Забраната за земеделие до Калиакра засяга 2500 дка

Забраната за земеделие и строителство в Крайморска Добруджа засяга близо 2500 декара обработваема земя.

Обратно в новината

Коментари - Забраната за земеделие до Калиакра засяга 2500 дка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

противоречиви информации ! от таблицана общината видимо става въпрос за 7482755 квадратни метра , откоито попадащ в 62С0 са 6168868, тоест 6168 дк, или 616 ха. от тях болшинството се намира в Божурец , после Българево , Каварна, Топола . Най-голямата част , решения на Общинския Съвет , при това за жилища както и вили . Премахват се жилища и вили , както и предвидени отдалечната 1948 година ветрогенераторни паркове от таблицата не оставят повече от 323246 квадратни метра, а засегнати от мярка 62С0 намаляват се към 267287 , тоест 267 дк, или 26 ха .

лозята в южната част на Женевското езеро са обявени от преди няколко години от Юнеско за наследство на човечеството, защото са терасирани от римско време. Всички, които си купиха прескъпи терени не могат да строят там нищо. Никой не се сеща, че може да протестира.

Стига с това земеделие, санкциите ще бъдат за едно голф игрище и ветрогенераторите, те трябва да бъдат премахнати. Но не, те настройват обикновените собственици, ето виждате, те протестират и заради тях ще плащаме глоби, а глобите всъщност са за игрището и перките най-вече, защото убиват прелетни прици по пътя виа понтика.

2500 * 1000 lv = 2500000 lv= тез пари държавата не може ли да ги отдели и да изкупи земята при положение, че е по-малко от самата глоба!!!!Или целта е да се вдига шум за да може да се смили над нас ЕС и да узакони незаконното!

са определени от международен екип!Работено е по данни от българското министерство на околната среда и по българското екологично законодателство!?Тогавашното правителство изпраща определените и утвърдени райони от "Натура" в Брюксел!И веднага то същото и следващото след него правителство, извършват маса груби нарушения на "Натура"!?И двете правителства, напълно погазвайки собствените си решения!?Сега, зад цялата пушилка, която вдигат, подготвят българските данъкоплатци да платят едни яки парични обезщетения на тези, които са участвали в нарушенията, за които е осъдена българската държава!

Хайде да седнат и да се раберът та да говорят едни и същи лъжи тия врякащи властници.. Единия вика сукак каменяк нищо не вирее другия вика обработваема земя..Не прикривайте перките с приказки как се пречи на екосистемата с развиване на земеделие защото само доказвате че нямате никакви познания за заемане на тези постове.

И какво им пречи земеделието на птиците ? Нали се сее царевица, слънчоглед. Има къде да се подкрепят като прелитат. Те там не гнездят, само прелитат !?

Тук става неясно с урбанизирана на територии , натура 2000 нещо тези от някакво министерство се опитват да ни деорганизират и направят така че глоба от ЕС да бъде , но ние да не разберем защо и после ще обвинят някого в некомпетентност !

А прокурорите лично ще платят ли санкциите или пак ще го"минат" за сметка на отговорността на държавата!? А не е ли време прокурорските" грешки" да се плащат от виновните прокурори?!

територии, натурата не влиза в урбанизираните територии! Смешно взе да става, чудят се как да си избършат задниците тия боклуци! А всички ще плащаме за мизерията която те направиха!