Предупредиха американците, че терор ги дебне по света

Държавният департамент на САЩ поднови предупреждението си за глобален тероризъм към американските граждани в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Предупредиха американците, че терор ги дебне по света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повечето от коментиращите тука са скапани дрисливи комундета

Всеки, който е съгласен, че американците са злобни гадове съсипващи държави за лична изгода, които нямат свобода на словото и демокрация и да не забравяме, че отправят забележки за отношението към малцинствата на другите народи, докато те отстрелват негри постоянно е дрисливо комунде, а?

Насилието ражда насилие, кръвта иска кръв! Това е цената, която плащаш, когато си "жандарма на света"!

Има една стара българска поговорка - " Да би мирно седяло, не би чудо видяло.". Но за съжаление евреите зад океана се мислят за богове и тях народните поговорки не ги интересуват. За съжаление манията им за величие и господство над всички народи по тази земя превърнаха обикновените американци в заложници на омразата на много хора по света. И не че не е заслужено.

бреииииии ти си голям умник ба дтиб

АКО ЗНАЕШ НЕКОЙ ГОСПОД ОСВЕН МЕН, МОЛИ МУ СЕ! ГОРЕЩО МУ СЕ МОЛИ! НА КРЪСТ ЩЕ ТЕ РАЗПЪНА!

И основната част от този терор се финансира и поддържа от американската държава, и олигарсите, които я управляват!

д.т. и б.

Явно от правителството им съзнават какво са им подготвили , а това дето не го съзнават го научават от Гуглето.

още един умник

Който сее ветрове,жъне бури! С разположени войски над 170 държави и намерна демонстрация на собственическо поведение,какво друго да очакват... Англосаксонците са най жестокият народ населяващ Земята! Те са виновни за избиването на населението на 3 континента! Поради тази причина ционистите са ги избрали за маша за въвеждане на новият световен ред!

Ако грабиш и тероризираш целия свят, няма от какво да се очудваш, че настоенията не са топли. Каквото повикало, такова се обадило.

Къф терор бе , любов , любооооов , безгранична любов ги чака янките по Света.

като ви махнат визите ела тука да та полюбим малко

Означава, че американците не живеят свободно и са под постоянна заплаха.

и пак сме мноооого по-добре от незаплашените булгаристанци

на каквото си постелиш на такова ще легнеш. Когато изнасяш терор и война за угода на шепа богати юдей да си множат парите ... така е терора му е майката отнася го обикновения афроамериканец

Глобалният тероризъм заплашва онези граждани на САЩ, които носят военни униформи, каски, леко или не толкова леко оръжие, придвижват се с бронирани машини, военни кораби и самолети. Жалкото е, че такива граждани на САЩ има във всяка точка на земното кълбо. Останалите граждани на САЩ могат да са спокойни - никой няма да ги ухапе.

Българския народ отдавна го е казал: покрай сухото гори и мокрото. Когато не могат да излязат да си го изкарат на военните контингенти си го изкарват на редовия американски гражданин. Но това само показва колко са били добри в международната си политика през последните десетилетия, все пак колко народа могат да се похвалят, че цял свят ги мрази?

каквото повикало....такова се обадило! Те от край време изнасят войни, насилие и терор, какво искат? Цветя и рози ли?!?

САЩ потопиха света в кръв и терор а сега пищят че ги заплашвали?

каквото са си надробили такова ще сърбат.терориста вика,пазете се от терористите.скапани янки,станаха смешниците на годината.

Световният терорист предупреждава за тероризъм...

FuckTheEU

Терор ги дебне много повече в америка, където не се знае на кого ще му хрумне отново да взривява небостъргачи с хората вътре и да обвинява в това марсианците може би.

И защо ли ги дебне терор?!Защото те са най-велики, най-умни, най-богати, най-крадливи, най-безскрупулни, най-нахални, най-безочливи и те и президентите им, светът трябва да живее по техните правила....Но това вече е отминал период и те не могат да го преживеят...Само нашенските гъзолблизци и дебили, от миризливите прости цървули, подвизаващи се тук, до продажните ни политици ги харесват и им се кланят!!

Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

Шило

Те май си налагат сами забрана за пътуване? Нерорът дебне мсекиго. Никой не е застраховант. Не знам случай, в който терористите да са проверявали документите на жертвите си.

Който сее ветрове, ще жъне бури! Краваро-ционистката сган сее навсякъде по света терор, ойни, глад, грабежи!

Терористите предупреждават за глобален тероризъм за да могат да предложат своите услуги за опазване на гражданите от тероризма срещу "малки" компромиси. Отнемане на правата и свободите на гражданите в името на сигурността на терористите и тяхната сатанинска утопия. Безумието на горделивите и суетните облечени във власт продължава. И когато всички заговорят за мир (терористите са получили цялата световна власт чрез беззаконие, и мнозинството са приели да се покланят на творението, а не на Творецът заради греха, тогава ще дойде свършекът, защото ще се е изпълнила мярката на беззаконието.