ЮНЕСКО прие спорната резолюция за Ерусалим

ЮНЕСКО прие спорната резолюция за светите места в Ерусалим, внесена от арабски страни, предаде БТА, като се позова на Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - ЮНЕСКО прие спорната резолюция за Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо много евреи искат да унищожат Българската нация и да се заселят масово в България (мнение) 1) Исторически духовна нация, която не води борба срещу Бога, за разлика от много от евреите; 2) Геополитическо положение (връзка между Изтока и Запада); 3) Природни ресурси и дадености (минерални води и извори; плодородна земя; наличие на енергийни центрове, като например Седемте Рилски езера, символизиращи или представляващи 7-те чакри на планетата; залежи от над 120 типа ценни изкопаеми, сред които злато, платиноиди и сребро; конвенционален газ и нефт; много красива природа); 4) Членство в Европейския Съюз; 5) Спасението на около 50,000 евреи дали не е породило допълнителни негативни настроения сред много евреи спрямо Българите, поради очакваното чувство на благодарност и поради корекциите в разпространяваните от евреи версии за така наречения Холокост? 6) Много евреи подкрепят твърдението, че Българската територия принадлежи на тях. В книгата си, озаглавена Извън хватката на Хитлер: Героичното спасяване на българските евреи, Д-р Михаел Бар-Зоар пише (на страница 4), че някои от техните [еврейски] предци са дошли в България още преди славяните и прабългарите. 7) Поради характеристиките на много от тях, които обясняват геноцида срещу Палестина, геноцид продължаващ около 7 десетилетия!

Каква България бе кретен тази с петте милиона останали основно злобни и прости хорица, от които три милиона пенсионери.... Една територия като се опразни се "пълни" . Евреите са ти виновни, че българите не искат деца... да не си развалят "рахатлъка"...и щото не можели да ги гледат едно време как са ги гледали....

Може да не искаме Еврей, а да искаме Цигани... България е наша. Дали ще има 5 Българина в нея и няма да се виждат или ще има 50млн и ще живеят на етажи си е наш проблем. Кръвта на нашите деди е останала тук. Ако искаш отиди да си хвалиш Еврейте в Израел - вече си откраднаха и страна. Там ще си сред съмишленички. Много интересно как тези прекрасни хора не могат да си изкарват парите, а трябва да им 'помага' всичко живо. От такова помагане и ние ще се свършим. Помагачи като теб колкото искаш.

Престъпното правителство на Борисов готви военни бази на Израел в България. Министерството на отбраната подготвя договор за "статута на израелските войски в България". Тогава онези с кипите, брадите и къдриците ще дойдат да ви бият, а българите ще бъдат доизтребени, както изтребват в момента палестинците.

Бахти и скапаното човечество! Няма никаква толерантност и възвишеност между човеците. И на какво отгоре се претенциите човешки да се бъркат в природните закони и делата на бога?! Само за да демонстрират за пореден път безсмисленото и безполезното си съществуване. Самозатриването на тая пасмина наистина е само въпрос на време! Много са го казвали от веки веков и са били прави, само въпрос на време е..

Бокова наливай по-малко масло в огъня.

Ето какво ще ви кажа: всичко се връща! както евреите и техните медии заляха Европа с "бежанци" по техен проект, така и израел и ерусалим няма да бъде само еврейска! оплачете се на ню-йорк таймс, dw, сорос, оон, гутериш, меркел, оланд, обама и бхк! Съдба, дето се вика!

Глупаво е което казваш!Източен Ерусалим е свещено място и за християните,не беше редно да се оставя на " петрола" и исляма няма как да е случайно!

глупаво е това, което казвам? а не е глупаво това, което направиха твоите любимци, sybil? Аз даже не намирам причина вие да управлявате до края на живота си! безхаберни уруди и педалократи! защо едното да може, а другото да не може, а педи от поредния американски гей-прайд от посолството на америка за ада? и запомни: за разлика от тебе Аз не мразя никого, вещице!

Но тепърва ще ви бъде търсена сметка за делата ви, антихристи! трили-нетрили мнения!!!!

Много мюсюлманска паплач изплува във форума прикрита под маската на "български патриоти". Петролодоларите явно променят хората...

Някой от вас чел ли е въпросната резолюция на Изпълнителния съвет на ЮНЕСКО? Сигурен съм, че НЕ. Иначе щях да попитам, къде точно в този документ се отрича връзката на евреите с Ерусалим?! Документът беше приет след серия от нападения, извършени от ортодоксални евреи срещу мюсюлмани. Ей така - нареждат се богоизбраните пред джамията и започват да крещят, да храчат и да налитат на бой срещу жени и деца. През това време израелската полиция ги охранява, да не би някой палестинец да посмее да възрази докато храчат върху лицето му и го псуват.

И какво търси тази джамия върху най-свещеното място на юдеите... Все едно мюсюлманите да съборят църквата Ал. Невски /сравнението е малко/ да остане една стена на която да се молят християните и най-нагло мюсюлманите да имат претенции...И не ми говорете за "добрите" мюсюлмани ....защото освен тероризъм и забулени жени, които са за секс и за разплод за друго не се сещам като кажа ислям не случайно много хора имат ислямофобия.....

Ами припомни си как при нахлуването на османците рушаха църки и исторически паметници,древните ни столици сринати до земята за до издигнат на тяхно място джамии и с това да заличат всички артефакти за историята ни.Добре че траките поне са погребвани в могили закрити с пръст са запазили до наши дни,а ние още не можем да реставрираме всичко.Цивилизацията не почва от исляма,той само я разрушава.

И откъде накъде източен Ерусалим ще остава единствено на ислямисти арабиТова е древен град и много преди арабите и исляма да покълне са живели други общности и народи.Действително Бокова правилно е преценила че е неделим и на всички! Жалко че исляма и петрола надделяват!Няма космополитност!

Юнеско бил лош,а ООН какво е? Нали техни хора бяха в Багдат и казаха на Буш,че Ирак не разполага с ядрено оръжие,но Буш им показа среден пръст и нападнаха,което значи че ООН са безгласна организация.

Или си с евреите,или те чака смърт?Това се отнася за всички и някои са си взели поука.

Влез в час арабите са заплашвали Бокова със смърт ако не стане на тяхната, не евреите.....

ясно! постоянните войни и естествениа отбор доведоха арабите и исламистите до силна позициес в очите на сащ, запада и другите кукловоди. на мода са, техната става. очеквайте: варна - турски град.

Егати прокълнатото семе комунистическо семе.Руският окупатор наистина е поставял уникален боклук начело на окупираните територии. Бащата избивал лично елита на обществото, щерката , заедно с подобни уроди докарала страната си до един долар месечна заплата, в юнеско изгонила от организцията първият и вторият най-големи международни благотворители- сащ и япония. Натиска се да види сметката и на оон , профука с нелепата си кандидатура възможността българин да оглави оон и обвинява за за собствената си нвсъстоятелност страната която е съсипала. Вярно руснаците имат нюх да надушват себеподобен отпадък и да го издигат , за да пакости не само до гроб , ами с поколения.

малко са избивали от 'елита' на нацията, щом такива като тебе още виреят. повече е трябвало!

Ти защо четеш наопаки и ръсиш небивалици? Върховна неграмотност и изопачаване на факти.Я пак прочети кой е гласувал , кои са предложили и какво е казала Бокова?Доста нискочели тролове продължат да поддържат невежеството и лъжи!

Нормално мюслитата начело с руслямска държава да се подкрепят. В крайна сметка Израел ще измете от територията си всичката палетсинска гад + юнеско.

В ООН се води спор. Става представителя на Израел: -Господа, нека ви разкажа една история. Едно време малко преди да бъде основан Израел, Мойсей стигнал до Мъртво море. Решил той да влезне да се изкъпе, а като излезнал - гледа дрехите му ги няма. Арабите му ги били взели... Представителят на Палестина бесен: -Лъжец, тогава по тези земи не е имало араби! -Да, именно! Точно това казвам и аз! И с това, господа, моята реч приключи!

Четете резолюцията - тя се позовава на документи на ООН. Израел е окупирал незаконно Източен Ерусалим - палестинската част от града, през 1967 г. и след това я анексира. ООН смята тази анексия за незаконна. ЮНЕСКО (страните вносителки на резолюцията )се позовава на това положение. Бокова няма грам вина в това. Израел се сърди не на нея, а на арабите. Япония се сърди на ЮНЕСКО, а не на Бокова, заради документите за клането в Нанкин. Така че ген.секретар не е бог или диктатор в Юнеско. Това не е Боко в Бг, а Бокова в международна организация, където гласуват страни, а не ги приема еднолично генсека тези резолюции!!!

резолюция, та четем само преразкази за нея.

не е тайна има я на сайта на ЮНЕСТО. Аз я четох - доста е интересна. Махаш празните места - http:// unesdoc. unesco. org/ images/0024/002462/246215r.pdf

А ще го правят ли третия Соломонов храм, и ако да на кое место ще е ха сега де зная чу тук има много знаещи по темата та нека да отговорят !!!

Казвали са ми украинци - националисти, че евреите искали да правят Киев втори Ерусалим.

Всичко, което не е от храма на цар Соломон, трябва да бъде съборено ... сещате се за кой цирей върху свещения хълм говоря......

Храма на соломон го няма от няколко хиляди години. Ако го е имало изобщо. Можем да построим нов обаче. А относно цирей - те са необразовани идиоти от всяко общество борещо се за независимост (т.е. всички освен 1). Такива са повечето джихадисти, такава си и ти.

Мнение от необразовани мюслита, които даже не си посочват името не искам.....

Евреите нямат нищо общо с древна Юдея, нямат нищо общо с Израил, нямат нищо общо с Йерусалим, нямат нищо общо с библията, абе нямат нищо общо дори с евреите.

Човече, намини през кабинета, ще те прегледам безплатно.

трябва да принадлежат на тези, които ги използват най-ефективно и разумно. Евреите са доказали, че са трудолюбив и интелигентен народ, със социалистическа нагласа и заслужават да използват значително повече територия от моментната.

СЕ ИЗРАЗЯВА В ПРЕКЛОНЕНИЕТО ПРЕД ПАРИТЕ !

А ти, като видиш пари, повръщаш, така ли?

Явно не си виждал евреи на живо, за да ги приказваш тия работи.

ще се избира нов ген.секретар на ЮНЕСКО.На там отива работата.

Борба за душата на евреиският народ - Чърчил Бокова с/у Биби е новият вариант. Израел не се съобразява с ЮНЕСКО, ООН, Хага ... абе накратко - всяка инстанция, която е взела решение против тях. Защо ние признаваме Сан Стефано, Берлин... Ами защото въпреки минусите сме искали мир, те просто не го искат.

....Скандал! Британски евродепутат поиска да бъдат проверени транспортните разходи на Кристалина Георгиева

....Милиардерът Сорос има пръст във внезапното издигане на Кристалина за шеф на ООН

Вън евреите от окупираните палестински земи !!! Вън българите от окупираните турски земи !!!

ами нищо чудно и това да стане. за разлика от израел, за нас сащистанците няма да си мръднат и малкото пръстче, ако фесовете решат да ни налегнат.

Вън турците от континента Европа - мястото им е в Анадола

Руснаците са поставяли в завладените страни такъв боклук , че и след две поколения нанася вреда по цялата земя. Този потомствен изрод участва в правителство докарало заплатата на българина до 1 долар на месец Сега успешно разори Юнеско, откъдето се оттеглиха двата най-големи донора за културата в света - сащ и япония. като осере нещо подобно изчадие се мести на ново поприще , все едно нищо не е било и нахално се натиска и там да води , докато не съсипе новото порище и преминава нататък. Боковица от фалирала родина премина в юнеско , също ги фалира и нахалства за оон все едно нищо не е било. Станишев , който има само загубени избори драпа за евро кариера. Наистина уникални боклуци ни отави руския окупатор.

ба! ку-ку!

Госпожа Ирина Бокова е един от най-успешните българи в международен аспект. Едва ли това се дължи на "некадърност" и "политическа зависимост". Хубаво е колкото и политически пристрасни коне с капаци да сме да отчитаме обективните реалности и хората, които са постигнали немалко да бъдат оценявани по достойнство.

УСАРАЕЛ е окупирал и анексирал палестински територии, изгони сума си и народ в лагери, редовно се трепят из Газа, но да виждате някакви санкции спрещу него? санкции, като ония срещу Русия която била преначертавала граници.

Червената куха лейка е права. Радев не е имал време да се опетни. Той е обикновен шофьор на самолет, който не познава законите, и как се краде като ги заобикалят. Ако случеайно стане президент, първата му работа ще бъде да ги изучи.

Евреите са откраднали Митът за смелия войн Гилгамеш и са го присвоили в стария завет. Откраднали са историята на древния свят и са я описали като своя история. Описват се като свят народ, а не са. Навсякъде сеят подлости и заговори в името на властта и богатството. Един ден ще се види, че ислямът еврейството и християнството са лек воал върху голямото културно наследство на Персия. До тогава Израел няма да е годен да живее в мир. Днес искат върху присвоена земя да им се признае правото върху храм, докато всъщност борбата им е за правото да събират пари от билетчета за посещение на това място. Всъщност всички искат да събират пари за билетчета. Защо да им се дава предимство на алчността пред правото на всички като обикновени хора да се молят и да не бъдат спирани свободно да си отидат? Безкрайната алчност води до безкрайна война, затова Израел и арабите воюват.

Това е една изключително важна тема, разгледана в контекста на глобалното настъпление на ислямизма. Понеже уважавам интелекта на участниците във форума, няма да им обяснявам нещата. Ще ги насоча само към една много полезна статия. Казва се Какво е дал Израел на света. Там ще намерите и статията "Защо са малко мусюлманите носители на Нобелова награда. Неправилно и примитивно е да се мразят евреите, само защото ни превъзхождат.

Посочете ми един пример за успешно ръководена организация, министерство, община или каквото и да е от кадър на БСП. Че те собствените си фирми не могат да управляват - Гергов натрупал 100 милиона евро дългове.. Бизнесът им върви само при пряка кражба - купуваш от Русия реактори за милиард - продаваш ги за 70 милиона. Ама Радев не е такъв, ше знайте! Той е нов и неопетнен. Още.

Колко пъти трябва да напишат, че Ирина Бокова е получила смъртни заплахи за това че е изразила резерви към тази декларация?! Трябва да я гръмнат наистина ли, за да престанете да тролите!?

"Като те е страх от мечки не ходи в гората". А нашата се беше засилила към ООН - значително по-мощна организация. Ама като е за властта - не ги е страх.

Оффф, че евтина пропаганда! Нищо не спомена за Вальо Златев, чийто кум е дамата с магнолиите, за Цецо и Кумецо и едни дюни там, за апартаментите с едната заплата на ченге и общинар после. Но да се върнем на темата за БКП, я ми кажи защо бащицата напуска МВР, чия внучка е Лиляна Павлова, Цачева каква е била? Или ти агитираш за Трайчо, който е такава карикатура, че няма на къде. Негърчето на електроразпределителните дружества. Жалка си!

Ааа, може да е всичко друго, но не и евтина! Само за Белене сме платили 4 милиарда и предстои още 1.2 милиарда. За ЮП - 520 милиона. И това са само две сделки от хилядите за 25 години. Това, ако ви е евтино, не знам..

Бокова Най великият кандидат на Вселената за ООН

Ами прави са евреите. Имат основание да са недоволни, а имат и смелост да го кажат на глас. Всичко , което е върху Храмовия хълм е изградено около или върху руините на Соломоновия храм,така че не е справедливо да ги игнорират.

Всичко е като детската игра " Кой е по-по- най", но с последствия за световния мир ! Детинщини !

..то и България е била на три морета, а отделно и на територията на Велика Стара България.. Да претендираме, а? Смело? Само тази година Израел получиха 350 милиарда долара за въоръжение от САЩ. Това е БВП на България за 10 години.

Вие, колежке, прочетохте ли изобщо защо са недоволни евреите? Недоволни са , защото в декларацията всички обекти са описани с АРАБСКИТЕ им имена и изключва като Израел да има нещо общо с историята на Храмовия хълм. И защо на ЮНЕСКО му трябва изобщода се занимава с политика?

з50 млд - е за 10 години! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПО-ИЗНЕРВЕНО ЧУСТВИТЕЛНИ ХОРА ОТ ЕВРЕИТЕ ! ИДИЛ, АЛ КАИДА И ДР. ПОДОБНИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ, ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ГИ НАСТИГНАТ ,ПОДРАЖАВАЙКИ НА ЧУСТВИТЕЛНОСТТА ИМ И ПРАВЯТ БОМБИ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ !