Как да действа Байдън спрямо Русия и в Близкия изток?

Путин едва ли е особено щастлив, че времето на Тръмп с подхода му към Москва е към края си, което предполага напрегнати, ако не и враждебни отношения с новия президент на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Путин се превърна в заплаха за САЩ" казват в статията. А САЩ са заплаха да света казвам аз.

++++++

Администрацията на Путин да си приготвя възелина1 :D

Великия президент на САЩ Джо Байдън, мачкай Путин- България с теб

След като руснаците са толкова силни, та избират президентите на янките, тършуват им свободно из базите данни и дерибействат по света, защо нашите джендърчета така влюбено продължават да служат на доказания мошеник Сорос. Отдавна е дошло време е да си сменят господаря, ама май трудно ще се намери кой да плаща на безмозъчни отрепки.Пък и с тия пръснати от негрите халки няма и кого да привлекат в бърдака си!

1500000000000000000000000000000++++++++++++++++++

А бе тия американци разбраха ли какво са избрали за президент? Този човек има нужда от помощ ,грижа и подкрепа,те президентски стол му дали. Не го ли виждате колко е немощен човечеца като започне да говори. Чудни хора тези американци.

Да пукне тъпият Алцхаймер

ЖИВ ЛИ Е БАЙДАН??? КАТО ГО ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА ПРИКЛЯКА НЕЩО С ГОЛЯМ ТРУД??? ДА НЕ Е НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ?

нема за кога вече...

Айде бе... Според Конституцията на Съединените Държави САЩ са конфедерация, и като такава Президентът им е с ограничения правомощия във вътрешното управление на страната, за сметка на това външната политика е театъра на който може да се изявява както намери за добре. А колкото до руските хакери... Те американците го правят за кеф а тука ни проглушиха ушите с "руската заплаха": "Def Con, Лас Вегас, 2018... "В демонстративното състезание за пробиване сайта на междинните избори участваха 39 хакери, от тях 35 се справиха блестящо и пробиха защитата, намесвайки се директно в системата за контрол на изборите. А най-бърза се оказа 11 годишната Одри Джоунс, която точно за 10 минути проби кода на сайта и го хакна. Задачата беше елементарна: хакване на сайта за изборите, вписване на информацията, че са подадени 12 млрд. бюлетини и обявяване на името на "нашия кандидат" Боб да Билдър."

Според мен е крайно време да им се каже на краварие че си имат територия и да престанат да рушат и ограбват чужди... Ако заедно както все приказват на последък им се каже това може би ще настане спокойствие в света..

Псетата на ръмп все още лаят из коментарите, горките.

да преведа:"Много от основните цели на новоизбрания президент на САЩ ще изискват сътрудничество с Путин," - "съживяване на контрола върху въоръженията" - т.е Путин да спре да се въоръжава,а само сащ, освен че го няма варшавския договор да не пречи на нато там по границите му, да няма бази навън, и прочие - "борба с климатичните промени"- да спре да произвежда и продава газ да купува само от сащ и т.н, - "справяне с пандемията от коронавирус" - да купува ваксина само на гейтс -"стабилизиране на Близкия изток - да се махне от сирия либия и прочие,да остави нефта им за сащ. Много враждебен бил тоз Путин бе,гледа си неговия интерес,а не на сащ интереса,ей лош човек.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

За всички австралопитеци русофили в България е много тъжна новината, че американската демокрация все още работи и изрита от белия дом недоразументието Тръмп. Още прадядовците им на тези олигофрени, които след като са слезли от гората са избивали интелигенцията и са продавали българския интерес на Москва, са чакали да загние капитализма. А междувременно азиатската кочина няколко пъти фалира.

да кажа че байдън е недоразумение не е правилно. Той е един дърт педофил , военен престъпник и мястото му е единствено и само в затвора. Особено е характерно за демокрацията че слага престъпници и мутри на власт.

САЩ имат гигантски проблеми. В икономиката-деиндустриализация, която тече от десетилетия и се задълбочава. Тръмп направи нещо по въпроса, но то е незначително и не му се отдаде, както и се очакваше. Колосален външен дълг, който расте застрашително. Катастрофален търговски баланс-проверете и ще се уверите. Непосилни разходи за армия, пръсната по света и натоварена с абсолютно никому ненужни задачи, които при това и не изпълнява. Непосилни социални разходи-десетки милиони бедни от десетилетия се хранят от купони, плащани от бюджета, без изгледи нещо да се промени. Изтъняваща средна класа, затъващи в кредити все още живи социални слоеве. Безконтролен наплив на бежанци. Безумна престъпност. Към това сложете и расовите им проблеми, пълната културна недостатъчност на населението и получавате картината на западаща империя с огромни претенции. Че това рухва е очевидно, въпросът е да не се случи експлозивно, защото целият свят ще повлече. Дано промените там станат постепенно и без големи трусове. А че статията е преписана неграмотно от неграмотна медия е извън всякакъв коментар.

Няма да е зле, ако понамалиш малко четенето на политическа фантастика или поне, ако обичаш да я четеш, чети я само за удоволствие и забавление. Не се впрягай, защото така се откъсваш от реалността. САЩ са доста успешен съюз и няма причина този съюз да се разпада. Пред тях, за разлика от РФ, не стои въпроса за завладяване на чужди територии и народи, а и никога не е стоял поне през последните 150 години. Коя от съюзните държави би искала да завладява чужда територия? И чия би била, евентуално, тази желана чужда територия? :))) Съюза явно дори няма желанието да се разширява с приемането на нови държави. Няма нужда, защото и така са си добре. Вие непрекъснато се опитвате да внушавате и да представяте САЩ като някоя унитарна държава, каквато тя не е и не се стреми да се превръща в такова нещо. Невъзможно е. Така, както и ЕС не може да се превърне в нещо друго, освен най-много във федерация. На ЕС му липсват само съюзни органи за сигурност и отбрана, за да се изравни по политически възможности със САЩ.

бре,бре, голям въпрос го мъчи джото, няма ли си държава да мисли за нея ами за Русия мислел, ти да видш колко бил загрижен, ама да не му приседне нещо русия, викам да си наляга памперс и да не гледа у чуждото дъртия педофил , освен в затвора друго място за него няма.

сред руските коментиращи тролове :) Свърши лабавото, а? Майка раша няма вече да може да си развява коня и ще се покрие обратно в Азия. А може да ви спрат и копейките...

Напрежение се усеща , ама в САЩ. Преди седмица Русия тества ядрената си триада. 3 балистични ракети от подводница, една от бомбардировач, един наземен Ярс и един Циркон от кораб.

Някoй

а после изстреля и новата свръхтежка Ангара -5 в космоса

Някoй

А американците се похвалиха с нов смартфон. Хубаво, ама Джо няма да звъни на Путин, а ще воюва, а никой не воюва с телефони.

Ти, че си тъпак си е вярно. Но и този "Някой", който се прехласва по нови ракети и начини да се унищожи Земята те надминава по идиотия.

Стандартно тъпа американска статия и стандартно тъпия американски начин на мислене и неадекватност. "Голямата хакерска атака срещу компютърни системи на американското правителство, която почти със сигурност е организирана от Кремъл" Пак се почна с хайли лайкли. А иди в съда и поискай съдията хайли лайкли да осъди някой, да видим какво ще каже. Най-много потърпевшия да те осъди за клевета. Е до там са изпаднали англосаксите. Лъжат както обикновено. Малко и не стана ясно, защо Кремъл правил такива атаки. Станали сутринта, пийнали чайче и казали: Абе какво ще правим днеска? Я за разнообразие да направим една хакерска атака на САЩ. Най-вероятно пуснаха отново тази муха и я раздуха, за да отклнят вниманието на американската овча популация от проблема с уникалното по мащаби и технология фалшифициране на избори, които проведоха. Не го правят за първи път. А що се отнася до отношенията с Русия, по оценка на руснаците, при Тръмп са се влошили толкова много, че нямат никакви положителни очаквания. Но може да се окаже, че може и по-зле. И прави впечатление, как си правят планове да се намесват по другите държави и региони, би никой да ги е канил и да ги е упълномощавал. А да си се приберат в собствената държава и в собствените граници и да престанат да се бъркат в живота на другите. С една дума, искат да си продължат линията да крадат и рекетират другите държави

миналата седмица от разузнаването твърдяха, че Китай е хакнал изборите им. Днес е Русия... Утре ще е Сев.Корея. Всеки ден някой ги клати... Навремето това го наричаха "търсене на външен враг"

В случай, че не занеш, международната политика рядко опира до съдилища. :)))

Дира, защо не пишете източника на статията отдолу!?? Препечатките от американски вестници са си чиста хибридка. Направо слагайте гриф "ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ"

иначе за 78-годишен "младеж", който едва ходи, е доста надъхан. Виждам как влиза в бой с Русия. И побеждава "стареца" Путин!

Никой не коментира как са приемали Байдън Громико, че и май Брежнев през 1079г.

най-важното се случи: us е тук и инфраструктурата им се разгръща, в това число разузнавателната. байдън само ще усили това. закривайте, ушанки

Сигурно са ги хакнали руснаци,прдеди това бяха китайците,след това иранците и накрая северна Корея.Тях винаги някой ги шиба щот са си гейска нация.

По-глупаво-наивен материал скоро не бях чел. САЩ са едно свирепо, но беззъбо куче срещу Русия. Виж, да гонят бантустанци из пустините, това все още го могат, но Русия вече е там, където трябва да бъде.

Махни от Россия ядрените железа и тя мигом ще се превърне в една изостанала третостепенна страна, износител на природни ресурси. Тъга в россолюбските оченца, но е факт.

пълни глупости,какво могат да напишат демократските медии и на бесос вестничето, гьобелс в действие, нищо такова няма,демократите имат един план само - да сложат ръка на всички ресурси на планетата,Тръмп им спря кранчето и шайката дет им дърпа конците е бясна. А овцете са си овце, там спасение няма.

бай Джо би следвало да е мирясал спрямо възрастта си, но зад него стоят мощни търговци на оръжие и тяхното единствено желание е - да си пробутат стоката. Та с няколко думи: Дано разума наделее...иначе тежко им на хамериканците.

Ну чем не дурак, че и аз се нарекъл.

Тежко, тежко, колко да им е тежко?! Не съм чул американски президент напоследък да събира кабинета и да им се кара, че цените на храните растат, и че хората стоят гладни и жадни.

Хората са гладни и болни в Русия, а не в САЩ.

САЩ е Боклук... Изобщо НЕ ни интересува.. Ако помагат да завземем Турция и да изтребим всички араби и турци там ще е добре. Иначе да не ни занимават. Повечето американски филми са също боклук... САЩ е като манджа с грозде. Бака с Помия... Ако имаш пари, може да плащаш за въоръжена охрана да те пази... Иначе, може да те убият по всяко време... И това е така, защото там има всякакви - араби, негри и китайци... САЩ не е никаква държава. Интересно, колко ПОДКУП е дала онази индийка и на КОГО е пллатила , за да я сложат като кандидат за Вицепрезидент на САЩ ???

теб не те интересуват, но те се интересуват от теб нарича се лош късмет

PEYTSCH

Подход с нов епизод от Мумията се завръща...

да действа? Както е на снимката -наведен с поклон и някой зад гърба да му сменая памперсите.САЩ са Зимбабве с фондова борса и е късно да действата както преди20-30 години ,защоно никой не ги бръсне за слива.

Очаквам от Байдън да се представя като почтен и достоен човек. И нищо повече. Добър, но безполезен.

Тоя пасквил кой го съчини? Официално президента на САЩ се избира на 14 декемвеи от делегатите, КОИТО са избрани предварително от всеки щат. Абе защо не вземете да се огамотите! По-ранни поздравления са просто подмазване.

За едни е подмазване за други уважение, в зависимост от умствения багаж.

Как да действа Байдън? Като една мумия!

Мумията я знаем къде е! На червения площад.

и стабилизиране на Близкия изток.............. да нямат впредвид Куба, че не знам друго близо до сащ на исток..............

Не е "Исток", а "Изток" - аха? Капуешь?

Тоя РАБ ФАК селски дебил вече съвсем изкукурига-в едно изречение толкова граматически грешки може да направи само селски партиец от миналото или чалгар от настоящето но "ахкащиаят" тук всеки ден си е просто пенсиониран долнопробен доносник:)))))))))))

Куба им е фронтален юг на САЩ. А "Близкия Изток" е близък до нас. Англетата му викат "Middle East" - демек за тях е среден изток. По-важното е какво разбира Бай Дън (ех, къде остана Дън Сяо Пин? сега се задоволяваме с Бай Дън) под "стабилизиране". Със сигурност не разбират Башар Асад си е оправил държавата и народа почва пак да трупа богатство там.

Избран ...на здраво фалшифицирани избори!? Тоталитаризъм в действие

Залагам 1000 долара, че този президент ще умре по време на мандата си. Залагам още 2000 долара на това, че управлението му ще е нова катастрофа за Америка. Разрухата в здрвеопазването, всеобщият икономически колапс, дълговата криза, унищожителната безработица, отстъпването мястото на първа светован сила на Китай, сривът на долара и политическата изолация вследствие безумията на Тръм няма как да бъдат разрешени от един почти 80-годишен човек и неговата импотентна администрация.

"почти със сигурност"? Има ли жена, която почти със сигурност да е бременна?

Политиците ще намерят начин да се разберат и нагодят. Ще започнат дори с един бонус - без очаквания един от друг. Това е чудесна основа за разбирателство в повечето случаи. По-оасни са свръхоочакванията.

Мисля си , че 70 години трабва да е горната граница за да си каднидат и президент на една страна.

Джо да жив и здрав, че тези дето го избраха повече разчитат на тази зад него.

На мен повече ми се иска аз да съм зад нея...