Калин Митрев: Кампанията срещу мен е безсмислена спекулация

Кампанията срещу мен е безсмислена спекулация. Достатъчно сензационна, за да предизвика интерес и вреди на мен и на семейството ми.

Обратно в новината

Коментари - Калин Митрев: Кампанията срещу мен е безсмислена спекулация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата на Бокова е пенсиониранпрез 70-те години.Тя е завършила висшето си образоеание след това !Какви фамилии,какви престъпници,почна една песен и няма край!Изобщо забравяте кои приватизираха и как!

Аз обаче (се) питам и искам да задам по-сериозния въпрос: Възможно ли е изобщо, в състояние ли са и БСП, и ГЕРБ, и най-вече българските правителства и парламент, България ДА ИЗЛЪЧВА НЕКОМПРОМЕНТИРАНИ И НЕОБВЪРЗАНИ КАНДИДАТУРИ НА СТРАНАТА НИ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ И СВЕТОВНИ ИНСТИТУЦИИ И ОРГАНИ, КОИТО ДА НЕ КОМПРОМЕНТИРАТ РОДИНАТА НИ А ЗАЩО НЕ И ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЯХ И С РАБОТАТА ИМ? Работата им НА ПОЛЗУ РОДУ!!!, А НЕ В ТЯХНА ЛИЧНА ИЗГОДА!

Малко нормални държави останаха по света и БГ не е една от тях. Повечето са вече частни корпорации!

Точно за Бокова не може да се каже ,че е некомпетентна.Беше много напред в избора на ООН ,ако калинката Сталинка не беше поела агресивна кампания срещу нея с помощта на платени драскачи в измислен сценарий и най грозното е ,че се използваха българи,а Сталинка въпреки платените суперлативи се показа като един трагичен и некомпетентен кандидат със скрито минало!Българска свинщина!

Другара Алиев е президент на азерите, а жена му е вице-президент.

и тогава що пък другара Мутрев да не е хидроконсултант милионер, а жена му другарката Бокова да не е голем шеф в ООН и тоже милионер?

А знаеш ли каква е специалността на Митрев и като какъв консултант е участвал?В един такъв проект не участват само хидроинженери.

Ако се докаже, че имотите на Калин Митрев и Ирина Бокова са закупени с пари с престъпен произход, от корупция или пране на пари, освен по-големият и непритен проблем, който касае имиджа на България и на Юнеско, ООН и Европейската банка за възстановяване и развитие, както и на лицата, партиите и на българското правителство, което е подкрепило кандидатурите им, имотите им ще бъдат иззети и конфискувани!

Едва ли ,изобщо не вярвам да са замесени,

Митрев да не говори за кампании с безмислени спекулации, а да отговори и обясни с думи прости и конкретно ОТКЪДЕ ТОЙ И ПОЛОВИНКАТА МУ ИРИНА БОКОВА ИЗВАДИХА НАД 5 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ПО-МАЛКО ОТ ТРИ ГОДИНИ, САМО ЗА ПОКУПКАТА НА 4-ТЕ ИМОТА, КОИТО СА ЗАКУПИЛИ ПРЕЗ 2011-2014 ГОДИНА и ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НА ФОТОСИНТЕЗА ЛИ СА БИЛИ? И какви са компетенциите му по хирдомелиоративни проекти и защо "консултираните" не са знаели за "консултациите" му и са отрекли той да им е давал такива! Да не стане като с Доган, който взе милион и половина за "Цанков камък", а сега твърди, че косултациите му нямали нищо общо с него! НЕ ЧЕ ИМАШЕ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ ГО ЗНАЕ И ДА ВЯРВА, ЧЕ ФИЛОСОФ (или финансист и банкер) МОЖЕ ДА Е АВТОР НА СЛОЖНИ ИНЖЕНЕРНИ И ХИДРОМЕЛИОРАТИВНИ ПРОЕКТИ!

Бокова е от 10 години в ЮНЕСКО годишна заплата от 150 ООО долара,и коефициент още толкова на година!Освен това са купили един апартамент за малко над един млн.,а друг има сина й който работи в САЩ.Тази сума от 5 млн.долара не е вярна!

Ролята на Пеевски в разиграваната повече от 27 години драма, наречена Преход на България към пропастта е към своя край! Той освен символ на този перверзен преход е и реална силно отблъскваща, отвратителна фигура (на толкова физически...), зад чийто гръб се крият т.н. кукловоди на този преход! Но той можеше да изпълнява добре своята роля и задачи (както досега) само и единствено когато е относително на завет, на сянка (както директният му отговорник при тези, и т.н. им Съвет на Старейшините), като чрез комбинация от рекет, кражби, насилие,... финансиви, иконимически, политически и най-вече ПРЕСТЪПНИ способи и средства осигуряваше доминацията на господарите и създателите МУ преди всичко чрез репресивните органи и най-вече ръководителите им и на първо място чрез главния прокурор Сотир Цацаров и шайката му (преди бе и Петъо Еврото и следствието, където този се е подвизавал...) Сега вече Пеевски е твърде осветен и крайно неудобен за всички зад и около него, и затова наблюдаваме отчетливи процеси на масово дистанциране и отдръпване от него, въпрос на време е този да изчезне от политическата, икономическата и финансовата сфера и изобщо от България, но тъй като явно е концентрирал не само сериозни ОТКРАДНАТИ СРЕДСТВА И АКТИВИ (вкл от КТБ с неоценимата решаваща помощ на Цацаров и шайката му, следствието на Петъо Еврото, МВР и ДАНС (Цветлин Йовчев и Писанчев), и разбира се най-вече Борисов... И ДЪРЖИ ГОЛЯМА БАЗА КОМПРОМЕНТИРАЩИ МАТЕРИАЛИ ЗА МНОГО ПОЛИТИЦИ, УПРАВЛЕНЦИ И МАГИСТРАТИ - нещо като ДС досиетата преди две-три десетилетия, ТАЗИ РАЗДЯЛА Е ТРУДНА И МЪЧИТЛЕНА, и касае най-вече живота и сигурността на самия Пеевски! И интересното е КАК ЩЕ СТАНЕ ДИСТАНЦИРАНЕТО НА ЦАЦАРОВ ОТ ПЕЕВСКИ СЛЕД КАТО ПОСЛЕДНИЯТ ИЗБЯГА И СЕ СКРИЕ, ако допуснем, че ще успее и кукловодите му ще го допуснат, с толкова много информация, вкл. и за тях и далаверите и престъпленията и структурите им...

Защото не се съмнявайте, по стара традиция на тези в момента, в който Пеевски бъде "разжалван" от поста му Главен Рекетъор и Олигарх на Републиката, върху него ще се изсипят всички вини и обвинения (и го казвам това без капка съчувствие или допускане и за момент, че те ще са несправедливи, напротив) Тоест, Пеевски много скоро ще се отзове в ситуацията на ... Цветан Василев, поне по отношение на СЪЩАТА ТАЗИ МАФИЯ И КУКЛОВОДИ, КОИТО ГО СЪЗДАДОХА И ЛАНСИРАХА! Въпросът е КАК ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ НЕГО ЦАЦАРОВ, И КОЙ ЩЕ МУ ПОВЯРВА?

Инфото ляга и става с Пеевски,голяма " любов",да не би случайно някой да се отклони към някой друг, трябва да се внушава, че Пеевски е "единствен!А останалите е важно да се крият зад гърба му,като прокопиевци,Банговци, и прочие мошеници от прехода!

безгранично сам оважавал такива измамнизи-които крадат знаеики че никога няма да бадат осадени !!!! го ахеад, г-н митрев !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другарят Митрев е световно светило в хидроинженерството/не като Доган на местно ниво/.Как така се дава за консултации 425000 евро.Та той Митрев ги е консултирал така добре,че да донесат на Азербайджан милиарди евро печалба.Таман щаха да го награждава със медал другаря Алиев,те взеха западните журналя да изкарат такива гадости за другаря и други другари из Европа.

В математиката има символ "безкрайност" . Той трябва да стане ЛОГО за всеки комунист/социалист/ и за столетната им партия. За всичко им приляга . До безкрайност - лъжливи, крадливи, нагли,корумпирани,популисти, манипулатори, дръзки, арогантни. Че и атентат могат да спретнат по пътя към бленувана власт.

наредил проверка на Калин Митрев.Работата загрубява.

Т.н. главен прокурор Цацаров бе наредил не само проверки, но и повдигнал и цели 6 обвинения срещу Цецо Голямото Ухо и тръбеше навсякъде, че дясната ръка на Борисов е най-големият престъпник! После, когато целта бе постигната - СПЛАШВАНЕ НА БОРИСОВ И НАПОМНЯНЕ "КОЙ РЕАЛНО КАРА ВЛАКА - господарите на Цацаров, чрез Пеевски и Доган, по чийто "съвет" и Борисов наложи точно Цацаров за главен прокурор, между дригото...), Цецо на Кумецо изпълни всичко, което искаха ДС-КГБ мафията чрез Цацаров, като дори "ИЗНЕНАДВАЩО" внесе приготвен в пълна секретност .. КОНТРАЗАКОН ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, само и само да прецака ГОТВЕНИЯ И РАЗИСКВАН И ДИСКУТИРАН ДЪЛГО ВРЕМЕ ПУБЛИЧНО, И ОБЯВЕН ЛИЧНО ОТ БОРИСОВ КАТО ПРОЕКТ НА ГЕРБ ЗАОКОН НА ХРИСТО ИВАНОВ!!! и ВСИЧКИТЕ ОБВИНЕНИЯ ЦАЦАРОВИ СЕ ИЗПАРИХА КАТО С МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА! ДО ЕДНО! И сега малцина дори си спомнят за това. Мога да дам още доста примери, когато прокуратурата изпълнява поръчки...

Играта ще загрубее наистина когато истински разследващи. служби и прокурори се заемат, тоест НЕ БЪЛГАРСКИ! Тези са некадърни, ЗАВИСИМИ И КОРУМПИРАНИ до мозъка на костите си!

Това явно пак е "сороски" донос, макар, че потърпевшия не ми е симпатичен. Кога ще бъде преустановена корупционната практика, журналисти да вземат пари от сороски НПОта и фондации, за да пускат доноси и клевети. И в България много "журналисти" вземат огромни суми от сороските НПОта и от "Америка за България" за да раздухват доносите и клеветите на Сорос? Нима това не пране на пари и корупционна схема, журналист да взема пари от трафикант и спекулант като Сорос, трупащ милиарди от предизвиканите от него етнически и финансови кризи?

Европа и Америка не знаят ли, че комунист е синоним на крадец и престъпник, защо назначават тези бандюги на отговорни постове?

които краде от крадеца -на него му е простено !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАЦИЯ - непреклонна и скоростна ЧЕРВЕНА ЛУСТРАЦИЯ.

Червени разбойници.Къде е лудата интригантка и лъжкиня Корнелия да ореве телевизионните студия колко невинен е червения боклук.Само лустрация.

Разобличиха го.Данъци е плащал само върху получените хонорари от консултанските услуги в България,на български учреждения,фирми и други ведомства и няма нищо общо със азербайджанските хонорари.Хем корумпиран,хем лъжлив,хем крадлив,хем гьонсурат.Да почват и жена му за връзките им в Азербайджан и да я изритат от ЮНЕСКО.

Поптодорова и тя краднала нещо??? така рекоха в Полску!!!

Верваме ти... болук пропднал... Комунистите ограбиха държавата и сега обвиняват другите най нагло за всичко,което те самите извършиха!

Тоя ако е захлебил с 500 000 евра от азерите, смятайте Бокова колко се е нагушила от Путин. Тая мисирка е червива от долари. В сравнение с нея оня джамбазин дето му отвлякаха наследника е като клошар.

Баба Яга и ЮНЕСКО... Ами така се краде най-добре!!!

Хахаха, комунистите, тинята на човешкия род консултирали, кого консултирате изроди червени, трябва да са по ниско от вас, а такива няма..

Ах тези долни комундета- измекяри-крадци-народни душмани!!! Ненакрали се шопари... консултанти били а????

ще ревнат и напълнят медиите да опровергават,след като правителството вземе решение да се отстрани Калин Митрев от поста,заемащ в европейската банка.Гледай тогава какво червено вихрене ще бъде.Ха дано и онази баба Яга я махнат от председателския пост от ЮНЕСКО.

колегата г-н митрев калин е един амазинг персона. тои е колегялен, стриктен в извуршването на своя жоб. никога не бих могла да предполагам ,че тои би извуршил злодеяня или такива нерагментирани деиствия. савсем очевидно е че е нарочн за жертва някомо. калин, ние сме платно зат тебе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

боко значи лайно на Български.Та бокови са посрани по природа,но този път оплескаха и правителството,което също демонстрира,почти любовни връзки с азерската династия Алиеви!Курнелия и прокурора мълчат сега като риби!

Нашето мутренско правителство направи пътека до Азърбейджан , но никой не внесе данък за парите които са взели оттам!Защо така бре българи?Калин Митрев взел нещо , декларира и плаща данък!Е и ? На това ли му викате "пране"?Бързате да го оплювате , а оня соросоид Горанов и следствие провежда ...ИЗМЕТ ГЕРБЕРСКА СТЕ!

случаи,да не кажем стотици от 1989 г.насам в които да са разобличени за кражба и корупция бивши комундета,комсомолци,синове и дъщери на политбюровци и правоимащи апаратчици и,милиционери и ДС-ари.Нооо...няма нормална държавност,съд и прокуратура,мъже със здрави гащи,да се справят един път завинаги със с тази червена бандитска пасмина вече 71 год.Ако се съберат в една книга всички престъпления на тази пасмина,поне от 1989 г.,тази книга ще бъде два пъти по-дебела и от "Капитала" на Маркс.

В коя страна и кога КОМУНИСТИТЕ И ОТРОЧЕТАТА ИМ НЕ СА СЕ ДОКАЗАЛИ КАТО КРАДЦИ, ИЗМАМНИЦИ, ДИВАЦИ И ВАРВАРИ? Това е по Георги Димитров, или Гошо Тарабата, учавствал активно като руски гражданин и подлога на Сталин в геноцида срещу българската нация с избиването на българската интелигенция и налагането на руското робство в България!

Ами то е сегашния комунист Боко Тиквата прави това което е правил Гошо Тарабата - прави геноцид срещу българската интелигенция, като я гони в чужбина. Навсякъде се назначават необразовани соросчета, които принуждават интелигентните хора да бягат от България. Боко сам си призна, че иска в България само прости хора, защото той е прост и само с тях се разбира.

Ами нали Борисов бе назначен от т.н. генералско движение на БСП, което "покани" и Симеон Кобурготски в България, сключвайки сделка с него - власт за тях срещи мародни пари и имоти за него! Нали видните мекерета на тези - ДС доносниците Доган и Гоце му дадоха и генералските пагони, след като го инсталираха за главен секретар на МВР, най-професионалният пост в министерството (при сламения човек Петканов, и след това при Пикаещия във Фонтани) без да има дори и един ден стаж като полицай! Нали техните, ДС медиите и мекеретата непрекъснато му правеха реклама и бързаха да го снимат пред всеки от стотиците трупове и атентати, които се случиха БЕЗ НИТО ЕДИН ДА Е РАЗКРИТ!!! сред ятото пърхащи около него свирки с микрофони! Няма да припомням за прословутата огормна борисов дилема за партийната книжка...

Като видите някъде "консултантски услуги", то 100% става дума за регламентиран подкуп или просто източване на средства. Докато не се запушат тези възможности, винаги ще се източват пари по тези схеми. Поне да беше някакъв подизпълнител и да свърши нещо, макар и с подизпълнители, ама не, директно подкупчето в джобчето, пардон - в панамската сметка...

Нали? Цецо ухото беше консултант в американското посолство, по физкултура може би. С парите от тези консултации обясняваше 2 от 6те си имота.

И Елена Поптодорова ревеше, че е омаскарена, а на края се оказа, че ОМАСКАРЕНИТЕ СМЕ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, И БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ТЯ Е ПРЕДСТАВЛЯВАЛА ТОЛКОВА ГОДИНИ!

От нея...

За тия дръти комуняги 425 000 евра са пари за семки. Ако искат ще си купят Бузлуджа и бълха ги е ухапала. Ама не искат да дадат пари на държавата. Искат така да земат Бузлуджа- без пари да им я харижат

най скъпо платените хидроинженери са в България ....доган ,сега калин за по малко от милион не си мърдат и пръста

То какво има да се коментира... Поредното доказателство, че "прехода" беше режисиран от комунистическата номенклатура, която и до днес днешен държи политическата и икономическата власт пряко чрез хора като Бокова /и мъжа й/ или непряко чрез подставени лица като Борисов... Жалко за България...

Нямат край международните кампании против единствените защитници на пенЦионерите, циганите и неоправданите - социалистите. То не бяха мракобесни слухове, че Нинова била намазала от Приватизацията, то не беше лъжи, че Гергов купил Панаира за 5 лева, то Р.Ов., то Добрев, то Паргов, то Масларова, то край няма...!!! Позорно е да се петнят имената на тези хора! И не стига, че мръсните гербери го правят у нас, ами и чуждите финансови служби, бе!!!

Сигурно пак ще поемат вината с мезета. Няма съд за тия червени гадове , кражба след кражба и все така безнаказани.

това, което всички знаем, червените боклуци са си само за боклука.

боцко и цвъцко най редовно, дали не сте за психо,а?

Лакомите комунистически дупета - кръв серат. Този тупан бил директор на Европейската банка за възсгановяване и развитие, ...кой го назначи, Путкин или вещицата Ирина Бокова? Единственото спасение от червените гниди са газовите камери...

Щом Нинова мълчи, не ти е чиста работата, Калине. Освен това хората са объркани, защото фамилия Бокови и друг път е тропала с крак, че й се вреди с разни неща , а после е излизало друго.

бокови не са българи те са руски агенти русия и азерите са близки хванали са бокова по тази линия затова сащ и англия и сложиха червени бюлетини

Борисов с тях ...

Борисов е първи приятел с азерския президент Алиев. Срещи, съвместни проекти, обещания за азерски газ за Борисовия хъб .... Този Асен Йорданов да не направи някоя поразия, поради глупост и да вкара наш Бойко в беля

Същото като Панамските книжа , търсиха за Путин , а намериха пенис ! Така и тук , Асен Йорданов работи с парите на Джонатан Сорос отговорен за Европа , продажен турски WC ! Нищо няма за Митрев , той се смее над бургаския маймун !

БИОГРАФИЯ!!! ТОЙ-НАСТОЯЩ БАНКЕР,БИВШ ПАРТИЕЦ,ТЯ-СЕ МОТАЕ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ В ООН,НА НАША ИЗДРЪЖКА!!! НА ВРАТАТА ИМ ТАБЕЛКА-ОБРАЗЦОВ ДОМ!!!

явно единственият начин да се осветлят българските боклуци са западните медии да продължават а вие още защитавайте бокови колко глупав може да е един човек когато е с тъп промит бетонен комунистически мозък???

а, спри се малко бе - стига си осмърдявал винаги и навсякъде - то твоето крй няма - "който не скача е червен", нали? И ВИНАГИ ГОВОРИШ ПРОТИВ бЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! СПРИ СЕ НАЙ-НАКРАЯ

И какво са 850 хиляди лева на фона на МИЛИАРДИТЕ, КОИТО ПОГЪЛНАХА БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА фирми и имдивиди ЧРЕЗ ФИНАНСИРАНЕ ОТ еВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ? вСЕ ЕДНИ И СЪЩИ, САМО ЗА ЕДНИ И СЪЩИ - ДА СТАВАТ ПО-БОГАТИ, да си купуват луксозни коли, яхти и самолети, а ДРУГИТЕ ДА МРАТ? зАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ ТАЗИ ГИГАНТСКА СХЕМА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ , измислена от самия ЕС и ЗАВЗЕЛА ЦЕЛИЯ ес?

Ана кой ни чуе.Прави дето пишат ,че Ес е по диктаторски от комунизма.Каква демокрация,като със стах отиваш на работа,а най вече,пе законите на ЕС позволиха едни да станат невероятно богати,а други да тънат в мизерия .Толкова несправедливост никога не е имало.А най вече това еднолично решение на Меркел да замени европейците с араби,ние да работим и да издържаме мързеливите който не са членове на ЕС.

човека е комунист, нормално е да краде, какво се заяждате.

Миналата година ББ не посреща ли жената и дъщерята на Президента на Азербейджан по повод някакви дарения, направени от тях? Много топло посрещане с благодарности и подаръци.

не знам дали бокови ще могат да изядат чак толкова мезета ....

какъв комунист си ако не крадеш?

Истински.. щото тези дето се пребоядисаха ярез всички цветове крадат и с г*за си!

имаше малко истински утописти , но ги избиха чужди и най вече свои.

Разследват "Азърбайджанската схема" ! А защо не разследват СОРОСКАТА СХЕМА? Колко пари са влезли в джобовете на къде, къде по-видни политици и рганизации у нас? Колко пари са дадени за да се манипулира, купува, продава, провокира и направлява живота в България чрез СОРОСКАТА СХЕМА? А К.М. просто си е сложил едни пари в джоба, като си ги е изработил. Но за това те не говорят, защото СОРОСКАТА СХЕМА е инструмент на тяхната политика.

"Ама вие пак ли биете негрите"? Сорос, но поне не дава пари на тъпанари. А вие само негърския рефрен повтаряте, щото друго не можете да запомните от безкрайните сказки и инструктажи.

Не, на тебе " негърският рефрен" ти е в главата, защото с него си расъл, с него си възпитаван, майка ти и баща ти, пеейки го, са те изучили. И си толкова тъп, че не виждаш по-далече от носа си на бивш човек.