Португалия изпраща изтребители и войници в Румъния

Четири португалски изтребителя Ф-16 и 150 военнослужещи и цивилни ще бъдат изпратени в съседката на Украйна - Румъния, през май и юни.

Обратно в новината

Коментари - Португалия изпраща изтребители и войници в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия наистина ще го уморят Путин. От смях.

така ами, няма да мрат американските момчета я....

сте от нато.

Тримата братя - Жоао, Педриньо и Нуньо ще ходят в гората да борят мечката.

Румъния вече е спокойна, световната военна сила Португалия ще я защити от руското джудже.

хахах, то верно вече станаха са подигравки. Не се ли усещат колко са жалки вече това НАТО?

Хахаха Тъп руски трол...измислете нещо по-смислено, ама откъде мозък...

кога наи сетне българия ще изпрати воиски на източня фронт? имаме да им връщаме на руснаците за 70г комунизъм !

надявам се тебе пурви да те пратят и твоето семеиство,да ви вурнат заради комунизма......а на турците ще и пратиш ли някои,те пак за толкова години какво имат да ти врущат? абе селянин що вуобще се исказваш а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

70 години комунизъм?! В България? Сигурно мислиш за Русия, ама карай да върви. Като си толкова ербап, заминавай- в Русия много такива като теб са ходили да връщат, ама не са се върнали.

Хайде - записвай се. Или мислиш да се отсидиш на топличко, на мама до полата?

Кажи й рускиня, и не я обиждай повече. Нахална и безочлива като повечето представители на нацията й.

Португалците не са виждали руска подводница.... май !

Дира певеждам турския лаф-КОЛЪТ КОЙТО ОСТРИХ В ЗАДНИКА МИ ВЛЕЗЕ!!!!!!!!!!!!!

Това не е на добре. Ако са превантивни мерки срещу евентуална агресия от страна на Русия - добре. Ако обаче има разузнавателна информация, че Русия се гласи да окупира Молдова и после да нападне Румъния, нещата стават сериозни.

КАТО ОСНОВАНИЕ ЗА ИЗИСКВАНАТА ОТ НАТО ПОМОЩ,ПОНТА РАЗЯСНИЛ,ЧЕ ПОРТОГЕЗИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ТЪРГОВЦИ И МОРЕПЛАВАТЕЛИ.......САМО,ЧЕ ПРЕЗ 15-17ВЕК!

Португалците и те не бяха яли бой от руснаците, ама ще ядат.

гладни са ората..рАзбери ги ,

Вчера, на 3-ти март, на националния ни празник се сетили да покажат някаква наша военна база, а военните се изказаха колко са горди да са част от НАТО. Толкова тържествено, сякаш НАТО ни е освободило! Пфу!

Айде в Сибир кокалите на руските слуги.

Гледай сега, Ганьо. Никой никого не е освободил. Руско-турската война е наречена "освободителна" само от българите. Тук става въпрос за геополитически въпрос на онова време. Иначе, страничен въпрос... Ако твой приятел, с който сте прекапали цялото си детство в един момент изчезне от живота ти, ти си имаш други приятели и живот, после го видиш да сваля жена ти, той пак ли ще ти е приятел? Няма вечни приятели и вечни врагове. Има вечни интереси. На Русия никога не й е пукало нито за България, нито за когото и да било. На управляващите върхушки не им пука и за собствените им хора. Всичко е въпрос на интереси, а в руския случай си имаме работа с идиоти, които са обсебени от идеята за имат "земя"... Все едно един ден няма да падне някой голям камък от Космоса и тая "земя" да стане на едно голямо нищо. Но ходи обяснявай това на ислямски радикал или на руснак... трудна работа.

Европа ЗАЕДНО С УКРАИНА НЕ МОЖА СЕ СПРАВИ С ЕДНИ ТРАКТОРИСТИ И МИНЬОРИ ТА КАМОЛИ С ДЕИСТВАЩАТА РУСКА АРМИЯ - ДАЙ БОГ ДА ПОЧНАТ ПО БЪРЗО ТА РУСИЯ ДА ЗАВЛАДЕЕ И ЕВРОПА !!КОЛКОТО ПО БЪРЗО СТАНЕ ТОЛКОВА ПОДОБРЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ И НИЕ СЛАВЯНСКИЯ НАРОД! ДВЕ СЕДМИЦИ СА ДОСТАТАЧНИ ЗА ДА МОГАТ РУСКИТЕ ВОИНИЦИ ДА СЕ КЪПЯТ ВЪВ ВОДИТЕ НА НОРМАНДИЯ !! БАЙ БОГ!!!

А Румъния ще стане нов район на всичи видове метал

Референдум за излизане от ционистко-терористичната организация НАТО.

Референдум за излизане на Сибир от състава на рф! СЛАВА НА СИБИРСКАТА РЕПУБЛИКА! ДА ЖИВЕЯТ СИБИРЯЦИТЕ!

Всички негрА в УСА шефове....!!! А жидовете и гоите - обслужващ персонал...!!! Да живее Обонгова Хамерика...!!! :::)))

Ще повторя, защото цензурират.Пъстрата, към теб.Обзаведе ли новия апартамент с демократичните траншове от Америка за България?Или ще се напъваш до насиране, че инак няма какво да се яде.Политическата проституция е много по-недостойна от това, да се идентифицираш нощем с фенерче на околовръстното.Но, това отдавна е норма в страната ни.

НАТО подготвят "Първа циганска армия"-авангард, за посрещане на ядренни удари.

не напраздно писах че Ук-на или с подсказка на АМЕРИКА ли но полека лека ще участват всичките европеиски държави в тази воина между Рисия и Америка (чрез ръцете на украинската армия ) И Португалия ще има и първите жертви и савлена техника !Всичките помните ,че укаинската армия през зимата не исползва (или многорядко)изтребители опълченците ги свалят като пеперуди ТАКА ЩЕ БЪДЕ И БЪЛГАРСКИТЕ !!Целта е въвличане на европа на воина с Русия (която и ще победи ) зандно с оръжието което иска Украина иска и инструктори (а това са минимум 6 месеца )значи и страната даваща оръжие воля неволя влиза във воината

Руснако с предишен регистриран ник "пират"- как може още да не си изтрезнял от снощи, третополово руско човече! Резил- вече е 10:00 часа сутринта, пиеницо ниедна- как ли те търпи жена ти....

третия пол го признаха меките китки в ЕС. В Русия трети пол няма.

МНОГО МИРИШЕШ ЗАТВОРИ СИ ДРОБИЛКАТА

Румъния да върне заграбените български земи.

Тези ша угробят Румъния! Да се готви България!

И една НПО бойна единица, за "Защита на европейски ценности" Качулки, отдолу пращят дебели вратове, и бръснати тикви, тях, Тех, да ги пратим срещу Донските казаци, че да видат Българските ташаци? 9 качулки с още трима бели, шефЙорчета, са ги пребили, три циганчета! Майките и те?

Цялата истина е, че днешните "демократи" в Източна Европа ги е страх да не им се отнеме откраднатото и за тях НАТО е панацея, иначе ще станат пак същите просяци които са си били, дошли от села и паланки по градовете с едни цървули и станали милоонери!

А перхидроленото човече какво изскимтя по въпроса?

да му доведеш майка си

анонимен

Ма той е дърт, мирише на гроб- като му доведат нечия майка, дали ще може да свърши не'ква мъжка работа?

Българските политици - мушмороци до кога ще се ослушват като свиня в кочина.Румъния за това ни изпревари и се отдели от нас !

Не! Именно това е блестящ и разумен "неутралитет" на мачкана от Русия малка държава в глобалната схема

А бе тея от НАТО наистина искат да хванат бика за рогата!

Просто искат Бикът да не рови под оградата на съседите и затова сега се занимават с рогата...

Много им "вярвам".Не си спомням някога Русия да е влизала в натовска държава,докато видях НАТО да завзема от вътре почети всички държави от Варшавския договор, което е явна експанзия на изток.

напредъкът на румъния в последните години не е случаен! престъпниците и русофилите са притиснати! престъпниците-русофили...

Португалците много хитри. Пращат старите си боклуци барим някой ги свали при полет. Ще нададат вой до Америка барим ин подарят нови и хубави изстребители. И нашия самолет да го изпратим в Румъния. барим някой го улучи и НАТО ни изпрати 10тина "секънд хенд". Пак ще е по-добре за военната ни авиация. Де такъв късмет.

защо приравняват ислямизма и Русия? за България Русия не е заплаха.

Русия, не Руския народ не е заплаха. Заплаха е непредсказуемостта на Путин само, а то за зла участ, от него зависи руската политика.

ако не путин досега светът да е станал на племена воюващи за територия- маже би само той спира разпада- разпадна ююгославия разпадна час от сср-защо америка не се разпада -не пишете глупости - а вие ще отидете ли в българската армия и ще водите ли война а как ще свърши за боршинство от вос-тук нямо соросоиди учени гейове- има воюващи- но сте говеда и говеда ще бъдете стига пастира да е обама

Е как да не е? Ислямисти ли окупират България от 1944 г. ?

В момента България не е окупирана от ислямисти те са вътре в страната. Бъкано е от ислямски учулища.

Дрън- дрън- руснаците що не нададоха вой за това? http://www.dnevnik.bg/photos/2015/02/25/2479916fotogaleriiavoenenparadnanatona300motruskata/ Фотогалерия: Военен парад на НАТО на 300 м от руската граница Части от армиите на САЩ, Великобритания, Холандия и Испания участваха във военен парад само на 300 метра от границата на Русия.Това стана във вторник в Естония близо до контролно-пропусквателен пункт.Парадът бе по повод Деня на независимостта на страната и се смята, че мястото не е избрано случайно....

нато са събрали едни сили ... направо страх да те хване ... португалия , българия ... ... страх

Бой се от българските командоси- по-добри са от твоите руски командоси, понял? Можете само да ни дишате прахте, руснаци!

Кукурукукуккуукууууу, паломааааа!

къде видя БГ командоси? Имаше, но след аферата Ирак напуснаха истинските. Отдавна не са в армията.

Българските командоси наистина са по добри от руските. Просто Русия нямат командоси, имат няколко спецназа и ВДВ и не те съветвам да им попадаш в ръцете, даже и в спаринг.

Боим се, как няма да се боим. Те станаха мутри и бандюги. Страшничко си е.

4 изтребителя - това е страховита ударна сила, дали са от тези 40-годишните, които не са успели да пробутат на румънците до последната бройка. Всички в Русия са в ужасТ! Това С-300, 400, това ГРАД, БУК ,всички комплекси ЗРК, Космически войски на Русия, всичко е в паника- Ф-16 идее

Всяко нещо което се преекспонира става противно...така ще стане и с НАТО и Америка!

Обаче след преекспонирането на наглост и сила от П-н - малоумен ли си?

бошкеее, кой още лити на такива?!? Шо не си върнат двуплощниците да са по ретро!

Брей, Португалия имала Изтребители. И ние имаме Изтребител (1бр) годен за летене. Сътбата му ще е като на "Подводницата" скоро в музейя.

абе вие португалец виждали ли сте .. че той по улицата не може да ходи .... справка оня пед.. от реал Мадрид .

Барозку .. верно е жиф пел

Че прави са си братята румънеску- имат пряка държавна граница с Украйна, а в Украйна русия води нападателна агресивна завоевателна война!

Клещите около диктаторът Путин се стягат.

Не си познал за целия свят, така комунистите навремето викаха, че целия свят е с Русия! Но сега наистина е с тях!

"Целия свят" е по малко дори от китайците. А извън "целия свят" са още много страни с огромно население... Та излиза, че срещу Русия е едно малцинство. Ако са истински демократи да признаят правото на мнозинството и да се прибират по живо по здраво!

Лешоядите са така, събират се, за да нападнат по-силния от тях.

За твое сведение лешоядите никога не нападат жива плячка. Те мога да се съберат около трупа на Русия, но за това е необходимо още време, за да може дребния съвсем да я умъртви.

Тези от НАТО явно няма да мирясат докато не си намерят майстора...рано или късно и това ще стане, но тогава ще е вече късно!!!

zeddd

Май Путин ще си намери майстора скоро и това едва ли ще е НАТО, а някой от приближените му.

Война иска единствено Путин, а не руснаците. Те сами трябва да се справят с тъпото ченге, докато не ги е вкарал в беля.

Съгласен съм, но бих искал да добавя че хората не са способни да организират политическа сила, достатъчно силна да се съпротивлява срещу Путин&со.

на тия португалчета казаха ли им къде ги пращат ... поне да им покажат картата.. е... цирка

тия няма рахатясат .... докато не ги опуши дяда ти иван

къде са тръгнали с тези стари кошници?

Тези от НАТО ги гони параноя, едно време комунистите ни заплашваха с НАТО, че видите ли врага ще ни нападне и те сега досущ станаха като комунистите....заменихме едни комунисти с други, още по изкукуригали!

Това е все едно Албания да си изпрати там двата си танка.ХиХиХи

отново ще плачем !!!!!!

Ние нямаме никакви причини да плачем. Докато сме част от ЕС и участието ни в НАТО е било до сега в наша полза, ние ще сме в правилната посока и в правата посока.

Военноморските сили на Португалия да се запознаят с Думата Шквал, а шофьорите на Ф-четата с Думата Хибина и след това да си ходят у простата държава, че ще падат като зрели круши!

Нищо лично, но на тези португалци трябва изрично да се посочи румънско-българската граница и да им се вмени по никакъв начин да не навлизат в българска люцерна, защото френските специални части имат горчив опит от подобна грешка.