаните, трябва само палко да помислиш. Напъни се.

Абе в нашта татковина напълно е възможно адвоката да е Ванко 1 - не бих се учудил хич

Пуснете ги тези , поне са взимали по 20 лева , а не като българските Лекари - всичко което имаш от Здравната Каса плюс какво си спестил , и след това пътя .И в гроба.

Според прокуратурата има пресъпление, според пазарджишкия съд няма,а според пловдивския пак има. Май някой чете закона както дявола евангелието