Валери Симеонов: Отговорните фактори от ГЕРБ проявяват страх

"Отговорните фактори от ГЕРБ проявяват малодушие, страх и несигурност в тежка криза и очакване за решителни и националнотговорни действия", обявиха от ПФ.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Отговорните фактори от ГЕРБ проявяват страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балев(ски), ти до скоро плюеше по СКАТ мутрата ГЕРБ, пък сега нещо се олизахте и олигавихте в гей-порно? Балевски, да не си роднина с Милко Балев?

и гробарите, и лъжепатриотите от Паричния Фонд, нямат нито идеи, нито интелектуален потенциал, за да определят бъдещето на държавата, та ако ще и за 1 година напред. Герберастите са продажници и ще правят това, което им кажат от американското, турското и израелското посолства, и "началството" от Брюксел. Лъжепатриотите сега основната им цел е да се закрепят на софрата за колкото се може по-дълго време. От тях не чухме нито идеи, нито програми, когато се явяваха в разните средства за масова дезинформация, а там им беше отпускано много време преди изборите. Единственото което чухме са плювни по Атака и Сидеров. Те затова и ги каниха. Сега се оказа, че имали някаква програма, може, но са я писали на коляно с Каракачанов преди да се явят на сгледа с Цецка и другите 2 тьоти. А това, че още от 2010 искали да се премахнат новините на турски, сигурно е една шега, защото тогава не е имало нито НФСБ, нито Паричен Фонд. Ако взимат чужди идеи, добре е да казват чии са те, а не да ги присвояват.

няма да пусна в тубата този запис на коментиране и публикуване от 10 минути със прескачане на часовник.. вероятно си правите шеги, но може и да е и атака към сървърите ви. ще ви напиша в хоста за некое време , но да знаете, че един запис на вмваре може да върви заедно с други. Две нули в картинка са равни на една. моята единица си я сложете в която нула ви харесва.

КЪДЕ Е ЯНКА ЯНКИНА КОЯТО СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ ??? ...

ivo10

Правилния ход на Бойко беше да върне мандата, а не да прави разни уйдурми с ненадеждни партньори. Вземаш Радан, получаваш Костов. Кабинета няма да го бъде. На Бойко ще му скапят нервите от претенции и извиване на ръце. Патриотите винаги може да да се оттеглят и правителството става заложник на ДПС, което значи оставка и нови избори. По-добре ремонт на служебния кабинет и избори през следващата година. Видя се кой какъв е и за какво се бори.

Да , наистина се видя кой кой е в бюджетната комисия в сряда ... Боко вече е минало. Нека отиваме на избори и при 13 -тата победа ще иам 63 депутата ;)

ТЕЗИ ОТ Т.Н.ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ, ДОЕДИН СА БИВШИ ЧЕНГЕТА ОТ ДС. ИЛИ ДОНОСНИЦИ С ДОСИЕТА. ИЗБОРИ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА КОМУНОИДИОТИ И ГАДЖАЛИ. ТЕ ЗА ТОВА СЕ ПЛАША ОТ ИЗБОРИ!!

Aха и това сега ли го установи когато Валери Симеонов е на път да тегли една майна на Борисов и ГЕРБ ??? Нали последната година това бяха "правилните" патриоти ? Доносници на ДС има и в парламентраната група на ГЕРБ - мисля доказаните бяха 6 парчета ;)

Дъните се...

ГРОБарите не проявяват малодушие, а МАЛОУМИЕ!

И двете, баце, и двете ...

interesno koi sa umnite togava?Posdravi ot po dobrija, nekomunisticheski svjat....isv. sa latinizata.Leka nost na vsicki bulgari!!

Това,че Бойко няма топки е отдавна публична тайна.

Може много неща да няма Бойко, ни че няма топки....... Без топки не може да си победител 12пъти.Анадънму.

Не той - Цветелина има.

ivo10

Ти май си пребърквал пакета.

Като се знае кой е лидерът и олицетворението на ГЕРБ, констатациите за малодушиие и неудържим стремеж да се прехвърли другиму отговорността са перфектни.

Валери започва да разбира, че се мята на палубата на потъващ кораб!

Каракачанската кучка зачезна някъде!? Дали не се е разгонила и да е клекнала на друг х.й?

това е най-добрата позиция за България "Те настояха, че за стабилно управление на България е необходимо да бъде съставена програма за спасението на България 2014-2018 година, която да бъде съгласувана с възможно най-широк кръг парламентарно представени сили, като едва след това се пристъпи към съставяне на правителство." Точно така трябва да се организира управлението на България и за България

,..Атакаджиите са глутница побеснели павиани,с главатар най червеногъзия бабуин ,а електората им са най пропадналите гащници,лумпени и боклуци във България..,,

"Интелигентен цитат" от В.Симеонов: "Пист-а-а-а-а-а", или "една главичка искаш ли да ти ударя?". Хрисим, толерантен, не си мени позицията. Изобщо, нали?

ivo10

Отговорните фактори в ГЕРБ проявяват страх от безотговорните фактори в останалите партии.

Какви фактори, каква отговорност? И децата вече прозряха ча т.н. ПП ГРОБ е банда от боклуци, устремили се към държавната софра в насипно състояние! Малко трябва да се пообразоваш, началното не е достатъчно!

ivo10

За моето образование само можеш да мечтаеш тъпчо. Просто е недостижимо за теб.

Народе, не бъди късопаметен, а помни и бъди интелигентен! В редиците на така наречените "патриоти" има доносници на ДС и боклуци от които народа е страдал, страда и от интелекта на избирателите зависи дали това ще продължи. Само казвам няколко лица: 1. "Архонт" Слави Бинев - висококачествен боклук от най-мутренския ънърграунд на прехода. 2. Велизар Енчев - журналист и двоен ДС и КГБ агент. 3. Красимир Каракачанов - бивш ДС доносник и човек подлагал се на Бареков!!!

Добра класация, но има една особа, която е съчетала всички тези качества в себе си. Говоря за лицето учило в Симеоново, член на БКП от ранна възраст, а по-късно агент на ДС и след това мутра. Ех, вярно, треторазрядна мутра, но не могат всички да са като Жоро Илиев, Илия Павлов, Маджо, Маргините и прочие.

Успех на ПФ , затова гласувахме за Вас . Браво на Валери Симеонов ,Красимир Каракачанов и всички от Патриотичн фронт.

Ти ще си новия Премиер! Искаме Тиквата в затвора, заради контрабанда на дрога през Турция и заради лобизъм и закрила на престъпни местни феодали във всички български градове. Огледайте се и във вашия град ги има и дерибействат.

Ех мечти, мечти. Никой няма право да слага таван на мечтите.

Да не искаш война със всички съседи?НФСБ= хаос! Хората биват добри и лоши .Няма етнос,няма вероизповедание,няма цвят на кожата... Храта биват умни и глупави,работни и мързеливи,трезвеници и алкохолици и,отговорни и безотговорни,спазващи и неспазващи правилата и т.н.

Валери трябва да е изкукал, ако подкрепи Тиквения Генерал!

ГЕРБ трябва да понесат последствията, за безотговорните си действия по сваляне на предишното правителство ,като се наемат да управляват с малцинство.Който не можа да състави правителство с 95 депутати сега да го прави с 84.

10 млрд. ЕВРО НАЗАД САМО ДЪЛГА, Пеевски за шеф на ДАНС, безброй далавери на ДпС навсякъде, разбита тотално държавна структура, има ли смисъл да продължавам. То че сте без грам мозък за всеки е ясно, ама защо и останалите имате за примати като вас да помнят 3 минути!

Да повтаряш като папагал глупостите на тикварите е тъпо.Кой и къде е увеличил външният дълг с 10 милиарда.Бюджета за 2014 г.не е актуализиран и ако не бяха широките пръсти на Близнащки вкл. и за увеличение на президентската издръжка, приходно разходната част щеше да е изпълнена.Взети са три милиарда външен дълг ,за да се погасят стари плащания ,чиито падежи изтичат през декември и януари .Тези три милиарда са в резерва и никой не ги е харчил.А ако пташ за КТБ-там нещата предстои да се разплитат и ще се разбере ролята на всеки през последните шест години-времето на възход и падение .

Браво да войводите! Гласувам за вас и подкрепям!

Тиквата - в пандиза...И пълна конфискация на имотите на Цветелина Бориславова, възлизащи на 1,5 млрд. долара.

Избори до дупка, докато ББ се откаже от политиката!!!

По-скоро, докато свършат парите за купуване на гласове.

Значи, още 2-3 пъти. Приемливо е!

Анархията е майка на първоначалното натрупване на капитала. Затова на всеки километър има такъв, който не му се иска да има стабилна държава. Затова тук и в телевизията има индивиди, които бълват огън и жупел срещу някои от лидерите ни всяка минута. Наистина подлудихте народа. То човек да го страх да вкючи телевизор, пък и да прочете нещо от компютъра си.

Най-отговорният фактор - ББ, го тресе страх да управлява!!! А, уж искаше?!?

тези като преспаха една нощ с мисълта че КТБ ще фалира днес вече на никой не му се управлява.Избистри им се бъдещето а то е - фалит на фирми още безработни малко инвеститори много заеми и малко внасящи данъци в бюджета а разходи - бол. Лошото е че народът ще страда а по - находчивите просто ще заминат

Простичко казано - докато избираме измежду едни и същи хора и резултата ще е един и същи. Хубавото е че хората започнаха да се интересуват и да знаят кой какъв е и какво представлява, та сега не мож ги излъга. А това е първата, макар и малка крачка към демокрацията...

щом разбрах, че и Поли Карастоянова е депуткатка! Му-ха-ха!

Нали дилемата е доколко сме с Русия и доколко с ЕС и НАТО.Валери НАТО-вец ли е? Обича ли ЕС и САЩ, приема ли ги за приятели и съюзници.Това е въпроса.

Искаме нови избори, не щем коалиция с вредни за БГ партии и подмолни мекерета на МИТ и Анкара! Стягай се народе, всичко за фронта, всичко за победата - 60% за НФСБ!

На новите избори ще има 60% за ГЕРБ.Тогава да не говориш друго.

И от мен - 20 гласа! А Тиквеника както я е подкарал, може и да не влезе вече никога в Парламенто!

Валери Симеонов - ти си достоен човек, разбира се, че ще си говорите с ГЕРБ е РБ, пък и др. политически сили, трябва да има различно мнение. В спора се ражда истината. Ако не спорите тези маймуни, които джафкат непрекъснато, ще кажат, че пък сте готов на всичко. Омръзна ми от сутрин до вечер да ги гледам някои лаици по телевизията как правят сеири. Побъркаха народа.Сеирджии гадни!

тук да не е клуб "АНТИГЕРБ" ?? само такива тъпни чета и ми е смешно ,смешно,много сте зле.Валери Симеонов нещо се е взел за голяма работа-обаче е голям колкото две малки.

Даже и по малко от 2 малки.

...ще бъде много саката, ако в нея не залегне като акцент икономическото развитие на РБ с основен акцент производство на стоки и услуги в достатъчен обем и на конкурентно ниво за вътрешния и особено за международните пазари! Само тогава ще имаме средства за здравеопазване,култура,спорт и т.н.

да вращат и повращат парите от ктб? като ми публикуват коментара, може и да стане.

колко просто е било. да се променят правила. ..или вече съм регистриран ?!

Бойко Борисов прави това,което му наредят от Западна Европа!!! Той слуша тях,гледа да им се хареса и те да отпуснат кранчето на европарите! След това ще падне едно крадене.... дано поне малко се сетят,че има живи хора в тази държава,че има народ!!! Лошо няма да потекат реки от пари от ЕС,но да ги усети най вече обикновения българин по джоба си,а не само определени кръгове от фирми и техните собственици!!!!!

Не плюй по В.Симеонов.Той е един достоен човек.Доказал се е и в личния си живот.Сам се е грижел за 2-те си деца.Сам ги е водил на градина и почти последни ги е взимал от градината.Съпругата му е починала много рано.Вдовец е.Още си живее в жилището в к-с Меден Рудник-Бургас.За разлика от някои политици,които имат безброй хотели.Етем има цял к-с в началото на Созопол. .На България са и необходими смели политици ,а не крадливи и ограбващи народа.

Защо г-н Симеонов ? Защото сега без подкрепата ви , Вие ще съдеиствате само за едно , да не се сформира стабилно правителствено мнозинство. Заедно с Вас -не. В правителствено участие. Чухме и разбрахме , че искате да участвате с програма която и 3-те партии да изпълняват. Това са принципни неща. Правителствено участие от вън , не от вътре с участие. Всички ви харесват и повечето Ви увожават . Не мислите ли , че основна точка във Вашата програма не би следвало да заема окончателното раграждане на комунизма Защото г-нСимеонов докато тази ком. система и комун. влияние все още стой не бутната ще има и далавери и мним патриотизъм и т.н. Вие трябва да помогнете за ради България

Съгласна. Да предлага Бойко в сряда еднопартийно правителство и да започват работа. Всички ще се натискат, даже ще работят, защото ги е страх за местенцата им. Стига кланяне, особено на тези т.н. "реформатори"

Тоя Симеонов нещо много взе да се взема насериозно...

За една партия, която беше вкарана, за да е патерица голямо самочувствие демонстрира този комплексиран селянин.

betren@

какъв титан на мисълта си ти

Боце е отявлен страхливец. Той има типичната психика на дребен мошеник. Това, заедно със слабоумието е причината той да си сменя позицията през 5 мин.

Генерал Борисов само на думи е мъжкар. На дела е доказан страхливец. Някой да е наказан от обявените от него крадци от тройната коалиция?

Къде се покри Каракачанската кучка? Да не би пак да е надул Додука на Бареков? Щото от тези ДС отрепки са възможни всякакви каламбури!

Преговаря с агент Гоце да влезе сега в АБВ. Да се съберат ДС агентите на едно.

Тоя е един смешко...

Вале,Мамина гугутко!Пет години плю по Волен,че подкрепил Бойко през 2009 за правителство на малцинството!Сега пръв дотърча при БУДА да му се кланяш и подкрепяш!Кога си бил искрен?!?Дойде един ДОЛчо и ви взе кокала от устата и сега пак почна старата песен на нов глас.Сидера поне има малко мозък и въобще не ходи на тези седенки за съставяне на коалицията БОСТАН.То и на децата вече е ясно,че Боко е сербез щото ДПС-то са зад гърба му!

борисов каза с турци коалиция не нали се сещаш това включва и атака волен турчина

В.Симеонов сега ли разбра ,че не сме независими?Че ни нареждат от ЕС и ни дърпат конците от Брюксел??На БСП им спираха фондовете,въпреки че кражби на европейски пари има във всички управления,всичко се приемаше нормално!!!Националистите не знаят ли ,че за тях България е 1,за проевропейските партии България е 2,т.е.те нямат място в проевропейски правителства.Къде се бута той,какво очаква,беше се засилил за постове и мангизи.Нещо се препъна.

С гриф мълния медиите разпространиха новината, че пудела Офшорко, след провала и осирането на Бочко, вече е приготвил връчването на мандат на Местан ефенди.

тоя див провинциалист със леко селски манталитет да вземе да влезеи в час и да поеме отговорност за българия че от неговия инатлък и простотия няма да има правителство и българия ще затъне още повече -само на думи го раздава но се иска и градивност и акъл