Отпада забраната за свободно къмпингуване в зона ”А”

Народните представители отмениха забраната за къмпингуване и паркиране в зона "А" извън определените за това места по Черноморието.

Обратно в новината

Коментари - Отпада забраната за свободно къмпингуване в зона ”А” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганията продължава с пълна сила.

Крайно време е сганта да разбере, че морето, плажовете, планините, пътищата и всичко останало са наши и на авантаджийството рано или късно ще се сложи край. Не може да ходиш някъде на чуждо място да си правиш кефа без да плащаш на собственика. Откъде накъде - това си е кражба отвсякъде. Безимотната паплач има право единствено да работи въпреки, че е тъпа, мързелива и некадърна и не изкарва дори и парите, които получава. Разбира се за плажовете, планините и горите ще разчитаме на богати и платежоспособни чужденци, а на тези ще трябва дори и да им отрежем отпуските, че май имат твърде много време да си мислят за глупости

А ,значи ще отпадне,ами тогава Караянчева да ходи да чисти на дивокъмпингуващите боклука и изпражненията.А замърсяването на околната среда и морето изобщо няма значение. Не може докато се обособят къмпинги,да няма забрана,а да остане.

Dimi

Защото хотелите масово не си изхвърлят канализацията в морето - щото им е по-удобно... те никак не замърсяват... ама нищо ходи си на лъскавия хотел и плувай сред лай.ата...

ни водеха на къмпинг "Ахелой", сред страхотна акациева горичка, на палатка, но си носехме всички сгъваеми удобства и мама ме шамареше, ако плюскам резен диня като прасе с ръце, а не в чиния с ножче и миличка. Край! Затова страната ми вече не е моя, а на незнам кого. Вече не мога да ида никъде, затова ходим предимно в Гърция и Италия - там още ни се радват и не ни създават такива просташки проблеми.

Ако някъде в Б-я има обособени места с тишина, вода, тоалет, газ, варели където да си хвърляме отпадъците. За цигарени фасове то се подразбира. Как си мислите дали хората сами няма да искат да почиват там. Вземете пари от държавния бюджет, заем от галактиката. Направете ги безплатни и ще видите умопомрачителната бройка на желаещите.

Тролчета, номерът е ясен - да няма друго летуване освен в хотелите на думбазите. Това е целта им, и затова те ви плащат. Стига с вашето ос . ране и опи . аване на плажовете, че усмърдяхте ДИР'а.

Аз на плажа ходя с прахосмукачка и си чистя след мен.

Всички тук, които недоволстват срещу отпадането на забраната, на 100% са хора, които никога през живота си не са къмпингували, а именно това са хората, които серат най-много по такива плажове. Те идват за през деня, не откриват тоалетна и хоп - в близките храсти, не откриват кофа за боклук и какво да направят с гнусотийките си - оставят ги по плажа. Нормалните къмпингари, тези които откарват по над 2 седмици на плажа не ви искат мръсотията, врясъците, гнусните обелки, чашки и пр. "удобства", нормалните къмпингари чистят, защото дефакто за този период те живеят там. Всъщност, като се замисля, драги ни плюещи, вие сте си привърженици на хотелите, нали, ами защо не си седите покрай басейнчетата и не се прескачате по плажовете с руски туристи, не е ли това вашата мечта за почивка на море, какво правите по тези диви места, без удобства, прясна вода, чадърчета и барчета през 2 метра. Оставете ни на мира и си стойте по хотелите, те заради вас са построени, заради вас плажовете пред тях са осеяни с чадъри и претъпкани от доволни туристунгери, заради вас не останаха празни плажове в страната ни.

баце, нали знаеш, че всеки българин твърди, че неговите лайна не миришат, не си хвърля боклуците дето му падне и си кара колата с разрешената скорост и по правилата. И ти така. Всички така разправят.

Е, БАЦЕ, работата е там, че аз наистина го правя и понеже това е моят начин за почивка имам доста наблюдения именно над пришълците, онези типичните туристунгери, които са за по един ден на подобни плажове, техните боклуци са безкрайни, крясъците и врясъците им също, плажът е празен а те се лепват до теб, понеже не могат да си представят да не са залепени за някой и да се прескачат с него. Както и да е, не мога да убедя някой, който не го е чул по телевизията, а и никога няма да го види с очите си.

Тоя Зеленогорец ще връща ли нещо за проваленото обещание!!!

на плажа Иракли в момента се строи яко ще изникнат бетони чудовища

Не е имало , до сега, по-меки китки в политиката от ГЕРБ! И при най малкият протест, за каквото и да е, те веднага клякат и се отказват от първоначалните си решения!!! Уж, ръцете на мутрите са "твърди", ама , май, на нашите не са.

someone

всеки трябва да е свободен да къмпингува където иска.

Жена ти хубава ли е? Може ли да покъмпингувам някоя вечер при нея?

Плащаш ли данъци за жена му? Тя записана ли е по конституция, че е собственост на всички граждани? Тъп ли си?

Само да не забранят пикаенето в морето.

После да не тръбите по институциите че ви е мръсно, има изсечени дървета, пожари вследствие на огнищата и подобни прелести от къмпингуване къде ли не.

Един голям + и от мен, защото е точно така. Имам набюдения от къмпингуващи по бреговете на язовир Искър - боклуци навсякъде, брега е превърнат в тоалетна, въпреки че е вододайна зона. Има много паднали клони от дървета, но се секат здрави за барбекюто. Уж са рибари, а кото хванат малки рибки и са недоволни, ги захвърлят на брега, вместо да ги върнат обратно. Цветята се късат с корените, после се откъсва само стеблото с цветето. Миналата година се опитах да посадя повторно десетина ириса, които бяха изкоренени за по- лесно.

А, как няма да тръбим. Много ясно, че ни е мръсно заради къмпингарите, а не заради селтаците дето си хвърлят фасовете в пясъка и фекалните тръби, дето се изливат в морето.

На дамите и господа "природозащитници", само ще им кажа, че вместо да изпишат вежди, извадиха очи. Т.е. от утре, всичките ни плажове (които са свободни от концесия, т.е. мутри), могат да се превърнат в оср... (извинявам се, покрити с изпражнения) гета. Та, тичайте, заемайте си отсега места по плажовете, до май месец, може и свободна песъчинка да не остане. "Таборът отива към морето". (Табор значи катун). А доста и това лято ще са извън тази територия - въпрос на избор!

Se taia

Ха, щото преди като я нямаше тази забрана, свободните плажове бяха осрани ли? Смешник си ти, или поредния платен трол.

ДА !!!

Ехаааа, сега целият плаж е една огромна тоалетна!!!!

Парламента е като ветропоказател. Днес налага забрана, а утре я отменя.

Действа като разгонена кучка. На всеки се предлага

И кой ще чисти боклуците на боклуците ? :}