”Уикилийкс” пак заплаши с компромати демократите в САЩ

"Уикилийкс" разполага с друга партида имейли на служители на Националния комитет на Демократическата партия на САЩ, до които са се добрали неизвестни хакери.

Обратно в новината

Коментари - ”Уикилийкс” пак заплаши с компромати демократите в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нета е пълно с клипчета, как по време на предизборна реч на Хилъри, нейния събруг - бил Клинтън спи на стола. Има и доста интересни коментари на Тръмп по този случай. Това у българско няма да го видите. Знае се защо.

Хахахахахха..Гледах го преди няколко часа.>Забавно беше..Тръмп е метнал лафа: Речите и са толкова лъжливи и скучни, че дори собствения и мъж, заспива на тях:)

Те беше припаднал до нея та ти носих вода да те свестявам.

Споко, порно материалите ги държи бай Дончо. Като дойде време шъ ги пуснем там където требе.

Осреднено от последните 4 проучвания дадени в link, разликата е по-малко от половин процент при това тя идва от споменатите проценти на ROUTERS, които от началото на кампанията плътно раздуват за Хилърката. На моменти доскоро даваха дори 16-18%, явно сега няма как да ги направят толкова много.

Сега разбирам защо Бил си овкусявал пурата в ... на Моника и пренебрегва ... на Хилъри.

избърши си пяната от устата , ако няма да се бръснеш и се успокой малко . А , и Русия не я пришивай към американските циркове .

варварско общество като рашисткото, мешавица на монголи, чукчета, ескимоси, евенки, татари и още стотици подобни, няма никъде по света и затуй е напълно непришиваемо към каквото и да е, особено към високо развитите цивилизации.

Е как, ма, нали точно това западното се опитва да създаде същата мешавица и в Европа? Бели, цигани, араби и негри ... всичкото това трябва да се смеси и да не останат тази ... според мдркелицата и кукловодите на.

Тая къпе ли се? Като разпери ръцете и замирисва на кравешки фъшкии. Отврат.

Конгресът на демократите даде номинацията на Хилъри, но се превърна в злополучен цирк. Медиите веднага надуха процентите и Хилъри отново дръпна през Тръмп. ОБАЧЕ РЕЗИЛЪТ за демократите Е ГОЛЯМ. Някои видни фигури на ДП не го издържаха и подадоха оставки. Снощи/днес Дони Тръмп заяви, че не е виждал по-пошло представление от номинацията на г-жа Клинтън. Заяви още, че представа да бъде мил с нея и слага боксовите ръкавици. Веднага след това се появява поредната порция компромати с/у ДП на Уикилийкс. Както казват умните хора, хубавото предстои ...

за разлика от републиканците на конференцията на които нито един президент не подкрепи тръмп :)))) противниците на тръп призоваха хората да гласуват по съвест тоест за клинтън :))) половината елит на републиканците ще гласува за клинтън :))) жената на тръмп тъпата цитираше реч на обама :))) по-точно съскаше

Действащ президент няма морално и административно право да заема страна в предизборна надпревара. Това обаче направи ,,демократа" Барак и в това отношение България е по-демократична от САЩ. Другите президенти са Буш и Клинтън, срещу които е застанал Тръмр. Те са виновни за смърт и разорение в много държави по света, а Хилъри е техна последователка

Е, Тръмп номинираха ли го? Да? Тръмп е един от символите на САЩ от десетилетия, като бизнесмен. Той е във фолклора на САЩ. Клинтъновица е известна със свои скандали и най-вече с този на мъжа си. Какво сравняваме?

Абе тоя Путин кога спи?!?

Наистина! Винаги дебне залепен на някоя краварска путк.

путин си спи ама вие сте на смени :))) пешките му

Пазим да не се сцепи на Килъри катерицата.

черни, латиноси и мюсюлмани. Америка не е това което беше.

по време на речта си пред конгреса който я номинира се пулеше като луда. Очите и издаваха злоба и омраза. Сигурно това трябва да се тълкува като твърдост. Ама не е.

За съжаление, дори в световен мащаб важи, българската поговорка: Гъз глава затрива...... Защото точно лакомията и освинването на лудите крави..Ще им затрие главите..И то вече се почна..Фергюсън бе само началото.>Защото не става да правиш войни по целия свят, само за да грабиш, плюскаш и да се разплуваш, като свиня в кочина.....

За колхоза ли пишеш, че не знае друго освен да граби, щото една стока не е произвел за пазара. Щото америриканците произвеждат и то яко,15 пъти повече от колхоза. Епъл например не дали знеш е най-голямата компания в света и произвжда със 110 хиляди служители повече от една трета от бвп на Русия. А пък следващите 20 години 1 милиард души ще си купуват освен айфон и ще си сменят колите с електромобил и там номер едно е Тесла. Тъй , че Не ги мисли американците, щото колхоза е поел така ускорено надолу, че плаши околните.

Ако колхоза е свинарника говедарник Краваристан..МОЖЕ!! Все пак, лудит крави не са измислили почти нищо свое.. Винаги са крадели..Цялата им космическа програма е създадена от нацито Фон Браун, и с останалото е така...Или са го крадели или са го създавали емигранти ...Такъв тъп профан като тебе не знае какво е Менделеева таблица нали...Нито какво е Спутник, Луноход, Юрий Гагарин, Павлов, Попов,Ломоносов, Пирогов и прчие и прочие....Като не знаеш, не се излагай!

Е КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ПУТИН ДА ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ И ДА ВИКНЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ И ДА КАЖЕ ГРАБЕТЕ ЕТОВИ ТОКА,ТЕФОНИТЕ,БАНКИТЕ,ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ И ДА КАЖЕ ГОРДО НИЕ ЩЕ РАБОТИМ ЗА ВАС КАКТО НАПРАВИХМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ

Много подходящо име са поставили на тази - Килъри /убийца/. Сигурно малко хора помнят нейната незабравима снимка в Либия, където тя позира, до нея върху капака на джипа е поставена отрязаната глава на Кадафи, около нея са главорезите размахващи калашници, а тя е самодоволно усмихната. Да тя си е един закоравял убиец и нищо повече!!!! А защо ли чернилката Обама така страстно я лансира??? А иначе нищо лично, дали е единия или другия, тази държава се храни от оръжия, агресии по целия свят, кръв и убийства.

Тая дава мило и драго да влезе в овалния каЕБЕнет, дано някой я сайдиса. Или пък да търси космаци на Моника - Клинтънова! Не Станишевата. Празна глава, беден речник, махане на ръце.

Интересно как Обама обвинява Русия за хакерите , а те "Уикилийкс" вадят имейлите!

Путин е агент на Уикилийкс...Или обратното!! Той путин е нвсякъде..Като истински Бог..И е неофициално божество на Укрите от Крайна, истински Зъл бог!!!

ТИЯ ПОЛИТИЦИ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН НЯМА ДА КАЖЕ АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ТОВА ЩЕ ВДИГНА СТАНДАРТНА ЖИВОТ ЩЕ ПОДОБРЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЩЕ НАМАЛЯ ДРОГАТА КОЯТО ТРОВИ ДЕЦАТА НИ И ТАКА НАТАТЪК ЕМИ ТОЯ ВИНОВЕН ОНЯ ВИНОВЕН И НИЕ ТЪПАНАРИТЕ ХАЙДЕ ДА ГЛАСУВАМЕ

Работи ли ви фейсбук? При мен не се отваря.

нормално....

Шило

И там май кампанията е борба с компромати, вместо борба на идеи!

Килъри Клинтън е точно като бабуля Меркел.. Нито грам мозък, в кухата лейка дето я носи на главата си! Точно тая малоумна бабка..Бе един от основните инициатори за свалянето на Кадафи..И за последвалата емигрантска криза в Европа..Това си го пишеше в писмата и..Защото Краварника не можел да позволи, на Кадафи да създаде собствена независима валута, с златно покритие!!!! Как се радваше бабето, когато създадените от нея и сие главорези убиха Кадафи...Само че после не се радваше нещо, когато същите тия главорези изнасилиха с КАМА В ГЪЗА, И ТО ДО СМЪРТ.>НЕЙНОТО ПРОТЕЖЕ КРАВАРСКИЯ ПОСЛАНИК В ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ.....

...я носи на... на раменете си.

На снимката ... на лицето и пише: - Аве, аз говоря ама тези вярват ли ми - вижте и погледа само с колко въпросителни е.

Все едно открихте топлата вода....Той Асанж си го каза още преди седмица...Че е запазил най-пикантните издънки на Килъри Клинтън за последно ястие, като десерт :)

изсъхналите напукани циц.ки ше нахранят ли гладните негри

абе наистина е много странно точно русофили да подкрепят точно републиканците :))) та рейгън и буш които разпукаха сссре беха републиканци :)))

Не са русофилите които подкрепят. Спомни си кой държавен глава говори пред републиканците и се смяташе за прецедент в историята на Сената. Беше преди около година, ако не се лъжа.

По норвежският интернет пише, че сега имали нова кандидатка- казва се Стеин- тя можела да бъде алтернатива на Клинтон. Тази Стеин я наричат йокерин който може да спечели.

Не съм фен на Клинтъновица, но намеренията на "Уикилийкс" явно са да наливат вода в мелницата на идиота Тръмп, а това означава, че претенциите им за безпристрастност са само за заблуда на наивници.

Преди месеци вдовицата на Джон Ленън - Йоко Оно написа в Туитър,че на младини е имала интимна връзка с "дамата"от снимката.....

Били Клинтън не от хубаво ще да е запалил пурата в Овалния кабинет....

явно йоко великата е решила след бийтълс да разпадне и демократите :)))

Ако малко имаше отношение към истинността на нещата ще да знаеш ,че това е изфабрикувана от фалшив сайт новина още от миналата година. И при мултиплицирането и от републиканците и други глупаци ,като теб се въприема за истина. За справка: Йоко Оно

ГОВОРИМ ЗА КНИГА-АВТОБИОГРАФИЯ НА ОНО !!!

Един от съветниците на Янукович е шеф на предизборния щаб на Тръмп ........ от тука натам е въпрос на мислене !!!!!

все пак като се замисли човек, си казва: ами в бъгария, дали някой ще се мъчи да пробие с хакерски атаки имейлите на нашите разбойници-депутати! или с една педя зема на никой не му се занимава. Ако е така, значи никога няма да се "оправим" ... много сме малки и нищо не означаваме.

популацията на бг много си харесва политическата пасмина !!! така си е от векове , нямам вече надежда това да се промени !малко или много приличаме на тези , които са управлявали (крали)и управляват(крадат) до днес , това е единственото обяснение за бг търпение към политическите изроди тук !

не се кандидатират смели и честни хора за политици, всъщност партиите не ги предлагат, защото ще си отрежат клона на който висят

у нас настоява за електронно гласуване? -- "Според създателя на "Уикилийкс" електронните системи . . . са "уязвими като швейцарско сирене"

който разбира поне малко от компютри, е наясно, че компютрите не мислят...Те просто смятат някаква задача, зададена чрез съответната програма.А щом има програма, значи има и програмист...Той си има име , адрес и банкова сметка. А пък който си мисли, че разните му там пароли, кодове, пинове и пр. други "ключове"и защити, са нещо друго, освен програмки,значи е много зле...

очертава се жестока , още по-жестока борба между кгб и цру, с много жертви , повечето краварски !

много, нещастници, от лошият матрял, без да има нищо общо написаното в новината, плюят путин?? защо ли?? сигурно си мислят и страхуват да не би путин да назначи президент на америка!!! хахаха...изключително про3т матрял!!! евалла на боцето!!! хихихи..

Ако Тръмп спечели изборите,ще бъде убит.

- Каза Баба Ванга.

Хилари ще го отнесе с тези мейли и ще се принуди да излезае от състезанието. На найно място ще дойде Джо Байдън (сегашното вице). Ще има случка/събитие от естествен или изкуствен характер, което ще наложи канцелиране на изборите въвеждане на у-ние с "декрети"! Разбира се, всичко е предпоследно, но засега има малко изгледи за изненади...

ти внимавай Асандж и за теб да не извади разобличаващи те мейли и т.п...

компроматната война е кауза загубена. Досега никой не е успял с компромати.

обама и клинтън:"кой ни с!а в гащите??"

Не е трудно да се сетим кой е източникът, щом Асандж никога не публикува кремълски документи. Ако кагебето не беше толкова тъпо, щеше да пуска и по някой друг съветски запис, за заблуда.

и да пуска робите в русия не смеят дума да кажат против бог путлер :))) и нещо ще го сложат в пирамида до лениновата :)))) там е страшно

НАПРОТИВ В ПИРАМИДАТА Е ПО ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО В ЗЕМЯТА ЧЕРВЕЙТЕ ДА ТЕ ЯДЪТ СПОРЕД МЕН

Я другой такой страньi не знаю, где так вольно дьiшит человек - поетаму все любят царя, и не имеет опозиция.

Mноуу, си тъп бре цървул!! Hа теб ли ще дават обяснение кгб, какаво правят? хахаха...нещастен ганю, лош мат*рял!!;))

О, братушка, кви ги дириш по нашите земи, май на тъпите варяги не ви се седи в Азия, окото ви все в Европа!

Ако се съди по референдума в Крим кгб-то не е толкова просто.При теб обаче нещата не стоят така. УикиЛийкс не е разузнавателна организация.Тя само публикува предоставя на информация. Ако някой и предостави "московска" информация тя ще я публикува.

Хилари е представител нта статуквото, а то е много лошо. Хората искат промяна. Тая промяна се казва Доналд Тръмп. Той е лицето на американският успех, а не Хилари. При две жени славянки, би трябвало да има положително отношение към славянската красота. А той е прочут ценител на женската красота. Аз залагам на Тръмп. А компроматите на Хилари са дават като лекарство-на дози, според случая.

хахаха кое е лошо бе?? дау джоунс стана 18500 безработицата под 5% никъде не е идеално но в сащ е с пъти и пъти по-добре от русия :))))

В РУСИЯ НЕ СЪМ БИЛ НО В АМЕРИКА НЯКОЛКО ПЪТИ И МОГА ДА КАЖА ЧЕ ТАМ ПОТИ ВСИКО Е НА КРЕДИТ ПЪРВО ХАРЧИШ ПОСЛЕ ВРЪЩАШ КАТО ГЛЕДАМ ТАМ КЪДЕТО СЪМ ХОДИЛ НА ПОЧИВКА ПОВЕЧЕ СА РУСКО ГОВОРЯЩИ АМЕРИКАНЦИ НЯМА ОТПУСКИТЕ В АМЕРИКА СА СЕДМИЦА ТРЕДЛАГАМ И В БЪЛГАРИЯ ДА СТАНАТ ТАКА И ТОГАВА ДА ВИ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ

На женската красота може да бъде един мъж, който няма отношение към едно висококачествено вино и една хубава пура, твърдейки че е пълен въздържател? На такъв не му достига нещо основно в характера.

ххахахаа меркел е 2 години по-млада от путин тереза мей е с 4 години по-млада поредната тъпа опорна точка на русофилките :))) айде дедо путин в пенсия :))))

Е и? Какво общо има възрастта?

Лелче, ти, като претендираш да си млада, защо си навиваш проскубаната перушина на ръждясали тенекиени ролки от 50-те години на миналия век? :))))

И 20 ДА Е ПО МЛАДА ОТ ПУТИН ТЯ ПРИЛИЧА НЕ ПРИЛИЧА НА ЖЕНА ТЯ Е КАТО СТАР ТРВЕСТИТ ГРОЗЕН НЯМА НИЩО ЖЕНСТВЕНО В НЕЯ

тези , които ще дойдат след него ще са още по-големи путинисти !лично путин ги "извайва ", почти завършени в момента има 6 !

Да, ама изглеждат като баба му до него.

Цялата евроатлантическа демократична общност подкрепя Хилари Клинтън ,защото ако тя стане президент всички кокошки ще станат щастливи, а всички краставици-прави.Както виждаме ,тя се заема да изправи и кривите краставици ,нещо ,което при Тръмп е невъзможно.

Какви са тези клонинги на едно и също лице - Меркел, Тереза Мей и Хилъри Клинтън?!

25% искат друг... явно има място и за трета партия

Западът създал ислямската държава, путлер я трепа, а те правят атентати в Запада, не в путлеристан ??? Разобличителни документи само срещу Г-жа Хилари, а срещу Тръмп нищо ??? Надявам се поне да се появят имотните му сделка с рашистка подкрепа и посредничество.

КАКВОТО И ДА СЕ ПОЯВИ ЗА ТРЪМП ТО Е В ЧАСТНИЯ БИЗНЕС А ХИЛАРИ НА ДЪРЖАВНА СОФРА РАЗЛИКАТА Е ГОЛЯМА В ЧАСНИЯ БИЗНЕС Е БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ А В ДЪРЖАВНИЯ НАРЕЖДАШ И ЛОБИРАШ И ПРИБИРАШ РАЗЛИКАТА Е ГОЛЯМА

защо тогава тръмп отказва от месеци да си публикува данъците :))))

тези , които харесват килърито , явно желаят края на света , защото , откакто тя е в политиката не е направила нищо добро за света , включително и сащ !

ЧАКАТ НИ ТРУДНИ ГОДИНИ С ХИЛАРИ МЕРКЕЛ И ТЕРЕЗА ЕДНАТА ПОБЪРКА ГЕРМАНИЯ ДРУГАТА ЗАПОЧНА АНГЛИЯ СЕГА ИДВА РЕДА НА ЩАТИТЕ С СТАРИ ....... ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ

меркел е по-млада от путин :))) айде махайте го :))) глупаци

ПУТИН СИ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА ЗА МЕРКЕЛ НЕ МОГА ДА КАЖА СЪЩОТО

С колко години по-млада защото нещо не си личи?

о велики асанж защо тогава не хаквате републиканците?? или си имате цел?? всичките ви усилия са напразни :) сащ е велика богата свободна държава а вие сте бълхи на всички е ясно че демократите фаворизираха клинтън пред лунатика комунист но самите избори не бяха манипулирани който искал е гласувал аз не клинтън напълно но е 1000000 пъти по-добра от путин и 1000 пъти по-добра от тръмп тръмп се ядоса на блумбърг и искал да го бие представете си да има ядрените кодове!!! пф

*аз не харесвам клинтън напълно

Бил Клинтън загуби ядрените кодове, докато беше президент. Тази пък пазеше секретна информация на личен сървър. Е ако наистина мразиш Путин, то трябва да си за Тръмп. Пък да изкарваш милиардера Тръмп комунист...трябва да си криминално прост

не говоря за тръмп а за сандърс щом не си се досетил значи не познаваш ситуацията а коментираш!

Ха да видим кой простестър пръв ще си признае простичката истина защо толкова се страхува от Тръмп? Щерита вече си призна защо мрази(те) Русия, хайде, има ли други смели? :)))) П.С. и двете неща съм ги формулирал и писал многократно и са повече от очевадни. Просто си признайте!

НЕ МИЕ ЯСНО ПО КАКВО СРАВНЯВАШ ПУТИН КЛИНТАН И ТРЪМП ИЛИ САМО ДА НАПИШЕШ НЕЩО ДАЙ ПО ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЕДИНИЯ Е МИЛЯРДЕР В АМЕРИКА ДРУГИЯ ПОЛИТИК В РУСИЯ Е ТРЕТАТА Е КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА НА ДЪРЖАВНА СОФРА

...Уикилийкс пак заплаши с компромати демократите в САЩ... --- ха ха ха! евтина реклама!!! на кои му пука за това!!! явно е че по-големият мошеник и преселник ша победи!!!

До кога вие ДИР.БГ и например Нова ТВ, ще ни занимавате със скапаните избори в Америка...едва ли те излъчват 24/7 за нашите предстоящи такива...

А в Беларус рухнал корпуса на новостроящ се ядрен реактор от Росатом. Тия дето искат за нищо 700 милиона от нас! Дир, що не пишете нищо за успехите на руската индустрия?

T.e. гадните ватници бият негрите. Ех, екс-партийни секретарю от община Тутракан... :))))

това са резултатите от безотговорността внесена и наложена от запада! работи с тях и ша видиш звезди по сред бял ден!

Паднал корпуса от монтажно съоръжение. Голяма авария, няма що.

А Росатом ли го изгражда или местна компания? Обаче е важно де се плюе. Прочее в кое точно ТКЗС си получил пропагандаторска закалка? :))))

Е-е, не се научихте, че под компромат се разбира нещо, което е негативно и доста често невярно. Срещу Килъри Клинтон има ФАКТИ за престъпления!!!

ние пък имаме розови очила !

Хилари е дълбоко фрустрирана от многобройните изневери на съпруга си, които тежко са наранили самочувствието и на жена. Това е породило жестока амбиция за себедоказване и стаена омраза към хората( защото те неволно са станали свидетели на шумните сексуални скандали около Бил Клинтън). Тази комбинация вещае едно агресивно, конфликтно президентство и в песимистичен сценарий - световен термоядрен пожар.

путлер е още по-дълбоко фрустриран, поради огромния дисбаланс и несъответствие между реалната му личност и рекламния му образ пред външния свят.

ТИ ПЪК ОТКЪДЕ ЗНАЕШ КАКЪВ Е ПУТИН

на индианците чероки ще се сбъдне-последния Президент ще е черен. Хилъри е жена, която ще закопае САщ като проект.