Премиерът: На Северната тангента се работеше денонощно

На Северната скоростна тангента се работеше денонощно, каза премиерът Бойко Борисов при на откриване на 13-километров участък от пътя.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: На Северната тангента се работеше денонощно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Интересно е , Като проекта не е завършен до край до 31.12.2015, как ще бъдат платени останлите три километра - от бюджета ли? Защо никой не отговори на този въпрос. Както и на въпроса с какви материали се изграждаше тангентата. За никой от нас , не тайна , че се голяма част от насипити са нправени с некачествен матариал от незаконната кариера открита в табаните над Лоорско и то с благословията на премиера, която и до ден днешен работи и никой не казва истината,че понеже материала е ефтин се насипва дори и под Западната дъга, а качествен ли е то времете ще покаже, но въпросът е кой?? ще носи отоворността после..

Като пуснат магистрала до Търново и Русе тогава ще се радвам. Сега плащаме винетки без никакви подобрения.

Преди малко минах по отсечката от Обрадовци до Ботевградско и обратно, поздравления, изглежда прекрасно и свястно направено, да видим колко ще издържи без ремонт. От изходите има пътен възел за Чепинци, другите явно по-натам ще ги довършват. Имам молба обаче спешно да поправят пътя до Кубратово, доста се е амортизирал покрай строителството.

А ако знаете на какво заприлича бул.Рожен в отсечката между Илиенци и Требич - по зле от третокласен междуселски път !! Но парите са "усвоени" и вече са в правилните джобове !!

220 млн за 16 км и то незавършени и сигурен съм - претупано некачествено строителство !! Далавераджийски фирми около герб - комисионери, с подизпълнители, които бачкат като "негри" за дребни стотинки, обрани собственици на парцели - по 87 ст за м2 - ето това е строителната мафия начело с герб !!

Едно голямо БРАВО!!!!!!!

Браво на строителите!

13 ...13 - кой ти ги дава. Остават още 5 по толкова и София ще се събуди "облекчена".

И аз това викам, ама трудолюбивия български народ признава само да му дават пари по много, в брой, кеш и на ръка. Всичко останало е кражба и няма нужда да се прави!!!

Браво .....13 км, щото поне 50 км пак от новите магистрали са вече за ремонт...

Боко Боко няма лошо да правиш пътища, но дали ще останат българи да ги ползват............по официални данни на година 50 000 души напускат твоята империя............а по неофициални данни смятай с + хх ххх повече

А в Париж да замине посланик Михаил Миков, който владее френски?

Не може ли Цветлин Йовчев да замине посланик във Вашингтон, защото по добре владее тази работа и е с перфектен английски, а и руски езици.

Браво на Бойко, ама защо пак на фирмите на ДПС го даде това строителство? И какво толкова провали Орешарски - и той искаше на турските фирми да даде обекта, ама нямаше да са герои, нали?!

Да БЛАГОДАРИМ на московските другарите от КГБ, че вместо да си влагат рублите в сайтове и медии за пропаганда, Атака, Волгин, Пеевски, Доган, Първанката, БСП и прочее, ги влагат в инфраструктурни проекти като метро, магистрали, пътища, заводи, и така нататък и така нататък...

Сега - денонощна работа, догодина - денонощно скапване на калпави настилки...

хахаха, няма такъв кретенн

Едно време цар Борис караше влак за кеф на народа.Днес Бардоквата открива магистрали не слизайки от американския джип!Браво Бойко,браво тикво!Защо не побликувате решение на Европейския съюз от което да е видно как са спрени парите на Орешарски и за кои проекти!Другото е само бля-бля и евтина пропаганда за балъци!

Оня ден минах, какви 13 км, какви 5 лв?? Аз на очите ли да си вярвам или на боко тиквата? Или за журналята 1,3 км и 13 км са едно и също? Ха да ни е честито, че срока му на годност е до началото на 2016 г...

по-спокойно червени тролове, че рак ще ви хане. Нагли комунета - абе метро като слънце - кръстосва цяла София, магистрали, пътища, зали - там се играят тенис мачове, големи концерти на световно известни изпълнители, абе споко червени - може някои път и някой съветски амсамбъл и някоя частушка да изиграе..

Аз съм склонен да мисля, че това е лична заслуга на ББ и без неговата настойчивост и вдъхновяващи думи нямаше да стане работата. Определено ББ заслужава поощрение и похвала за този Околовръстен път. Може много неща да пропуска, по някои да не е наясно, но за това че сръчка държавните проекти и успява да докара европейски пари заслугата е лично негова и заслужава уважение този човек. А за това, че подходи правилно с онази византийска змия, като не го прие, така трябва всички ние да постъпваме и да следваме примера му.

Браво на ГЕРБ , показаха че въпреки кризата в Европа и гадните номера и спънките от БКП/БСП и атакистчета в България се строи , горивата се сринаха и икономиката започва да се окопитва след срива при тройното управление на псевдо експертите орехови! Това че затвориха митницата в Свиленград е правилно!!!

най ме е смях като почнат да викат и да пишат "оставка". Съберат се корумпирани митничари, оядени милиционери, 50-тина майки с цигари в ръце и "оставка". Ама при друг да сте получавали повече? Да са ви намалели пенсии и заплати? Няма и два месеца и имаше избори. Кой ги спечели?

парите са европейски, ама при Станишко и Орешарски ги спираха, а при Боко ги пускат. На тези червени говеде трябва да се забрани да пътуват по новите магистрали, ама те много лоши бе, може да стане катастрофа и някои червен да се утрепа.

на Боко тиквата и крадливата герберска паплач.

Смешници. Летата отрязана и свършва със светофар на т-образно кръстовище в нищото. Важното е че парите са усвоени

И колко много коли ще се заблудят по табелите и ще стигнат до този светофар и ще се чудят на къде да карат .

Хвалете ме уста , че ако и вие не ме хвалите , кой ,ще ме хвали ! След известно време , като тръгне транспортът по този път , да не се чудите , защо от Враждебна и Обрадовци са излезнали на протест заради шума ,който ще го има от преминаващите големи камиони !Запомнете ми думите ! Сега ,когато ходя в Мировяне и до околовръстния път е към 800 метра, лятно време се чуват чак в селото , а на тези ще минават много по - близо до къщите им !

Че друг и това нямаше да направи е така,на да знаят че виждаме и други неща

БРАВО НА ПРЕМИЕРА . НА СТАНИШЕВ НЯМАШЕ ДА МУ СТИГНАТ 2 ЖИВОТА А НА ОРЕШАРСКИ 3 ДА НАПРАВЯТ И ПОЛОВИНАТА.И КОЛКОТО И ДА ЛАЯТ ДЪРТИТЕ КОМУНЯГИ С ПО 910 ЛЕВА ПЕНСИИ ТО ТЕХНИЯ ЛАЙ Е ЛАЙ НА БЯЛА АБА.

Строителите на ромската империя /извинявам се за термина, но "римска" вече е зает/ няма начин да не са от джинса я на Ромул, я на Рем. Пък като ги гледам, бая са им дебели вратовете, сигурно е от вълчето мляко, дето са го засукали.

тоя кво се дуе-парите са от европа-да не би той с лилито да ги е заработил

А гърците с чии пари си направиха техните?

Браво Бойко!

Браво на всички овце , които са си намерили овчар!

Бившата на Борчо (Бориславова) - стана най-богатата жена в България, коя е следващата пуйка, която мат'риала помпа (ест. без да се усети) от вече доста време и кога ще надмине Бориславова по усвоени евра???

ортаци на боко строят магистралите чрез подизпълнители и не им плащат нищо,след което фалират фирмите си ,за да не платят и данъци и осигуровки и е ясно след това с кого делят,за да не ги притесняват

един западен премиер открива като боко обекти,сигурно трябва да живее по магистралите

Борисов що не попиташ хората от Кубратово,Требич,Световрачане и т.н. как ще се чувстват като им закарахте тежкото движение в населените места?Кому беше нужно да откриваш недовършен обект и да създавате поредния транспортен капан?Кой ти дава тези налудничави идеи Дебелата Берта и зализания шеф на АПИ ли?И за финал престани с мантрата Орешарски,изтърка се.

КОЛКО ПАРИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ СА ОТИШЛИ ЗА НЕЩАСТНИЦИТЕ С КАМИОНИТЕ, КОИТО ДЕ ФАКТО СВЪРШИХА РАБОТАТА, НО НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДО ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ!!!! ГЕРБ=МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Боре, готвиш ли се за февруари - до сега времето беше топло, ама народа (мат'риала) май скоро ще почне да усеща априлското увеличение на тока с 9,99999%, м????

Няма студ, няма пек - Уилето и Борко пак правят ...... тек. Тикворий, к'во стана с хъба - и Турция ти помогна, ма нещо пак нестава работата ..... я кажи на Уилето да духне и да се заема....

Това добре ,но ЗАЩО НЕ РАБОТЯТ И НА ГРАНИЦАТА ТАКА , ограда йок и не ми е хубаво ,ама никак ,защото в собствената си държава НЯМАМ СИГУРНОСТ ,А ТОВО Е ...ПЪРВОТО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ на всеки държавник....ама май няма такива...!

Бойко откри новия участък за пълнене на партийната касичка

Шоуто по откриването на Северната тангента беше края и началото на ред от събития: - тържествено изпращане на 2015; - последния открит от ББ сокак, като премиер; - обявяване на кампанията по закриване на кабинета БеБо-2; - откриване на президентската надпревара; - чрез думите на Горанов за "данъци до дупка" припомни, че предизборните обещания нямат нищо общо с действителността; - отговори на Ранадан, че ако иска 56-60 съмишленици да започва подготовката за предизборна борба...

Едно голямо БРАВО!

Наистина ли някой мисли, че ако се останат пари от спестени /откраднати/ материали или идиотски промени в проекта ще отидат за апаратура в детските реанимации!!!!!!Нищо подобно.Евросредствата бяха откраднати още преди да започнат отчуждителните процедури.След това идиотите просто си присвоиха земите на хората за 80ст.на кв.метър и на всичкото отгоре ги обвиниха,че заради заведени дела се бави строежа и България щяла да загуби вече откраднатите пари.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!

смешни опорни точки чиста лъжа

Значи вчера имаше много голямо "задръстване" преди Требич на сфетофара. Ама то едни коли хвърчеха по новата отсечка та "едвам" минахме пътувайки за София.

Развносметката от експеримента БОРИСОВ-2: 1) Нов държавен дълг в размер на 21,3 млр.лв. за срок 30год. 2) След като тая сган си разпредели комисионните от дълга, народа ще плаща 34 млр.лв. до 2045г.ГЛАСУВАНО С ДПС 3) Вследствие на здравната реформа за 1 година от началото на експеримента БОРИСОВ-2 са починали 117000 човека поради ниско равнище на здравеопазването ни. На запад тези хора щяха все още да са живи. ГЛАСУВАНО С ДПС 4) Вследствие на пенсионната реформа мнозина няма да доживеят да се пенсионират, а тези които успеят да направят това в по-голямата си част ще продължат да живеят в мизерия с още по-мизерните си пенсии. ГЛАСУВАНО С ДПС 5) Вследствие на правосъдната реформа мнозина така и няма да дочакат справедливост и законност по дела, които водят с години. Много престъпления ще останат ненаказани въпреки, че се знае кой ги е извършил и с какви мотив. Много престъпници ще останат извън затворите, защото са забегнали изневиделица. И нито един политик няма да бъде осъден. ГЛАСУВАНО С ДПС 6) Икономиката ни няма даже и да живне, въпреки евро парите, които вдигат растежа едва с 2%, но не носят устойчиво развитие, тъй като усвояването им е чиста кражба, а не инвестиция. ДОЛУ ГЕРБ! ВЪН МАФИЯТА ОТ ВЛАСТТА! РАЗСТРЕЛ ЗА БАНДИТИТЕ ОТ ГЕРБ-ДПС МАФИЯТА!

Всъщност проектите са на Станишев, щото тия пари с които се строяха откриваните до момента магистрали са изкрънкани още през 2007 година, а Плевнелиев през 2010, в качеството му на министър в първия кабинет на Борисов, се кълнеше че до края на 2013 ще бъдат усвоени всички пари по оперативните програми за строежа на пътища и магистрали, като няма да бъде похарчен нито лев повече от предвиденото в готовата проектно-сметна документация. Е, пет години след тези обещания, и с неясно колко пари в повече, Борисов пак се оправдава с Орешарски, сакън някой да не си помисли че той е отговарен за нещо в тая държава.

Бандата на Асфалтовците усвои още някое и друго евро в дълбоките си джобове. Гледам доволни физиономии, но защо продължават да бъркат и в нашите джобове???

я питай Меркел има ли си ленторез в немско . Или те пътища не правят?