Стойнев: Скандална е безстопанствеността на язовирите

Правителството трябва да отговори- какво прави за скандалната безстопанственост на язовирите. Целево ли са похарчени 2,3 млн. лв. в област Бургас?

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Скандална е безстопанствеността на язовирите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъжливото овчарче стойнев!!

Всички язовири да са на едно подчинение независимо частни държавни- Да направят изкуствени реки по дерета и други места където може да направят потоп.

въобще някоя фирма да избягва контрол на институциите в БГ, независимо от това дали става за стопанисваща язовир, нали извършва стопанска дейност?!

Стойнев: Скандална е безстопанствеността на язовирите Абе , Стойнев тези язовири не се стопанисват от 27 г. насам.

мисля,че човек който не е роден в България може да казва какво да става в НАШАТА СТРАНА.ДА СИ ХОДИ В ЛИБИЯ.

Ами вземете ги продайте тези язовири на частници, да си ги управляват, поддържат и отговарят за тях. Допреди 30 години не съм чувал да се скъса язовирна стена, нито да се наводни някое селище...

"Апокалипсисът на 1 май 1966 година: 118 трупа след потоп край Враца" ... Може би не си бил роден още.

Ми ремонтираите ги какво махате стената и ги бракувате.Ако през лятото няма вода пък ще кажете суша.

от управлението на БСП, тия кметове по провинцията да не са паднали от Луната!?

Ако има по една лента за рязане на всеки язовир - Боко лично ще оправи всичко.

Когато бе залято село Бисер заради скъсаната стена на малък язовир, един велик мъж долетя там с хеликоптер и люто се закани спешно да въведе ред с язовирите и язовирчетата, та никога вече да няма подобно бедствие. И тържествено отлетя. Минаха години ... И ето на, сега стените на малки язовирчета рухват в строго съгласие с въведения ред, и не се налага великият мъж да долита отново - той сега е зает да оправя и международния ред.

а бе я ми кажете къде има безстопанствен язовир, та да ида да си го стопанисвам аз?? и какво сте се хванали с тези "язовири"?? та това са гьолове с обем по няма 50 000 кубика вода, и чисто празни да бяха, при този дъжд пак щяха да прелеят до 30 минути след началото на валежа! утре и да ги бракуват, премахнат стенете, при следващ такъв дъжд, резултата ще е същият! за всичко са виновни еколозите и зелените!!

Под прикритие на "скандална безстопанственост" се извършват терористични операции, като елемент от системата на хибридния геноцид над българите. Наред с циганския терор, макрограбежите, гмо, ментета, наркотици, чалга, невежество...

ГЕЙБЕРАСТИТЕ СА СТОПАНСТВЕНИ САМО КАТО СЕ ВЗИМА КЛЬОПАЧКАТА.

ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ, ЧЕ ТОЗИ КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА ГОВОРИ НЕБИВАЛИЦИ, ЯВНО ПРИТЕСНЕН ЗАПОЧВА ДА ЗАЕКВА !!! ТАКА БЕШЕ И СУТРИНТА ПО Т.В. !!! ТОЗИ АЛАНКОВЕЦ, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ЯЗОВИРИТЕ БЯХА РАЗДАДЕНИ, А 90% СА НА ГАДЖАЛИТЕ НА ДОГАН !!!

Всички язовири да се испразнят и затворят,и проблема ще е решен,няма да има вече роднини на управляващите които да печелят от частен риболов,или развъндик и продажба на риба,но поне няма да има удавени български граждани,и после управляващите лъжци да лъжат,било паднало 200л на квадрат,вие как смятате,дали е така както гърбавите казват а?Хората са се удавили,докато са си спали във креватите.КОЙ КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ СЕГА ВИНАТА,И ЩЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ ЗАТВОРА,ИЛИ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА БЕЗТОПАНСТВЕНОСТ И ТОЛКОВА А?

Стойнев. Правителство Орешарски. Година и половина не ви стигна да оправите нещата, а? С нещо друго ли се занимавахте? За мен направо сте скучали, щом само 2 банки фалирахте, при 16 бр. миналия път..

По времето на Олигарски бяха наводненията в Мизия и Бяла Слатина и Стойнев заедно със цялата паплач от БСП бяха на Бузлуджа и се веселиха докато хората се давеха!!!! Не им пука на тези продажни капути изобщо за хората! Сега това и чакаха,да стане нещо за да лаят,но за 15 години управление нищо не направиха!!! Даже сега мечтаеха за повечко жертви,белким се докопат до властта,ама не им се получи!

Лейке, не знам колко е прав Стойнев и не ме интересува. Ама знам как бяха зарити улиците на Бургас с опадали листа и въпреки прогнозата за валежи и дълго задържалото се хубаво време преди това, никой не си мръдна пръста да ги прибере. Заваля дъждът и те "забиха" отводнителната канализация. Та си представям след като не щат да поддържат толкова елементарти системи, как се "грижат" за язовири, реки, дерета и т.н. сложна инфраструктура. И, да, права си. И хората на Стойнев са същите негодници, в смисъл, негодни за нищо.

..извинявайте, ама Бургас ли е наводнен?

Ма те празни, бе. Овч така разправяше. Ако ги вземат другари да ги стопанисват, ще се оправят нещата. Каквито сте стопани