Северна Корея няма да преговаря със САЩ

Северна Корея няма да се връща на масата за преговори със САЩ, предаде ДПА, като се позова на Корейската централна телеграфна агенция (КЦТА). Същевременно Сеул призова международната общност за повече твърдост към Пхенян, а Токио обяви, че поведението на КНДР е "по-малко провокативно" през последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея няма да преговаря със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно! С американските терористи никога не трябва да се преговаря! Уважавам твърдостта на решението.

дали имат някои професор изяден от улични кучета? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Комунизъм в действие - и ние бяхме така, но поне хляб имаше. Тия обаче се пъчат с ядрено оръжие, а мрат от глад.

Ужасен кеф-жълтоликите нямало да преговарят с янките.Боли го черния на оньия.

Аз пък, ако бях на хамериканците, досега на тоя щях да съм му запушил устата. Щом толкоз много се прави на супер силен, да му пусна над столицата някоя и друга ракетка... ей така за отскок... и да му гледам сеира... Азиатска дивотия.

И защо трябава да си спират ядрената програма, като точно тези които искат това не са си ги спрели. Аз бих постъпил по-същият начин като Кимчо.

И за какво им е тази програма ако не е тайна? Вместо да правят атомни бомби по добре да направят атомна централа за да не седят на режим. Но една тъпа комустическа кратуна предпочита да се прави на велик.

Нормално, КНДР не преговаря с терористи :)

Ами много трудно е да преговарят сами със себе си, въпреки че толкова са изтрещели, че може и това да почнат да правят.

Кимчо си пуска "кьорифшеци"! Едно, за да изнуди други държави, второ, за да не позволи на "мериканците да го "демократизират"! Че и той тиранин, който трябва да си отиде е ясно на всички! Но заплахите му са пресилени, не е толкова луд! В друг аспект, Северна и Южна Корея са две страни на един народ, и е лошо тяхното разделяне. Германия се обедини, ред е и на тях! Както и на нас с Македония!!!

перфектен коментар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Онегавон

Благодаря за четката!

как да преговаря6 с доказал семеждународен терорист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой от двамата международни терориста?

не знам северна корея да е нападала някои последните 50 години -за голямата ъудеа не мога да ги преброя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

става въпрос за 100 млрд.

всичко си беше театро, та света да забележи националният им празник и управляващата фамилия покрай него.