Близък до Тръмп милиардер изиграл ключова роля за Брекзит

Американски милиардер, подпомогнал финансово кампанията на Доналд Тръмп, е изиграл ключова роля и в кампанията за Брекзит, пише британският в. "Обзървър".

Обратно в новината

Коментари - Близък до Тръмп милиардер изиграл ключова роля за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости на търкалета. против са старците а те не знаят къкво е смартфоне или фасебоок. а дърт да го накарш да бъде егоист и задръстен и да не приема нови неща е много лесно а и ненужно, щото те са си така по принцип. лика прилика с пенсионерите които гласуват за бсп в бг-то

Важното е, че на отпадъка маскиран като народ, пак му го набутаха без вазелин. Колко глупав е народа който може да бъде манипулиран чрез евтини интернет трикове.... Така, че народа напълно си заслужава всички лошотии,които могат да му се случат и даже повече.

Четеш британски вестници и всичко ти става ясно: кашата е пълна. Частни компании специализирани в някаква търговия, с лекота провеждат десетилетия наред кампании за военна дезинформация, а бивши военни разузнавачи като ген. Майкъл Флин като съветници разговарят с дипломати и естествено никакви дезинформации не лансират. Разбира се, та нали са бивши, а има и риск в редакциите веднага да разберат и съобщят на читателите си. Както всъщност разбраха за генералските разговорите с дипломати и отчитайки, че Майкъл Флин не можа да достигне регистрация и статуса на елитен лобист, то беше принуден да без много подробности да подаде оставка и като съветник. Въпреки че щеше да е добре да сподели някои от впечатленията си, особено ако има такива свързани с избирателната кампания, с дезинформация. Особено интересно е дали му е направило впечатление как всички в щаба на Клинтън и свързаните структури до последния момент бяха убедени (поне официално всички), че ще победят. Може и да е спонтанно, така се е получило, но все пак колко изгодно беше това за Тръмп, че той дори не беше толкова агресивен на дебатите (особено в сравнение със смачкващия начин по който се справи с Буш, а и с Линдзи, въпреки уврежданията му). Така план Б и да се разработва от Клинтън и глупаците около нея остава Б и времето си върви, а след изборите планът А вече ще трябва да е не срещу кандидат републиканец, а срещу избран президент. Така най-важното с което са заети силите на откритите глобалисти е как да се боядиса новия самолет на Хилари и да се подбере покрива за тържеството след обявяване на резултатите... Та ако не всичко е режисиран спектакъл и има действително някакво подвеждане, може ли някакъв си специализиран търговец да проведе всичко това толкова мащабно и така успешно или все пак по специалността към задачата са имали отношение някакви американски разузнавачи?

Или може би по това направление са претенциите към Москва и желанието за отдушник на гнева. Един вид: 'Не, ние ви знаем, устроеното не беше просто примамка и дезка. Подлъгахте ни че ще спечелим до такава степен, че не просто захапахме стръвта, но и налапахме въдицата с макарата. Бесни сме. За какво само го боядисвахме този самолет и похарчихме толкова пари за реклами? Почерка на станалото ни убеждава, че за да се провалим така сте получили помощ Москва и това е'.

Всичко ще проличи, ако има продължение или не на установилото се правило: 'Нов американски президент, значи нова война за сметка на американците и съюзниците им, за разрушение на държава или държави все още неподчиняващи се глобалистчетата и противопоставящи се на тероризма.

Боклуци и измет, за килър плачат!!Може и от фейса да им го изпратят!!

Ами нищо ново,само любопитното е кой е бил източника на концепцията на троловете! То и във форума е пълно с такива екземпляри,ревнали да защитават всички недомислици на Тръмп,но те са повече от руското лоби,щото накрая навират и рассията на всяко гърне мирудия! Много боклук напъпил,троши пачки да манипулира за чужди интереси,защото в дълбочина искат да ни вкарат в безпътицата,а не към развитие!Не му е лесно на обществото с тази паплач,въпреки че е разпознаваема и предизвиква погнуса!

Няма нищо общо с троловете. Идеята, че на базата на 70 лайка във Фейсбук, могат да направят психилогически портрет на всеки един избирател. Персонализирано. А при над 300 лайка те познават по-добре и от теб самия. Не да агитират цели групи на полов, етнически или религиозен принцип. А персонално. На всеки се казва това което иска да чуе. Това е коренно различна концепция за агитация и убеждение и бъдещето на политическия и търговски маркетинг.

Най сетне ролята на Путин в Брекзит намери потвърждение. Това беше без съмнение от самото начало, но вече се получи фактическо потвърждение, чрез своят агент Тръмп, Путин е повлиял за вземането на това решение.

чакайте бе ,нали руснаците бяха виновни за избирането на тръмп,а сега се оказа,че са си долните подли англоговорящи!

кой мислиш че му плаща !?

Допълнително подпомагащи са рашките,щото не можаха да излъжат Обама с неубедителни аргументи и заложиха на следващия за трагедията в Украйна! Проблема е ,че цялата свинщина по избора на Тръмп/не че Хилъри беше подходяща/,войните в Близкия изток,както и в Украйна и цялата американска далавера с недостопочтени средства не говори за нищо добро за в бъдеще. Тръмп остава задължен милиардера ,ще се води по свирката му,както се вижда/ подчинение на медиите/,некомпетентно отношение към глобалното затопляне,към войните,за оградата да има оправдание,но и изобщо към много проблеми,но ще видим скоро ще се разбере!

цялата тази история и трагикомедия с Брекзита е планувана и отработена доста преди това, още от времето на Обама. Англичаните и без това влязоха зорлем-назлън в ЕС само да го подкопаят отвътре и с мерак да скарат Франция с Германия- това го правят вече над 100г. "съюза на англоговорящите народи" е бил приоритета на Чърчил и след него.Сега вместо ОК на мястото влезе почти нелегално Канада със СЕТА, оттам повлича и САЩ, засега само т бизнеса и т.н. "свободна търговия" любимата тема на Брит.империя от поне 400г.

================== Робърт Mercer - ТОВА СА ПАРИТЕ ЗАД Доналд Тръмп!!! ================= Парите, които той дава на Media Research Center, ЧИЯТО ГЛАВНА МИСИЯ Е ... "КОРИГИРАНЕ!?!?!?!?! НА "ЛИБЕРАЛНИТЕ ПРИСТРАСТИЯ"!?!?!??! (забележете само как са ги наименовали този :институт" :) ) Е САМО ЕДНА ОТ НЕГОВИТЕ ИГРИ И ЗАИГРАВАНИЯ С МЕДИИТЕ!!!!!!!! ИМА И ДРУГИ, И МНОГО ПО-ГОЛЯМИ ПОДБРАНИ СТРАТЕГИИ И ИНИЦИАТИВИ - ЗВЕЗДАТА, КОЯТО СЕ ОТКРОЯВА В ЦЕНТЪРА НА МЕДИЙНАТА ГАЛАКТИКА НА МЕРСЕР Е Breitbart!?!?!?! Десетте милиона долара, които Мерсер дава на Бенън (РЪКОВОДИТЕЛ НА КАМПАНИЯТА НА ТРЪМП И НЕГОВ ГЛАВЕН СТРАТЕГ) позволяват на последният да финансира Breitbart - "десен" новинарски сайт,който е създаден с изричното намерение да бъдат Huffington Post за "дясното". Там стартира кариерата и на Milo Yiannopoulos и себеподобните му, те стават домакини на РЕДОВНИ АНТИСЕМИТСКИ И ИСЛЯМОФОБСКИ ВЪЗГЛЕДИ И ТЕЗИ (спомнете си как Натаняху при посещението си в Америка и срещата си с Тръмп го попита направо какво му е мнението за АНТИСЕМИТИЗМА И РАЗГАРЯНЕТО МУ СЛЕД ВСТЪПВАНЕТО НА ТРЪМП НА ВЛАСТ И КАК ТРЪМП ... НЕ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА, а започна да обяснява каква голяма била победата му, спомнете си още, че шерка му Иванка прие еврейската религия...-бел. моя) и В МОМЕНТА ТЕЗИ ЗА БОЙКОТИРАНИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 1000 КОМПАНИИ!!! Това начинание е много успешно - това е 29-тият сред най-популярните сайтове в Америка, по-успешен дори и от сайта, който го вдъхновява - Huffington Post, по-голям дори и от PornHub:) ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ САЙТ НА Facebook!!!! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И В Twitter!!! (ако някой все още се пита защо Тръмп се оказа толкова пристрастен към него...- той отлично знае КОИ И КАК ГО ИЗСТРЛЯХА НА ПРЕЗИДЕНТСКОТО МЯСТО!)

Но ИМАШЕ ДРУГА СЕРИОЗНА ПРИЧИНА АЗ ДА ПОТЪРСЯ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛИЦЕТО Робърт Mърсер, ПОРАДИ ВРЪЗКАТА МУ С Cambridge Analytica, малка компания за анализ на данни. Мерсер има дял за 10 милиона долара в тази компания, КОЯТО СЕ ОКАЗА ЗАД ПО-ГОЛЯМАТА АНГЛИЙСКА КОМПАНИЯ С ИМЕТО SCL Group!!! ТЯ СПЕЦИАЛИЗИРА - ВНИМАВАЙТЕ СЕГА! - ================== В "СТРАТЕГИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗБОРИ"!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! =================== и =================== "ОПЕРАЦИИ ЗА СЪОБЩЕНИЯ И ИНФОРМАЦИЯ", "РАФИНИРАНИ"!?!?!?! НАД 25 ГОДИНИ В МЕСТА КАТО Афганистан и Пакистан!!!!!!!! =================== (Може би не е зле да се позамислиме и поразсъждаваме върху това ЩО ЗА КОМПАНИЯ Е ТАЗИ, КОЯТО ИМА ЗА ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ "СТРАТЕГИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗБОРИ"!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Особено в светлината на много данни и кментари, и разпалени дискусии ЗА ХИБРИДНИ ВОЙНИ И ТРЕВОГИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ И НА НАЙ-ВИСОКО НИВО В ЕС ЗА ТЯХ И РУСКАТА ПРОПАГАНДА!!!) =================== СРЕД ВОЕННИТЕ СРЕДИ ТОВА Е ИЗВЕСТНО КАТО "psyops" ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ОПЕРАЦИИ!?!?!?!?!?!?!?! (Тоест МАСОВА ПРОПАГАНДА, КОЯТО РАБОТИ КАТО ДЕЙСТВА ВЪРХУ ЕМОЦИИТЕ НА ХОРАТА!!!!!!) ... Да има още нещо неясно?

Авторката на тези редове е: Carole Cadwalladr will be hosting a discussion on technologys disruption of democracy at the bluedot festival, Jodrell Bank, Cheshire, 7-9 July

================== Робърт Mercer - ТОВА СА ПАРИТЕ ЗАД Доналд Тръмп!!! ================= И така, като видяхме и разбрахме коя е всъщност ракетата-носител на Доналд Тръмп, скрита отзад, зад него и много упорито решена ДА НЕ СЕ АФИШИРА, да си припомним и кой точно е Мерсер (и как кореспондира той с обещанията и уверенията на Тръмп, например за твърда и докрай борба срещу Статуквото...и крясъците и обвиненията му срещу ЛЪЖЛИВИТЕ МЕДИИ И МАНИПУЛАЦИИТЕ ИМ!) Робърт Mercer много рядко говори публично и НИКОГА ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ!?!?!?!, така че за да се разберат неговите истински убеждения трябва да погледнем къде той влага парите си: серия от яхти, всичките наричени "Sea Owl" (морска сова); личен влаков участък за $2. 9 милиона; категоричен противник на научните констатации за климатичните пормени (той финансира "a climate change denial thinktank", the Heartland Institute);); и... КОЕТО Е МОЖЕ БИ ЕДНО ОТ ЛЮБИМИТЕ ЗАНИМАНИЯ НА ВСЕКИ МНОГО БОГАТ ЧОВЕК - ВЛИЯНИЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА ОСНОВНИТЕ МЕДИИ!!!!! В ТОВА СИ ЗАНИМАНИЕ ТОЙ Е МНОГО СИЛНО ПОДПОМАГАН ОТ НЕГОВИЯ БЛИЗЪК СЪТРУДНИК Стив Бенън, РЪКОВОДИТЕЛ НА КАМПАНИЯТА НА Тръмп И СЕГА НЕГОВ ГЛАВЕН СТРАТЕГ!!!!!! Парите, които той дава на Media Research Center, ЧИЯТО ГЛАВНА МИСИЯ Е ... "КОРИГИРАНЕ!?!?!?!?! НА "ЛИБЕРАЛНИТЕ ПРИСТРАСТИЯ"!?!?!??! (забележете само как са ги наименовали този :институт" :) ) Е САМО ЕДНА ОТ НЕГОВИТЕ ИГРИ И ЗАИГРАВАНИЯ С МЕДИИТЕ!!!!!!!! ИМА И ДРУГИ, И МНОГО ПО-ГОЛЯМИ ПОДБРАНИ СТРАТЕГИИ И ИНИЦИАТИВИ - ЗВЕЗДАТА, КОЯТО СЕ ОТКРОЯВА В ЦЕНТЪРА НА МЕДИЙНАТА ГАЛАКТИКА НА МЕРСЕР Е Breitbart!?!?!?!

И тук междувременно излиза един друг МНОГО ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС, в тази връзка и конкткста нагорните факти: И КАК ТОЧНО "ЛЕВИЯТ" Путин и ... не просто и само ДЕСНИТЕ, а УТРАДЕСНИТЕ, УЛТРАКОНСЕРВАТИВНИТЕ, или да ги нарека с популярното им име - ЯСТРЕБИТЕ в Америка ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗАХА ТВЪРДИ СЪЮЗНИЦИ!?!?! Ако има наистина някои, които са изненадани, МОЖЕ БИ ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН ПОВОД ЗА РАЗМИСЪЛ КАКВО НАИСТИНА СТАВА В И ПО СВЕТА И ОСОБЕНО В ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЯТА!!! Как така върло "ЛЕВИТЕ" в Русия и Путин (на думи и по обществено възприятие) ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗАХА ТВЪРДО (НО СКРИТО!) В ЕДИН ОТБОР С ... ТВЪРДО ДЕСНИТЕ, СЪС ЗАКЛЕТИТЕ ЯСТРЕБИ И УЛТРАКОНСЕРВАТОРИ ОТ ЗАПАДА И В ЧАСТНОСТ АМЕРИКА - пак по публичните им уверения и възприятия, и ТЕХНИТЕ медии?!?!?!?! Това между прочем е и много подходящ и добър критерий, лакмус за самопроверка на всеки ДОКОЛКО Е АДЕКВАТЕН И НАИСТИНА РАЗБИРА И ОСЪЗНАВА ЗА КАКВО ТОЧНО СТАВА ДУМА НАИСТИНА В ДНЕШНИЯ СВЯТ И КОИ СА FAKE новините и FAKE хората, политиците и управниците и кой наистина е против, и кой всъщност е ЗА СТАТУКВОТО, без значение какво се опитва да внуши и колко усърдно и последователно го прави!

някой стъпи здраво на почвата и веднага кучешки лай .

=================== И ТУК ИЗЛИЗА ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС: - КАК ЕДИН НЕЯСЕН САЙТ, ЗА КОГОТО ХОРАТА НИКОГА НЕ СА ЧУВАЛИ, ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ДОМИНИРА АЛГОРИТЪМА НА ТЪРСАЧКАТА НА ... Google ПО ТАЗИ ТЕМА, ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ?!?!?! =================== От раздела (таба, полето) "за нас", аз разбрах, че CNSnews е собственост на Media изследователски център, за който с едно кликване по-късно научавам е "на Америка медии watchdog", една организация която претендира за "непоколебимото задължение да неутрализира левите пристрастия в новини, медии и популярната култура"!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! След още няколко кликвания и аз открих, че тези получават голяма част от финансирането си повече от $10 м през последното десетилетие от един източник - хедж фонд на милиардера Робърт Мърсър. Всеки, който следи американската политика ще познае името. ================== Робърт Mercer - ТОВА СА ПАРИТЕ ЗАД Доналд Тръмп!!! ================= Но когато се поразрових намерих, че Робърт Mercer - ТОВА СА ПАРИТЕ И ЗАД УЖАСНО МНОГО ДРУГИ НЕЩА!?!?!?! ТОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДОНОР НА Доналд Тръмп. Мърсър започна да подкрепя Тед Круз, но когато той изпадна от президентската надпревара милиардерът започна да хвърля парите си $13.5 m лично от него - в кампанията на Тръмп.

================== Робърт Mercer - ТОВА СА ПАРИТЕ ЗАД Доналд Тръмп!!! ================= Но когато се поразрових намерих, че Робърт Mercer - ТОВА СА ПАРИТЕ И ЗАД УЖАСНО МНОГО ДРУГИ НЕЩА!?!?!?! ТОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДОНОР НА Доналд Тръмп. Мърсър започна да подкрепя Тед Круз, но когато той изпадна от президентската надпревара милиардерът започна да хвърля парите си $13.5 m лично от него - в кампанията на Тръмп. Това са пари, които той направи в резултат на кариерата си като брилянтен компютърен специалист. Той започва кариерата си в IBM, където прави Association for Computational Linguistics (Асоциация за компютърна лингвистика), за която казват, че е направила "революционни" пробиви в обработката на езика наука, която продължава да бъде от ключово значение в развитието днес на AI- и по-късно става съвместен директор (joint CEO) of Renaissance Technologies (ренесансови технологии), хедж фонд който прави парите си използвайки алгоритми за модели на търговия на финансовите пазари!!! Един от неговите фондове, Medallion, която управлява само парите на своите служители, е сред най-успешните в света - генерирал $55 милиарда досега. И от 2010 г. Mercer е дарил $45милиона на различни политически кампании всичките на Републиканската партия! и други $50 миилиона на non-profits всичките ДЕСНИ И УЛТРАКОНСЕРВАТИВНИ!!!! ТОВА Е МИЛИАРДЕР, КОЙТО Е ОТ ОНЕЗИ МИЛИАРДЕРИ, КОИТО ИСКАТ ... ДА ПРОМЕНЯТ И МОДЕЛИРАТ СВЕТА ПО ТЕХНИТЕ РАЗБИРАНИЯ!!!! И той никога не го е крил!

Няма големи въпроси . Има реални обстановки . Хората не са съвсем тъпи , обвладени от Гоогле и алгоритми . Вземам в ръцете си мой ДжиЕсЕм . оказа се , че пише на английски (стар модел, по-евтина версия) , дизайн е от Калифорния , сглобен в Китай , съставки на батерия са от Африка , микрочипове са от Тайландия . Питамсе аз , какъв сега е моят принос в тази продуктова верига ? Правилно , аз като юзър в Европа ще го хвърля след една година в кожница за "вече не ми потрябва , имам нов" . Ето , това е онова , каквото хората чувстват , и това без гоогле , без алгоритми .

Ти изобщо знаеш ли какво е алгоритъм и програма? Правил ли си, виждал ли си алгоритъм в живота си? Знаеш ли изобщо какво означава това? Като пишеш: "Вземам в ръцете си мой ДжиЕсЕм . оказа се , че пише на английски (стар модел, по-евтина версия) , дизайн е от Калифорния , сглобен в Китай , съставки на батерия са от Африка , микрочипове са от Тайландия ... Ето , това е онова , каквото хората чувстват , и това без гоогле , без алгоритми ." Давай ли си сметка, знаеш ли ПЛОД НА КОЛКО АЛГОРИТМИ Е ДОРИ И ТОЗИ ТВОЙ "ДжиЕсЕм (стар модел, по-евтина версия)...без значение къде и от кого е произведен, колко алгоритми са вложени в него и в технологиите, които са използвани за да бъде произведен? И това, че ти или някои други хора не знаят и не ги интересува ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ:) А иначе да те светна и още нещо - хората ЧУВСТВАТ И ВЯРВАТ ТОГАВА, КОГАТО ... НЕ ЗНАЯТ!!! Когато те знаят, ТЕ НЕ ВЯРВАТ И "НЕ ЧУВСТВАТ" (НЯМАТ НУЖДА), и знаеш ли защо, Айнщайн? АМИ ЗАЩОТО НЯМАТ НУЖДА ДА ВЯРВАТ И ДА ЧУВСТВАТ, ПРОСТО ЗАЩОТО ЗНАЯТ!!! Знаещият човек трудно се лъже и манипулира , ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЯРВАЩИЯ И ЧУВСТВАЩИЯ!!!

Само преди около седмица Доналд Тръмп събра членове на световните медии и им заяви, че те са лъжци. "Пресата, честно казано, е извън контрол!?!?!", каза той. "Хората повече не ви вярват." CNN бяха наречени very fake news story after story is bad. BBC бе another beauty... Тази вечер аз направих две неща. Първото - написах името Trumpв търсачката на Twitter. Моите предварителни проучвания посочваха, че ТОЙ Е ЛУД, ЛУНАТИК, НЕКОНТРОЛИРАНО ПОБЕСНЯЛ ЧОВЕК! Но ... Това не бе КОЕТО СЕ ПОКАЗА КАТО РЕЗУЛТАТИ НА ЕКРАНА МИ!!! На него излязоха поток от възторжени Go Donald!!!!, и You show em!!! - "Напред Доналд" и "Покажи им!"...Заедно с химновете на апология се показаха в имейли се появиха и такива с клипове на Тръмп с логото "ЛЪЖЛИВИТЕ НОВИНИ НА ЛЪЖЦИТЕ ОТ MSM!?!?!?!" Тръмп бе говорил и неговата аудитория го бе чула. Тогава аз направих онова, което правя от два и половина месеца, аз написах в търсачката на Google mainstream media is ("медиите са ...") И... АМОМЕНТАЛНО СЕ ПОКАЗАХА СЪОБЩЕНИЯ КАТО: mainstream media is dead, dying, fake news, fake, finished. Наистина ли медиите са мъртви, се зачудих? Наистина ли лужливите новини спечелиха?Наистина ние сме FAKE news? Наистина ние, медиите и аз в частност СМЕ МЪРТВИ?!?!?! Аз кликнах на първия предложен ми от търсачката линк. Той ме заведе то website наречен link и статия: The Mainstream media are dead. Те са мъртви, научих аз, защото те, тоест ние, аз - "НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ НИКАКВО ДОВЕРИЕ"!!! =================== И ТУК ИЗЛИЗА ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС: - КАК ЕДИН НЕЯСЕН САЙТ, ЗА КОГОТО ХОРАТА НИКОГА НЕ СА ЧУВАЛИ, ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ДОМИНИРА АЛГОРИТЪМА НА ТЪРСАЧКАТА НА ... Google ПО ТАЗИ ТЕМА, ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ?!?!?! ===================

фейк нюз. Няма какво толкова да се коментира. За мен всички новини, които са против мен са фейк.

Отново соросоидните проститутки мятат в пространството лъжи и мошенничества. Ще ви измете Доналд и от Щатите и от Европа

ФБР категорично доказа, че няма връзка между Русия и победата на Тръмп. Сега боклуците търсят други причини и отново нямат никакви доказателства.

И откога за вас, путинофилите и черчените тиквеници ФБР стана меродавен и достоверен, че и най-сериознияр източник за информация, бе прозрачни тъпанари и тъпи тролове:) Откога омразното ФБР на омразната ви Америка изведнъж придоби такава голяма репутация за вас бе, кретени, откакто Путин ви даде сигнала, подкрепяйки Тръмп ли:) И откъде пък вие, тъпите и безпросветни неграмотни тиквеници се изживявате като говорители на ФБР:)

Щом рублажия го казва значи има връзка,дори подпомагаща!Вие като продажници,освен че в момента ви хвърлят по някой къшей, какво очаквате от Путин и неговата олигархия в частност за България,щото руския корупционен модел е крайно неприемлив,дори да си го помислиш! Самито общество там е обезверено,защото толкова тиня ,подхранвана с пропаганда трудно се чисти!

Добре де, до вчера ни надуха главите че Путин и Русия се месят навсякъде/за всичко са виновни те/...

И къде точно виждаш противоречието, бе? И това ли пак трябва да ви се обяснява! А и след като всичко трябва да ви се смеля, изчакай(те) още малко и ще разберете за какво точно става дума - убеден съм, че тепърва ще излизат ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, като например за врърТките между Путин и Тръмп и хората им! Впрочем тока вече май става...В момента - следете новините!

баси и въпиющите глупости, колебаещи се избирате във фейсбук леле леле...

Военна дезинформация и изборен менижмънт ... Как се съвмещават толкова различни предмети на дейност в работата на една фирма с трансатлантическо финансиране ??? В България това е невъзможно. Възможна е само изборна дезинформация с участието на Борисов и Цветанов

"Военна дезинформация и изборен менижмънт ... Как се съвмещават толкова различни предмети на дейност в работата на една фирма с трансатлантическо финансиране ???..." А дали всъщност са наистина толкова различни предметите на дейност, и дали нямат пресечни точки на определено ниво? Я да видим (добър въпрос, изненадващо добър, имайки предвид автора му): Военната ПОЛИТИКА е част от ПОЛИТИКАТА на определено, обикновено държавно ниво! Политиката е концентриран израз на икономиката, в която нещата стават основно чрез ... ФИМРМИТЕ било то с или без трансатлантическо или друго финансиране:) А в политиката и управленията ЕДНИ ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ СА ... ИЗБОРИТЕ, КОИТО СЕ ПРОВЕЖДАТ ПЕРИОДИЧНО И ОТ КОИТО ТОЧНО ЗАВИСИ И КОИ ЩЕ СА И ПОЛИТИЦИТЕ НА ВЛАСТ (УПРАВЛЯВАЩИТЕ), И РЕСПЕКТИВНО ПОЛИТИКАТА, вкл. ВОЕННАТА! Сега може би само остава да добавя, че Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА, ЧЕ МНОГО ТАЙНИ СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНИЯ ИМАТ ... И ФИРМИ ПОД ПРИКРИТИЕ, както и ЛИЦА И КРЪГОВЕ С ОТНОШЕНИЕ КЪМ УПРАВЛЕНИЯТА И ПОЛИТИКАТА, които ФОРМАЛНО не се водят такива!

С две думи - ако се провери и анализира много внимателно тази фирма и собствениците и служителите и особено ръководителите й, ще се види че те или са (били) от службите, или имат история на "тесни вазимоотношения" с тях, от различен характер. Особено интересен е моментът на ФИНАНСИРАНЕТО НА ТАКИВА НАЧИНАНИЯ И ... КЛИЕНТИТЕ ИМ! Така отговорът ще стане пределно ясен на всеки, който наистина се интересува и не е в течение.

Англосаксонците са на друга орбита. едно цяло. От едно котило. С нас, какво става ?

Ние се намираме на изходната локация на така наречения маритимен силк роад . Мореплавателната връзка помежду Китай и Европа ще се насили още и още , може да се хвърли един поглед върху брутни контайнерни тонажи , за да се разбере , какви димензионални размери има това , феноменални !

кой ви кара да се перчите във фейсбуци, туитъри инстаграми и др. не знаете ли че това е разузнаване, а! не ви ли е ясно! Че кога, ако не сега когато интернет е достъпен за всеки и всеки е достъпен чрез интернет, ще използват тази възможност за свои цели, богатите! а! Не ви ли е ясно че богатите са винаги с предимство пред вас и нас обикновените .. и т.н. и т.н.

И за Брекзит. И за това, че българите и румънците ще завладеят Острова. Това последното и Тереза го признава.

ФараЖ не само е долен, продажен и подкупен тип и заклет мошеник и популист, НО ТОЙ ИЗРЕЧЕ И МНОГО ТЕЖКИ ДУМИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАС, НА БЪЛГАРИТЕ, НАПЪЛНО НЕЗАСЛУЖЕНО - ТОЗИ ИДИОТ! Така че вие, путинофилите и българомразци (той и Путин се изцепи от Анкара, че му БИЛО ПИСНАЛО ОТ БЪЛГАРИТЕ!) що не си е.ете майката с тъпата си антибългарска по същество пропаганда! Ти какво, бе червен кретен, сега си се загрижил повече за Англия, отколкото за България ли бе, както се тръшкате и се хвърляте като матросовци да защитавате Тръмп и изведнъж по сигнал от Москва станахте по-американци и от американците ли бе? И изведнъж Америка и бъдещето й много ви домиляха, а:)

Шест милиона??? Та толкоз му струват само червените папийонки в един щат!!! А той изборите спечелил. Шаман! Шаман!!!

И един друг коментар. Великобритания е конституционна монархия. Наблегнете повече внимание на думичката монархия и думичките Лондонското сити. А вас с двата леви галоша пак ви прецакаха. А вече няма и места за вечен отдих. Та това с две думи е демокрацията.

Има такава система. Създадена е от поляк, който сега има институт по психология на масите в САЩ. По плюсчетата и коментарите в соцмрежите се прави профил и се действа персонално върху избирателите. Ама 1 милион е малко.

когато 1945 свърши централна европейска война , Европа ходела на ристарт-рибухт с 50 Милияда Долара . Днес Европа създава един продукт от около 10.000 Милиарда Долара. когато Китай в 1949 ходела на ристарт-рибухт е имала около 50 Милиарда Долара . Днес Китай създава един продукт от около 16.000 Милиарда Долара. Май , такива числа и да вярваш че отношенията не се променят корени ? Не ми потрябва грандиозното виждане , уж Сорос ме манипулира , не ми потрябва грандоманска твърда и вечна коалиция , създателят на милиарди работни места . Ми потрябва хем друга стратегия , и хем един курс за китайски език . Да се въведе в училища от 5-клас такива предмети , вместо курсове за екологично разбиране на околната среда ...

Прав е Тръмп за някои медии. Отдавна нямат нищо общо с медии, а средства за зомбиране на масите. Очаквайте скоро: Тръмп и корелацията със слънчевото затъмнение. По BBC, CNN.

"Кеймбридж Аналитика", клон на британската компания "Ес Си Ел груп" с 25 години ОПТИ В КАМПАНИИТЕ ЗА ВОЕННА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и "изборен мениджмънт", твърди, че използва най-съвременна технология, която може да изгради ЛИЧНИ ПСИХОМЕТРИЧНИ ПРОФИЛИ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ и да открива какво ги вълнува... Мърсър и дъщеря му Ребека СА КЛЮЧОВИ ФИГУРИ НЕ САМО ВЪВ ВЪЗХОДА на Тръмп, НО И ВЪВ ВНАСЯНЕТО НА РАЗКОЛ В ТРДИЦИОННИТЕ МЕДИИ, пише "Обзървър" и посочва публикация от събота на в. "Вашингтон пост", в която се разкрива, че Мърсър е един от собствениците на "Брайтбарт" - сайтът , превърнал се във водеща платформа на алтернативната десница.' ================= Някои пак откриха топлата вода - за Тръмп, Брексит и идиотите, както и за онези, които ги манипулурат или контролират... Във времена на тероризъм и ПОДКРЕПЯЩИЯТ ГО ДЕ ФАКТО ПОПУЛИЗЪМ, изпълнен с ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ И СПЕКУЛАЦИИ... ЛЪЖАТА, МАНИПУЛАЦИЯТА, ПОДОБНИ ЛИЦА, ФИРМИ И СТРУКТУРИ И ОБВЪРЗАНОСТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ И ПРЕСЛЕДВАНИ КАТО ... ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ТЕ ... СА!!! А що се касае до разкритията - те май тепърва започват, както и доказателствата за ОБВЪРЗАНОСТТА НА ТРЪМП И ПРИБЛИЖЕНИ НЕГОВИ ХОРА В НЕЛЕГИТИМНИ, НЕПУБЛИЧНИ И ВЕРОЯТНО ПРЕСТЪПНИ ЗАВИСИМОСТИ С ПУТИН!

Интересно къде отидоха милиардите заем взети от Хилари? Сигур за благотворителност или в Африка да храни гладните деца.

Това също е наистина интересна тема и не е лошо да се намери отговое и на този въпрос (и откъде щерка й Челси например - много добра приятелка между другото с щерката на Тръмп, както и Тръмп и семейство Кинтън са били много близки години наред, и Тръмп не само че не го е крил, а много пъти го е споменавал и изтъквал с гордост...), но доколкото Олигаргхията пробута не Хилъри, а Доналда, и статията е за него и онези зад него, аз мисля все пак да се придържам към темата. А това, че някой е извършил нещо лошо не оневинява някой друг, който върши същото или нещо подобно например, подходът "а вие защо си биете негрите" е доста амортизиран, прозрачен и откровено казано тъп.

Световният Глобалистки Елит всеки ден открива нови и нови врагове. Накрая ще се окаже че всеки 9 от 10 човека са врагове на прогреса, на демокрацията, на Сорос а освен това евентуално са и анти-семити. Сорош, Брежежински и Кисинджър мможе би е време да се оттеглят. Светът заслужава да си почине от техните "подвизи".

Абе личи си големият бизнесмен! Тръмп значи си свършил работата в Лондон с нищо и никакви $6 милиона, докато обонго в Киев и с $5 млрд. не можа да сколаса!

ПЕТДЕСЕ МИЛЯРДА наля в Украйна и накря не можа да вземе тръбата! С ДДСто! Смешник.

когато се воюва с Русия не може да се гарантира печалба

Глупости,стига с тези цифри,измишльотини!