17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,,,VEGAN

Volkano

Който е на върха на хранителната верига, той коли и беси. Ако можете да свикнете с тази мисъл, ще приемете и голямата "драма" с фермите за различни животни, отглеждани за кожата им (или за кожа и месо).

На какъв връх си бе нищожество.

Понеже българинът масово носи норка и визон...

се произвеждат най-качествените и скъпи женски и мъжки кожени шуби. България отново е суровинен източник....

Много от нещата които се правят в 21 в. нямат смисъл !!! Хората тотално ИЗТРЕЩЯХА , загубиха човешкият си облик , всичко е само и за ПАРИ , без значение какви вреди или щети нанася това на природата и хората около нас !!! Всеки иска само да граби и експлоатира , без да създава нищо - нито материално , нито духовно ! Всички искат сега и веднага да забогатеят от нищото ! Живеем в едни от най-мракобесните и тъмни времена в историята и рано или късно ще си ПЛАТИМ ЖЕСТОТКО за всичко това - ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!!! Някой си е въобразил че владеем вселената и всичко знаем и можем , а сме толкова нищожни , че дори не можем да го осъзнаем , и един ден всичко ще ни се стовари на главите за миг , но тогава ще е късно за поправим стореното !!!

JUDES

Абсолютно подкрепям всяка дума. Кога човекът е по-голяма сатанинска гад: когато организира Холокост над други хора или когато извършва Холокост над други живи същества, които също имат СЕТИВА, УСЕТ, ДУШИ? И всичко това го прави не заради своята прехрана. Психопатите си имат за всичко своето оправдание. Но каква по-голяма психопатия от това да се чувстваш доволен и щастлив причинявайки болка и нещастие?

А коприната, за извличането на копринената нишка попарват с вряла вода бубите живи.

направо да организират прожекция на Earthlings

Засега има разделение между гръбначни и безгръбначни. Последните са тотално игнорирани. Не казвам че е правилно. Просто факт.

Абе, що не споменеш за въшките в главата си, дето ги Избиваш с газ. Тъй и тъй си почнал.