Спасиха живота на намушкания ученик от Пловдив

Лекарите от пловдивската УМБАЛ "Свети Георги" спасиха живота на 16-годишния ученик Искрен Ангелов, който бе намушкан 12 пъти в нож от съученика си Иван Генчев.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха живота на намушкания ученик от Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесна новина :)

Слава Богу!

Vreme e vsichki svqstni hora da emigrirat I da izjiveqt jivota si spokoino, a V tazi razsipana durjava da ostane samo tazi gnusna sgan koqto da se zapali s benzin. promqna nikoga, niiiiiiiiiiiikoga ne moje da ima!Az trugvam!

Браво! На фона на всичко, което се случва днес, тази новина остана незабаелязана, а заслужава много повече внимание. Слава Богу и дълбок поклон пред професионализма на лекарите!

Извършеното не е случайно.Това е резлтат на безнаказаността на стотици а може би и хиляди престъпления в България в последните 15 години.Време е докато не е станало късно.

В Древна Гърция такива недоразумения са ги хвърляли в пропаст и всички са били доволни. Ако и сега направят същото нещо с този малък психопат, мисля че на никой няма да му е жал, а обществото ще бъде отървано от един бъдещ убиец и престъпник!

Слава тебе, Господи!Благодарим ви ,медици!

За такова провинение и 30г. са малко .Кво да кажа-безобразна държава

Живо и здраво да е момчето и докторите, които са го спасили!!! Що се отнася до законодателството ни - безобразно е!!! % години за по случайност разминало се убийство??? Този младеж бихте ли искали да се движи по улиците на града, в който живеят децата ви??? Момче със "сбъркана програма" - каквито и да са причините за гнева му, нищо не оправдава убийството, което дефакто е извършил.

Дано момчето успее да се възстанови напълно физически и психически!

Мили деца СПРЕТЕ да се избивате и коляте като прасета,защото животът пред Вас тепърва предстои .Не го започвайте по този грозен начин. Нищо не е по-важно от човешкия живот,това не е игра,а една голяма Болка за Вашите близки.

Браво на докторите , но каква излиза тя? Понеже успяха да спасят момчето , оня урод ще лежи от 5 до 12 години.т.е максимум 6.Баси скапаната държава сме с най-скапаните закони. Дано поне наръганото момче се оправи напълно.

бРАВО.....

ТОВА МОМЧЕ Е ЖИВО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГОСПОД И ЧЕ БЕШЕ ПОПАДНАЛО В РЪЦЕТЕ НА НАЙ- МОЖЕЩИЯТ И ЗНАЕЩ ПРОФЕСОР ДОКТОР АНГЕЛ УЧИКОВ! БЛАГОДАРИМ ТИ БОЖЕ, БЛАГОДАРИМ ТИ ПРОФЕСОР УЧИКОВ! ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА СМЕ БИЛИ ПРИ ВЪПРОСНИЯ ПРОФЕСОР! ТОЙ ИМА ЗЛАТНИ РЪЦЕ! ЖИВОТ И ЗДРАВЕ МУ ЖЕЛАЕМ!

Не забравяй да се отбиваш и при психиатъра.

ОГРОМНО БРАВО НА БГ МЕДИЦИТЕ НИ!!!!

БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ!ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАПРАВИХА ЧУДЕСА...БРВО!

Браво на медицинските работници за успешната работа. НО!!! Важно е кой ще плати за тези скъпоструващи медицински дейности - родителите на агресивния "приятел" трябва да покрият всички разходи по лечението на пострадалия. Не трябва всички разходи да останат за сметка на медиците, свършили си съвестно работата...

Еййй какво черпене ще падне - Искрен - оти он е жив, а па Ванката - оти нема да лежи и да го дупат в затворо! Да са живи и здрави и двамцата и да не се караа толкова, оти другиа пач може да си такова племката, чайба и орятето неедни!

еПа ти си страшмоо маумен !