Коментари - Израел прехвана ирански дронове над Йордания и Сирия. Техеран заплаши и тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще стане много интересно.Всички защитават ционистите,но кой ще посмее реално да застане до тях?Ще се сбъдне пророчеството Израел да изчезне а Константинопол да се върне на Гърция много скоро

Армията,милицията и жандармерията на Ганя още са въоръжени с допотопни осем зарядни Макарови......

Е тия евреи, какво очакваха? Сега ще им надупчат и без това пробития задник. Американците ще се дръпнат, защото нямат сили за друга война. Сиреч, както казва баце, евреите ще бъдат изтрити.

Идиот!

Интересното е, че съседите на Израел са на негова страна и не обичат палестинците. Тези, които са по- далече като Иран и Турция ги подкрепят. За сателита на Русия, Сирия е ясно. Все пак дълги години палестинците бяха в нашия лагер. Още помня чаршафа Ясер Арафат дето ходихме да го посрещаме, а той ни махаше от колата нареден до бай Тошо. Ба си насилието и промиването на мозъци, което прилагаше режимът в България с подкрепата на СССР върху нас като деца. Строени по тротоарите, чакащи с часове, за да видим за 10 секунди един терорист.

Палестинците са ц.г.н.те на Близкия Изток, никой не ги харесва, но арабите са състрадателни по природа.

Е как да ги обичат като направиха сумати золуми в Йордания и Ливан. В Египет пък генерал Сили няма как да прегърне Хамас и Ислямски джихад при положение , че е.. майката на Мюсюлманското братство

Sm3hurk0

А па журналята по ТВ-то пресмятат колко часа щели да летят дроновете преди да пристигнат ! Гледната точка им е сеирджийска .

Няма значение. Важното е, че онзи терорист Кадафи беше премахнат.

Не само той. Цяла шайка бяха, подкрепяни от СССР. Кадафи, Асад, Арафат, Кастро. Да не забравяме и Венецуела с нейният терорист Карлос чакала. Истинското му име е както е известно, Илич. Сещате се на кого. Братята му се казват Владимир и Ленин. Няма нужда да пояснявам кой стои зад световния тероризъм. На всеки континент по една комунистическа язва. Някъде и по няколко.

Асад няма място в тоя списък , Не , че не е дикататор , но на фона на опозицията е слънце

Проклет да е Путин дето запали тази война

ако ми кажеш едно добро от америка , аз няма да те диря и да те .

Доброто от Америка е светът в който живееш. Ако го няма САЩ такива идиоти като Путин и Ким щяха да вършеят където си поискат. И ти нямаше да можеш да пишеш в нета, защото нямаше да има нет. И не само нет. Можеше и кола да нямаш защото редът ти щеше да излезе през 22 век. Това обаче една русофилска кратуна няма как да разбере.

Айде издири ме , ватнико клет муахахахахах

Но при нужда няма да се поколебае да го използва

Както и Иран...........

Иран е отново прееВан

Иран никога не е стигнал до ИЗПИТАНИЕ на ядрено оръжие. За боеспособно такова няма да говорим - нямат и ИЗПИТАНИЕ на ракета, която може да го носи. Ти си живей с излюзиите!

Никой не знае, но даже и да нямат (съмнявам се) Израел има.......АЕЦ, няколко ракети там и Израел става безлюден за 10 000 годинки.

нямат

Иран е набелязал военни цели извън Израел. Израел запали нова война . След Украйна и Газа, САЩ ги очакват изненади и в Тайван. На 3 фронта едва ли ще им стигнат силите.

Какво са тези военни цели ИЗВЪН Израел?

Ти за САЩ ли береш гайле бе другарю? Нитъйсрам!Предател

статия пък писахте че иранските дронове щели да летят часове докато стигнат Израел... май в момента в Израел цари голяма паника и всеки пуска слухове за случаващото около това образувание.

Точно в Израел да цари паника е малко трудно, свикнали на ракетните атаки на Хамас. Израел е държавата с може би най-доброто ПВО в света, тествано години срещу всякакъв вид ракети и дронове на Хамас. Тия бавните дронове, летящи със 140-180 км/ч едва ли имат шанс... До момента няма попадение на земята, но доста взривове се виждат в небето.

Има по военни бази !

Байдън вчера им каза "Недейте" но те не го послушаха

Тий каза същото и на Биби ако не се лъжа.........ама кой слуша БайПън, само тези на неговото ниво.

Чалмите сгазиха лука. Иранският народ ще се отърве от ходжите. Нищо чудно да избягат при ватенките...

Бягай бе мърда.

Израел се наигра в Газа, Иран гледаше и чакаше. Сега Иран ще си пробва късмета явно.

Полудя този свят. Сега осатва и Китай да удари Тайван и картинката ще е пълна.

Май..

Май бъркаш Ирак с Иран...........

Нищо не бърка

Може би.....ще видим, печеливши няма да има!

Последната информация е за 1000 дрона и ракети

Ама не дрона а чалми

Тури още 1000 и от мен!

и изчисти региоан от чалмите