Каракачанов: Няма да се гърмя, но съдът може да гръмне някой клеветник

Никой не ми се извини за доносите и лъжите по мой адрес, казва вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали щеше да се гърми Каракачанов, защо се отказа? Тази работа е по-лесна да я кажеш отколкото да я направиш. Знам една жена внука й щеше да ходи на лагер от училище и тя казва "Няма да издържи и два дни ще иска да се върне, ако не е така аз главата си режа." Внука й се лагера не както тя очакваше, главата й обаче си е на раменете. Така че едно е да го кажеш, а друго да го направиш. Нямало да се гърми той, а съдът щял да гърми, нито Какачанов ще се гърми, нито пък съда.

Каракачанов, ако още малко напълнееш ще получиш и трета дискова херния. Гръбнакът ти от поклони се е преуморил и не може да носи вече повече от 120 кила. Тумбакът ти е станал вече като на 9- месечна бременна циганка. А бузките ти са станали като дисаги. Ще получиш и дискова херния на шията от еъртене насам натам в политиката. една оставчица ще те излекува моментално!!!

Каракачанов ти си позор за политиката. Поредния докопал се до власта, който строи хотел до Трявна. Изсича горите в района защото били негови. Докога ще търпим тази политика......... Така сте захапали кокала че......... никой местен не ви харесва ........ боклук си бяхте и боклук ще си останете.

По гръмнат от това няма на къде , но все пак идеята ти ми допадаше.

Кумунистът нокога неможе да бъде институция, за какъвто се опитва да мине. Това важи и за вас другарьо..

Имате късмет , че времето е още топло , защото като дойдат зимните сметки за отопление , ще се молите да сте се гръмнали по рано и ти и цялата крадлива пасмина , която ни управлява .

Ще се гърмя, няма да се гърмя.

Ще се гърмя цяла нощ ....

Каракачанов, ходи си, знаем че си агент

Кво да се гърмиш , ти вече си изстинал политически труп.

Колко време давате, докато гръмне СТАБИЛНОТО правителство?!

Kolko vreme davate na pravitelstvoto koeto shte doide ns vlast? Chovek troabva da e ;dalnoviden; za da reze klona na koito sedi.Kakto kazvat horata ot dvete zlini ,po malkata,no kombinaciata BSP+DPS e vuzmozno nai loshia variant

Много ясно, че Каракачанов не е ВЗИМАЛ пари. Превеждат му ги по сметка.

Крадец, толуп, ченге.

Беше хубав план.

Никой не е очаквал тази гротеска на политик, да се гръмне....

Този ще съди някого за клевета,колкото и Поптодорова съди някой.Та да покажат в съда някой документ,или пък чужденец,мераклия за българско поданство да пропее...Ужас!!Ще рухне пирамидата ВМРО...

Ама и тоя е на късата каишка като Поптодорова! Има си мисия човека - изпълнява я ! Само му пречат!

Мноо Кара това Кара онова - Каравиетнамчева , Карапаспортчев , а ние Кара-каръци.

Жалко.

обещаваш неща, които няма да изпълниш, господин тумбак!

Хайде гърми се най-сетне, че ми омръзнахте с оня, дето щеше да си слага камък и да се хвърля и той някъде. Идиоти ненаситне, махайте се най-сетне и вие и вашия дебел патрон и винистър-председател.

патриот бе Корем воеводо... Истинският патриот умира – преди да се пенсионира… Така на държавата свята спестява много пенсии и последната заплата… Пенсионере, бъди патриот… Пък и за какво ти е тоя пенсионерски живот…

Как тъй ша са гърми Шкембе Воеводата??? Вий да сте видели политик у Българско да си държи на думата... Я си ги припомнете тез явно вече ОБЕДНЕЛИ патреотаре кви ги обещаваха преди изборите за пенсиите и заплатите.. Колко щели да ги правят???

С тоя дебел корем и охранен задник, не две, а десет дискови ще направиш, пич. Много разюздано си тъпчеш корема и си лаком в прекия и преносен смисъл на думата. Погледни се, бе, в гащите си не да можеш да се побереш. Сека седмица нови гащи за тебе и Боко. На гащи цел народ не може ви насмогна, бе, коледени шопари.

Русенският ,,македонец" пирувал в рестрант ,,Кошарите" с песните на Володя Стоянов и цигански напеви ,превзел с хитрост ВМРО се осра окончателно,а сега заплашва със съд ,,клеветниците".

Теб нещастнико трябва да те гърми цяла България и то от упор Махай се и ти и доведената ти дъщеря нещастнико

А, га лапаши македонските евра ни рива, а :)

Ще се гръмна!Няма да се гръмна! Японците разпарят корема си,за да запазят честта си,а този трепера за свещенното си шкембе.

Защо,защо бе.Умри за Македония!

Защо,защо бе.Умри за Македония!

Този "патриот" ще умре за Македония,ама в някой друг живот.

Гледам се в огледалото и ме е яд на мен самия, като си помисля, че на първия тур на президентските избори гласувах за Карачаканов. Добре, че други хора излязоха по-умни от мен. Какъв ли президент щеше да излезе от него? Вероятно населението изведнъж щеше да нарасне много и демографската криза бързо щеше да е преодоляна, но какви щяха да са "новите" българи и на каква цена...

Сета прозрял светата истина бегай у шайката и после пак ще слушаме изповеди.

Като настане диктатура. И власта вземат некви такива. Няма нищо да можеш да промениш. И въобще няма да разбереш какви ги вършат. Разбира се такива ядосани наивници като теб ще ги докарат на власт.

Много си се оял Каракачанов !!! Предписвам ти , ежедневна клизма , очистително , промивки на стомаха и лечебен глад и до 2 , 3 месеца ще отслабнеш .

Да се гърмиш трябва да си мъж с гордост.Върви,съдът да докаже кой лъже.Това е антибългарско действие и с приказки няма да мине.Искам да зная къде са парите от търговията с българско гражданство.

ама моля Ви г-н Каракачанов, като кажете нещо все пак го изпълнявайте, нали обещахте да се гръмнете, помислете колко ни разочаровате, ние се надявахме и сега вече няма да Ви вярваме, нали не искате да Ви наричаме Буратино

Вземете си Поптодорова и основете "Обединени Клептомани" !!!

Не е нужно да се гърмиш, а само да се надупиш ... А след това електоратът ще ти отдаде патриотична почит !

Не ни разочаровай , Действай !!!

Бай Уй ще ги нареже тия винкели на парчета и ще укрепи ''конструкцията''.

Тоя по наглост ще надмине Сидеров и Симеонов.Онези са по-директни,по -груби и скандални.Този е мазен,хлъзгав и изпечен демагог,затова е особено противен.

Оставката е най - малкото което може да му се търси, трябва да му се потърси отговорност за престъпленията и да лежи в затвора до живот.

В една телевизия Шкембе войводата казва, че щял да се гърми, в друга телевизия - нямало да се гърми ... Върви, че го разбери този патриотин. Дето душа дава за народа ...

Актуален , спрямо декора на студиото.

От тоя патриотарски електорат какъв хубав герберски такъв става само. Идват избори.

Гробаджии и псевдопатриоти в едно за пустия му СУДЖУК! Българино, събуди се! Нали вече прибра царевицата и направи лютеницата!

Че кой от ВМРО се е гръмнал някога, те са убивали други, изтребвали са цели семейства, дори бебетата в люлките, затова и Цар Борис забранява ВМРО.

Цецо набира електорат за изборите.

Каракачанов: Няма да се гърмя, но съдът може да гръмне някой клеветник Като няма да се гърми,тогава няма ли кой да го гръмне?!

Шкембе воеводо, че си страхлив да си посегнеш е ясно, но да лъжеш за неприсъствието си вчера е долно и подло деяние, което ще ти се върне болезнено.

Кой ли им го стовари това на главите , дали въобще се усещат какво става ?

И Поптодорова щеше да съди за клевета, а то се оказа истина.

Ееееехххх,шкембе войвода.....тюфлек голям си,брат....

Каракачанов: Няма да се гърмя, но съдът може да гръмне някой клеветник След такива изказвания,всеки политик на запад щеше да е сподадена оставка и в съда да доказва че е невинен,но нашите географски ширини бай ви Ганьо се вихри с пълна сила.

Да се не менкате с Далаверката , ти да фащаш траверсата , той да лапа пищова?