Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Битката с ПП-ДБ е за прокуратурата, тук компромис от ГЕРБ и ДПС няма да има

Изобщо не става дума за регулаторите, пазарлъкът е за съдебната система и антикорупционната комисия и ще е докрай, смята анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Битката с ПП-ДБ е за прокуратурата, тук компромис от ГЕРБ и ДПС няма да има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стана тя, каквато стана.

"Ако има някой, който да отстъпва и да прави компромиси, това трябва да бъдат те (б.а. ПП/ДБ). Топката е в тяхното поле" - Кънчо, ти си бил гений, бе! Викаш съдебната система и прокуратурата работят перфектно, страхотно, уникално, всичко живо що е било корумпирано през прехода е в затворите и няма нужда нищо да се пипа там! Затова ПП/ДБ трябва да отстъпят задължително и да нямат никакви претенции в тази посока. Ако се чудите как сме докарали дотук съдебната система, еми ей така, като ви говорят глупости постоянно ей такива като Кънчо...

мдаааа шансовете на ппдб са мижави

Кокорчо след тяхно собствено МВР иска да има своя собствена прокуратура!

"Пазарлъците в сглобката изобщо не са за регулаторите, а за прокуратурата, съдебната система и антикорупционната комисия. " Той и Пеевски това казва. И двамата са прави. Само групата на Прокопи защитава "меморандума" на Лена и Киро. п.с. В превод "меморандум" е паметна записка за договорени позиции между две страни. Пълният Провал на Лена и Киро започва още от там. Нито има две страни, нито има общо решение, въобще "меморандумът" е всичко друго, но не и меморандум.

ПП мошеничестват пред американците, че са готови на всичко, но двигателят на техните действия е плячката. Това е банда, която се бори да плячкоса колкото се може повече за времето, което й се отпуска във властта. Тази банда не се интересува от нищо друго. Президентът Радев не просто направи грешка с лансирането на тези. Той направи историческа грешка, трудно поправима, която катастрофира държавата. Не просто профука доверието, което имаше, но унищожи възможността България да тръгне нагоре с умни хора. След като осъзна "грешката си", Радев пак не направи НИЩО, за да освети несъстоятелността на тези хора.

Харесваш ли НРБ?

"Президентът Радев не просто направи грешка с лансирането на тези." Президентът Радев не ги лансира, някои от тях са лансирани още от Плевнелиев - Асен василев беше министър на икономиката, енергетиката и туризма още в служебното правителство на Марин Райков през 2013 г. Тодор Тагарев беше министър на отбраната в същото служебно правителство. Даниел Лорер е съветник на министъра за електронно управление в служебното правителство на Марин Райков. Акад. Николай Денков е бил заместник-министър на образованието и науката с ресори висше образование и европейски структурни фондове в периода 2014 - 2016 г. Още през 2017 г. е бил служебен министър на образованието и науката.

А какво представителство има ДПС, че иска да управлява цялата съдебна система както е в момента?

Мислех че след конституционните промени шеха бъдат независими.....вижти.....брейберейбрей....

SirBob

В казаното от Стойчев има резон. Известно е, че от началото на този т.нар. "преход", който не е завършил и днес, прокуратурата се държи от ДПС. Затова и Доган си позволяваше всички безобразия през годините, вкл. и прословутото изказване през 2009 г. за "порциите". Обяснението чисто юридически е елементарно - когато контролираш органа, в чиито правомощия е образуването на наказателното производство, си безнаказан. Не ти трябват дори връзки със съдии. Затова и през целия преход досега партиите се съобразяваха и продължават да се съобразяват с ДПС като незаобиколим фактор в българската политика. И затова битката за прокуратурата в сглобката ще е на живот и смърт. Между другото, това е още едно доказателство за зависимостта на прокуратурата от изпълнителната власт, но това изглежда, че не притеснява никого в момента.

Сеги само правосъдния министър "има" "конституционно право" да номинира главен прокурор докато някое от седемте жужета не се сети да прибере и. д. Снежанка мосю Сарафов при трактора нотариус и так далее и тому подобнее

Разпенявили са се ББ и Пеевски и видите ли косъма им е чист, а тези от ПП са мръсници. =Брей, още малко и ще ви повярваме.

след вчерашнот изслушване на Цариградска за всички е ясно, че съд и прокуратура трябва да бъдат реформирани, сега всички регулатори, прокурори, съдии, са част от мафията на Боко и Пеевски, те няма как да отстъпят. ДПС и ГЕРБ са вредни за България, добре са за мафията, която обслужват, но не и за нас. Лошото е, че ПП и ДБ нямат представа как се управлява, нямат и кадри, с които да го направят, общо взето сме наникъде и затова пускат на свобода убиец на дете на пешеходна пътека, онзи татуираният убиец също ще го пуснат, всеки си прави каквото си иска в тази съдебна система и прокуратура. Фарсът е пълен!

Изметени, е правилното действие. Т. Живков набута сульо и пульо в съдебната система, от които, само далавери може да се очаква. Те и това правят. Познавам достатъчно и ги знам какво правят.

Така тихомъулком си стана естествена и изключително здрава сглобката на ГЕРБДПС. Те си станаха една партия. И никой не вижда слона в стаята.

Kalin

Щеше да е смешно ако не бише срамно и нагло

Проблемът възникна само от някои - вчера. Знаем кои са тези "някои" - това е една групичка в ПП, която не винаги мисли какво говори, за да не кажа никога не мисли какво говори. И която се отличава с изключителна арогантност и нахалство, и като че ли забравя какво е казала преди пет минути. Склонни са да се отметнат и т.н. Борисов хубаво им каза: "Изобщо не ви слушам какво ми говорите, гледам какво правите" и е съвършено прав. =============================================================================================================== Шизофреника Борисов, който сутрин обед и вечер говори съвършено различни глупости бил съвършено прав. Как пък един път някой не го нарече арогантен и нахален или, че не мисли какво говори? само една журналистка по време на пандемията му каза "Шибаняк!" и някъде изчезна след това.

Лаладжия. Изчерпал си се. Едно и също, едно и също, вече 30 години. Какви нерви трябва да имаш, за да го слушаш. Аре, оттегли се вече де, не си интересен.

Този е очеваден и пореден анал-лизатор на хранилка при новия стар тандем близнаци Боко-Пеевски.

Червен крадльо, голям авторитет ха ха