Ангелов: Надявам се проектът за изтребителите да не се бави

Така трябва да се преработи проекта за инвестиционни разходи при изтребителите, че той да бъде приемлив и да има реална конкуренция.

Обратно в новината

Коментари - Ангелов: Надявам се проектът за изтребителите да не се бави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя какво се изказва, нали вече не е министър на отбраната или иска и той да лапне комисионна.

Групата F добива все по ясни очертания.

Така трябва да се преработи заданието, че да спечели американския ковчег от времето на виетнамската война Ф-16!!! ТИКВИ!!!

Ангелов: Надявам се проектът за комисионните, пардон, изтребителите да не се бави

Приоритет на правителството трябва да е, образование, здравеопазване и как да се осигури работа на младите, за да не напускат държавата ! И престанете с тези самолети и с това НАТО, че на народа му писна !

паркетния генерал-натовец с червеното дупе

Състезание! 1.Поканват от всички кандидати, които отговарят на финансовата рамка, по една ескадрила с техни пилоти. 2. Канят една ескадрила МИГ 31 и една СУ 35 с техни пилоти. 3. Организират по един учебен бой на кандидатите с всяка руска ескадрила. 4. Който се представи най-добре печели. Не е лошо да го дават по телевизията и да го пуснат в мрежата.

"Канят една ескадрила МИГ 31 и една СУ 35 с техни пилоти." Правено е това състезание - в Тайланд преди 2 год. Тренировъчен бой м-у Тайландски Грипен и китайски Су-27 (т.нар. J-11, т.е. Су-27А китайско производство ) От 4 въздушни боя резултата е 4:0 за Грипен. Google:Outcome of China and Thailand First Strike Falcon Joint Military Exercise

Ти можеш ли да четеш, правиш ли разлика между СУ-35 и J-11/СУ-27? Човекът по-горе не ти говори за китайско копие на СУ-27 с китайски пилоти, а за руски СУ-35 с руски пилоти. Научи се поне да четеш и мислиш преди да коментираш.

Aleko

За никакви изтребители не му е сега времето. Има куп други приоритети.

Служебната му кола заедно с него удариха една друга, пострада дете и той изфиряса без да помогне,защото бързал за заседание.

Този мургавия"експерт" ЗАБИ НАЙ-МНОГО ПИРОНИ В КОВЧЕГА НА АРМИЯТА.СЕГА ИМА НАГЛОСТТА ДА ДАВА СЪВЕТИ....МЯСТОТО МУ ОПРЕДЕЛЕНО Е ПРИ ПРИ "БАЙ СТАВРИ"

След като сме в НАТО и ЕС не ни трябват големи разходи. Ромъния може да поеме флота Турция авияцията Гърция танкове и артилерия. На нас ни е достатъчно един корпус от 500 човека добре обучени морски тюлени да пазят границата от терористи.

Значи да се направим на тарикати? А другите балканджии за прости ли ги имаш? Пък и пуснеш ли чужди армии тук, как ще ги изкараш? Народът е казал: Който не храни собствена армия храни чужда!

Вие може и да сте в НАТО и ЕС. Други обаче не сме - не щем да сме със събути гащи и с ВОС теляци в натовската баня, в която да ни карат да изтърваме сапуна. Еми майната ви атлантическа пеераска!

Чуб си ама недоразбрал. Каква Чехия, какви години... Първо, Чехословакия, и второ - каза ти се 80-те години, не 60-те... И най-вече: избърши си нослето, пубер, родил си се, когато НАТО бомбеше една прекрасна столица в центъра на Европа, та затуй ти е простено, че си полуграмотен и нищо не знаеш...

Я пък този от къде изпълзя. Свинаров няма ли и той да се яви. Все пак така услужливо наряза ракетите ни. Та барем да купят и едни кофи ф16. После народа като му писне и почне да ги беси вече, да не се правят на неразбрали.

Този човек ми беше командир на поделение в БНА през 80-те години на миналия век, където служих като фазан. Изключително способен офицер, викаха му "хитлерстката шапка", защото нарочно си опъваше фуражката по образеца на Вермахта. При проверки само с един поглед зърваше евентуални нарушения или издънки по техниката и личния състав. Тогава беше подполковник. Ех, спомени от времето, когато наистина имахме армия и бойна готовност.

Германия претърпя тежка военна катастрофа като резултат от военните разходи и ВТВ. СССР се разпадна заради безумните военни разходи и социалистическата революция. За сметка на това Япония, която 50 години не правеше военни разходи е икономически колос. Швейцария е планинска градина.. Е, народът сам избира как да живее, но да си богат не е лошо. Бойко Борисов ще бъде избран с абсолютно мнозинство следващия път, защото мозъците ще ни разорят отново. В казармата едно време основната дейност на военните беше да присвояват, плюскат, говорят глупости и да се перчат. Викахме им "мозъци", защото си бяха тъпички и вършеха тъпотии. Десетилетия по- късно мозъците си останаха мозъци. Държавата ги хрантути, а те харчат. Последната война, която сме спечелили е първата Балканска война... Другото са катастрофи. Понеже още по- тъпия народ си избра мозък, днес този мозък тръби като горски глашатай как трябва да си прахосаме парите за самолети и оръжия. Изгонете този президент и всичките папагали, които кряскат как да се разорим. А ББ вече се явява единствена икономически изгодна алтернатива на глупостта, която марширува тържествено в тази държава. Даже скоро всички пресметливи хора няма да се замислят дали е комунист ББ, а дали ще ни опази от онези прахосници. Народът има избор дали да се стреми да прилича на Япония и Швейцария без военни разходи или да се разорява за издръжка на средства, които не служат за военни действия. Така или иначе ние сме в НАТО и ЕС, а само изпълнение на критериите за богатство е от значение, за да сме добре приети.

Гума, по-тъп и неактуален постинг може да напише само гербер. Личи и, че си седераст.

Наистина тъп коментар, най вероятно си с някаква хуманитарна професия. Тогава обясни защо САЩ с 600 милиарден военен бюджет все още все още не са загинали и пропаднали като Хитлерова Германия и СССР? Нещата са различни не ги свеждай само заради разходи по въоръжаване. СССР пропадна заради халтавата соц. исономика , Гермапия е нещо съвсем друго. Никоя държава не е оцеляла когато се е опънала на целия свят.

Мили, хора! Ние нямаме Армия! С 10 самолета ВВС не се прави! Армията е неспособна да "реши" вътрешен конфликт, камо ли да участва в ефективни бойни действия. Турция, за пример, по един от плановете си предвижда да завземе от България линията Свиленград- В. Търново- Русе, на изток, атакувайки със 650 самолета, ешалонирани в съответните бойни групи и височини. Това се знае от всеки шапкар в МО! " На гол г*з чифте пищови" е казал народът. И кой е способен да ни защити от такава атака??? Мислете!!! Освен Русия- НИКОЙ ДРУГ не може и няма да го направи! И за тях вече, на основание личните ми анализи, не знам дали съм сигурен- нямат интерес!

Шило

Каква конкуренция бе, дедо Аню? При предлварително уточнени участници? То, само дето не е написано кой трябва да спечели. Не, че не се знае. Кой ще ти направи истинска, конкурентна процедура и ще допусне китайци и руснаци? Ех, деде, деде...

Кво пелтечиш бе гъз несмазан? българина иоска нови самолети и който не изпълни това и купи скрабн ще го яде немит на следващите избори! Писна ми на дедовия да обяснявам очевидни неща на тоя малоумник Борисов да си прибере скллерозите и да не дава повече поводи да бъде бит като мачка у дирек от комундето Радев!

..някой твърдо и сериозно се е заел да обработва обществото за тези самолети ;)) Не че не се сещам кой, де! Мира не им дава излишъкът в бюджета! Не че Станишев не разполагаше с подобни суми, но изчезнаха някак си безследно..

Този човек като беше министър "оправи" отбраната на България, а сега го интервюирате като експерт! Ето защо поради наличието на множество подобни "експерти" сме на дереджето няма никаква отбрана. Като го гледате само може да Ви внуши,че за министри се назначават нерализирани експерти.

Когато се крадеше се мислеше, кои повече да вземе а не какво трябва на България?-Затова сме на това"дериже"?-Ако не вярваш питай г-жа 48%?