Бивш президент осъден на затвор за двукратно изнасилване

Бившият израелски президент Моше Кацав бе осъден днес на седем години затвор за изнасилване и други сексуални престъпления, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бивш президент осъден на затвор за двукратно изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърварю, при нас преценявяме кое дърво за какво става. Вие, дървосекачите, често се увличате и режете наред, само за да се докажете,че сте 1.Не може само да се сече, трябва и да се залесява. И на други народи половината свят им е виновен, но ние,българите, казваме: бития си е бит...и т.н. А Вие ,кога ще мирясате, и ще си седнето на д-тата?

(Извинете за забавянето, ! ) Струва ми се, че нямаме и йота различие в схващанията, както за миналото и настоящето -- така и за потенциално-успешното бъдеще ; Благодаря Ви ! ( И простете, но д-то е в единствено число и единствено в първо лице ; и казват, че отклонения от правилното тялоповедение са непривични за рода ми от доста поколения .)

Не ми изглежда на толкова подлудел,"двукратно" да изнасилва. Второто е било "по желание", както казват за новата световна коалиция.

И аз мога да осъдя някой "Бивш" ! Я га ядаха кифтетата, що не плакаха ? Мили родни картинки .

Похвално е, че законите са наделяли над тези, които си мислят, че могат всичко. И особено, когато тероризирания обект е жена. браво на съда.

Израелите са генетично-устроени да гонят лошото до край, независимо дали се касае за лица от кирпича (както в случая), или за неща отпреди памтивека . ( ... а ние ги прокудихме от България ; Кой ли спечели от това ?! )

Ето това ги чака всички викилийкси, кадаифи и подобни врагове на политиката на този с голямата тояга. Ако не могат за друго, ще ги пъхнат в панделата за изнасилване на всички около тях!

Можело е да помоли за снизхождение, за дето се е мъчил да им вдига краката!

Едно изнасилвяане не е чак толкова голямо нещо, но когато българските политици от Герб начело с празната глава Боко, изнасилват целия български народ ежеминутно тогава е много по страшно. Израел е превърнат в райска градина, а България заприличва все повече на кочина

Все повече? Че България е най-голямата коюина в света от 20 години насам. Разбира се това което е в момента България е далеч от кочина. Кочината е направо уютна в сравнение с това което се нарича държава в ЕС - България.

Теб колко пъти са те изнасилвали, та знаеш че не е толкова голямо нещо?

КАТО ЧЕТА МАТЕРИАЛА СЕ ПИТАМ И В ИЗРАЕЛ ЛИ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА Е КАТО НАШАТА. Какви са тези дела по които производствения процес се точи с деситилетия и се доказват изнасилвания от 1990 година??? Като гледам побелелите коси И ИЗЛЪЧВАНЕТО на този нещастник се питам как успяха да го направят МУЧО - МАЧО.

не си разбрал написаното. осъден е за това което е извършил през 1990 година. съдебният процес започна преди няколко години мисля че беше през 2006.

И ТАКА ДА Е . нормално ли е да повдигат обвинение през 2006 година за нещо което се е случила 1990 година и до настоящия момент да няма присъда ??!!!

е, 1 изнасилване?! кво толкова, те много от сегшните им и бивши политици са убиици и още седят в политиката, вие сега за 1 изнасилване?

Какви глупости си "написал" бе неграмотнико, тук е правова държава никой не може да прави каквото му скимне. Ти гледай твоята кочина да оправиш че там убиици и мафиози си правят далаверите.

Хаха, колко си смешен! На правовата държава, президентът ще го съдят като долнопробен престъпник!

Пич/ке, кои са мутри? 60% са ваши.Осирате по целия свят положенията.С векове налагате през религиите ограниченото си поведение.Използвате това, че другите сте ги спъвали и крали, та да изглеждате ОК :))))

Този младеж толкова е закъсал и толкова беден и не може да си плати, че налетял на тази със златната... Кой знае на кого пречи. А нас ни хващат за канарчета ПАК. На времето четяхме как Леонтин Павлович БЕРИЯ на 60г хванал една кака за ... и тя му ударила един шамар???

кои пък е тоя Леонтин Павлович БЕРИЯ?

агент Гоце и той се отбеляза с още едно дете, но е далеч от този ционист

За какво дете става дума? За пръв път чувам

А за системно орезиляване на държавата и борба срещу законното правителство ние кво шгупраим Гоце?!