Каракачанов: Не един българин от цигански произход е зарибен от радикален ислям

Политиците трябва да спрат да гледат на това население като на евтин електорат, каза вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха! От властимащите дойде Разумна мисъл.. Изненадан съм. Още повече и ако се съобразят с нея..

Трудно може човек да открие нещо положително в миганите, ама миганин - радикален ислямист - това ще е егати екзотиката.

Изненада е че те не се радикализират още повече, при властващи политици като този лалугер.

Каракачанов, бъди така добър и ми обясни какво значи словосъчетанието "Българин от цигански произход". Извинявай, ама на мен ми звучи малко като "Дървено дърво"!

ами като сте толкова отговорни патриоти,създайте закон който да не допуска радикалния ислямизъм в България,а не под общия знаменател да горят и другите вероизповедания и особено християнските или това ви отърва,да има по малко вярващи и повече клиентела за мутренските и престъпни услуги на пазара

миналата година например се събираха пари за едно ромско дете с мюсулманско име, но родителите имаха български имена само че никой не обърна внимание на това, а то е промяня ня религия за пари...

Ский, са, тюфлек с тюфлеците! "Българи от цигански произод" не съществуват. Те са си цигани и толкоз. Съществуват, за съжаление, Българи с цигански манталитет, но това е друго.

Единствената причина да няма терористи в България е че ние не сме им интересни. От нас, нищо не зависи така че няма смисъл за ислямистите да се изявяват тука. Един пт малките минуси да си бедна и скапана територия без грам влияние в каквито и да е решения - никой не се интересува от тебе вкл и лошите!

Е поредната порция популизъм - загриженост. Гледай си паспортите, че и там много мюсюлмани от УЖ български произход пускате- особенно от Косово и Албания. Или като си платят 10хил. € вече са чести българи.

Политиците трябва да спрат да гледат на това население като на евтин електорат, каза вицепремиерът Та във връзка с това : Ония ден бяхме до Македония и на границата имаше опашка от 6 коли. Дойде едина кола и пререди всички (обработката на кола отнемаше 2-3 минути.) Обидно ми стана ! Снимах колата, снимах и мутрата в нея! Питах митничара защо така бе Миме ? - Отговора беше че това е депутат ! Депутат от Сандански с прякор на насекомо. Няма да му казвам името /за да не обидя насекомото - щото е трудолюбиво/ . На македонската митница той чинно чакаше като другите ! Та г-н вицепремиер- какво сме ние ? Ако са ви малко привилегиите предлагам да приемете и "primae noctis" - така ще узаконим това което правите с електората !

Бай Иване, направи си труда да прочетеш какво е казал Каракачанов, а не се хващай на евтината уловка на тъпите дираджии...

ВИЕ СТЕ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА НА БЪЛГАРИЯ И КАТО ТАКЪВ ИМАТЕ ПРЕРОГАТИВИ ДА СЕЗИРАТЕ И ПРОКУРАТУРА И ДАНС И МВР , А НЕ ДА НИ СПОДЕЛЯТЕ ТОВА КАТО НА МОАБЕТ С ПО РАКИЙКА !!! АНАДЪМ ???!

Каракачанов е национален прудятул. Много често посещава посолството на Русия. Работеше добре срещу българия и с бившия шеф на тайните служби в Македония- Михалков, които е братовчед на Груевски. До колкото си спомням се среща и със сръбския националист- радикал Воислав Шешел. Ако беше в друга държава отдавна да този Шишко щеше да е в затвора, а не да го правят вицепремиер. Но Борисов събира около себе си само зависими хора.

Баш тоя тюфлек, дето ги раздава паспортите на мангалята от цял свят, рекъл да си направи реклама на техен гръб!

=====Тъпи дираджии защо ми скрихте коментара, абе малоумници кажете къде виципремиера е казал "българи от цигански произход", мръсни манипулатори...

Нормално, всеки Хасанчо предпочита да му викат джихадист, вмесо м`нгал. По всява респект в маалата, някак си.

Господин КАРАКАЧАНОВ, докато вие се угоявате, увеличавате заплати и рушвети, в България се разраства главно циганското население под вашите нежни грижи да не им нарушите " правата на човека" Едно време уж нещо щеще да правиш за озаптяване на безнаказаните цигани, но след като грабна тлъстия кокал се покри и си затрая. Циганските нередности са създадени и култивирани от вас. защо като отидат в друга държава кротуваст? Защото има наказание по закон, а тук вие си правите закони само за далаверите ви. Кога ще започнете да наказвате циганите за безредията и престъпленията им? Кога????

"На циганското население политиците в България най-накрая трябва да спрат да гледат като на евтин електорат, който купуват за 20-30 лева". Щом трябва да спрат, значи е актуално. Сиреч заместник министър председател, председател на парламентарно представена партия, признава, че на последните избори циганският електорат е купен. При това сполеля и цената, явно е компетентен. Имам въпрос. След това откровение, Конституционният съд ще се сезира ли и ще обяви ли последните избори за народно събрание за противокоституционни. На тази база ДАННС ще се заеме ли с раззследване кой е погазил конституцията и законите на републиката, купувайки гласове. Ако не, ЗАЩО?

Ти министър на отбраната ли си или говорителка от телевизия която чете новини. Казаното от теб го знаем всички, но нищо не казваш какво се прави за справянето с тази заплаха... Демагог с демагог...

Циганинът - ислямист е като българина - русофил ! Бие се в гърдите , че вярва в Аллах , а нагъва свински кебапчета и пържоли на предизборни митинги . Слага си символи на религията - а никога не е ходил в Мека , както русофила в Рашата ! Уж щял да се жертва заради пророка си , а досега няма циганин дхихадист , както и български русофил не се е бил в Чечня , Сирия , Абхазия и Крим ! Циганина прибира само парите от ислямските фондации - както русофила от парите на Решетников !

пародия на министър.

ЦИГАНИ с български имена масово си кръщават децата с турско-арабски, но защо е така за пари ли е всичко това и къде е държавата...

на вас дир пуща ли ви гадна картинка с едно дете

Масово баш циганите, дето нямат нищо общо с исляма, изведнъж станаха по-вярващи и от традиционно изповядващите ислям турчеещи се българи.

PEYTSCH

Циганите в Румъния са православни християни и тичат сутри и вечер на молитва в църквите, кръстят се и госдо се наричат румънци...Е и крадат при сгода...Но който бг-циганин се прави на турчин или на ислямист следва да си понесе ограниченията в пътуване извън страната, а защо не и в социалните помощи.

зарибен с р...ки фундаментализъм.

Цигани се радикализизрат единствено и само за пари !

Циганин бе, циганин! Не българин от цигански произход. Шкембе войвода...

Може и да е така, агент Иван, иначе казано, русенски пешман войвода, но ти не си в позиция да говориш това. ИМАШ да дамав други ОБЯСНЕНИЯ за стотиците хияди взети пари от даване на българско гражданство. НЕ СЕ СКАТАВАЙ. Анадъмо????