Коментари - Яне Янев обвини министрите във фалшификации | Днес.dir.bg

Яне Янев обвини министрите във фалшификации

Всички министри в служебния кабинет са извършили престъпления, като са подали своите декларации за несъвместимост и за конфликт на интереси с фалшиви задни дати и дори изходящи номера от президентството.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев обвини министрите във фалшификации | Днес.dir.bg

Коментари

Нямам представа кой на кого е подлога, ама фактите са си факти - фалшификация, корупция и лични интереси. До сега си правеха каквото си искат. Сега поне Яне Янев показва на хората истината за пълното безхаберие на управляващите.

Яне Янев е комплексар!!!Съответно няма как да се бори със силните т.е. ГЕРБ

само пълен гербаджия може да се съмнява, че подслушването е масово. Жалко , че Станишката не можа да се активира достатъчно за да натрие носа на Цецо по време на спонтанната културна дискусия в сутрешния блок на БТВ в петък

Тоя вече се чуди какво да измисли, само и само да пишат името му по вестници, форуми и т.н.

Изглежда, министрите от служебното правителство киснат във форума, за да обясняват, какъв точно е Яне Янев. И никой не коментира декларациите за конфликт на интереси - кога, как са подадени и кой, кога, как, дали ще провери достоверността и какво следва, ако Янев е прав.

Янев и Сидеров- аут! Вие двамата, подлоги на ГЕРБ, вие какво свършихте? Нищо. Само крясъците ви слушаме. Баста!

Този, ако сам знае какво представлява, ще се гръмне. Непрекъснато прави"открития" и никога никъде не ги показва. Ще шумоли още два месеца и след това ще изчезне завинаги.

но поне им разкри свиняриите и връщане назад няма. Иначе пак щяхме да ходим като стадо овце на заколение пред урните. За беда, днес тук трябва да има и такива не съвсем здрави гласове, за да може нещичко все пак да излезе наяве! Гротески и парадокси, но това е. На който не му отърва - "Терминал 1 и 2"!

Яне,ти си за психиатър ! Защо не се пръкна в политиката по рано, по времето на Живков та да видиш в Белене ,как щеше да те изнасилват. Такива марионетки като теб това заслужават.Уволняваше Бойко а сега се целувате уста в уста.Как бе Яне така изведнъж захаресва Батман ? Да знаеш "патриоте наш",паричките развалят човека!!

Скрий се бе позьор!Цирка свърши!не ни занимавай с глупости, изтърка се.За два месеца служебния кабинет има купища работа да свърши,а за да свърши трябва такива като теб да се разкарат.Докарахте държавата до ръба,сякаш нещо си свършил

Аз искрено се надявам в най-скоро време някой да счупи тази герберска патерица Янка и да и запуши гнусната уста завинаги.

Яне,ти си мръсен плужек и долна герберастка подлога.Грижа Ганчев много правилно те нарече мастия. Много ли те е яд,че служебното правителство удари в сърцето герберастката империя,като посегна на техните пари,които ги държи лицето Цветан Василев,а?

Я да, Я не ...

Как така Яне Янев обвини сужебния министър на икономиката Асен Василев в конфликт на интереси точно,когато той обяви,че 40% от ВЕИ са незаконно свързани и трябва да се спрат.Да не забравяме кога се получи голямото "подвързване" на тези централи-по време на управлението на ГЕРБ и на кого доскоро се подлагаше горната персона.

на това момче трябва да му забранят да се появява на публични места, постоянно излага колегите си от диспансера.... И да върне флашката на доктора...

"Яне Янев е една политическа мастия." - Гриша Ганчев

Не мога да разбера защо изобщо се обръща внимание на един шарлатанин. Същият е психопата Сидеров. Защо властите ги е страх от него? След вчерашните му изцепки трябваше да е в ареста. Срам ме е,че има българи гласуващи за него.

Кой ли слуша и глида Янето.

Стига бе! Омръзна ми. Мразя това. Непрекъснато се говори, че някой или всички крадат, лъжат, злоупотребяват всячески, не спазват законите и какво ли не друго. Сиреч, цялата държава сме гадове, негодници, простаци, боклуци и каквото още ви дойде на ум. Не е възможно и не е вярно, че всички са такива. Може и да има слаби политици, но моля, даже много моля да не се говори само с омраза и срещу всичко и всеки. Нищо не става само с разследвания, сигнали, отковенни лъжи и омраза към всичко. Ако не заговорим позитивно сме мъртви. Има и живи мъртъвци.

"...Може и да има слаби политици, но моля, даже много моля да не се говори само с омраза и срещу всичко и всеки...." Още ли не разбирате - 80% от бг. народ НЕ СА крадци и измамници; 100% от бг. политици от 1989г. до 2013г. СА крадци и измамници!

И аз мразя това, че само се говори. А трябва да се прави! Ако наистина, не всички в държавата сте боклуци, защо търпите боклуците сред вас и предпочитате да говорите позитивно за негодниците, вместо да постъпите законно и да ги изправите в съда?

Щатните ченгета стига писахте! Опитвате и тука да заблуждавате и настройвате хората.

Условието да влезеш в политиката е да си доказан крадец и измамник. Ако си и предател още по-добре. Там честни хора не приемат. Така че всичко е нормално.

jingiby

Яне, нали щеше да уволняваш Бойко Борисов? Колкото него го уволни, толкова и Марин Райков ще уволниш. Накрая единственият уволнен ще останеш ти!

atakista

Яне не само ще бъде уволнен,но ще бъде и смазан-като гнида.

а ако смачкат и Болен покрай него - ще бъдат като две гниди.

Че Яне е подлога и фурнаджийска лопата е вярно и на мен ми е много неприятен, но в случая най-вероятно е прав - със сигурност голяма част от новите министри и заместник министри са в конфликт на интереси - няма да давам примери, но има и е имало такива случай и сега и преди. Но лошото е, че за министрите намират вратички и правят компромиси, а ако си един обикновен експерт и не си от "нашите" те махат като едното нищо.

това редко не може да не се изцвъка при всеки удобен случай. Добре че след изборите ще изчезне от полезрението ни.

А бе селски оти се излагаш пак бре?Още не си избърсал лайната от един задник , веднага се лепваш за друг!!!Ега ти политическата лайнярка!!!Няма да влезеш в тоя парламент - много гафове сътвори ,въпреки че си горд собственик на готина съпруга !

Ти май си се объркал нещо:).Яне е съпругата,по-точно Янка,той е женската,значи той би трябвало да има съпруг:)

Тоя па микимаус всичко знае за всичко е информиран. Всички ще клеца и се клецан си ходи. Палячо!

Хахаха- вместо да пишете минуси на бг. закони, вземете и ги прочетете, защото те се опитват да гарантират много важно нещо на бг. граждани! А ако ви харесват повече американските и английските закони- какво правите още в България;) Бягайте бързо в САЩ- там Върховният съд и без това ще прокара законността на хомосексуалните бракове на федерално ниво:)

Бързо Яне, мама да папкаш, да си пиеш хапчетата и беж при убавата си булка, че много ти завиждат чедо умно на мама!!!

Протестиращите пропуснаха едно ВАЖНО ИСКАНЕ - Партия, която на избори събере ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ от "събраните" и внесени в ЦИК за регистрация - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОПУСКА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ за съответното гласуване. Така, че Янето с файтона си партийци и семейството да не го виждаме поне 8 следващи години! Да ходи да си събира и гледа кравите, че съселяните му са пропищяли от тях!!! А и ще изпълни волята на този, чиито .... крепеше, щото не успя да го уволни!!! Меки му се оказаха китките! ЯНКА ЛЮИНСКИ вън от следващия парламент!!

Чл. 13. (1) Лице, заемащо публична длъжност, подава декларацията по чл. 12, т. 1 в 7-дневен срок от избирането или назначаването му.

Кой па те ебава тебе...абер си нямаш от света

За мен е важно, че писачи като теб нямат висок интелект- ставате само за контрол от политическите партии - и за овчари и копачи не ставате:)Какво сега ще ми отвърнат чрез теб от партийната централа на герб или бсп, а;) Хахахаха- смешник:0

Поста на шареното котле не цели да разкрива тайните на света. Само препраща към нашето законодателство. Без никакви лични забележки. Обаче това не пречи да МУ СЕ ТЕГЛИ ЕДНА ...

ЗАКОН ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ И УСТАНОВЯВАНЕ НА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ изм. ДВ. бр.15 от 15 Февруари 2013г.Чл. 2. (1) Конфликт на интереси възниква, когато лице, заемащо публична длъжност, има частен интерес, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията или задълженията му по служба. (2) (Изм. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) Частен е всеки интерес, който води до облага от материален или нематериален характер за лице, заемащо публична длъжност, или за свързани с него лица, включително всяко поето задължение. (3) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на привилегия или почести, получаване на стоки или услуги безплатно или на цени, по-ниски от пазарните, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие. Чл. 3. Лица, заемащи публични длъжности по смисъла на този закон, са:4. министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите и заместник-министрите;Чл. 5. Лице, заемащо публична длъжност, не може да заема друга длъжност или да извършва дейност, която съгласно Конституцията или специален закон е несъвместима с неговото положение.

По-голям смешник и мишок от Янето скоро не се е пръквал на българската политическа сцена. Той надмина всички.Бравооооооо !!!!!!!!!

А дали са били с шлифери тия с черните шапки.

ПАЛЯЧО

Сега- да видим какво ще установи проверката на прокуратурата:) Ако се окаже, че има достатъчно данни за извършено престъпление от посочените наказателно отговорни лица, става лелемамале:)И това ми било възпитаници на западни унита- дори не са се информирали какви задължения имат като министри! А вие очаквате да вършат работа като служебни министри- е, как да стане?!

За какво хранят цели министерства, ако всичко трябва да вършат министрите? За какво са им тези хиляди експерти?

Погледнете си закона! Има документи, които се попълват лично от министрите - като въпросните декларации. Не може служител на министерство да представи точно тази декларация от името на министър! На какво са ги учили в западните унита, ако тези хора наистина имат дипломи от там?! Как може да не се проверят задължителните документи, които лицата трябва да попълнят лично- става въпрос за държавното управление на България, а не за позиция в някое НПО! Безотговорността им си личи още сега, а какво ли ще е после....

Яне, да каже на Станишев да си ти върне флашките

Това ли е всемирния и галактически проблем с тези декларации?Страшно престъпление срещу цялото човечество са извършили тези министри!А това непрекъснато да облъчваш хората с простотии от екраните на различните телевизии,не е ли престъпление? П.С.Хората от преди 10 дни били в РЗС с черни шапки и очила са Уил Смит и Томи Ли Джоунс от "Мъже в черно 4"и не са предлагали,а са търсели сетете се .....

Вие всички луди драскачи умора нямате

Яне Янев -това е България .Срам и позор.

САМО ЯНИ Е ЧЕСТЕН КЪМ НАРОДА.ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ.НАЙ-МЛАДИЯ И АКТИВЕН ПОЛИТИК ЗА ГРАЖДАНИТЕ.ДАНО ОСТАНЕ ТАКА.

Е малко е сбъркано момчето , но е устато , има малки зъбки / като пираня е /, но.......само с мерак и уста не става .....требе и акъл вуйчовото , а акъл не ти достига !

много са увиснали, щом чакат "социоЛЪЖката" Мира Янова да им го вдига .... Рейтинга.... Я воят на IQ-то по-долу само потвърждава това!!!!

Уморих се от глупостите ви всемирни... Бай ганювци малумни!!!

Когато се запролети хроничните заболявания, вкл. и психичните, се обострят. Така е и с Янетоооо

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! Ето ви ИСТИНСКИЯТ сценарий за дестабилизацията на България: 1.ЧЕТИРИ големи социологически агенции се обединяват в СОЦИОЛОГИЧЕСКИ БОРД, единствено компетентен по ВСЯКАКВИ социологически въпроси и най-вече по социологически изследвания; 2.Систематично този БОРД обявява резултати, показващи, че двете основни партии са с изравнени позиции; 3.На изборите червените ТЪРПЯТ КРУШЕНИЕ, невиждано в цялата им КРАДЛИВА ИСТОРИЯ; 4.Представители на единствено компетентния в социологията БОРД излизат пред обществеността и заявяват, че социологията е ТОЧНА НАУКА и такива резултати са НЕВЪЗМОЖНИ; 5.Единственият възможен извод е, че ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ и вотът е НЕВАЛИДЕН; 6.Недоволни хора и от двете страни излизат, България влиза в незапомнена криза и по улиците започва да се лее КРЪВ!!! ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И КАК България ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ??? Всички прилики с ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА НЕ СА СЛУЧАЙНИ! БОРДЪТ вече е създаден! Точки 1 и 2 СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!!!

Очаквам ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ДА АРЕСТУВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДА СПАСИ България!!!

Ей, ти верно си луд.

Щом са писали на компютър а не на рака Цацаров какво чака. Браво Яне отново ще гласувам за теб.

Коментари - Яне Янев обвини министрите във фалшификации | Днес.dir.bg

Яне Янев обвини министрите във фалшификации

Всички министри в служебния кабинет са извършили престъпления, като са подали своите декларации за несъвместимост и за конфликт на интереси с фалшиви задни дати и дори изходящи номера от президентството.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев обвини министрите във фалшификации | Днес.dir.bg

Коментари

Нямам представа кой на кого е подлога, ама фактите са си факти - фалшификация, корупция и лични интереси. До сега си правеха каквото си искат. Сега поне Яне Янев показва на хората истината за пълното безхаберие на управляващите.

Яне Янев е комплексар!!!Съответно няма как да се бори със силните т.е. ГЕРБ

само пълен гербаджия може да се съмнява, че подслушването е масово. Жалко , че Станишката не можа да се активира достатъчно за да натрие носа на Цецо по време на спонтанната културна дискусия в сутрешния блок на БТВ в петък

Тоя вече се чуди какво да измисли, само и само да пишат името му по вестници, форуми и т.н.

Изглежда, министрите от служебното правителство киснат във форума, за да обясняват, какъв точно е Яне Янев. И никой не коментира декларациите за конфликт на интереси - кога, как са подадени и кой, кога, как, дали ще провери достоверността и какво следва, ако Янев е прав.

Янев и Сидеров- аут! Вие двамата, подлоги на ГЕРБ, вие какво свършихте? Нищо. Само крясъците ви слушаме. Баста!

Този, ако сам знае какво представлява, ще се гръмне. Непрекъснато прави"открития" и никога никъде не ги показва. Ще шумоли още два месеца и след това ще изчезне завинаги.

но поне им разкри свиняриите и връщане назад няма. Иначе пак щяхме да ходим като стадо овце на заколение пред урните. За беда, днес тук трябва да има и такива не съвсем здрави гласове, за да може нещичко все пак да излезе наяве! Гротески и парадокси, но това е. На който не му отърва - "Терминал 1 и 2"!

Яне,ти си за психиатър ! Защо не се пръкна в политиката по рано, по времето на Живков та да видиш в Белене ,как щеше да те изнасилват. Такива марионетки като теб това заслужават.Уволняваше Бойко а сега се целувате уста в уста.Как бе Яне така изведнъж захаресва Батман ? Да знаеш "патриоте наш",паричките развалят човека!!

Скрий се бе позьор!Цирка свърши!не ни занимавай с глупости, изтърка се.За два месеца служебния кабинет има купища работа да свърши,а за да свърши трябва такива като теб да се разкарат.Докарахте държавата до ръба,сякаш нещо си свършил

Аз искрено се надявам в най-скоро време някой да счупи тази герберска патерица Янка и да и запуши гнусната уста завинаги.

Яне,ти си мръсен плужек и долна герберастка подлога.Грижа Ганчев много правилно те нарече мастия. Много ли те е яд,че служебното правителство удари в сърцето герберастката империя,като посегна на техните пари,които ги държи лицето Цветан Василев,а?

Я да, Я не ...

Как така Яне Янев обвини сужебния министър на икономиката Асен Василев в конфликт на интереси точно,когато той обяви,че 40% от ВЕИ са незаконно свързани и трябва да се спрат.Да не забравяме кога се получи голямото "подвързване" на тези централи-по време на управлението на ГЕРБ и на кого доскоро се подлагаше горната персона.

на това момче трябва да му забранят да се появява на публични места, постоянно излага колегите си от диспансера.... И да върне флашката на доктора...

"Яне Янев е една политическа мастия." - Гриша Ганчев

Не мога да разбера защо изобщо се обръща внимание на един шарлатанин. Същият е психопата Сидеров. Защо властите ги е страх от него? След вчерашните му изцепки трябваше да е в ареста. Срам ме е,че има българи гласуващи за него.

Кой ли слуша и глида Янето.

Стига бе! Омръзна ми. Мразя това. Непрекъснато се говори, че някой или всички крадат, лъжат, злоупотребяват всячески, не спазват законите и какво ли не друго. Сиреч, цялата държава сме гадове, негодници, простаци, боклуци и каквото още ви дойде на ум. Не е възможно и не е вярно, че всички са такива. Може и да има слаби политици, но моля, даже много моля да не се говори само с омраза и срещу всичко и всеки. Нищо не става само с разследвания, сигнали, отковенни лъжи и омраза към всичко. Ако не заговорим позитивно сме мъртви. Има и живи мъртъвци.

"...Може и да има слаби политици, но моля, даже много моля да не се говори само с омраза и срещу всичко и всеки...." Още ли не разбирате - 80% от бг. народ НЕ СА крадци и измамници; 100% от бг. политици от 1989г. до 2013г. СА крадци и измамници!

И аз мразя това, че само се говори. А трябва да се прави! Ако наистина, не всички в държавата сте боклуци, защо търпите боклуците сред вас и предпочитате да говорите позитивно за негодниците, вместо да постъпите законно и да ги изправите в съда?

Щатните ченгета стига писахте! Опитвате и тука да заблуждавате и настройвате хората.

Условието да влезеш в политиката е да си доказан крадец и измамник. Ако си и предател още по-добре. Там честни хора не приемат. Така че всичко е нормално.

jingiby

Яне, нали щеше да уволняваш Бойко Борисов? Колкото него го уволни, толкова и Марин Райков ще уволниш. Накрая единственият уволнен ще останеш ти!

atakista

Яне не само ще бъде уволнен,но ще бъде и смазан-като гнида.

а ако смачкат и Болен покрай него - ще бъдат като две гниди.

Че Яне е подлога и фурнаджийска лопата е вярно и на мен ми е много неприятен, но в случая най-вероятно е прав - със сигурност голяма част от новите министри и заместник министри са в конфликт на интереси - няма да давам примери, но има и е имало такива случай и сега и преди. Но лошото е, че за министрите намират вратички и правят компромиси, а ако си един обикновен експерт и не си от "нашите" те махат като едното нищо.

това редко не може да не се изцвъка при всеки удобен случай. Добре че след изборите ще изчезне от полезрението ни.

А бе селски оти се излагаш пак бре?Още не си избърсал лайната от един задник , веднага се лепваш за друг!!!Ега ти политическата лайнярка!!!Няма да влезеш в тоя парламент - много гафове сътвори ,въпреки че си горд собственик на готина съпруга !

Ти май си се объркал нещо:).Яне е съпругата,по-точно Янка,той е женската,значи той би трябвало да има съпруг:)

Тоя па микимаус всичко знае за всичко е информиран. Всички ще клеца и се клецан си ходи. Палячо!

Хахаха- вместо да пишете минуси на бг. закони, вземете и ги прочетете, защото те се опитват да гарантират много важно нещо на бг. граждани! А ако ви харесват повече американските и английските закони- какво правите още в България;) Бягайте бързо в САЩ- там Върховният съд и без това ще прокара законността на хомосексуалните бракове на федерално ниво:)

Бързо Яне, мама да папкаш, да си пиеш хапчетата и беж при убавата си булка, че много ти завиждат чедо умно на мама!!!

Протестиращите пропуснаха едно ВАЖНО ИСКАНЕ - Партия, която на избори събере ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ от "събраните" и внесени в ЦИК за регистрация - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОПУСКА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ за съответното гласуване. Така, че Янето с файтона си партийци и семейството да не го виждаме поне 8 следващи години! Да ходи да си събира и гледа кравите, че съселяните му са пропищяли от тях!!! А и ще изпълни волята на този, чиито .... крепеше, щото не успя да го уволни!!! Меки му се оказаха китките! ЯНКА ЛЮИНСКИ вън от следващия парламент!!

Чл. 13. (1) Лице, заемащо публична длъжност, подава декларацията по чл. 12, т. 1 в 7-дневен срок от избирането или назначаването му.

Кой па те ебава тебе...абер си нямаш от света

За мен е важно, че писачи като теб нямат висок интелект- ставате само за контрол от политическите партии - и за овчари и копачи не ставате:)Какво сега ще ми отвърнат чрез теб от партийната централа на герб или бсп, а;) Хахахаха- смешник:0

Поста на шареното котле не цели да разкрива тайните на света. Само препраща към нашето законодателство. Без никакви лични забележки. Обаче това не пречи да МУ СЕ ТЕГЛИ ЕДНА ...

ЗАКОН ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ И УСТАНОВЯВАНЕ НА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ изм. ДВ. бр.15 от 15 Февруари 2013г.Чл. 2. (1) Конфликт на интереси възниква, когато лице, заемащо публична длъжност, има частен интерес, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията или задълженията му по служба. (2) (Изм. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) Частен е всеки интерес, който води до облага от материален или нематериален характер за лице, заемащо публична длъжност, или за свързани с него лица, включително всяко поето задължение. (3) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на привилегия или почести, получаване на стоки или услуги безплатно или на цени, по-ниски от пазарните, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие. Чл. 3. Лица, заемащи публични длъжности по смисъла на този закон, са:4. министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите и заместник-министрите;Чл. 5. Лице, заемащо публична длъжност, не може да заема друга длъжност или да извършва дейност, която съгласно Конституцията или специален закон е несъвместима с неговото положение.

По-голям смешник и мишок от Янето скоро не се е пръквал на българската политическа сцена. Той надмина всички.Бравооооооо !!!!!!!!!

А дали са били с шлифери тия с черните шапки.

ПАЛЯЧО

Сега- да видим какво ще установи проверката на прокуратурата:) Ако се окаже, че има достатъчно данни за извършено престъпление от посочените наказателно отговорни лица, става лелемамале:)И това ми било възпитаници на западни унита- дори не са се информирали какви задължения имат като министри! А вие очаквате да вършат работа като служебни министри- е, как да стане?!

За какво хранят цели министерства, ако всичко трябва да вършат министрите? За какво са им тези хиляди експерти?

Погледнете си закона! Има документи, които се попълват лично от министрите - като въпросните декларации. Не може служител на министерство да представи точно тази декларация от името на министър! На какво са ги учили в западните унита, ако тези хора наистина имат дипломи от там?! Как може да не се проверят задължителните документи, които лицата трябва да попълнят лично- става въпрос за държавното управление на България, а не за позиция в някое НПО! Безотговорността им си личи още сега, а какво ли ще е после....

Яне, да каже на Станишев да си ти върне флашките

Това ли е всемирния и галактически проблем с тези декларации?Страшно престъпление срещу цялото човечество са извършили тези министри!А това непрекъснато да облъчваш хората с простотии от екраните на различните телевизии,не е ли престъпление? П.С.Хората от преди 10 дни били в РЗС с черни шапки и очила са Уил Смит и Томи Ли Джоунс от "Мъже в черно 4"и не са предлагали,а са търсели сетете се .....

Вие всички луди драскачи умора нямате

Яне Янев -това е България .Срам и позор.

САМО ЯНИ Е ЧЕСТЕН КЪМ НАРОДА.ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ.НАЙ-МЛАДИЯ И АКТИВЕН ПОЛИТИК ЗА ГРАЖДАНИТЕ.ДАНО ОСТАНЕ ТАКА.

Е малко е сбъркано момчето , но е устато , има малки зъбки / като пираня е /, но.......само с мерак и уста не става .....требе и акъл вуйчовото , а акъл не ти достига !

много са увиснали, щом чакат "социоЛЪЖката" Мира Янова да им го вдига .... Рейтинга.... Я воят на IQ-то по-долу само потвърждава това!!!!

Уморих се от глупостите ви всемирни... Бай ганювци малумни!!!

Когато се запролети хроничните заболявания, вкл. и психичните, се обострят. Така е и с Янетоооо

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! Ето ви ИСТИНСКИЯТ сценарий за дестабилизацията на България: 1.ЧЕТИРИ големи социологически агенции се обединяват в СОЦИОЛОГИЧЕСКИ БОРД, единствено компетентен по ВСЯКАКВИ социологически въпроси и най-вече по социологически изследвания; 2.Систематично този БОРД обявява резултати, показващи, че двете основни партии са с изравнени позиции; 3.На изборите червените ТЪРПЯТ КРУШЕНИЕ, невиждано в цялата им КРАДЛИВА ИСТОРИЯ; 4.Представители на единствено компетентния в социологията БОРД излизат пред обществеността и заявяват, че социологията е ТОЧНА НАУКА и такива резултати са НЕВЪЗМОЖНИ; 5.Единственият възможен извод е, че ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ и вотът е НЕВАЛИДЕН; 6.Недоволни хора и от двете страни излизат, България влиза в незапомнена криза и по улиците започва да се лее КРЪВ!!! ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И КАК България ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ??? Всички прилики с ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА НЕ СА СЛУЧАЙНИ! БОРДЪТ вече е създаден! Точки 1 и 2 СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!!!

Очаквам ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ДА АРЕСТУВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДА СПАСИ България!!!

Ей, ти верно си луд.

Щом са писали на компютър а не на рака Цацаров какво чака. Браво Яне отново ще гласувам за теб.