Борисов: Темида и сивата икономика са главните пречки

Премиерът Бойко Борисов посочи като основни проблеми пред българския бизнес съдебната система и по-конкретно – бавното решаване на делата, и сивата икономика.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Темида и сивата икономика са главните пречки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а мейкинг май дей, Бочко. Става ми спокойно и дори весело на душата, та чак до смях ме докарва :) Не човек..., не МП..., а желязо... както е казал поета. Здрав като бик и почти толкова у..н :)

Боко най-после се призна за виновен!

И като си започнал, я да кажеш какво стана с 4 милиарда окрадено ДДС от Мария Мургина и БСП, които ти щеше да връщаш ?? не за друго, ама така няма да се налага да теглим нови 16 млрд заем а само 12 ....

СВЕТА И ПРЕЧИ!

Какво да очакваме?При сив мозък-сива икономика.

Има и други основни проблеми освен тези казани от Боко, но никой политик до сега не ги е реформирал по законите на пазара т.е те си живеят и работят по правилата на социалистическата система... това са "черните дупки" на нашата икономика, ако може изобщо да се каже, че имаме икономика. Всички ги знаем - Здравна система, Енергетика, Държавна администрация /тук се включват и МВР и Армията с ранното си пенсиониране и неплащането си на осигуровки/, БДЖ, има и други но тези сякаш са основните... ако не са тези "черни дупки" ще сме значително по добре икономически...

На Тиквата му пречи "сивата" икономика защото той самия управлява "черната" такава!

Отдавна ви казвам, че "Независимата Съдебна Власт" е най-голямата мафия в тази държава. Това са виновниците нещата да се случват / далавери, убийства, кражби, контрабанда/ или да не се случват /присъди, разкрития, прогрес/. Няма друга институция която така нагло да парадира с мръсната си работа и да си е закичила името: ВЛАСТ, ВЛАСТ, ВЛАСТ ...

Всички Вие, които се мислите за богопомазани извънземни, а сте обикновенни овластени бандити.

РАНО ИЛИ КЪСНО ГО ЧАКА БАЙ СТАВРИ БАРАБАР С ЦЕЦКО ДА НЕ ЗАБРЛЯ АСЕН ГЕНОВ И ЦЕЦКО ЦВЕТАНОВ

ТЕКВУНЯ ДА СЛУША ПЪРВИ КАНАЛ

хехе не го ли е срам, момчето с филията намазан с мас и картофките дето ги е ял? Г-не не ви ли е срам вярно милиардите в джобави са доста ама поспрете се цял народ затривате.

пича от снимката ,що не се гръмне.

дива селска пръчка

Не съм съгласен, че мнозина обвиняват др. Борисов в симпатия към комунизма. Това че не си връща партийната книжка не го прави комунист. По скоро той я пази поради лични , сантиментални причини. Може би тя му напомня за първата му целувка, първата му сделка или първата му копка на Хаинбоаз. Нека уважаваме вярата му.

Бравоооо , Бойко !Най-после и Мин. Пр-ля откри къде е проблема на тая ..България...!!!!!Сега остава да издърпаш ушите на Цацата и да започнете по примера на ...румънците...!Ама ......няма да стане -със Сигурност...!Гаранция-10 години...!!!

Абе къде е Бисерчов

Как самодоволно се хили този гнусен надут пуяк бойко борисов над мизерията на народа. С голямо удоволствие бих му вкарал няколко куршума в празната тиква!!!

Току що научих, че бойко борисов правил свирка на Барак Обама, докато Обама му се празнел обилно в устата:-).

Ако живееш в демократична страна като САЩ, за тези два постинга влизаш за 5 години в панделата и плащаш глоба минимум $250 000.-

И аз се чудя поради каква причина престъпниците депутати получават по 5000лева месечна заплата без да вършат никаква реална работа. Напълно достатъчни са им по 500 лева заплата и без това 90% от тях не присъстват на работното си място!

Преди 1990 г. майките казваха на децата си: учи мама учи ,да имаш добра работа.днес нашите майки казват: учи мама учи и бягай далеч от Българрия.мъка е ,но там ще си по-добре. P.S.ДНЕС 700000 българи получават до 100лв.,а 1000000 българи получават до 286 лв.и гладуват работейки.София има 22линейки и екипа за БМП.6500000 българи имат на главата си 240 депутати обгрижвани с правилегии и с 480 съветници плюс 180 маркови МПС.НСО охранява маса народ от народната любов,като най-многобройната охрана е на т.н.м-р п-л Бойко Борисов.Само в диктаторски държави има такова харчене на пари и правилегии за,,богоизбраните" нарекли се българска политическа класа.Чулили сте за съществуването на такава класа по света ? Българската политико-финансова мафия ,сивият сектор,рекета ,безаконието не могат да съществуват без чадъра на управниците.

Тикво ти си най-главната пречка за мизерията на народа.

като политици са единствените виновници, и тоя е един от тях!

Най-бедната д-ва сме не само в Европа.Най-корумпираната!Д-вата,от която бягат гражданите й с все по-голямо отвръщение!Е,ТОВА СЪТВОРИХТЕ МУТРИ 25 ГОДИНИ! И няма изглед да ви стигнат.

Ако Темида беше в час ББ трябваше да бъде съден,не само за Мишо Бирата.За сивата икономика.Как един човек ,който е на държавна длъжност,има висок стандарт на живот,а пише че има 100хил лева??? Ясно,че не е така и се крият доходи и не се плащат данъци.А същия ни говори за Темида и сива икономика ??!!

Оооохххххххххх, Знаех си аз, знаех си , че без тебе, слънце мое, и ден не можем да преживеем!;о)) Поздравявам те с песента на Софито "ти си бурята в сърцето миииииииииииии, вятъра в косите ми, огъня в очите миииииии, ВСИЧКО си ми ТИИИИИИИИ" Направо се чудя как съм живяла преди "ерата Борисов"!

Бойко 2 ,обграден от 4-5 охранители от НСО произнесе пред обръча от фирми на Герб оправдания.Три години на Бойко 1 бяха виновни от тройната коалиция ,а днес на Бойко 2 са му виновни Орешарски ,сивата икономика и съдиите.Бойко 2 = Бойко 1.Едно си Бойко знае ,едно си бае.

А.Доган /ДПС,бсп/,с колко охрана ходи?

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Защо още не е в Панделата???????????

"Ние трябва да гледаме какво е в Германия, в Холандия, в тези държави с улегнала демокрация, където върховенството на закона е безапелационно", мотивира се премиерът. Мммм даааа, аз лично мисля, след подобно изказване да ги гледам отблизо тези държави

ще го опиша само с една дума: ИДИОТ

Идиоти сме ние, дето го търпим толкова време, поне докато не покажем с действие, че не сме като него! Оставка!

Идиотът не е той,а ние,че го търпим!ОСТАВКА и затвор за Боко и шайката му!

"Премиерът Бойко Борисов посочи като основни проблеми пред българския бизнес съдебната система" - Определя го като проблем, пък какви закони искат да гласуват.

Баш престъпникът и лице на сивата икономика, който трябваше да бъде окошарен от Темида, с платени демонстранти се върна на власт и пак с безкрайното си безочие има наглостта да прилага плоския номер с "дръжте крадеца". ото

какво ше стане с туристическят сезон по черноморието тази година!? е, ше ти каза зеленчуко. пулен капут!!!! ами дануците в будзета - по-малко ами безработицата- по-голяма много хора по черномориет откъдето сум и аз работият активно през лятото и разчитат на приходите от туризма. стиснатите англичани,немци и себеподобни не харчат пари извън хотела. те са толкова обремененив дулгове че само за една евтина почивка имат пари. но всяко зло за добро,по-лесно ше паднешот власт

на лъжите.

Крадецът вика дръжте крадецъ! Мафиотът се оплака от мафията и сивата икономика заедно със съда. Освен това на крив х.. космите му пречат.

ЩО ТАКА БЕ БОЦЕ - ГОВОРИШ ПРОТИВ СИВАТА ИКОНОМИКА, А ТЯ НАЙ ВЕЧЕ ВИ СПОНСОРИРА, ГОВОРИШ ЧЕ ИСКАШ ДА ВЪРНЕШ НА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА МИЛРД ОТКРАДНАТИ ОТ КТБ, А ТАЙНИЧКО СЕ СРЕЩАШ В ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДО КОГА ЗАДРКОЛИСИЕ И ШМЕКЕРИИ СТИГА ЛЪГА НАРОДА Е НИЩО ЛЪЖИ ГО ТОЙ СИ ЗАСЛУЖАВА - ПАК ТЕ ИЗБРА

Мафията е пречката тъпанар!

Бочко,нил си мачо.Що обиждаш дама.О пресветлии,премъдрии,безгрешнии остана ли нещо или някой на тая планета,дето да не ти е попречил да осъществиш всемирното благополучие и блаженство на нас простосмъртните и бедни духом българи.

Я виж ти, криминалните говорят за законност и ред. Виновна им била сивата икономика и най вече съда. Леле мале,нов милиционеробанкенски хит. Няма как да не съсипе територийката.Друго не може и не знае.

Абсурдно е престъпник да говори за Темида!

Сами сме си виновни!

В таз проклета държава нищо добро не се случва.Всеки реве, че управляващите били виновни. Да, така е. Но кой ги слага? Народа разбира се! Проблема не е там горе, а тука долу. Таз 500 годишна РОБСКА психика докато цари ще е така. Сега ще ви покажа една лоша робско-лакейска черта на българина. От далече (примерно форума тука) всеки знае да плюе и да се изказва компетентно, та чак да се не начудиш с толкова грамотна нация как стигнахме до тука. А в лице с лице с някой от управляващите ме се хилите и умилквате като мастии около него. После си тръгне и пак почнете с мърморенето. ЕТО ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ. На тез боклуци ясно трябва да им се каже в лицето СТИГА ВЕЧЕ, ДОЛУ ОТ ВСЛАСТТА. И не ми казвайте, че нямало кой друг да дойде и че нямало алтернативи, защото пак проявявате лакейщина и мълчаливо съгласи.

"мдааааа", имаш право. Обаче за НАРОДА-"мършата", имаше и смекчаващи вината обстоятелства ... до днес. От днес нататък, всеки вече носи своят си кръст, към своята "Голгота". Тези "външни фактори", които до скоро действаха, са вече изключени. За това ОТГОВОРНОСТТА става вече ИНДИВИДУАЛНА-ЛИЧНА.

Един доказан боклук се изживява като баща, майка, леля, стрина, вуйчо и свако на нацията, тежко ни!

Девиза на идола му Тодор Живков бе"Дела, дела и пак дела".Този двупръсточел примат нищо не е вдянал и я кара-Думи, Думи глупави думи и пак думи и само думи ".Типични прийоми на долнопробна мутра.Така е в мутро-милиционерските държави.Прочетохте ли какво каза Киро Гела-а сте посмели да протестирате олигархията ще ви смачка. p/s Олигарх според речника е забогатял с кражби комунист или децата му и превърнал се в капиталист.

Не е прост БОЙКО, народът е прост!Прост та дрънка!

е Борисов 2. Оставка.

Все някой друг е виновен. Административния апарат в България от чиновници е огромен, но си седят на бюрата и си вземат заплатите, а контрола е нулев. във всяко направление. Затова е и сивата икономика. Касовите апарати не работят. Корпоративен данък 10%, къде го има това в нормалните държави.

Бе алакоолу?

Борисов работи за Първан и Доган, толкоз по не бедни, ами вредни ставаме. и тъй от 15 годин от 25.

най доброто пиколо на мафията - ДС.

Главната пречка пред българския бизнес (и не само пред него) се казва Бойко Борисов и неговата кохорта от партията му ГЕРъП. Не може постоянно да рекетираш и цицаш фирмите и да казваш, че икономиката се оправяла. Не може навсякъде да слагаш послушковци или страхуващи се за работата си хора и работите да вървят. Не може и имитациите и нищоправенето във всички обществени области гръмко да наричаш реформи. Не може и твоето безсилие и некадърност да оправдаваш с предишните управляващи, които на всичко отгоре нищо не са ти оставили да крадеш като за последно. И когато тия сега временно управляващи негодяи изчезнат от политическата карта на България (някои са направо за затвора) - тогава страната ще има шанс да тръгне напред. От тия комунисти-герберасти най-сетне трябва да се излекуваме като от нежелано нападнал ни бацил. И да не допускаме повече заразата да ни хваща.

Патронът добронамерено предупреждава своите ГЕРБ- предприемачи, че ще праща рекетьорските бригади- полицаи, данъчни и прокурори. Е, верно, не са с бухалки, ама не са много по- добри от тях. Да се подсеща навреме бизнеса и да отчита доброволно, иначе го чакат дела, ревизии и запори, на които трудно може някой да издържи. Просто човека друго не знае- само бой и рекет до дупка и това е!Най лошото е, че за втори път му сърбаме попарата и не си взимаме урок........