Лидерът на ИД в Афганистан и Пакистан е бил убит

Лидерът на джихадистката групировка "Ислямска държава" в Афганистан и Пакистан е бил убит при атака на американски безпилотен самолет.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ИД в Афганистан и Пакистан е бил убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя да няма 9 живота? Колко пъти го убиваха????

Каква техника имат само американците?Никакъв примитив не може да бъде сигурен за живота си!Пък бил той талибан,ИДилец или друг някакъв кратунковец!

ЧЕСТИТО ! Един изрод по-малко !

маи че трумп каза че ид саздадена от обама и хилари. сега този убитят не е изпалнил някое негово нареждане.

Ще намерят нов изрод веднага да го замести. Това не е нормален Свят. Не мога да приема,че хиляди милиарди изтичат към свръх-модерните евро и САЩ армита,а никой не иска,един път завинаги да унищожи физически тази мракобесна,варварска и нечовешка структура.Има нещо прекалено гнило в Дания,Дами и Господа съдебни заседатели.

още един в редиците на безсмъртният полк!

първо ги прегръщат после харчат няколко милярда за обучение и накрая ги убиват...уж. що за логика?

Лидерът на джихадистката групировка "Ислямска държава" в Афганистан и Пакистан е бил убит при атака на американски безпилотен самолет."- абсурд !!! Путя поне 61 пъти им унищожи щаба на тия, още миналата година !!!

"Миналата година вече бе обявено, че Хан, бивш представител на пакистанските талибани, преминал към "Ислямска държава", е бил убит, отбелязва Ройтерс. Това съобщение обаче така и не бе потвърдено." То стана като латино сериал ! Поставената цел е да го убиват всеки месец.

Не е отчел точното количество хероин на белите господари отвъд океана и са го наказали за назидание на останалите. хе-хе

И при Соца така беше: Тръгвам по задачи: Боргъс и Силистра. Пиша 14 дни, за да уважа, и Албена ! Тук срещи, там, съвещания, пиша отчета, а после получавам 300 лева! Курти Куртев, сЕкс- директор

Джуджу загуби още един приятел

Ти съзнаваш ли в действителност колко си прост, и с промит мозък? Или наистина не ти достига капацитет за това?

Броя броя, минах пръстите на рацете и кърката, взех да ги обърквам колко пъти беше неграмотната бабичка, с $89 пенция

Колко пъти е бил убит? Миналата година? Сега?...

за по-сигурно по няколко пъти !

Браво на САЩ!

К`во бе? Сватба ли ударили пак и убили младоженеца `дето открадна булката против нейната воля ли?

А бе ти за всеки случай се оглеждай по-честичко за дронове.

Този път уцелиха ли или пак е обичаен отчет?

СмЕЕЕЕЕх!! Я си представи да успеят дебилите да изпратят Асад на съд и да бъде оневинен като Милошевич...:):))))))))

Да бе,да,всички водачи на ИДИЛ са убили те...:):)) Че ако беше така,тяхната армия да е останала без офицери и инструктори бе!! Айде,че като излезе новият Доклад на Пентагона,да не се окаже пък,че от престараване отчитат свадбарите и лекарите като водачи на ИДИЛ вече....:):)))))))

Понякога истината боли другарю!

Нали същото пиша и аз,но си леко тъп и не го разбираш... пп Другар ти е свинята на теб....

няма ли един дрон за наи-големия (дребен) терорист в света? и децата го знаят.

Аз

Всъщност има. Не един, а много. Наскоро един такъв дрон ходи в Израел и си устрои гонишка с няколко... F16 ли... F22 ли... не се сещам... може и F35B да е било - най-модерният самолет в света, дето е точно копие на Як141 отпреди 30 години... само дето е с доста по-лоши полетни характеристики от Як141. Та гониха се, гониха се... после на дрона му доскуча и се прибра вкъщи, пък евреите останаха да се чудят за чий им е F н'амсиколкоси и ходиха да се молят на дребнягата вече да играят от един отбор моля ви се, ако обичате.

Демагогията е голяма работа, нали!

Много лъжи си написал в няколко реда!Първо руските дронове са израелско производство и израел е най добрият разработчик на антидронови оръжия!За F-35 пак лъжеш!Използвана е системата за стабилизация при вертикално кацане!И никой нне се е молил на дребният фюрер макар,че много му се иска и прави какво ли не само някой да му обърне внимание!

Аз

Да. Или пък не. Те и за Осамата разправяха, че го хвърлили в Каспийско море. После се оказа... баси изненадата... че най-късото разстояние между Афганистан (където уж го бяха убили) и Каспийско море, е 670 км. Бая хвърляне е било, ръйшли... Пък наскоро снимаха Осамата жив и здрав в щатите. Само дето беше без брада.

Първо: "Американски военни са лъгали за успехите против ИДИЛ" Сега: "Лидерът на джихадистката групировка "Ислямска държава" в Афганистан и Пакистан е бил убит при атака на американски безпилотен самолет." На Кое да вярваме?

Пусни си "Апокалипсис сега" или "Топ Гън", ако не "Аполо" за кацането на Луната, там всичко се вижда ;-)))

Или по-добре "Смотаняци".

Прочети и Параграф 22, всичко написах.

лидерът на ид е ердоган. няма и думичка за това, как легализира педофилията.

браво сащ! че путин стреля главно по болниците в алепо

Ти още ли си тука ма? Бахти нещастния живот. 24 часа пред монитора като теле в ясли.

Е ква друга работа да си намерят нещастниците, туй то, живот в монитора, пардон аквариума.

Заработва за пицата. Няма никаква разлика между троловете като него и онези убитаци с масата на волен. И едните и другите са евтини к......

и днеска ли

ОТНОВО!

Пак ли удариха руснаците болница в Сирия