Коментари - Касови апарати на автоматите за кафе и играчки вдигат цените | Днес.dir.bg

Касови апарати на автоматите за кафе и играчки вдигат цените

До края на октомври 2012 г. всички кафе и паркинг автомати, детски автомати за топчета и плюшени играчки, развлекателни колички и всички други апарати на самообслужване трябва да бъдат с фискални устройства. Между 35 и 70% ще поскъпнат напитките и храните от тези автомати.

Обратно в новината

Коментари - Касови апарати на автоматите за кафе и играчки вдигат цените | Днес.dir.bg

Коментари

2 милиона пенсии,1милион деца,хиляди безработни,до тук добре ние трябва да ги храним с данъците които плащаме,О.К.,но неискам да храня държавните служители,колко стотин хиляди са те и защо на тях държавата им плаща осигуровките т.е. Ние работещия народ.Не съм расист но питам Вас колко цигани познавате които си плащат данък сгради,осгуровки,вода,ток и пр.Та по пътя на тази логика Ви питам кой предпочитате да храните тези хора които изброих или собствените си деца и как им отговаряте като поискат нова играчка,,нямам пари защото си платих данъците".

Ще ликвидират поредния дребен бизнес на хората и ще лишат всички ни от една полезна и приятна придобивка.Да живее ГРОБ!

Kalin

Гениални идеи.Няма що до квото се докосне Герб скача до небето.Цени Безработица Инфлация Задлъжнялост........

ами почни и ти да правиш касови апарати да има и за теб бе отворко

Кога само ще стане Като още не са измислил устройствата касовите апарати за тях. Кво от това че ще ги слагат ами ако не работят .

МРЪСНА СГАН ! ОКРАДОХА НАРОДА ! ТОКА-13% НАГОРЕ, БЕНЗИНА- 15% нагоре, заплатите НАДОЛУ ! ЗА ТОВА Е ОТГОВОРЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО ТОЗИ КОЙТО Е НА ВЛАСТ В МОМЕНТА - ГЕРБ !

ДА БЕ КРЕТЕН! Всяка сутрин ГЕРБ се събират и решават, кафето колко да струва, бензина, хляба... за да ти е гадно на тебе! А БЕ СЕЛЬО! ОТКОГА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ БЕ? ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА? САМО БКП и бай Тошо, 10 стотинки за бира, при заплати от 20 лева!

Пазарна икономика? А да, предлагането определя търсенето!

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ !

с най-голяма удоволствие , само да дойдат изборите. най-после някои прави нещо реално в тази държава

ооох..... колко невежи хора има по света.... ГЕРБ каквито и да са, нямат нищо общо с цената на бензина!!!!разберете.... и внимавайте всички в училище....

по-скъпи заради заразите, които сеят ли, колко народ се зарази с хепатит от тези кафе машини, вътре бъкат от хлебарки

Или нямаш представа от устройството на апарат за кафе, или си пишеш така, колкото да не заспиш.... Какви хлебарки са те патили, какви плъхове и мишки? Там всичко е херметично затворено, няма как и муха да влезе... Заинтересувай се, че по цял свят най-качествено е кафето във вендинг машините. И няма как да ти пробутат "Нова Бразилия" вместо кафе. Аман от разбирачи!

Колко струваше бензина при Сергей бе съсел нещастен ? Ся пожарникарая само се оправдава че другите преди него били виновни и за тва той нямало да прави нищо ! МИ КАТ НЕ ПРАИШ НИЩО ЗА КВО СИ НИ БЕ ??? МАГИСТРАЛАТА ЗА МОРЕТО ДЕТО СЕ ФУКАШЕ С НЕЯ СЕ РАЗПАДНА ВЕЧЕ В НАЙ-НОВИЯ УЧАСТЪК ! КАТО МИНЕШ ОТ ТАМ ДРУСА ВСЕ ЕДНО СИ В КАРУЦА !

Там ли работи майка ти?

Не мойто момче, не са колежки с майка ти :)))

При Тодор Живков бензина беше 22 стотинки, дизела-9, хляба-15 и бирата-22. Да живее развития социализъм, вечна слава на Партията, да живее дружбата със Съветския Съюз и така нататък.......

Разбира се ,че него ще изберем , само той прави нещо реално в тая държава за разлика от агент Гоце, гейчо и прочие сган дето 20 години само крадяха

ДА Е.. А И СКАПАНАТА ДЪРЖАВА - ЗАЩО БДЖ НЕ Е ВЪРЗАНО С НАП.ЗНАЧИ НАРУШЕНИЯ И НЕСПАЗВАНЕ ОТ САМАТА ДЪРЖАВА СЕ РАЗРЕШАВА- ЩЕ СТРУВАЛО МНОГО ИНВЕСТИЦИЯ НА БДЖ, АМИ НА ДРУГИТЕ НЕ СТРУВА ЛИ БЕ ПОМИЯРИ ДОЛНИ.

А кога ще се монтират касови апарати на тоалентите? Ето и няколко по-въпроса: -- как ще се таксува обикновенно пикане? -- как ще се таксува пикане след консумация на бира? -- как ще се таксува "голямата нужна? -- как ще се таксува акане при запек / разстройство?

в нормалните държави го има отдавна. на мен някоя циганка като ми поиска 50 стотинки за кинеф и искам касова бележка иначе не плащам

И какво правиш след това? Не плащаш, пишкаш в съседната градинка, или в собствените си гащи? Ами ако си на по-голям зор? Голям майтапчия си.....

ПАК СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ ПОЖАРНИКАРЯ ! ДА ВИ УДЪРЖА ДАНЪК И КОГАТО ПРЪДНЕТЕ !

А като изберете Сергей от Българските Серо Позитивни, ще отмени всички данъци и реки от мед ще потекат, а липсващите пари за пенсии и заплати няма да ги плащате, понеже пенсионерите и държавните служители ще умрът от КЕФ от добрата новина! Аман от лалугери!

И що реши, че като не искаме Бойко, значи че искаме Сергей???

Я си спомни колко струваше кило сирене, кашкавал, литър бензин при Станишев и ги сравни със сегашните ! Плюехте го, обиждахте го и сега кво ? 2,78 за литър бензин ! РАДВАЙТЕ МУ СЕ НА БОЙКО ! Радвайте му се, когато детето ви иска да му купите кашкавал, а вие нямате пари да си го позволите ! ДО ТУК Я ДОКАРАХА ГЕРБ ! ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ !

със сигурност така ще направим. Страшно ми е гот щом ревът комунистите значи нещата се вършат правилно

Секс-автоматите по Околоврстното да кога ще се развеват без касови автомати? Повтарям, автоматично да става, като автоматите за паркиране във ВИП зоната на София! Да се отчитат до секунда тия скъпи продутки, стига с тия Ориенталски пазарлъци ! И кво ли вижда клиента в тъмното ? Само брояча ще реши, и тарифата, като за тока: нощна или дневна!

Ми за Правителството започнахме разговора, не за Опозицията !?

Данъци и само данъци докато само това е правилния път да се разбере какво е било преди 10ти и след това Много правилно решение на правителството

преди 10 си беше ужас и безумие и пълно зомбиране на мозъците, Преподаваше за Сергей Морозов дето предал баща си на комунистите и прочие гадове и се кълняха децата във вярност на партията и прочие простотии.

сабудете се балгари излесте на улитата с тояги брадви не стоите по кафетата организираите се каква е тази демократя тези искат та убиват народа

А бе селянин, ти от кой курник излезе бе? Кога се научи да пишеш? Вчера ли? Като не ти се плащат данъци, айде обратно в Анадола! Трябва да има РЕД и ДИСЦИПЛИНА в тази държава!

какви данъци бе хора ще се съберат от кафета по 30-40 стотинки.съмнявам се да имат над 50 000лв оборот тези автомати.Просто това си е законен рекет върху бг бизнес и обороти за производителите на касови апарати

докато този глупав раб боклук дянков е на власт сте има и касови апарати и на всеки гразданин на задника да се отита кога се парди за да се пласта данак замасяване на околната среда

Абе хора ако сте хора със сърца защо искате да ни унищожите съвсем.Вече не можем да издържаме на вашите простотии имайе малко от малко милост към дребният бизнес.Един път ни вземахте жилищтата сега искате да ни вземете живота-самообийство.МОЛИМ ВИ.НЕДЕЙТЕ

А бе ДИДИ, хем искаш да живееш в бяла и подредена стана, хем не ти се плащат данъци! Белите и подредените страни на запад да не би да не изискват данъци? В Германия на всеки 1 спечелено евро 53 цента (53%)ти ги взема държавата като данъци, осигуровки и такси! Хайде стига с демагогията

да ама в германия не взимаш 300 лева заплата, нали бе отворен? в германия дори и след данъците дето ти ги взимат, имаш пари да си поемаш разходите, за храна, да заделяш, за дрехи, за хранене навън, за кина и т.н., стига сте сравнявали круши с моркови, аман.

GSM модул в кончето или зайчето на 20 см. от главата на детенце на 1г. Пичове, Вие се шегувате. 2 вата радио предавател, ще му изпържите мозъчето бе. Многи искам пенсионера, който е измислил това да сложи едно модулче на внука си докато си играе и да видим колко ще изкара.

Не знам някъде другаде да има подобна лудост - само в България ти издават касови бележки за 'добър ден' и 'довиждане', но тези касови бележки не ти дават никакви права като клиент. Извън България с касовата бележка удостоверяваш покупки от други магазини и можеш да правиш рекламации; в България касовата бележка е до 'излизане от магазина' и в друг магазин не можеш да влезеш, защото трябва да даваш обясненения за покупките си в другия магазин или да ги оставиш на 'съхранение'. Ако си носиш торбичка с логото на Кaufland от предишно пазаруване, сгъната на 8 и очевидно смачкана и влезеш в Каufland, ти правят забележка, че не си я обявил - тези парадокси не са създадени от правителството, а от хората, които управляват веригата. Като се има предвид, че тези вериги магазини са немски, убедена съм,че не третират немските си клиенти със същите условия - убедена съм, че тези уславия са създадени от българското управление на франчайза.

Искам да сигнализирам до отговорника, че само партийте останаха без касови апарти и те не са свързани по никакъв начин с НАП освен партийно. През партийте минават доста пари и нито се знаят колко са, нито данък, нито осигуровки, нито здравни. Моля направете така, че държавата да не бъде повече ощетена от това положение.

вече се чудят(и ще става все по трудно) от къде да събират пари за все повече множащите се паразити лежащи на гърба на все по малкото и по неквалифицирани работещи.след 15 г. тка освен политици и пенсионери ще има няколко милиона основно цигани които освен да копаят и метат друго няма да умеят.

Еха-а, те умеели и да копаят,ли ?

Сутринта гледах по нова това 'недоразумение" Тотко- Божееее,прибери си вересиите,МОЛЯ ТЕ! Слушах го да казва че бизмесмен който не може да си позволи да плаща 20 лв повече да си сменя работата! Абе аланкоолу...аз сутрин си броя стотинките ,не съм прикрепен към някой обръч от фирми! Значи за теб няма дребен бизнес...че вече и среден! РАЗОРИХТЕ НИ,УБИХТЕ НИ НАПРАВО БЕ!

Интересно защо апаратите да трябва да са свързани с мобилен оператор, а не с фиксираната телефонна мрежа или през някой от Интернет доставчиците?! Що за лобистка простотия е това!?

А фиксираната телефонна мрежа кой според теб я държи? Виваком и М-тел най-вече. Интернет доставчиците от кого взимат интернет? Така че нищо смислено не каза, само си чешеш езика да недоволстваш и да мрънкаш

Пак ли тия от "Асоциацията" реват? Какви са тия 35 до 70% увеличения! Това ли са указанията им? Всеки трябва да си плаща ДДС, а не да крие оборота от продажбите! Заради това реват! Преди много години, в Унгария, си купих варена царевица на улицата и ми издадоха КАСОВ БОН!

При това в Унгария ставката на ДДС е по-висока, отколкото у нас. Но аз си задавам и друг въпрос. Само търговците, собственици на вендинг автомати ли имат разходи??? Как всички други търговци с бизнес, костващ неимоверно по-високи разходи, безропотно изпълниха задължението си за връзка с НАП, а за тези милите било непосилно?!

Депутати и министри трябва да имат касов апарат за отчитане на комисионните, далаверите и кражбите. От всяка далавера - вноска не само за боса на мафията, а и за бюджета. За изс-рането на поредната глупост-закон.

А така. Сега остана само и на проститутките да сложим по един дистанционно свързан касов апарат, за да няма и там нерегламентирани доходи и България ще просперира!!!

Коментари - Касови апарати на автоматите за кафе и играчки вдигат цените | Днес.dir.bg

Касови апарати на автоматите за кафе и играчки вдигат цените

До края на октомври 2012 г. всички кафе и паркинг автомати, детски автомати за топчета и плюшени играчки, развлекателни колички и всички други апарати на самообслужване трябва да бъдат с фискални устройства. Между 35 и 70% ще поскъпнат напитките и храните от тези автомати.

Обратно в новината

Коментари - Касови апарати на автоматите за кафе и играчки вдигат цените | Днес.dir.bg

Коментари

2 милиона пенсии,1милион деца,хиляди безработни,до тук добре ние трябва да ги храним с данъците които плащаме,О.К.,но неискам да храня държавните служители,колко стотин хиляди са те и защо на тях държавата им плаща осигуровките т.е. Ние работещия народ.Не съм расист но питам Вас колко цигани познавате които си плащат данък сгради,осгуровки,вода,ток и пр.Та по пътя на тази логика Ви питам кой предпочитате да храните тези хора които изброих или собствените си деца и как им отговаряте като поискат нова играчка,,нямам пари защото си платих данъците".

Ще ликвидират поредния дребен бизнес на хората и ще лишат всички ни от една полезна и приятна придобивка.Да живее ГРОБ!

Kalin

Гениални идеи.Няма що до квото се докосне Герб скача до небето.Цени Безработица Инфлация Задлъжнялост........

ами почни и ти да правиш касови апарати да има и за теб бе отворко

Кога само ще стане Като още не са измислил устройствата касовите апарати за тях. Кво от това че ще ги слагат ами ако не работят .

МРЪСНА СГАН ! ОКРАДОХА НАРОДА ! ТОКА-13% НАГОРЕ, БЕНЗИНА- 15% нагоре, заплатите НАДОЛУ ! ЗА ТОВА Е ОТГОВОРЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО ТОЗИ КОЙТО Е НА ВЛАСТ В МОМЕНТА - ГЕРБ !

ДА БЕ КРЕТЕН! Всяка сутрин ГЕРБ се събират и решават, кафето колко да струва, бензина, хляба... за да ти е гадно на тебе! А БЕ СЕЛЬО! ОТКОГА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ БЕ? ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА? САМО БКП и бай Тошо, 10 стотинки за бира, при заплати от 20 лева!

Пазарна икономика? А да, предлагането определя търсенето!

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ !

с най-голяма удоволствие , само да дойдат изборите. най-после някои прави нещо реално в тази държава

ооох..... колко невежи хора има по света.... ГЕРБ каквито и да са, нямат нищо общо с цената на бензина!!!!разберете.... и внимавайте всички в училище....

по-скъпи заради заразите, които сеят ли, колко народ се зарази с хепатит от тези кафе машини, вътре бъкат от хлебарки

Или нямаш представа от устройството на апарат за кафе, или си пишеш така, колкото да не заспиш.... Какви хлебарки са те патили, какви плъхове и мишки? Там всичко е херметично затворено, няма как и муха да влезе... Заинтересувай се, че по цял свят най-качествено е кафето във вендинг машините. И няма как да ти пробутат "Нова Бразилия" вместо кафе. Аман от разбирачи!

Колко струваше бензина при Сергей бе съсел нещастен ? Ся пожарникарая само се оправдава че другите преди него били виновни и за тва той нямало да прави нищо ! МИ КАТ НЕ ПРАИШ НИЩО ЗА КВО СИ НИ БЕ ??? МАГИСТРАЛАТА ЗА МОРЕТО ДЕТО СЕ ФУКАШЕ С НЕЯ СЕ РАЗПАДНА ВЕЧЕ В НАЙ-НОВИЯ УЧАСТЪК ! КАТО МИНЕШ ОТ ТАМ ДРУСА ВСЕ ЕДНО СИ В КАРУЦА !

Там ли работи майка ти?

Не мойто момче, не са колежки с майка ти :)))

При Тодор Живков бензина беше 22 стотинки, дизела-9, хляба-15 и бирата-22. Да живее развития социализъм, вечна слава на Партията, да живее дружбата със Съветския Съюз и така нататък.......

Разбира се ,че него ще изберем , само той прави нещо реално в тая държава за разлика от агент Гоце, гейчо и прочие сган дето 20 години само крадяха

ДА Е.. А И СКАПАНАТА ДЪРЖАВА - ЗАЩО БДЖ НЕ Е ВЪРЗАНО С НАП.ЗНАЧИ НАРУШЕНИЯ И НЕСПАЗВАНЕ ОТ САМАТА ДЪРЖАВА СЕ РАЗРЕШАВА- ЩЕ СТРУВАЛО МНОГО ИНВЕСТИЦИЯ НА БДЖ, АМИ НА ДРУГИТЕ НЕ СТРУВА ЛИ БЕ ПОМИЯРИ ДОЛНИ.

А кога ще се монтират касови апарати на тоалентите? Ето и няколко по-въпроса: -- как ще се таксува обикновенно пикане? -- как ще се таксува пикане след консумация на бира? -- как ще се таксува "голямата нужна? -- как ще се таксува акане при запек / разстройство?

в нормалните държави го има отдавна. на мен някоя циганка като ми поиска 50 стотинки за кинеф и искам касова бележка иначе не плащам

И какво правиш след това? Не плащаш, пишкаш в съседната градинка, или в собствените си гащи? Ами ако си на по-голям зор? Голям майтапчия си.....

ПАК СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ ПОЖАРНИКАРЯ ! ДА ВИ УДЪРЖА ДАНЪК И КОГАТО ПРЪДНЕТЕ !

А като изберете Сергей от Българските Серо Позитивни, ще отмени всички данъци и реки от мед ще потекат, а липсващите пари за пенсии и заплати няма да ги плащате, понеже пенсионерите и държавните служители ще умрът от КЕФ от добрата новина! Аман от лалугери!

И що реши, че като не искаме Бойко, значи че искаме Сергей???

Я си спомни колко струваше кило сирене, кашкавал, литър бензин при Станишев и ги сравни със сегашните ! Плюехте го, обиждахте го и сега кво ? 2,78 за литър бензин ! РАДВАЙТЕ МУ СЕ НА БОЙКО ! Радвайте му се, когато детето ви иска да му купите кашкавал, а вие нямате пари да си го позволите ! ДО ТУК Я ДОКАРАХА ГЕРБ ! ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ !

със сигурност така ще направим. Страшно ми е гот щом ревът комунистите значи нещата се вършат правилно

Секс-автоматите по Околоврстното да кога ще се развеват без касови автомати? Повтарям, автоматично да става, като автоматите за паркиране във ВИП зоната на София! Да се отчитат до секунда тия скъпи продутки, стига с тия Ориенталски пазарлъци ! И кво ли вижда клиента в тъмното ? Само брояча ще реши, и тарифата, като за тока: нощна или дневна!

Ми за Правителството започнахме разговора, не за Опозицията !?

Данъци и само данъци докато само това е правилния път да се разбере какво е било преди 10ти и след това Много правилно решение на правителството

преди 10 си беше ужас и безумие и пълно зомбиране на мозъците, Преподаваше за Сергей Морозов дето предал баща си на комунистите и прочие гадове и се кълняха децата във вярност на партията и прочие простотии.

сабудете се балгари излесте на улитата с тояги брадви не стоите по кафетата организираите се каква е тази демократя тези искат та убиват народа

А бе селянин, ти от кой курник излезе бе? Кога се научи да пишеш? Вчера ли? Като не ти се плащат данъци, айде обратно в Анадола! Трябва да има РЕД и ДИСЦИПЛИНА в тази държава!

какви данъци бе хора ще се съберат от кафета по 30-40 стотинки.съмнявам се да имат над 50 000лв оборот тези автомати.Просто това си е законен рекет върху бг бизнес и обороти за производителите на касови апарати

докато този глупав раб боклук дянков е на власт сте има и касови апарати и на всеки гразданин на задника да се отита кога се парди за да се пласта данак замасяване на околната среда

Абе хора ако сте хора със сърца защо искате да ни унищожите съвсем.Вече не можем да издържаме на вашите простотии имайе малко от малко милост към дребният бизнес.Един път ни вземахте жилищтата сега искате да ни вземете живота-самообийство.МОЛИМ ВИ.НЕДЕЙТЕ

А бе ДИДИ, хем искаш да живееш в бяла и подредена стана, хем не ти се плащат данъци! Белите и подредените страни на запад да не би да не изискват данъци? В Германия на всеки 1 спечелено евро 53 цента (53%)ти ги взема държавата като данъци, осигуровки и такси! Хайде стига с демагогията

да ама в германия не взимаш 300 лева заплата, нали бе отворен? в германия дори и след данъците дето ти ги взимат, имаш пари да си поемаш разходите, за храна, да заделяш, за дрехи, за хранене навън, за кина и т.н., стига сте сравнявали круши с моркови, аман.

GSM модул в кончето или зайчето на 20 см. от главата на детенце на 1г. Пичове, Вие се шегувате. 2 вата радио предавател, ще му изпържите мозъчето бе. Многи искам пенсионера, който е измислил това да сложи едно модулче на внука си докато си играе и да видим колко ще изкара.

Не знам някъде другаде да има подобна лудост - само в България ти издават касови бележки за 'добър ден' и 'довиждане', но тези касови бележки не ти дават никакви права като клиент. Извън България с касовата бележка удостоверяваш покупки от други магазини и можеш да правиш рекламации; в България касовата бележка е до 'излизане от магазина' и в друг магазин не можеш да влезеш, защото трябва да даваш обясненения за покупките си в другия магазин или да ги оставиш на 'съхранение'. Ако си носиш торбичка с логото на Кaufland от предишно пазаруване, сгъната на 8 и очевидно смачкана и влезеш в Каufland, ти правят забележка, че не си я обявил - тези парадокси не са създадени от правителството, а от хората, които управляват веригата. Като се има предвид, че тези вериги магазини са немски, убедена съм,че не третират немските си клиенти със същите условия - убедена съм, че тези уславия са създадени от българското управление на франчайза.

Искам да сигнализирам до отговорника, че само партийте останаха без касови апарти и те не са свързани по никакъв начин с НАП освен партийно. През партийте минават доста пари и нито се знаят колко са, нито данък, нито осигуровки, нито здравни. Моля направете така, че държавата да не бъде повече ощетена от това положение.

вече се чудят(и ще става все по трудно) от къде да събират пари за все повече множащите се паразити лежащи на гърба на все по малкото и по неквалифицирани работещи.след 15 г. тка освен политици и пенсионери ще има няколко милиона основно цигани които освен да копаят и метат друго няма да умеят.

Еха-а, те умеели и да копаят,ли ?

Сутринта гледах по нова това 'недоразумение" Тотко- Божееее,прибери си вересиите,МОЛЯ ТЕ! Слушах го да казва че бизмесмен който не може да си позволи да плаща 20 лв повече да си сменя работата! Абе аланкоолу...аз сутрин си броя стотинките ,не съм прикрепен към някой обръч от фирми! Значи за теб няма дребен бизнес...че вече и среден! РАЗОРИХТЕ НИ,УБИХТЕ НИ НАПРАВО БЕ!

Интересно защо апаратите да трябва да са свързани с мобилен оператор, а не с фиксираната телефонна мрежа или през някой от Интернет доставчиците?! Що за лобистка простотия е това!?

А фиксираната телефонна мрежа кой според теб я държи? Виваком и М-тел най-вече. Интернет доставчиците от кого взимат интернет? Така че нищо смислено не каза, само си чешеш езика да недоволстваш и да мрънкаш

Пак ли тия от "Асоциацията" реват? Какви са тия 35 до 70% увеличения! Това ли са указанията им? Всеки трябва да си плаща ДДС, а не да крие оборота от продажбите! Заради това реват! Преди много години, в Унгария, си купих варена царевица на улицата и ми издадоха КАСОВ БОН!

При това в Унгария ставката на ДДС е по-висока, отколкото у нас. Но аз си задавам и друг въпрос. Само търговците, собственици на вендинг автомати ли имат разходи??? Как всички други търговци с бизнес, костващ неимоверно по-високи разходи, безропотно изпълниха задължението си за връзка с НАП, а за тези милите било непосилно?!

Депутати и министри трябва да имат касов апарат за отчитане на комисионните, далаверите и кражбите. От всяка далавера - вноска не само за боса на мафията, а и за бюджета. За изс-рането на поредната глупост-закон.

А така. Сега остана само и на проститутките да сложим по един дистанционно свързан касов апарат, за да няма и там нерегламентирани доходи и България ще просперира!!!