ИД разпространи видеоклип с обезглавяването на британец

Бойци от "Ислямска държава" са разпространили в интернет видеоклип, на който се вижда обезглавяването на британеца Дейвид Хейнс.

Обратно в новината

Коментари - ИД разпространи видеоклип с обезглавяването на британец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ша мъ извинявати, ама свикнах на тези обезглавявания и даже ако няма този ден, ми е криво. Аз 25 години живях с надеждата демокрацията да ми даде хляб и зрелища и дочаках. Няма пътувания до Алпите, няма езерата на Тирол, няма плажовете на Бразилия, няма нищо , което да ме върне в света на живите и красотата на живота. Има избори, ГЕРБ, Борисов, КТБ, глад, трупове, терор и ужаси. Благодаря на Запада за това осмисляне на скучното ни социалистическо съществяване досега. Занапред очакваме по-масови сцени с участието и на вас и вашите деца. Като ще е, да е!

Това не мога да си обясня! Преди време попаднах на едно ужасяващо видео с обезглавяване на руски войници - нито един от тях не стоеше безмълвно и на едно място, като жертвите на ИД. Дрогирани ли са? И тримата изглеждат в много добър вид! Странно!

Ей тия кравари се надбягват с блядките по дебилност и наглост..... Всеки на своя си фронт де..... Ама нещо не им минава номера..... нито на едните нито на другите.....

Направо се втрещявам четейки коментарите , каквито и да са тия ислямисти нищо ама нищо не оправдава колянето на хора каквито и да било те.

САЩ търсят повод да бомбят Сирия и да подпомогнат тамошните ислямисти, упс, исках да кажа: тамошните борци за свобода против режима на Асад. Затова пускат видео след видео с обезглавяване, та да получат зелена светлина от конгреса

Не съм специалист, но ми се струва, че вятъра, койте развява дрехата на жертвата не стига до палача?????

Всичко това все повече ми прилича на филма "Да разлаем кучетата".

Интересно, ако беше на мястото на родителите на този човек, дали пак така щеше да ти изглежда.....

има ли още идиоти като дедото да вярват на театралните постановки на янките *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свобода на вероизповеданието - да. Но който е избрал пътя на исляма -ВЪН ОТ ЕВРОПА. Защото ислямът винаги е раждал главорези.

ооо недеите така бадете тулирантни кам миличките ооо колко са нещасни бадете толерантни даите да ни се качат ако трабва на главите или на дащерите и нищо неказваите милите те

Малко ми прилича на кацането на луната. Холивудски монтаж.

Ха сега извикай аллах акбар, че да е ясно от кои си :)

Само че тези не служат на алаха а на сатаната ,той им е приготвил вип-казана с напалмовата горелка и двойното турбо .След всяка отрязана глава градуса на ктрана и желанието на господаря им се увеличава ,чака ги и ще ги посрещне "подобаващо " .Онези 40-те девици са с рога на главата и един от пред ,та да може в промеждутаците докато врят в турбо-казана да ги натегат с третия рог . И осмама беше непобедим и умря растрелян като бясно куче ,също и Кадифето .Садам увисна на бесилката като крадец .За всеки идва видьов ден !!

По времето на Саддам, из пустинята щяха да се търкалят тиквите на ислямистите. Но всеки може да си отговори защо го няма, а тези работи ги има. Както и това, което става в Либия. Не че са ми симпатични, ама фактите са факти.

А КЪДЕ Е СВЕТЪТ КОГАТО АМЕРИКА ПРАСКА С РАКЕТИ КОГАТО,КОГОТО И КАКТО СЕ СЕТИ?!МИНА ВРЕМЕТО НА ТЕЗИ "УРОЦИ"И АРАБЕЛИТЕ СЕ НАУЧИХА КАКВО ДА ПРАВЯТ!

Стига с тези монтажи!

ТРЯБВА ДА СЕ НАНЕСЕ ЯДРЕН УДАР НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ! ТЕРОРИСТИТЕ ЩЕ СИ ИМАТ ЕДНО НА УМ ! ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК, НЯМА ПРОБЛЕМ ! СТРАХА Е ГОЛЯМО ЗЛО !

Изгонване на всички мюсулмански прасета от територията на България.

Чудовища!

така е те ги обучиха някога сега им сърбат попарата.

дя-до

Потресен, потресен, колко да е потресен? Колко ще струва всичкото това джихадисти, алкайдисти и други професионални идиоти да бъдат оградени с една виртуална, па и физическта ограда - както бяхме ние - ни навън-ни навътре, па да си се колят помежду си колко си щат. Ма туй Обамата, Меркел, Камерън и компания са все хора хуманисти и демократи и все им се ще да занесат туй благо и на онези, дето още живеят в седми век. Или пък е заради петрола? Аааа, не, не, само от хуманизъм ще да е.

Какви проблеми РЕШАВА представителната демокрация спрямо робовладелското общество? Решава проблема с жилищното настаняване. Робът сега сам трябва да си купи къща, а не някой да му я даде. Решава проблема с храната и водата. Ако работиш ще имаш средства за живот, ако не няма да имаш. Решава проблема със защитата. Робите сега се защитават един от друг, а не от едно централно място. Всички армии сега са от НАЕТИ роби и са ГОТОВИ за КАПИТАЛ да ДАДАТ живота си. Решава проблема с медицинска помощ. Сега, ако НЯМА пари, робът умира. Самите роби за КАПИТАЛ са готови да лекуват другите роби, или по-скоро да печелят от техните болести. И колкото по-сериозна е болестта, толкова повече получва робовладелецът. Решава проблема с бунтовете. Робите сега са толкова ЗАЕТИ да си ОСИГУРЯТ храна, подслон, медицински грижи, ЗАЩИТА, че за бунтове НЕ им остава ВРЕМЕ. И най-важното, той РЕШАВА проблема с труда на робовладелците сега ТЕ за да ПОЛУЧАВАТ средства, НЕ трябва да правят НИЩО парите САМИ идват на масата им.

Момчета, надприказвахте хамериканчетата!!? Хайде- почивка!! И админите им помагат!

Холивудски монтаж. Същият като монтажа за кацането на ЛУната. Сега си търсят оправдание за агресията и за оправдание на милиардите военни разходи! На тия бледолики вече никой не вярва, дори и Кери се съмнява вече в клиповете.

Трябва да си мноого проЗт руски трол за да смесиш едно убийство с Луната. Навярно сте щатен в пАсола на кочината...

И на мен ми се струва че тези клипове не отразяват истинско рязане на глави. Всичко е пропаганда.

Така де, смъртта на един е трагедия, на милиони - просто статистика! В Ирак убитите и загинали в резултат на американо-ционистката агресия няма да ги броим, убитите от ционистките психопати в Палестина - също! А самите джихадисти са с подкрепата на съответните служби от САЩ, Англия и Израел!

Резаците и болшевиките са естествени съюзници срещу цивилизацията...много са загрижени едни за други и имат сходни виждания по горе-долу всички въпроси...

И двете са творения на болните юдейски мозъци - ето затова!

...аллах акбар!....

Ако трябва да се събуждате по едно и също време всеки ден, вероятно сте нечий роб. Принуден сте да плащате за каузи, които дълбоко Ви отвращават. Ако сте миролюбив човек, но Ви карат да плащате за войни, водени във ваше име, може би сте роб. Също така, ако Ви принуждават да плащате за благосъстоянието на разни корпорации и фалирали институции и банки, а в същото време едва свързвате двата края, определено сте един от робите. Очакват от Вас да спазвате закони, които не се отнасят за господарите. Ако даден закон се отнася само за Вас и други от низшето съсловие, докато господарите могат да правят безнаказано каквото си искат, очевидно Вие сте роб на една несправедлива система. Смятате, че управлението на тълпата е по-добро от личната свобода, ако вярвате, че управлението на мнозинството е за предпочитане пред свободната воля, най-вероятно сте роб. Заклеймявате вярата на другите. Ако Ви учат да мразите системата от вярвания на други, които не са ви направили нищо лошо, това означава, че умът Ви е изцяло окован с вериги от вашите господари. Заставят Ви да носите униформа. Ако Ви задължават да се обличате според чужди предпочитания, това важи дори за костюма и вратовръзката, Вие сте клоун в някакво шоу, който е готов на всичко, за да впечатлява другите в името на ежедневната дажба хляб.

Е ТОВА НИ КАЗВА ЧЕ ОТ МАХЛАТА МОЖЕ ДА СЪБЕРЕШ МИКЕРЕТА ДА НАПРАВАТ ТОВА КОЕТО ПРАВАТ "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА "КЪДЕ Е РАЗУЗНАВАНЕТО НА АМЕРИКА И АНГЛИЯ !!!

Чакат путю, спасителят на Сирия да прати армия и да срази резаците... Ако путю не беше се пречкал нямаше да има ИДИЛ....

Ти да не си си избрал Путьо -отива ти и... можеш да се пречкаш!....

Ivan Nenov

И ТОЯ МАНГАЛ ПОЛУЧАВА МАНИ ОТ ХАМЕРИТЕ

АЛЛАХ акбар! Идваме!!

ИДВАЙТЕ! Имаме прасета за хранене! Ще ги нахраним с вас.

Излез пред портата да ги послещнеш, храбрецо! А дърпам пробитата черга върху главата си!?

А защо светът не се потресе от Мъданя ,където избиха стотици повече?! И кой??

Що ги човъркаш с такива неудобни въпроси??!

Докато ги отразяват по медиите, това ще го правят публично, за съжаление.. Това е техният начин за достъп до новините по света... А истината ... е някъде там.

От подобни клипчета резаците не печелят нищо...сами вкарват вълка в кошарата. Като им пратят Б -52 за 2 седмици на гости и всички ще забравят ЗАЩО ги трепят и ще ревнат пак срещу ''лошите'' хамериканци...

Тъкмо ще си направим учението със сваляне на Б-52!! Няма само Малайзия да го отнася?

По ти приляга товариш....

Не съм потресен , все ми е едно каквото повикало такова се обадило. САЩ и Е.С трябва да спрат насилствената демокрация , но на тях вечно някой им пречи и им е заплаха . Европейските лидери да не гледат живота само през техните очи защото те получават страшно много пари а никъде в Е.С не е дообре . Войнствения Ромпой съсухрен и умрел у кожата си и оня мазник Барозу като са толкова ербаип да ходят доброволеци кедето им видят очите а не да трупат нннесзаслужени девиденти на гърба на хората . Трябва да спрат с номерата и заплахите към всички който не искат и не приемат техния начин на живот . А за нашите по въртигъзовци думи нямам - ама как от довчерашните комунисти се пребоядисаха на капиталисти , вчерашните доностници днес станаха прависти и почнаха да ни поучават и акъл да ни дават .

Те американците и на луната кацаха ....

Има едно огледало поставено от астронавтите на НАСА на Луната...за такива , като вас. Вижда се с телескоп. А истината е, че космонавтите на Китай ще кацнат на Луната преди россия...

Айде бе, няма ли да пуснете някое филмче, как американец каца на Марс и вее знамето там, ами само на убийства и главорезища сте го обърнали?! Предпочитам да си пусна Game of Thrones - там убийствата изглеждат много по-зрелищно и автентично!

Жалки медии! Цвета е потресен от ИД, а не се потресе от живите факли в Одеса, не е потресен от нарастващите нео-нациски настроения в Европа и ислямизацията ! Всичко това нас не ни "тресе ", защото сме в един кюп с пасмината на нато.

Важно е от какво се тресе CNN и bTv! Другото е руска/китайска пропаганда и комунистически локуми! Те няма място в "цивилизования" свят!

В асиметричната война(АВ) НЕ можеш да използваш войници, самолети, танкове, кораби и т.н. - защото няма СРЕЩУ кого да ги използваш. В асиметричната война(АВ) НЕ можеш да направиш РАЗЛИКА между граждани и войници. Ето защо, ВСИЧКИ оръжия и войници, използвани до СЕГА от ШЕПА "хора" стават просто безсмислени в една глобална постоянна и пълна асиметрична война. Асиметричната война ЗАПОЧНА. Тази война(АВ) няма да има край, защото тази война е ПОСТОЯННА. Тази война(АВ) е навсякъде около теб, независимо къде си ти сега.

Единствения начин да са справят с тези убийци и самоубийци на невинни хора ,е да се приложи същото към тях. След като се установи самоличността им, да се избива рода им до девето коляно. Да се затрие гена им.

А с останките им да се хранят прасета.

Само бомби ще оправят крайните ислямисти. Нищо против всеки да изповядва религията си, но в 21 век да налагаш религия със сила ... БОМБИ!

И как ще прецениш кои от целокупното население точно да избомбиш? Или викаш - покрай сухото гори и суровото...

Англичаните вместо да оплюват българи и румънци, да си оправят циганията, че са станали мосюлманска република.

Цялата тази история почва да ми прилича на постановка на нечий специални служби. Не оспорвам хората да са убити, но прекалено професионално е изпипано като за ислямисти. Последния клип е заснет с две камери (два ракурса), картината е HD, звук като от студио. Жертвата стои спокойно. Кой ще стои спокойно като знае ще ме му резнат главата? Дори и да не му кажат, това се предусеща. Май гледаме холивудска продукция на маймуната Обама. САЩ са затънали и само трета световна война им трябва

И на мен ми прилича на холивудска продукция.

вие съвсем изперкахте вече.

А ти с тоя промит мозък, как можеш да живееш със самочувствието че си мислещ човек изобщо?

Трябва да престанете да виждате ИД като бушмени тепърва изкочили от джунглата които не знаят кво е камера компютър и интернет. Много от тях са живели в Европа вероятно и в Америка.