Какви са правомощията на Международния наказателен съд, поискал арестуването на Путин?

България като държава - страна по Уредбата на международния наказателен съд е обвързана, ако в бъдеще руският президент стъпи на българска територия, да го арестува и предаде на МНС

Обратно в новината

Коментари - Какви са правомощията на Международния наказателен съд, поискал арестуването на Путин? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъпа и неточна статия. Този който я е писал или нарочно е написал, че Милошевич е осъден или си е тъп , гледал е тавана и е писал нещо да има. Ако си журналист скъсай си дипломата. За да се изложат фактите първо се проверяват от няколко източника и тогава се представят на аудиторията. Еба си журналистиката , еба си държавата. Бог да ни е на помощ.

ПИПО

Какви са правомощията спрямо руският президент ли? Ами няма такива. Марионетките издали заповед за задържане (и издирване) ами задръжте го де, знаете къде се намира, не се крие. Само да не реши да дойде сам, че тогава жална ви майка, кретени смотани.

"Слободан Милошевич беше първият президент на държава, изправен пред съда за извършване на военни престъпления. Той обаче почина преди да бъде осъден." А сега да ми кажете нарочно ли "журналиста" е написал това или толкова си може? Милошевич почина и беше оправдан посмъртно. Не е "осъден". Скапаняци. Така тихомълком се насаждат мнения, "знания" и се променя нагласата на хората.

Тъпичко!

пък изверг все го снимат само по бинокли. Ми да си ги завре в подпухналия свински гъз

България е несуверенна държава. Каквото и е предписано от Козяк - изпълнява.

Главите на държави са извън юрисдикцията на подобен съд, особено пък ако не са страни. Да не би някой да е арестувал президента на ФАЩ за престъпленията срещу човечеството в Никарагуа, Куба, Виетнам, Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и пр. нападнати и ограбени страни? Тази партенка е чиста манипулация и лъжа, кой точно гейпарад ще арестува Путин, за да получи ракета Сатана отзад?

Какви президенти бе? Те се пробваха да разследват обиновени военни и фащ веднага заплашита съдиите и семействата им и им наложиха санкции които всъщност още са в сила - тоест ако някой от семействата на съдиите отиде в щатите ще бъде съден.

На това му се вика глупости на търкалета. Поне да бяха измислили някаква друга причина, а то искат да го арестуват, защото е извел децата от зоната на бойните действия. При това другата страна не ги е евакуирала, а ги е оставила там. С каква цел - вие си преценете. Може би заповед за арест трябва да има за някой друг.

"Въпреки че не се отзова на многобройните ми покани да посети България,аз отново ще поканя началника ми Путин. Ако този път благоволи да дойде,ще се престоря че заповедта на Международния наказателен съд не ми е известна."

а кога ще има съд за САЩ че нападнаха Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Югославия.....

Кога ли нещо ще просветне в плиткия ти мозък,промит с лъжлива проруска пропаганда? На тебе и на глупавите комуняги като тебе. Вероятно след като рашистите бъдат разгромени и изгонени от Украйна. И когато любимият ви Путлер(тоест руският Хитлер) бъде настанен в килията на Милошевич в Хага. Впрочем сърбите сами предадоха диктатора си на съда. По същия начин и приближените на Путлер доброволно ще го предадат,за да се спасят самите те.

ММ - понеже се смяташ за умен, вземи и прочети книгата на Карла дел Понти "Лов". Ще видиш какво представлява този Хаагския трибунал.

Човекът задава съвсем резонен въпрос. Но от такива като тебе не може да се очаква смислен отговор. Едноклетъчно, надъхано с омраза, типичен русофоб.

Няма как да отговори. Такива като него не знаят даже за какво става въпрос - просто повтарят заучени фрази без смисъл и връзка. Така е най-лесно.

Няколко чифута са се събрали и си мислят че са света! Освен Шутове и Смешници нищо друго не става от тази богоизсрана товар.

Страшно аргументи !Сьдьт предполага че може би!Кретени

Нулеви.

Отговор на заглавието: Правомощията му са такива, кавито каже САЩ.

САЩ винаги ползват като маша някой друг да им свърши мръсната работа. Те не са подчинени на МНС, но плащат, за да се изпълняват техните изисквания. Това е номерът, но не е виновен, който яде баницата, а който му я дава.

Седна дума в случая-НИКАКВИ.Запълвате си времето с простотии.Задайте си въпроса защо САЩ ни го признават.

България да напуска този цирк докато е време защото тази евреиска постановка ако е световен съд аз трябва да съм изънземен

Ето ви филм за реалната ситуация в бункера: https://m.youtube.com/watch?v=-1t7joIRCf8

Нацик а, наше момче.

Вдигнахте рейтинга на Владимир Путин и много хора неутрални до вчера станаха негови Фенове ! Знаем кой е Путин и как воюва , а всичко написано от Евреите е измислица ! Този Хан е получил добри пари за тези си мангалски действия !

Путин също е евреин. Забрави ли, че по майка е Шаломов. А Русия е най-голямата еврейска държава в света, с 99.99% евреи в Кремъл.

А по тая логика и евреин потопи Титаник. Айсберг как ти звучи?

Равни на 0 пресечена?????? Само идиот може да вярва че някакви амеби могат да арестуват президент на страна която е ядрено въоръжена!!!!

Що, какво ще стане, ако го заловят примерно в Грузия или Казакстан и го предадат в Хага? Ще изстрелят ядрена ракета по Хага ли? Хахаха. Май ти си идиотът.

Ще изстрелят. Може би, не би Хага, но вероятно има и към нея една насочена ракета. Ако го арестуват ще се задейства сустемата "Периметър", изяестна на Запад като "Мъртвешка ръка".

Много руски филми гледаш. Путин е официален престъпник със заповед за задържане от международния съд в Хага. Това е истината. А филмът за Навални спечели Оскар. Свобода за Навални! Кауш за Путлер!

За да си официален престъпник трябва да е имало независим съд, където да си имал право на защита и да си бил осъден.

Международния наказателен съд, поискал арестуването на Путин? По голям виц не бях чувал....

И Милошевич така се смя. И Караджич.

Ава после Милошев са го оправдали . И този съд е като целия ЕС и ЕК

Оправдаха го в Сърбия, бе глупчо. В Хага не са го оправдавали, ти болен мозък ли си или евтин трол?

Путлер конец, вече е военнопрестъпник. Точка от която няма връщане. Отвлякъл хиляди деца от Украйна. Никой повече няма да контактува с него извън раша. Въпрос на време неговите хора или да го предадат или да му светят маслото.

Да отвлякал ги, за да ги изяде.

Рано или късно, Путлер ще свърши в панделата в Хага. Ще се влачи из коридорите с гюле вързано за крака и където го срещне негър или арабин, ще му пръска халката от еване.

И после колко ядрени удара ще трябва да понесем. Некой знае ли? 5 ни стигат

А сигурно ли е,че ако Путин бъде сменен по някаква причина,тези които ще го наследят няма да бъде още по агресивна политика?Аз не съм.

Те да го сменят, пък ще видим. Плюс това, не може да има по-агресивна политика от тази, без да стане самоубийствена за Рашистан. Тя и тази е доста самоубийствена, ама мърда още трупът на СССР с по 200м на година. За една година един Бахмук не може да превземе.

Смениха Бай Тома, да не би да станахме по-добре?

само да стъпи в България джуджето с име на женски полови органи............

Да знаеш и тук всичките евроатлантици ще обърнат палачинката

Ще стъпи, ама да си носи куфарчето.

Абе миндил ти ще си първия който шъ целува х.уя

Единственото, което сатанистите могат да направят с тази "заповед за арест" е да си я навират всекидневно там където не ги огрява Слънцето. Изключително нагла и отвратителна измет.

Ултраглобалистките боклуци напълно изтрещяха.

Че причината за това е, политиката на Русия на бягащите от войната руснаци към Русия и най-веме към децата сираци, за отношението на Русия към бягащите деца в Русия. Да това е и второто лице в списъка.

Наистина съм любопитен ако Путин вземе, че кацне на летището в Хага какво ще се случи. Холандската полиция ще стреля по охранителите му за да арестува Путин? Това като сценарий не вярвам и Холивд да го сътвори.

ще го арестуват и ще го предадат .. защото на всички им е писнало от това джудже с комплекси ..даже и на руснаците.

Ама те не са гей соросоиди като тебе. И това че руснаците не го търпят е широко разпространена сред гей "демократичните" среди градска лугенда, на която те сами си вярват. Докато не дойдат кадировците дапим отрежат празните "демократични" глави и да играем с тях на футбол на малки вратички за купата на Кадиров. Смърт на "демокрацията" - свобода на Народа!

На външен вид - кръвожаден диктатор Вътрешно -малък , жалък , нежен педераст Що е то ? НИТУП

И Ленин влиза в описанието :) онзи е бил открит педал

то и Кадафи нямаше как да арестуват а го убиха накрая именно от там..така че никога не се знае.. джуджето го закъсва много яко.. за мен вече руска кочинка отдавна изгуби войната с международната си изолация!

Сега питай Козяк коя друга тяхна кауза да подкрепяш, паляк! И си отдъхни, Путин няма на идва повече в съня ти и да те поти ......

В село Горно Нанадолнище в кръчмата се събра селският съд и реши. 1 Ако самолета на Бай Дън мине над селото да бъде отстранен от бай Пецо ловецо. 2Ако ФДЛ отново се изпърди неподготвени и умиране селото да бъде затворена в кокошарника на бай Пецо. 3 Ако бай .. . Й от Хага реши да дойде в селото да бъде настанен при селския бик защо на него вече от крава не му става.

Какви са тези Фейкове за Путин ! Да арестуват еврея Зеленски за Убийствата на Деца и Стари хора в ЛНР и ДНР ! Путин е велик Световен Лидър , а този Хан от МНС е получил Милиард за да обяви това , че ще арестуват Путин !

Не се издавай че си фашист и мразиш евреите , току виж КаПуткин и България би нападнал на една специална война да прочисти фашисти като теб

Sm3hurk0

Тия в Хага явно са се били яко напушили, за да може да издадат такава резолюция.. :))))) Джойнта им е мнооого як !

А на теб ракията от дамаджаната ти е дошла в повечко Ганьо всезнаещ …

да те питам: - що не те хваща сън тогава.ха.ха ха ха

Въпрос към всички. Какво ще говори историята за Путин, след 100 години. . Просто питам. Благодаря предварително.

Shte govorqt za Armatata mu.

Виж за Ердоган какво говореха 2016 и виж миналата година какво говореха.

Смях,смях,смях. .Закривай ЕС. Съд и затвор за Ф.Л. и цялата пърдяща сган около нея.

Няма како да се затваря заради шепа руски ибрикчии като теб , ами хващай пътя към Анадола и си готов - нямат ЕU

А за краварските гъзолизци, от които си и ти , какво да кажем!

БГ не успя да арестува Бойко Борисов от Банкя, та ще арестува Путин! Ако реши да дойде, вероятно ще е със танкова бригада, и ядрени подводници под Аспаруховия мост.

каазват, че ако предадеш пртестъпника на съда в Хага, може и някой лев да изкараш. това сигурно ще заинтересува руските бизнесмени!

Едно разбрах.. че “Международният” съд всъщност бил бутафорно международен и непризнат от всички водещи сили…. От днес нататък като че ли ще му се гледа с друго око!

защото САЩ не признават тоя съд и са го заплашили от санцкии ако нещо почне да разледва американци, а ако пък имат "наглостта" да арестуват някой има закон, че САЩ могат да нападнат Нидерландия, та такива работи

С тази простотия ли ще крием че ЕС и САЩ колабират финансово и не само!

Финансово ??? Смешка , я виж минималната в заплата в Русия и в България …

Какво можеш да купиш с една МРЗ тук и в Русия. Там млякото,хляба, яйцата в пъти са по-евтини и не само.

Странно, най-много войни в света с най-много жертви са водили Щатите , а срещу техните президенти преследване няма !?

защото САЩ не признават тоя съд и са го заплашили от санкции ако нещо почне да разследва американци, а ако пък имат "наглостта" да арестуват някой има закон, че САЩ могат да нападнат Нидерландия, та такива работи

Путин е подсъдим и по Украинското и по Руското законодателства.

Я си извади пръстите от контакта

Масква се чувства лъки и смята да предаде Путлер на съда, вярвайки, че той ще оправда московския лидер! А пък международния наказателен съд мисли да подгрее електрически стол!

Седна ли вече, боклук

Аз си мислех че въпросното лице ще бъде номинирано за Нобелова награда за мир, пък тези лоши хора взели, че издали заповед за ареста му. И след ареста, разбира се съд. Не съм юрист, но се питам, дали пък не може да бъде осъден задочно ? Ей така. Без да се налага присъствието му в съда. Или само може да му бъде повдигнато обвинение, за извършени престъпления.

И после му пращат ЧСИ с 2-ма полицаи за да му кажат, че са му запорирали заплатата + дълговете са прехвърлени на цесионер. До там ще е. Ще се пръсне от смях.

Съдът в Хага е абсолютно нелегитимен! Ако Русия поиска, с един ракетен удар може да изпрати Хага на дъното на океана!

Айде, бягай при майка си, марш!

"Patriot" системите за ПВО в ЕС започват от украинската граница.

На тяа тема се мълчи скромно, защото една ракета руска ли, украинска ли 8абе все съветски поризводство8 мина над няколко държави с такова ПВО. Порови в интернет и замълчи срамежливо. А иначе е глурава както поръчката към МНС така и идеята да го засипят с ракети. Може само чалмата, която се прави на англе да отнесе някой бой.

Предлагам българските служби, които никога не са блестели с интелект и героизъм, да извършат дело, достойно за награди - да намерят начин и да арестуват бункерният президент

Dir.ru спрете с пиара на един диктатор…

Кур за пиздин!

а за теб два.

Нали сте гледали как няколко важни клечки се събират и едновременно натискат един голям червен бутон тип гъба за да стартират някой международеп проект? А така Медведев, Кадиров, Шойгу и Герасимов ще натиснат заедно един голям червен бутон тип гъба и страната която си е позволила да задържи Путин ще спре да съществува

Чакаме да го арестува държава като Холандия.. ама те онзи ден имаха гласуване и лгбт психо болните загубиха..не знам кого точно ще арестуват..

И тихичко се премълчава навсякъде в ЕС , щото е срамно.

Това че гледаш много филми не е лошо нещо. Лошо е когато започнеш да не различаваш реалността от филмите. Потърси помощ !