Лукарски: С Борисов не сме обсъждали персонални назначения

В РБ не е обсъждан вариант, при който президентът дава мандат на коалицията за съставяне на правителство, след като първите две партии го връщат.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски: С Борисов не сме обсъждали персонални назначения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потресена съм от нашата подлост и безсрамие. Защо трябваше да се плюе толкова против ГЕРБ - всички против един - по команда, злобно. Нали знаехте,че ще е пак първи въпреки вашите плювки.А сега кво праим?Сега ще му се слагаме без срам и достойнство. Ама кво говоря - достойнство? - това е чуждица за българите, а най-вече за българските политици.

като са толкова знаещи и можещи, пази Боже като извивача и трошача на ръце, още от сега свалящ премиери - тъпанар, изложи се като кифаджия - кой си ти бе другарю командир - имаше преди този лаф, сега пасва повече - кой си ти бе Костов, лаборатнино, защо се явяваш с подставени лица?

нали Радан вече не е говорител на т.н."коалиция" - т.е. орел рак и щука. Ама добре ви е приклещил командирът. А вие сте "до един",както се пееше в една песен стари муцуни - до един пропадзнали политици, както се казва ела зло,че без теб по.зло. За мен единственият от вас можещ, знаещ е Мартин Димитров.

Не е само Мартин, има много знаещи и можещи, но имената им не се цитират от журналистите, защото не са ръководители на партиите в блока, тоест не са "сензация". За Мартин обаче си абсолютно прав, затова никога няма да му поверят финансите...просто няма да могат да си правят схемите...

Лукавски е откровено тъп и неграмотен, още не е дал отговор на въпроса : Кой уби Стамболийски? :) Той е гладен за власт, иска да управлява за да участва в поредния грабеж на държавата, не си мислете, че тези дупетати са родолюбци и се борят за благото на родината и народа :))) Поредните национални предатели!

Абе Божка, тая "умна и красива" дето я плющиш взе да я уреждаш още преди да сте взели мандата, а си представям после какво ще е. На теб лично бих ти размазал мутрата крадлива като започна със шутове у зъбите!

Радан кънев - министър на павосъдието! - ето това е добра идея.

Една птичка пролет не прави.

Рамадан е посредствен юрист, той си беше посредствен и в гимназията, както и Марта - бояджийката и тя беше посредствена в училище. Ръбатите са коалиция на посредствените и неграмотни злобари и подли душици ! :)

А ти - О, непосредствениЙ, кви ги вършиш сега?

Този кога казва истината и кога трикове?

Абе,тези нещастници,които са повече от членовете на партииите си ли ще ни управляват!?

ни е правителство. За сложат данък върху рушвета и ша са оправим. И сащо така да дават малко наркотици кат соцсиални помощи место пари..

Жалко.

МДААА ПАК МАЛКА ПИЦА ... САМО ДЕТО СЕГА "ПАТРИОТИТЕ" И РЕФОРМАТОРИТЕ ЩЕ ИЗЯДАТ ПО ПАРЧЕ ПРЕДИ ДА ПОДХВЪРЛЯТ ОСТАЪЦИТЕ НА НАРОДА :))))

Лукарски е тъп женкар!Работеше за ДПС-фирмите по обществени поръчки.Така стсват нещата в БГ>

Не ,не е -тук е енергото... А така ли..и на вас да ви...

Да се внушава : " Злото ГЕРБ не трябва да допускаме повече да управлява държавата. Всеки друг само не и ГЕРБ"! Еех тролчета - изроди мои, с носталгия си спомням за времената когато всички грачеха и плюеха срещу ГЕРБ.

В политиката в България читав човек не очаквам. Само морални мутанти се допускат и виреят.

Краставите магарета през девет баира се сдушват. Тоя като го гледам и слушам не пада по-долу от кючекчийката по гьонсуратлък.

само за кючекинята от Слави

Айдеее, и тоя се докопа до кокала- взе да обсъжда, да назначава, да реди кабинет и министри.... Абе, Лукарски, ти кога стана калайджия, кога ти почерне задника бе? Щом и тоя се добра до властта , ясна е работата- нищо добро не ни чака.... А пък злото става двойно, щом се съеши с Чугунената глава - Буда.

Я кажи,Лукарски,за жена ти.Къде я назначиха тази стрииптизьорка ? В шоуто на Слави я гладах,но не се справяше добре...

Лукарски върви по-умен и красив от Бойко, така че да очаква проблеми от ГЕРБ.

Лукар, не се правииии, не се прави маймункеееее, опазарил си се и за тебе и за кол гърлата си, но сега ни излизаш с поредния трик!

Лукарски е новия Стамболов!

Не вярвам, че мъж, който се страхува да създаде семейство съгласно закона и да отгледа деца, а живее на "семейни начала", би имал смелостта да участва в управлението на цяла държава. Напоследък стават все повече такива кандидати на славата - я "съжителстващи", я се развеждат заради по-младите си секретарки - несериозни хора!!! Вече наистина се боя за бъдещето на страната ми.

Божо, това е пак трик нали? Не схващате ли, че Боко ще ви използва като бушони, като ръкавици за еднократна употреба и ще ви изхвърли на бунището на историята, в края на краткия си мандат. Преди от "Синята коалиция" останаха малко верни десебари, та спретнахте "Реформаторскя блок", но след тази ви авантюра - управление с ГЕРБ, няма да остане никой, за да възстановите т.н. "автентична десница". А иначе вие от СДС-то, не сте алчни за власт, това го знаят и малките деца. Вервам ти Божо! Вервай си и ти!

абе не ви знам какво, къде и с кого "обсъждате" но знам, че народа много сериозно обсъжда и се организира да ви намали ръста с по една глава-на всичките там-в престъпното котило, което заформяте!

В новото правителство непременно трябва да има министри от Реформаторския блок. Вложихме твърде много енергия и средства в протестите срещу нелегитимното правителство на Орешарски и повече не можем да си позволим да оставаме извън изпълнителната власт.

Правете го вече това правителство, че да знае суверена по кого ще хвърля камъните зимата на неплатените протести.

Започва поредния разпад на сините, заради ЛИЧНИ амбиции за власт ..КАКВИ реформи, бе , лукарскии- с ченгетата от ДС- парт.фронт !!??

че ще ви държи влага поне десетина години.

ние убразованите граждани на варна а и цяла варна сме исцяло против тез десни крадливи партии, само бсп и дпс истински мелеят и работят за благото на народат!!!

правописът ти е точно като на Убразован , от народАт които иСцяло мЕлеят