Коментари - Ямболско се надига срещу замислен бежански център | Днес.dir.bg

Ямболско се надига срещу замислен бежански център

Евентуалното разполагане на бежански център до елховското село Бояново предизвика недоволство сред жителите на Ямбол и областта, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Ямболско се надига срещу замислен бежански център | Днес.dir.bg

Коментари

Скоро излезна информация че Австеия е върнала 7000 мигранти.Какво правим ние? Не само не ги връщаме ами им подготвяме " добре дошли"Искаме да знаем КОЛКО мигранти сме върнали и къде?Правителството крие тази информация и ни заблуждава че прави огради и още незнам какво а в същност продължава със продажната си политика за ИСЛЯМИЗАЦИЯ!

Мигрантите ще бъдат върнати в България. България ще трябва да ги върне на Турция. Турция няма да е съгласна с това. Мигрантите ще бъдат настанени в Странджа Сакар. Ето повод за конфликт с Турция. предсказанията на Слава Севрюкова ще се сбъднат.

писна ми от некви сектантове. Турция ги взима или й спираме водата

че като сме толкова хуманни веднага ще разтворим сърца за тях.

"Правителството прави всичко по силите си" - Толкова са му силиците. Като не може да се отказва. От некадърник колкото и да се напъва само "аромат" ще се получи на "изхода".

Съединението прави силата.

няма по-.лоши от ГЕРБ. За две години успяха да смъкнат заплатите - БСП ни беше дал високи заплати и пенсии, а тези за нула време ги намалиха чувствително. Гласувайте за БСП, БСП-КПСС.

Темата за "бежанците" се преекспонира и представя нереалистично в медиите, за да се постави ГЕРБ ве негативна светлина в навечерието на изборите! Защото всеки нормален човек вижда какво направи ГЕРБ за 7 години! Заплатите скочиха от 400 на 1.000 лева (2,5 пъти!) при 20% инфлация, безработицата е на дъното, строят се заводи, пътища... Темата за бежанците е изключително благодатна за БСП и сие, защото в момента няма решение на европейско ниво! Правителството прави всичко по силите си да ограничи притока и общо взето се справя успешно, а по медиите едва ли не сме отворили границите...

свали ги най-накрая тия розови очила бе тсофеанец

Я кажи кой е тоя завод, дето го построиха и хората започнаха да работят за 1000 лв. В Ямбол има един язаки ама заплатите не са и 500 лв.

Всичко което пишеш може би е вярно Но има и по важни неща. герб е единственното правителство което се обслужва чужди интереси подчинявайки се на Меркел.и осъществяват коварният и замисъл ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ!

Няма страшно! Дай Боже скоро да почне последната война, че да си решим проблемите! ;)

само грачите като малоумни "да ги изметем, да ги изринем, всички на площада,...", еб.ти жалката пасмина.

ходи се шибай с мъже бе отпадък потурчен

колко ти плащат или си на хапчета

Харесва ми климатът на територията, става за заселване, а пък и туземната популация е изчезваща, та десетината форумни кресльовци нека си грачат.

ДА ГИ ОБРЯЗВАМЕ ПО НАШЕНСКИ - ОТ КЪМ ПАПИОНКИТЕ !!!! НЯМАТ РАБОТА ТУК !!!! ЩЕ ПЛАМНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ИНАЧЕ !!!!

Тръмп много ясно го каза в дебата: повечето от бежанците са поддържали ИД.

Ами и аз това казвам, нали ние ги изпращаме да дестабилизираме Европа и особено нашите братушки от задунайская.

да, точно така е. само дето Боко още не го е разбрал, та се изпуска да казва истината понякога: 'Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти. България трябва да понесе отговорността и да помага на хората, бягащи от военни конфликти. Това са конфликти на места, където има намеса на Европа и НАТО. Това коментира премиерът Бойко Борисов на 10 октомври 2016 при откриването на форума "Миграция и интеграция. Влиянието върху жените", организиран от Европейската народна партия, предаде БНР.'

Съд за държавна измяна на всеки политик, който изпълнява заповедите на Световното правителство в сянка за демографско прекрояване на България! Борба до дупка срещу безумните идеи на глобализма и новия световен ред!

Световното правителство е в Москва, защото Путин е най-великият държавник на Света. Затова масови протести пред рашисткото посолство срещу световното москалско правителство.

Тук темата е за мигрантите, нещо да кажеш? Колко клети майки с бради прие за отглеждане у дома?

Като чета злобните, варварски, нечовешки форумни излияния ме обзема радост, че подобна популация е на изчезване и то само след десетина години.

Ха дано не дочакаш тези десетина години,че да видиш резултатът!

Всички изследвания потвърждават надеждите на демографа.

Точно некадърността на българските демографи е една от причината за демографското състояние на България. А този който се радва на изчезването на собствания си народ е родоотстъпник и поддържа геноцид.

Едва ли нормален човек би се идентифицирал със същества подобни вам.

ДРАСКАНИЦАТА ТИ МИРИШЕ НА МАНГАЛЩИНА ! СМЪРДИ, КАТО САМИЯ МУРГАВ ДРАСКАЧ !!!

Чист ариец съм, а не като преобладаващия туземен тип - ниски, тънтурести, кривокраки, матови, със спластени коси и безумен поглед.

И после да ми рапзравят, че българите сме били не знам си там колко гостоприемни... Никаква демокрация няма тук и няма и да има, докато не започнем безпрепятствено да приемаме бежанците! Та, това са хора, които са загубили най-святото, което са имали, а ние искаме да си стискаме хубавото само за себе си!

Преди да приемаш гости"бежанци"трябва да си оправиш къщата ... след като има толкова много изнемотващи българи,мислите ли,че е разумно да хрантутиме чужди граждани,които нямат намерение да внесат и един лев в хазната ?

Леле, леле какви са магароци, дано не сакат да демонтират празните ни тикви!

Какво са загубили бе олигофрен,своята младост,свободата си или парите си,защото те идват много по богати от тебе и не са толкова закъсали,че да си търсят работа и препитание!София се наводни с младежи на възраст от 18 до 30-35 години и никой не желае да работи!Така са и в Европа и най вече в Германия,но там все още ползуват социала,който няма да е бездънен!Е да,но България е гладна и изпаднала от всякакви социални стандарти!Нашата мръсна политическа сган не може да нахрани своите пенсионери и хора в неравностойно положение,а ще храни млади ,здрави и прави хайлязи!Ако искаш мога да ти дам и моето най хубаво,че ти да ми го стискаш,тъпанар!

гостоприемство, състрадателност, доброта,... ???

тук си е, само че тези джагали не са ни никакви гости

СЕ ИЗПАРИ НА ШИПКА, КОГАТО СЮЛЕЙМАН БЕЗУМНИ СЪЩО СЕ ИЗПАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!! ТОВА НЕ СА ГОСТИ, ТЪПАКО !!! МИГРАНТОПРИЕМСТВО Е ДУМАТА, НО НЕ ОЗНАЧАВА ДОБРЕ ДОШЛИ НА ИЗВЕРГИТЕ !!!

колко ти плащат или си на хапчета

Защо не строите домове за бедните българи,а ще строите домове и ще давате помощи на бягащи затворници,терористи,главорези,камикадзета,педофили,убийци,крадци и мародери,изнасилвачи...?!?!!?!? Защо искате чрез урудите,които навлизат да оправяте генофонда на България,а не се борите да върнете всички българи от чужбина,като си построим държавата и се вдигнат доходите?!?!!? Не ви ли стигат циганите,които 70 години не може да интегрирате,а сега искате още подобни,че и по зле,защото тези са с промити мозъци и може и вас да изтребят... На нашите политици не им трябва умно население,явно им трябва простолюдие за да могат да го лъжат и манипулират по лесно,а те през това време да богатеят без никой да ги закача!!! Това е самата истина,затова и изобщо не се борят България да върви нагоре,затова и държат статуквото да сме най бедната държава в Европа и една от най бедните в света!!!!

Защото не са българи.

Не трябва само ямболското село да се надига срещу бежанците,трябва цяла България да се надигне!!! Всички трябва да си помагаме в този момент и да не позволим на продажните политици да строят лагери за бежанци в България,а да се хванат и да построят ограда и да не се допускат,каквито и да било пигмей да навлизат през границата ни!!!!!!!!!!!!

Рибата се вмирисва от главата!

Да, това е пътят - всенародно обединение СРЕЩУ безумната мигрантска политика, а който се опитва да я прокарва - да бъде изобличаван и изхвърлян от властта!

Подкрепям протестното шествие.Правителството трябва най-накрая да проумее,че българският народ не иска бежанци...народа иска да стане по-добър живота в България и хората избягали да се върнат по домовете си!!!

Е да, ама ония, дето дърпат конците на нашенските псевдобългарски политически марионетки, искат точно обратното. И за съжаление не само го искат , а имат и много сериозни инструменти да го постигнат, срещу които народът ни почти няма какво да противопостави...

Всеки протестира, когато нещо го засегне лично... Иначе "вари ракия", "прави салата", "гледа от балкона"... От 1,5-милионен град в София протестираха 600 човека (0,04% от населението)...

E, как да излезна на протест? Как? Тия дето го организират са със звучните български фамилии КараКачанов и Джамбазки! Та то отдалеч им личи, че са турски мекерета, скачените съдове на Доган и ДПС! Имената и фамилиите много говорят за човека и потеклотото му. Запомни го!

Ти заради тях ли ще излезеш на площада бе, цървул, или за България заради лъва и кръста! Или само си търсиш оправдание, плебей ! Ще те накефи ли в най-българската част на България утре да се дере мюезин и бурки и брадати да решават за тебе ?

Герберастите провеждат българофобска политика. Орките паразити заливат София, и скоро ще залеят цяла България.

Че то останаха ли хора в ямболско, че и да протестират? Този район е обезлюден още от времето на социализма. Имаше една кампания даже да се заселват хора там - "Странджа-Сакар: република на младостта!". Реално по това време районът се крепеше основно на военните, защото значителна част от българската армия беше разположена в "Бермудския триъгълник" - Грудово-Елхово-Звездец. Там биваха алокирани младите офицери без връзки и прекарваха със семействата си по 10-15 години, преди да успеят да се измъкнат...

всеки човек има право да избира къде да живее, не сте по католици от Папата. Заповядайте в Елхово климата е чудесен...

Избери Риад, там е топличко.

Галфон,вземай си хапчетата преди да замърсяваш интернета с жалкото си платено квичене!

Ами що не си избереш например да отидеш да си живееш в САЩ,че да видим,кой ще ти пусне тази аванта бе лайнояд!?Ти със сигурност не си българин,а си отявлен българомразец!

Можеш да си избереш където искаш да живееш, но никой не е длъжен да те пусне там.

И в Германия крайнодесните протестират, но нормалните хора подкрепят Меркел и политиката й!

Смешко. Подкрепата за Лицемеркел пада главоломно, все повече хора от средната класа оттеглат доверието си от управляващите. Като пишеш платени глупости, поне почети преди това малко. О, ти не знаеш английски, а да не говорим за немски :)

Пада? Това пък къде го прочете?! Последното социологическо проучване показва 52% подкрепа! За ХДС/ХСС ще гласуват 32%, а за СПД - 22%, така че "голямата коалиция" начело с Меркел ще продължи да управлява!

Не използувай ник германец бе мангал,и не говори от името на немската нация!Ти кога последно си идвал в Германия,че да изказваш мнение от името на германците!В Германия само етносите поддържат нахлуването на разни навлеци!Това вече не е истинската Германия от преди 30-35 години!Арийската нация е в тотална криза именно заради тоталния наплив на всякаква паплач,включая и БГ мангали!

каква е тази ксенофобия, розбирасе да заповядат чужденците, те са ЖЕРТВИ, а ямболии сме с Големи сърца странджа обезлюдява, африканци, афганистанци от всички страни заповядайте да живеете в Елхово - град красив...

чужденците са добри хора и са жертви, каним ги с отворени обятия. Елхово очаква своите нови жители, че и хляб и сол ще има за добрите хора...

Да заповядат, но и да обработват тези земи , не да чакат помощи.

ОТ ТАКИВА ДРАСКАНИЦИ ЩЕ СТАНЕТЕ МУРГАВИ, А И НА СМРАДТТА ЩЕ ГО ДОКАРАТЕ !!! ПЛАЗМОДИИ !!!

"Късно е либе за китка...." Още през м. август т. г. правтелството на Б. Б. реши за заселване на т. нар. "бежанци" на цялата територия на страната....

Никога не е късно, ама робската психика ни е превърнала в стадо!

срам за ямболии и за европа!!

Съграждани отЯмбол,Харманли и други градове в София да отидем там трябва да ни чуят.

Махайте ги тези защото първо ще се надигат хората по места, после в цялата страна, и няма да бъде с протести. Само терора на тези паразити ни липсва.

Днес в Ямболско, утре в други гостоприемни региони на територията Булгаристан!

Господа управници и по точно Бъчварова стига с тези бежански центрове и да ги хрантутим а нашите майки и бащи на село карат с по 150 лв.пенсия и изнемогват не могат да си купят лекарства и ние лекуваме и храним бежанците дето не са внесли 1 лв. в държавата.Стига толкова, че чашата взе да прелива и се замислете.Долу всички гербажии и подобно мислещи като тях

Много й пука на Бъчварова за нашите майки и бащи. Нали тя си усвоява нейното и си е добре.

Аййййде Европа да си прибира кюрдите и другите утрепки при тях !!! Да си ги гушкат !! Аман от тея фанатици !!

Бояново е моето родно село-по времето на соца беше едно голямо село с около 2000 жители, от тях цигани само 2-3 семейства.Сега в него са нашите стари родители и цигани, много цигани.Обират къщите, хората се жалват на кмета, а той ги защитава-нали пак трябва циганите да го преизберат.Та този кмет Кръстьо най-вероятно послушно си е дал съгласието за бежански лагер. Ако това стане, в селото ще останат циганите и арабухите-за нас българите няма да има място! Нека бъдем единни, да не допуснем бежански лагер в Бояново! Моля, помогнете!!!

А дали Кръстьо изобщо някой го е питал? Както беше казал веднъж един кандидат за общински кмет в региона - "то какво зависи от кмета?!". И те така...Загива нашата мила татковина, за съжаление, с нашето дейно безучастие...

Когато живееха военни там, се жалвахте, не ви харесваше,искахте да се махнат, е махнаха се, сега какво се жалвате?

Махнаха ги, не ние, с военните селото беше спокойно и голямо, имаше поминък и работа!

По-скоро трябва да се вдигнат срещу тези, които допуснаха бежанците да влязат в България.

наред

Дорде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се наречем!

Съберете подписи за петиция до НС и протест в София, ако протестирате само в Янбол - няма кой да ви чуе!

Кой ще ги храни. За един бежанец се дават маса пари, повече от колкото на един българин. За нас няма къщи, фургони и т.н. а за тях има. Който ги приема да ги храни от своята заплата.

Ти пък си се загрижил кой ще ги храни... А истинската ни тревога би трябвало да бъде какво ще правим, когато онези извадят ножовете и калашниците и ревнат "Аллах у акбар!"

Закарайте всички араби на турската граница и там с по една лопата ден и нощ да строят стена и ровове. Спане в палатки -ядене един път на ден.Никакви айфони,никакви журналя. Трудът е направил от маймуната човек.

АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Бойко спаси България!

Бог да пази България!

По централните новини дадоха статистика за Сърбия за няколко месеца 12000 опита се пресечени за нелегално влизане то българия в Сърбия! Над 60 трафиканта са хванати! ТУК ДА СТЕ ЧУЛИ МВР ТО ДА ХВАНЕ ТРАФИКАНТ? Тук само чувате как по нареждане на ГЕРБ приемаме мигранти!

Крайно време беше да застрелят 5-6 ислямиста на телените мрежи мангалите ще се уплашат и ще се върнат и само соросоидните СМИ ще лаят като бесни ,но ще има решение на въпроса.Даже не е зле по нашата граница да наслагат кукли манекени да висят по оградата и надписи на арабски:СТОП-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА. Че то най-обикновен склад за скраб се охранява с оръжие,а те .....??? КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА

мине не мине и все някой пише уж срещу сегашното управление но забравяте главния водач! СТрах ли ти е или така са ти наредили да плюваш върху другите, а той света вода ненапита!

Е той де - краля ще виси на въжето.

Хубаво протести, но Бойко каза да сме толерантно и общитите да помагат. С тези протести застрашавате изборите на леля ви Цеца. Мама Цеца. Баба Меца.

АЗ НЯМА ДА ИМ НОСЯ МИНЕРАЛНА ВОДА И САНДВИЧИ. ХЪРВАТИЯ ОБЯВИ ,ЧЕ ПО НЕЙНАТА ГРАНИЦА ИМА ВЕРОЯТНОСТ ОТ ИЗБУХВАНЕ НА МИНИ -НЯКОЙ ОСТАНАЛИ ОТ ВСВ. УНГАРИЯ ВКАРВА В ЗАТВОРА ДО 3 Г. ЗА НАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ. НАШ БОЙКО СВАЛЯ РУСКИ САМОЛЕТИ ,ЧЕ ЕДНА ОГРАДА ЛИ НЯМА ДА НАПРАВИ??? СПЕТЕ СПОКОЙНО ,АМА ПЪРВО СИ ПРОЧЕТЕТЕ МОЛИТВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Цяла България трябва да се дигне в защита на Ямбол и Харманли, и срещу българофобската и антихристиянска власт.

Ние сме заспал народ! Търпим, търпим, търпим!

дърпате дявола за опашката. тука не е франция, белгия или германия. тука ще има пречукани преди още да се усетите.

отдавна вече в България няма ни дяволи, ни хайдути, ни комити! Има само слуги, предатели, дупедавци, хайдуци, бандюги !

Аве Народе къде е Буцата от Банкя бе? Де се крие таз мишка? Къде са ония там партиотарчетата Бялата Златка, Черната Златка и Дебелата Златка?

Чакай ти "буцата" и "златките", да те упраят.

Аз нищо не чакам от тях щото знам че отдавна са сложили чалмите и са еврогейчета. Въпроса е риторичен, подсказка за ония дето още се чудят?

МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СА,НАЛИ ЗАТОВА ТИ ПЛАЩАТ!!! ВИНАГИ СА СИ БИЛИ НА МЯСТОТО,КОЕТО НИЕ СМЕ ИМ ОТРЕДИЛИ,ГОВОРЯ ЗА ВОЛЕН И ДР.!!!АКО ИСКАШ ПОВЕЧЕ-ДАЙ ИМ ПОВЕЧЕ ПРАВА!!! С 11 ЧОВЕКА ПРЕВРАТ НЕ СЕ ПРАВИ!!!И ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!!!

В селото, в което живея в Австрия кметството разпрати информационен бюлетин на ВСИЧКИ домакинства с информацията за: "запитване към кметството относно настаняване на бежанци в сгради на общината". Кметът е отбелязал в бюлетина, че е против такова настаняване. Ето това е ПРОЗРАЧНОСТ И ИНФОРМИРАНОСТ в действие, а не някакви слухове, смутове и таини операции.

Там си нямат,бсп, което да създава смут и буди, страхове?

целуваш ли ръката на Бойко, а други работи целувал ли си? ЕЙ ГО ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ ! ЛИКА ПРИЛИКА С ПРЕДАТЕЛЯ ОТ БАНКЯ!

И нямат герб да приема и хрантути азиатски скакалци.

ти за това живееш в Австрия щот българина е прост чиляк! 10 човека ще кажат "Трябва да ни питате?" други 100 ще кажат " Срещу държавата не се рита!"! Прост народ и за тва си избира прост ръководител като Боку!

Уважаеми съграждани, спрете да гледате казионни медии и се замислете за едно просто нещо: Според ЦРУ брадатите алахукбари в Мосул, които контролират града са около 5000! Няма причина да не им вярваме, защото лично те са ги подбрали поименно и въоражили. Не това е важно. Важното е следното: 5000 обучени и въоражени души, държат в заложник и окупират 3 млн град. като Мосул. Това означава, че 2500 брадати могат спокойно да превземат София и месеци наред да колят и изнасилват безнаказано. Помислете колко души са необходими за Ямбол, Хасково, Ст. Загора и прочие..., знаейки каква армия и полиция имаме.............Вън всякакви джихадисти от БГ!

А кой ще оправи генофонда?

за да падне България! МВР то не става щото е учено да бие обикновенни не въоръжени хора. Армията е в чужбина. Останаха едни цивилни охранители ама те повечето са дядки и са им ръждясали патлаците!

Но да не забравяме, че в България много мъже разполагат с оръжие- ловно, законно, незаконно. Не говоря за тези, които се епилират и ходят на кола маска. Има мъже, които по нишо не приличат на инкубираните петли от Германия, Швеция, Франция...

Драги то за тва е ловно щот не е удобно за бойно! Какво си мислиш че ще направиш с едни съчми или една нарезна за подборен лов с ниската им скорострелност и слаби муниции? Нищо! освен да ходим до Сопот и ако още нещо е останало да вземем!

Коментари - Ямболско се надига срещу замислен бежански център | Днес.dir.bg

Ямболско се надига срещу замислен бежански център

Евентуалното разполагане на бежански център до елховското село Бояново предизвика недоволство сред жителите на Ямбол и областта, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Ямболско се надига срещу замислен бежански център | Днес.dir.bg

Коментари

Скоро излезна информация че Австеия е върнала 7000 мигранти.Какво правим ние? Не само не ги връщаме ами им подготвяме " добре дошли"Искаме да знаем КОЛКО мигранти сме върнали и къде?Правителството крие тази информация и ни заблуждава че прави огради и още незнам какво а в същност продължава със продажната си политика за ИСЛЯМИЗАЦИЯ!

Мигрантите ще бъдат върнати в България. България ще трябва да ги върне на Турция. Турция няма да е съгласна с това. Мигрантите ще бъдат настанени в Странджа Сакар. Ето повод за конфликт с Турция. предсказанията на Слава Севрюкова ще се сбъднат.

писна ми от некви сектантове. Турция ги взима или й спираме водата

че като сме толкова хуманни веднага ще разтворим сърца за тях.

"Правителството прави всичко по силите си" - Толкова са му силиците. Като не може да се отказва. От некадърник колкото и да се напъва само "аромат" ще се получи на "изхода".

Съединението прави силата.

няма по-.лоши от ГЕРБ. За две години успяха да смъкнат заплатите - БСП ни беше дал високи заплати и пенсии, а тези за нула време ги намалиха чувствително. Гласувайте за БСП, БСП-КПСС.

Темата за "бежанците" се преекспонира и представя нереалистично в медиите, за да се постави ГЕРБ ве негативна светлина в навечерието на изборите! Защото всеки нормален човек вижда какво направи ГЕРБ за 7 години! Заплатите скочиха от 400 на 1.000 лева (2,5 пъти!) при 20% инфлация, безработицата е на дъното, строят се заводи, пътища... Темата за бежанците е изключително благодатна за БСП и сие, защото в момента няма решение на европейско ниво! Правителството прави всичко по силите си да ограничи притока и общо взето се справя успешно, а по медиите едва ли не сме отворили границите...

свали ги най-накрая тия розови очила бе тсофеанец

Я кажи кой е тоя завод, дето го построиха и хората започнаха да работят за 1000 лв. В Ямбол има един язаки ама заплатите не са и 500 лв.

Всичко което пишеш може би е вярно Но има и по важни неща. герб е единственното правителство което се обслужва чужди интереси подчинявайки се на Меркел.и осъществяват коварният и замисъл ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ!

Няма страшно! Дай Боже скоро да почне последната война, че да си решим проблемите! ;)

само грачите като малоумни "да ги изметем, да ги изринем, всички на площада,...", еб.ти жалката пасмина.

ходи се шибай с мъже бе отпадък потурчен

колко ти плащат или си на хапчета

Харесва ми климатът на територията, става за заселване, а пък и туземната популация е изчезваща, та десетината форумни кресльовци нека си грачат.

ДА ГИ ОБРЯЗВАМЕ ПО НАШЕНСКИ - ОТ КЪМ ПАПИОНКИТЕ !!!! НЯМАТ РАБОТА ТУК !!!! ЩЕ ПЛАМНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ИНАЧЕ !!!!

Тръмп много ясно го каза в дебата: повечето от бежанците са поддържали ИД.

Ами и аз това казвам, нали ние ги изпращаме да дестабилизираме Европа и особено нашите братушки от задунайская.

да, точно така е. само дето Боко още не го е разбрал, та се изпуска да казва истината понякога: 'Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти. България трябва да понесе отговорността и да помага на хората, бягащи от военни конфликти. Това са конфликти на места, където има намеса на Европа и НАТО. Това коментира премиерът Бойко Борисов на 10 октомври 2016 при откриването на форума "Миграция и интеграция. Влиянието върху жените", организиран от Европейската народна партия, предаде БНР.'

Съд за държавна измяна на всеки политик, който изпълнява заповедите на Световното правителство в сянка за демографско прекрояване на България! Борба до дупка срещу безумните идеи на глобализма и новия световен ред!

Световното правителство е в Москва, защото Путин е най-великият държавник на Света. Затова масови протести пред рашисткото посолство срещу световното москалско правителство.

Тук темата е за мигрантите, нещо да кажеш? Колко клети майки с бради прие за отглеждане у дома?

Като чета злобните, варварски, нечовешки форумни излияния ме обзема радост, че подобна популация е на изчезване и то само след десетина години.

Ха дано не дочакаш тези десетина години,че да видиш резултатът!

Всички изследвания потвърждават надеждите на демографа.

Точно некадърността на българските демографи е една от причината за демографското състояние на България. А този който се радва на изчезването на собствания си народ е родоотстъпник и поддържа геноцид.

Едва ли нормален човек би се идентифицирал със същества подобни вам.

ДРАСКАНИЦАТА ТИ МИРИШЕ НА МАНГАЛЩИНА ! СМЪРДИ, КАТО САМИЯ МУРГАВ ДРАСКАЧ !!!

Чист ариец съм, а не като преобладаващия туземен тип - ниски, тънтурести, кривокраки, матови, със спластени коси и безумен поглед.

И после да ми рапзравят, че българите сме били не знам си там колко гостоприемни... Никаква демокрация няма тук и няма и да има, докато не започнем безпрепятствено да приемаме бежанците! Та, това са хора, които са загубили най-святото, което са имали, а ние искаме да си стискаме хубавото само за себе си!

Преди да приемаш гости"бежанци"трябва да си оправиш къщата ... след като има толкова много изнемотващи българи,мислите ли,че е разумно да хрантутиме чужди граждани,които нямат намерение да внесат и един лев в хазната ?

Леле, леле какви са магароци, дано не сакат да демонтират празните ни тикви!

Какво са загубили бе олигофрен,своята младост,свободата си или парите си,защото те идват много по богати от тебе и не са толкова закъсали,че да си търсят работа и препитание!София се наводни с младежи на възраст от 18 до 30-35 години и никой не желае да работи!Така са и в Европа и най вече в Германия,но там все още ползуват социала,който няма да е бездънен!Е да,но България е гладна и изпаднала от всякакви социални стандарти!Нашата мръсна политическа сган не може да нахрани своите пенсионери и хора в неравностойно положение,а ще храни млади ,здрави и прави хайлязи!Ако искаш мога да ти дам и моето най хубаво,че ти да ми го стискаш,тъпанар!

гостоприемство, състрадателност, доброта,... ???

тук си е, само че тези джагали не са ни никакви гости

СЕ ИЗПАРИ НА ШИПКА, КОГАТО СЮЛЕЙМАН БЕЗУМНИ СЪЩО СЕ ИЗПАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!! ТОВА НЕ СА ГОСТИ, ТЪПАКО !!! МИГРАНТОПРИЕМСТВО Е ДУМАТА, НО НЕ ОЗНАЧАВА ДОБРЕ ДОШЛИ НА ИЗВЕРГИТЕ !!!

колко ти плащат или си на хапчета

Защо не строите домове за бедните българи,а ще строите домове и ще давате помощи на бягащи затворници,терористи,главорези,камикадзета,педофили,убийци,крадци и мародери,изнасилвачи...?!?!!?!? Защо искате чрез урудите,които навлизат да оправяте генофонда на България,а не се борите да върнете всички българи от чужбина,като си построим държавата и се вдигнат доходите?!?!!? Не ви ли стигат циганите,които 70 години не може да интегрирате,а сега искате още подобни,че и по зле,защото тези са с промити мозъци и може и вас да изтребят... На нашите политици не им трябва умно население,явно им трябва простолюдие за да могат да го лъжат и манипулират по лесно,а те през това време да богатеят без никой да ги закача!!! Това е самата истина,затова и изобщо не се борят България да върви нагоре,затова и държат статуквото да сме най бедната държава в Европа и една от най бедните в света!!!!

Защото не са българи.

Не трябва само ямболското село да се надига срещу бежанците,трябва цяла България да се надигне!!! Всички трябва да си помагаме в този момент и да не позволим на продажните политици да строят лагери за бежанци в България,а да се хванат и да построят ограда и да не се допускат,каквито и да било пигмей да навлизат през границата ни!!!!!!!!!!!!

Рибата се вмирисва от главата!

Да, това е пътят - всенародно обединение СРЕЩУ безумната мигрантска политика, а който се опитва да я прокарва - да бъде изобличаван и изхвърлян от властта!

Подкрепям протестното шествие.Правителството трябва най-накрая да проумее,че българският народ не иска бежанци...народа иска да стане по-добър живота в България и хората избягали да се върнат по домовете си!!!

Е да, ама ония, дето дърпат конците на нашенските псевдобългарски политически марионетки, искат точно обратното. И за съжаление не само го искат , а имат и много сериозни инструменти да го постигнат, срещу които народът ни почти няма какво да противопостави...

Всеки протестира, когато нещо го засегне лично... Иначе "вари ракия", "прави салата", "гледа от балкона"... От 1,5-милионен град в София протестираха 600 човека (0,04% от населението)...

E, как да излезна на протест? Как? Тия дето го организират са със звучните български фамилии КараКачанов и Джамбазки! Та то отдалеч им личи, че са турски мекерета, скачените съдове на Доган и ДПС! Имената и фамилиите много говорят за човека и потеклотото му. Запомни го!

Ти заради тях ли ще излезеш на площада бе, цървул, или за България заради лъва и кръста! Или само си търсиш оправдание, плебей ! Ще те накефи ли в най-българската част на България утре да се дере мюезин и бурки и брадати да решават за тебе ?

Герберастите провеждат българофобска политика. Орките паразити заливат София, и скоро ще залеят цяла България.

Че то останаха ли хора в ямболско, че и да протестират? Този район е обезлюден още от времето на социализма. Имаше една кампания даже да се заселват хора там - "Странджа-Сакар: република на младостта!". Реално по това време районът се крепеше основно на военните, защото значителна част от българската армия беше разположена в "Бермудския триъгълник" - Грудово-Елхово-Звездец. Там биваха алокирани младите офицери без връзки и прекарваха със семействата си по 10-15 години, преди да успеят да се измъкнат...

всеки човек има право да избира къде да живее, не сте по католици от Папата. Заповядайте в Елхово климата е чудесен...

Избери Риад, там е топличко.

Галфон,вземай си хапчетата преди да замърсяваш интернета с жалкото си платено квичене!

Ами що не си избереш например да отидеш да си живееш в САЩ,че да видим,кой ще ти пусне тази аванта бе лайнояд!?Ти със сигурност не си българин,а си отявлен българомразец!

Можеш да си избереш където искаш да живееш, но никой не е длъжен да те пусне там.

И в Германия крайнодесните протестират, но нормалните хора подкрепят Меркел и политиката й!

Смешко. Подкрепата за Лицемеркел пада главоломно, все повече хора от средната класа оттеглат доверието си от управляващите. Като пишеш платени глупости, поне почети преди това малко. О, ти не знаеш английски, а да не говорим за немски :)

Пада? Това пък къде го прочете?! Последното социологическо проучване показва 52% подкрепа! За ХДС/ХСС ще гласуват 32%, а за СПД - 22%, така че "голямата коалиция" начело с Меркел ще продължи да управлява!

Не използувай ник германец бе мангал,и не говори от името на немската нация!Ти кога последно си идвал в Германия,че да изказваш мнение от името на германците!В Германия само етносите поддържат нахлуването на разни навлеци!Това вече не е истинската Германия от преди 30-35 години!Арийската нация е в тотална криза именно заради тоталния наплив на всякаква паплач,включая и БГ мангали!

каква е тази ксенофобия, розбирасе да заповядат чужденците, те са ЖЕРТВИ, а ямболии сме с Големи сърца странджа обезлюдява, африканци, афганистанци от всички страни заповядайте да живеете в Елхово - град красив...

чужденците са добри хора и са жертви, каним ги с отворени обятия. Елхово очаква своите нови жители, че и хляб и сол ще има за добрите хора...

Да заповядат, но и да обработват тези земи , не да чакат помощи.

ОТ ТАКИВА ДРАСКАНИЦИ ЩЕ СТАНЕТЕ МУРГАВИ, А И НА СМРАДТТА ЩЕ ГО ДОКАРАТЕ !!! ПЛАЗМОДИИ !!!

"Късно е либе за китка...." Още през м. август т. г. правтелството на Б. Б. реши за заселване на т. нар. "бежанци" на цялата територия на страната....

Никога не е късно, ама робската психика ни е превърнала в стадо!

срам за ямболии и за европа!!

Съграждани отЯмбол,Харманли и други градове в София да отидем там трябва да ни чуят.

Махайте ги тези защото първо ще се надигат хората по места, после в цялата страна, и няма да бъде с протести. Само терора на тези паразити ни липсва.

Днес в Ямболско, утре в други гостоприемни региони на територията Булгаристан!

Господа управници и по точно Бъчварова стига с тези бежански центрове и да ги хрантутим а нашите майки и бащи на село карат с по 150 лв.пенсия и изнемогват не могат да си купят лекарства и ние лекуваме и храним бежанците дето не са внесли 1 лв. в държавата.Стига толкова, че чашата взе да прелива и се замислете.Долу всички гербажии и подобно мислещи като тях

Много й пука на Бъчварова за нашите майки и бащи. Нали тя си усвоява нейното и си е добре.

Аййййде Европа да си прибира кюрдите и другите утрепки при тях !!! Да си ги гушкат !! Аман от тея фанатици !!

Бояново е моето родно село-по времето на соца беше едно голямо село с около 2000 жители, от тях цигани само 2-3 семейства.Сега в него са нашите стари родители и цигани, много цигани.Обират къщите, хората се жалват на кмета, а той ги защитава-нали пак трябва циганите да го преизберат.Та този кмет Кръстьо най-вероятно послушно си е дал съгласието за бежански лагер. Ако това стане, в селото ще останат циганите и арабухите-за нас българите няма да има място! Нека бъдем единни, да не допуснем бежански лагер в Бояново! Моля, помогнете!!!

А дали Кръстьо изобщо някой го е питал? Както беше казал веднъж един кандидат за общински кмет в региона - "то какво зависи от кмета?!". И те така...Загива нашата мила татковина, за съжаление, с нашето дейно безучастие...

Когато живееха военни там, се жалвахте, не ви харесваше,искахте да се махнат, е махнаха се, сега какво се жалвате?

Махнаха ги, не ние, с военните селото беше спокойно и голямо, имаше поминък и работа!

По-скоро трябва да се вдигнат срещу тези, които допуснаха бежанците да влязат в България.

наред

Дорде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се наречем!

Съберете подписи за петиция до НС и протест в София, ако протестирате само в Янбол - няма кой да ви чуе!

Кой ще ги храни. За един бежанец се дават маса пари, повече от колкото на един българин. За нас няма къщи, фургони и т.н. а за тях има. Който ги приема да ги храни от своята заплата.

Ти пък си се загрижил кой ще ги храни... А истинската ни тревога би трябвало да бъде какво ще правим, когато онези извадят ножовете и калашниците и ревнат "Аллах у акбар!"

Закарайте всички араби на турската граница и там с по една лопата ден и нощ да строят стена и ровове. Спане в палатки -ядене един път на ден.Никакви айфони,никакви журналя. Трудът е направил от маймуната човек.

АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Бойко спаси България!

Бог да пази България!

По централните новини дадоха статистика за Сърбия за няколко месеца 12000 опита се пресечени за нелегално влизане то българия в Сърбия! Над 60 трафиканта са хванати! ТУК ДА СТЕ ЧУЛИ МВР ТО ДА ХВАНЕ ТРАФИКАНТ? Тук само чувате как по нареждане на ГЕРБ приемаме мигранти!

Крайно време беше да застрелят 5-6 ислямиста на телените мрежи мангалите ще се уплашат и ще се върнат и само соросоидните СМИ ще лаят като бесни ,но ще има решение на въпроса.Даже не е зле по нашата граница да наслагат кукли манекени да висят по оградата и надписи на арабски:СТОП-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА. Че то най-обикновен склад за скраб се охранява с оръжие,а те .....??? КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА

мине не мине и все някой пише уж срещу сегашното управление но забравяте главния водач! СТрах ли ти е или така са ти наредили да плюваш върху другите, а той света вода ненапита!

Е той де - краля ще виси на въжето.

Хубаво протести, но Бойко каза да сме толерантно и общитите да помагат. С тези протести застрашавате изборите на леля ви Цеца. Мама Цеца. Баба Меца.

АЗ НЯМА ДА ИМ НОСЯ МИНЕРАЛНА ВОДА И САНДВИЧИ. ХЪРВАТИЯ ОБЯВИ ,ЧЕ ПО НЕЙНАТА ГРАНИЦА ИМА ВЕРОЯТНОСТ ОТ ИЗБУХВАНЕ НА МИНИ -НЯКОЙ ОСТАНАЛИ ОТ ВСВ. УНГАРИЯ ВКАРВА В ЗАТВОРА ДО 3 Г. ЗА НАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ. НАШ БОЙКО СВАЛЯ РУСКИ САМОЛЕТИ ,ЧЕ ЕДНА ОГРАДА ЛИ НЯМА ДА НАПРАВИ??? СПЕТЕ СПОКОЙНО ,АМА ПЪРВО СИ ПРОЧЕТЕТЕ МОЛИТВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Цяла България трябва да се дигне в защита на Ямбол и Харманли, и срещу българофобската и антихристиянска власт.

Ние сме заспал народ! Търпим, търпим, търпим!

дърпате дявола за опашката. тука не е франция, белгия или германия. тука ще има пречукани преди още да се усетите.

отдавна вече в България няма ни дяволи, ни хайдути, ни комити! Има само слуги, предатели, дупедавци, хайдуци, бандюги !

Аве Народе къде е Буцата от Банкя бе? Де се крие таз мишка? Къде са ония там партиотарчетата Бялата Златка, Черната Златка и Дебелата Златка?

Чакай ти "буцата" и "златките", да те упраят.

Аз нищо не чакам от тях щото знам че отдавна са сложили чалмите и са еврогейчета. Въпроса е риторичен, подсказка за ония дето още се чудят?

МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СА,НАЛИ ЗАТОВА ТИ ПЛАЩАТ!!! ВИНАГИ СА СИ БИЛИ НА МЯСТОТО,КОЕТО НИЕ СМЕ ИМ ОТРЕДИЛИ,ГОВОРЯ ЗА ВОЛЕН И ДР.!!!АКО ИСКАШ ПОВЕЧЕ-ДАЙ ИМ ПОВЕЧЕ ПРАВА!!! С 11 ЧОВЕКА ПРЕВРАТ НЕ СЕ ПРАВИ!!!И ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!!!

В селото, в което живея в Австрия кметството разпрати информационен бюлетин на ВСИЧКИ домакинства с информацията за: "запитване към кметството относно настаняване на бежанци в сгради на общината". Кметът е отбелязал в бюлетина, че е против такова настаняване. Ето това е ПРОЗРАЧНОСТ И ИНФОРМИРАНОСТ в действие, а не някакви слухове, смутове и таини операции.

Там си нямат,бсп, което да създава смут и буди, страхове?

целуваш ли ръката на Бойко, а други работи целувал ли си? ЕЙ ГО ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ ! ЛИКА ПРИЛИКА С ПРЕДАТЕЛЯ ОТ БАНКЯ!

И нямат герб да приема и хрантути азиатски скакалци.

ти за това живееш в Австрия щот българина е прост чиляк! 10 човека ще кажат "Трябва да ни питате?" други 100 ще кажат " Срещу държавата не се рита!"! Прост народ и за тва си избира прост ръководител като Боку!

Уважаеми съграждани, спрете да гледате казионни медии и се замислете за едно просто нещо: Според ЦРУ брадатите алахукбари в Мосул, които контролират града са около 5000! Няма причина да не им вярваме, защото лично те са ги подбрали поименно и въоражили. Не това е важно. Важното е следното: 5000 обучени и въоражени души, държат в заложник и окупират 3 млн град. като Мосул. Това означава, че 2500 брадати могат спокойно да превземат София и месеци наред да колят и изнасилват безнаказано. Помислете колко души са необходими за Ямбол, Хасково, Ст. Загора и прочие..., знаейки каква армия и полиция имаме.............Вън всякакви джихадисти от БГ!

А кой ще оправи генофонда?

за да падне България! МВР то не става щото е учено да бие обикновенни не въоръжени хора. Армията е в чужбина. Останаха едни цивилни охранители ама те повечето са дядки и са им ръждясали патлаците!

Но да не забравяме, че в България много мъже разполагат с оръжие- ловно, законно, незаконно. Не говоря за тези, които се епилират и ходят на кола маска. Има мъже, които по нишо не приличат на инкубираните петли от Германия, Швеция, Франция...

Драги то за тва е ловно щот не е удобно за бойно! Какво си мислиш че ще направиш с едни съчми или една нарезна за подборен лов с ниската им скорострелност и слаби муниции? Нищо! освен да ходим до Сопот и ако още нещо е останало да вземем!