Борисов: Христо Иванов всеки ден влиза във войни

Стабилен е столът на правосъдния министър Христо Иванов, но той си го прави нестабилен с това, че всеки ден влиза във войни, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Христо Иванов всеки ден влиза във войни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

христо иванов е интелигентен човек,които се опитва да промени нещо кам по добро,но не му се разрешава.а вие господин борисов малко от малко се опомнете и спрете да дранкате простотии.омразна ни вече от тях всеки ден.не минават вече

Pyce 23 ноември 2014 г. Елена Иванова Искам да споделя нещо с вас. Работя в ресторант в центъра и сама си гледам двете си деца. Вчера в 18 чеса в ресторанта ни се вдигна лека шумотевица. Цецка Цачева идва на вечеря. Ок, идва, НСО проверява обекта, влизат в кухнята. Накараха всички работници да си сложат силиконови ръкавици, поискаха проби, намазки и ред други неща, даже се стигна до заповедта клиентите на ресторанта да не посещават WC-то на етажа. Влезе въпросната г-жа и започна да поръчва за 4-ма души. Поръча 15 ястия +плато от риба, все скъпи ястия. Когато се върна посудата видяхме, че е пробвала по хапка две от ястие. Сметката им беше близо 1 700 лв. И тогава се сетих, че аз вземам жалка надница, а тези светилища, които правят ежедневни циркове и ни обясняват, че няма пари за детски надбавки, че няма пари и ще дава на хората само в натура Повярвайте ми, искаше ми се от целия този фарс на края на деня да не се бях раждала, а камо ли да гледам деца в тази държава. И на децата ни е отредено да мизерстват още преди да се родят, заради удобството на тези хора.

Не е важно дали влиза или излиза, а кой печели и кой губи!

РЕФОРМА няма да има. От известно време Цвъцко измисли един лаф СМИРЕНИ...сега слушам и Боко го мотолеви в устата си, неговите министри също. Изобщо много СМИРЕНИ станаха всички. А от опит знаем, че човек като се смири и му се доспива. Така, че не чакайте реформа в С. с-ма.

да сме били обединени боци отново финтира публиката и как да се обединят хората с мафията коята не иска независима съдебна система и с една етническа партия която открито защитава чужди интереси и се чувства недосегаема защото е корумпирала съдебна власт и службите по тези въпроси не обелва нито дума a се опитва да стовари вината на иванов и рб единствените които се борят за независима съдебна власт

Ако някави прокурори, ДЪРЖАТ за долните топки- Гоце и хотела на сина , му, Цв- и Боко- с висящи някакви разследвания , се СЪОБРАЗЯВАТ с потурнака пеевски и едни сараи на доган ...ТОВА НЕ значи, че цял един НАРОД- НЕкриминален , ще трябва да търпи ТЕЗИ самозабравили се прокурорчета- само на думи такива - калят името - прокурор...)) Личните крими ПРОБЛЕМИ на хора по върховете на държавата , НЕ могат да определят РЕФОРМИТЕ в тази държава- искани и от ЕС !!! Ако ДПС и прокурорчетата им ,ще определят бъдещите реформи в България, то за какво говорим ??? BIG AL

Лично аз , съм 'доволен" от Боко.. Да кажеш и да твърдиш - публично , да вЕрваш , че прокуратурата работи отлично, перфектно , си е ...въздухарско , изпразнено откъм ФАКТИ, твърдение на популиста Боко ... И това , пред очите на целия народ .. Доволен съм , че ще защитава тази кауза пердута- загубена кауза .. Да крепиш и ТОЗИ ВСС- още две години, до края на мандата му - си е също загубена кауза, меко казано ...) ДПС и Прокуратурата мпогат да държата НЕГО и Гоце- хотела , и Цв. с разни висящи дела. НО няма да могат да държат НОРМАЛНИТЕ граждани - всички - в България .. Най- малкото е, ГЕРБ-а ще тръгне НАДОЛУ ... Шо е жИвот, все е пред нас...) Ще видим ...)) Все пак 16 от 24-те членове на ВСС- са твърдо ВЪРЗАНИ с ДПС ...) И това - в Свободна и демократична България !!!?? BIG AL

Този човечец Христо Иванов от къде се появи, така и не се разбра. Той милият, никога не е участвал в дейността на съдебната система. Той е чуждо тяло. Нищо не знае и нищо не разбира. Включително и не разбира, че съдебната система може да бъде управлявана само с личен авторитет, какъвто той няма, защото няма от къде да го има. Така например в съдебната система се настани изчадието на милиционерското училище Георги Колев - субект основателно без авторитет пред колегите си, прочутият изпълнител на поръчки Лозан Панов /основателно без авторитет пред колегите си/ - списъкът е дълъг. Тази банда от почтенни и грамотни умници свожда народа към заблуждение, че ще се прави реформа. Първо - реформа не е нужна. Думата означава, че ще има нова форма. Какво да е новата форам? Събира се племето на площада и гласува с вдигане на копие? Каква да е другата форма, щом няма да е съд? Пълни глупости. Джвакат тези глупости потомствено неграмотни хора. Има нужи от промени съдебната система, но реформа не е необходима, включително и защото е невъзможна. Трбява да има принципи и да се преодолее отношението към субектите, които по една или друга причина заемат съответния пост. Днес го има, утре го няма. Важно е правилата да са "правилни". А горкият Борисов - той най-добре да си седи при кофпомпата - доказал се е, че е добър - не най-добър, но добър.

Правосъдната система и правителството са обречени в услуга на мафията и олигарсите.Примери много. 25 години слид преврата в България няма осъден нито един мафиот,олигарх или корумпиран политик. Има само разтеляни по улиците на София и др.градове от конкуренти или приближени но властоимащите.Терора в БГ е икономически ,социален,полицейски,политически,криминален и медиен.

Борисов? Коалиционните му партнъори да са?.. не са...викат че правителството е стабилно. ДПС-ри да са?.. не са,гласуват с Герб. Остава да са БСП-ри и Атакисти... Верно ли е бе? Я марш от тука.. Червени лисици и поклонници на руснаците... правителството е стабилно.

за която говори премиера,понякога се оказва ШУТ по задника.

Министърът нарушава спокойствието на Боко, Цацо, Дебелян и верната им сволоч да си дерибействат , назначават и заповядват свободно в съда. Тримата са бесни, че монополът върху правото и кривото може да им се измъкне и да стане независим. Застрашен е статута им на балкански дерибей , които сами са закон и истина в санджака си.

Въпрос : - Въпреки Бесния отказ на 'нашите' от парла-ментата да се Вслушат във Взискването ПравосъдиеЗаВсеки (Публично внесено преди дни.) - инж. Плевнелиев показа Двустранна чуваемост... - Е ли в Правно Правомощие да Разпусне 'управлението' инж. Плевнелиев ?

Не е казвате.... - ами Тогава - ЯсноКак !!!

Вижте, Хора ... - Чехия - Е Вече Еталон в Индустрията ! - Полша - в Химията ! - Словакия - в Агрикултурата ! - Румъния - в Правото ! - Унгария ! ...а тия Всичките 'наште' --> Докъде Ни 'докараха' Целево !!! ------ С Терористи - НЕ се преговаря.

Интересно защо обаче и въпреки Маковей румънския народ скочи единодушно на протест преди месец когато стана трагедията с рок концерта? Всички крешяха ...мафия....корупция... А уж Маковей я беше преборила.

Действащата - Е г-ца Кьовеши. (Моника - е Само рупор. ...отделно - Бе голям кудош една-там 'технократка' гъгнуваща. Махнаха я.) .. Да ! - Имат слабости с Адекватността и Ефективността. (, поради което - Систематично ги Запознавам с Двустъпковата)

Господин премиер научете се как трябва да се изразявате!!! Не разчитайте на просташки изрази.Срамувам се от Вас!!!

нямаш думата...срамувай си се!

Боко си показа връзката с ибриците , пеевски и цацо, които са частни собственици на съда . голяма борба съдът да не се управлява от съдиите, а от цацаратурата, която е я верен изпълнител на поръчки на споменатите , казва кое е право, назначава съфиите и им диктува решенията. Да се чудим ли тогава , че истината при този боко-ибрикчийски-цацорански диктат идва не от съдебния съвет, а отвън от френския посланик , а боко иска главата на министъра реформатор . Докато съдебния съвет и оттам съдът се доминира и кадрува от прокуратурата и цацо, който пренесе пловдивския модел на росен димов, прокуратурата да реди и дикува на съда, не чакайте правораздаване.

Един пловдивски поет преди доста години написа: "Безплодно красноречие, тиради - порой от гласове, а няма глас. Огласяме салони и площади - с народа сме, но той дали е с нас? Струва ми се,че тези строфи са си актуални и днес....

В циганизирана държав нищо не може да помръдне.

Тъжно и Страшно. Безмилостно-Откровено. - което Отново доказва Смислеността на Глобалните-Ни Работни Групи.

Би трябвало ,всички управляващи да са на ЕДИН СТОЛ . Така че ако се клати ,да се вземат мерки веднага ,защото клатенето се усилва ,....и всички падат долу.

Задължително !, от А до Я.

Банкянскио - взе Сериозно да Се притеснява, - защото Вижда че Новия Нюрнбергски - Се приближава.

Притеснява ! ... Притеснявааа ! ---> защото Се приближава !!!

Продължавам:Не усещате ли в каква черна дупка може да ни натика тоя несъмнен кандидат-диктатор? А диктаторското у него извира от всяка, повтарям, фибра на тялото му и от всяка негова дума. Ако поне на 1 % имаше нещо демократично у него, никога немаше да си позволи да рече Дадох ви пари!, Построих ви метро и магистрали!, Направих ви сичко!, Без мене вие там, никаквивци такива, сте едно нищо, пълни боклуци и нещастници сте без мене вий!. Нема ли кой, дето се върти около него, да му каже тия неща, дето ги пиша сега тука? Нема ли пусти пиари, психолози около него, или ако има, само му се мазнят за да смучат парички: Леле, шефе, колко си велик, как ги размаза, бравос!, Леле, шефе, какъв си ненадминат пич, немаш никаква грешка!, Леле, шефе, а така, давай така, ти ги умееш, леле, колко много те бива?! ако така му думат сите на ушенцето на Борисов, даже той и да беше некаква що-годе силна и надарена с известен умствен и нравствен потенциал личност пак щеше да се самозабрави, да се опияни, да превърти, ами сега давате ли си сметка какво му става в душата?! Страшна работа е тази, много е опасна даже! Ето затова черногледци като мен трябва непрекъснато да повтарят тия неща, белким стигнат до повече български мозъчета дето изобщо не обичат или не могат да се затрудняват с мислене! Нали знаете по думите на самия Боко над него стои само Бог, именно Началнико!, та нека да съм най-ненавистен за тия думи, но аз ще продължа да ги повтарям: щото смятам, че така изпълнявам своя човешки, нравствен и граждански дълг. Не ща нашите деца и внуци един ден да живеят в условията на боковистка диктатура, която досущ да копира путинската!

Да. - Няма Нищо по-Хубаво от.... Двустъпковатаааа !

партнъорите му...дето една година му се мазнят с пълни уста?

Никакъв демократ не е Боко, това поне се излъчва от всека фибра на завидно мощното му тяло. И от всяка негова дума му личи, ето, сфащате ли за що става дума: Дадох ви пари!, Построих ви!, Направих ви!, Без мене вие сте нищо!, ето такива ги пелтечи той с болното си и надуто като балон съзнанийце. Държи се като доморасъл Путин, даже бая си Тодара от Правец надмина по арогантността и по дебелоочието си!

Казаха по телевизията преди дни,че на Глава от населението ще му се пада по 700лв,да връща от Новият заем който Бочко се гласи да вземе от 5.3 млд.как ви се струва???

НЕ СЕ ЛИ РЕФОРМИРА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,.........ТО НИЩО ДРУГО НЕ ТЪРПИ РЕФОРМИ . Съд.система в Бг ,спира прогреса към Европа.България ще си остане черна държава...,напълно циганизирана.

С такова мислене е очевидно ,че ГЕРБ и бОйко,все още не са се отърсили от червените боклуци и влияние,за това напредък на държавата и реформите остават назад,докато румънците ни отвяха и ни се смеят!ББ все повече прилича на правешкият хитрец Тодор с демагогията си!

Доле Костов.Той е Кой.Той продаде Балкан той зима на ората пенцийти той на вкара у ЕС и НАТО той разби ТЕКЕЗЕСЕТАТА.

ДА, ТОЙ СТОИ ЗАД АТЕНТАТА В ПАРИЖ .... ДО КОГА ЩЕ СИ ТРИЯТ ГЪЗА С НЕГО .....

Да не се окаже, че простотията е вирусно заболяване, предавано по въздуха от министерски съвет и Парламента, да не изпусна и Президентство!

В Бг-съд.система трябва всичко да се ОПРАСКА ,опорочиха и младите кадри,....както каза и бившият ОМБУДСМАН ---К.Пенчев.

у Румъния нема нито един руски кавал а тука у пълно.

Нема,само цигани сте у Румъния

нИЯ НИ ГИ ЩЕМ РУМЪНЦИТИ И ЗА ТЕХ НИЩО НИ ПО ТИЛИВИЗОРА НИ ПО РАДИОТО .уЖ СМИ СЪСЕДИ АМА НЕЩО НЕ ПОДЪРЖАМЕ С ТЕХ КОНТАКТИ

Каквото Мога - Правя. - Помагайте Всички както Можете !

Колкото повече чета изказванията на ББ, толкова повече се забавлявам. Трябва да се отчете, че вече и редакторите и пишещите статии в Дир-а попадат под силното влияние на неговите логически несвързани брътвежи. Глупостта е заразна. Превеждайте писачи, превеждайте, не цитирайте, защото и вашите текстове започват да приличат на неговите объркани изречения.

без да искам...

И Борис Велчев се завърна в стария бардак на СЪД.СИСТЕМА ,И........''РиФОРМАТъ''ЗАВрЪШИ и В ТОЯ СЕКТОР.

Видя се ,че точно Борисов пази това мърляво състояние на съдебната с/ма и прокуратурата,за което ни упреква ЕС!На практика ББ е против сериозните реформи и пак започна да се гуше със старите ДС цървули като Гоце!Така ще станем нормална държава на куково лято!

Най-голямото препядствие за преходът в Бг е Бг-СЪД.СИСТЕМА. Всичко опира до нея,...НООО,ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е В ОТПУСК. КОГА ЩЕ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ?

ПРЕХОДЪТ НА КЛАТЕЩИТЕ СЕ СТОЛОВЕ.

правосъдие на тази територия няма, тумора държавна сигурност умъртви духа на народа, трябва чудо да стане за да се отървеме от изчадия като Пеевски, Черепа и стотиците хиляди техни верни слуги... единствената надежда е спасението да дойде от чужбина, както често става по тия земи

НА ГЕРБ И ЦБ.ЦВ. МУ ПРЕЧАТ РБ - ЗАЩО???? ЗАЩОТО ИСКАТ СЪДЕБНА РЕФОРМА А.... НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ ЩЕ, ТАМ АКО СЕ БУТНЕ ЩЕ СЕ РАЗМИРИШЕ, ТО МИРИШЕ И БЕЗ ДА СЕ БУТА. ВПРОЧЕМ СЪДЕБНА СИСТЕМА - ПРОСТО Н Я М А !!!!!!!!!!

Какъвто Мин.Предателя, такива са и Мин.дилчетата. То този Христаки така и не може да надскочи соросидният си манталитет, освен кръгли маси с кръгли нули, нищо не му ражда тиквата. А тато Борко си го знаем, днес едно, утре друго. Как така изведнъж: "имаме парламент на първо място, подчерта Борисов!!! Абе Боко, спомни си как хулеше НС и не ходеше на работа. Нали ти си водиш това правителство, нали НС ти го е гласувало, какво се церемониш с някаква си калинка, псевдо адвокат, пишман реформатор, соросоидно мекере. Шут и на двамата, малко им остава.

БОТИЧЕЛИ ЛИ СИ ТЪПОЧЕЛИ ЛИ СИ НЕ ЗНАМ АМА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ, ЯСНО ЛИ ТИ Е.......

Като гледам ,всичките си КЛАТИТЕ КРАКАТА НА СТОЛОВЕТЕ ---26Г. И НИКАКВА ФАЙДА...

Както вече казах, преди време , докато направя връзката / зависимостта / между Д. Пеевски и Пешо сумиста, техният Цацаров видимо много се е засегнал от това и веднага каза, че ще командирова Ася Петрова в Шумен, за да ' доразследва ' делото ' Килърите ' . Това е повече от странно, сиреч беше си очевиден намек на някаква скрита заплаха . Какво има за доразследване по ' Килърите ' от страна на Ася Петрова, след като Пешо сумиста получи доживотна присъда на първа инстанция, сиреч Ася Петрова и Цветанов са си свършили прекрасно работата , водейки се от Върховенството на закона ? Реторичен въпрос, нали ? Очевидно е, че Цацаров си изпусна нервите и показа пристрастеност !? Преди два дни , докато изкажа поредното си мнение в тази посока, веднага Цветлин се появи на хоризонта и каза, че щял да снеме охраната на Цветанов от страна на НСО . И това ли е съвпадение или някои ги гризе съвестта ? Очевидно е и че Цветлин проявява някаква пристрастеност !? От едната страна имаме Цветанов и Ася Петрова, които не са приятели с Пешо сумиста и Д. Пеевски, а от другата страна са Цветлин и Цацаров . Не е ли ясно всичко ?

Иванов и Танев са смешници. Истински вредните за България са селянина с автомят -Ненчев и захаросаният лалугер -Митов. А здравният Москов си е луд за връзване . Долу ГЕРБ и РБ- другите от коалицията сами ще се самоубият.

ИСТИНА БЛЕСНА. Хр. Иванов няма подкрепата на Борисов респ. на ГЕРБ. И то не за друга а защото разваля къщичката на Борисов. Тази къщичка му гарантира във всеки момент да може да подмени РБ с ДПС или подкрепа от БСП и АБВ. А АБВ са особено близки на Борисов чрез путинския приятел Гоце. Двамата имат нещо много общо по манталитет и убеждения. Силната реформа пречи на Борисов да играе ролята на обединител. Вж. мърлячеството е в стила му. Силната реформа значи нечий интерес силно да бъде засегнат в името на резултатът. Реформа от която всички да са доволни, та да е ДОВОЛЕН САМО И ОБЕЗАТЕЛНО БОРИСОВ, така реформа още никой не е направил. МИСЛЯ ЧЕ ХРИСТО ИВАНОВ Е ВРЕМЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

Ех тоя политически елит не се научи от историята. Целия свят се тресе. Тук около нас ври и кипи. Турция се е размърдала сериозно. А тия нашите хубавци само се чудят какво поредно разделение помежду си да измислят. А ДПС си действат лека полека ... Абе малоумници ... разберете че Турция иска водата на България през югоизточна България, Родопите, Пирин и Рила и иска да се свърже с Албания и косово по земя и за това им помагат самите САЩ. Цялото това нещо иска умна политика и далновидност, за да бъдат блокирани процесите. Тия дето ги смятате за най-големите ни съюзници и се стремите да сте толкова лоялни към тях са най-големите врагове на България. За тях нашето бъдеще не е от значение, не ги интересува също така дали изобщо ще имаме бъдеще. Събудете се!

България е мъртва държава без бъдеще. Единственото спасение за мръсният български ген е да бъде облагороден с живи, ориенталски гени, от бежанците. Заселвайте и интегрирайте.

"...с нашата много праволинейна, твърда и в същото време гъвкава и добронамерена политика" Ааа то за политика идело реч...

Прокажен български роде, турчин да те коли, циганин да те е6е, нищо друго не става от тебе.

Ей, много проз народ бе, то и Боко не се отличава много ама това опонентите му, демек опозицията за нищо не става. Само мисли за платени протести срещу хонорар па ако ще да е в девалвирани рубли.Чудим се на министаро за кой се бори, простотията така и така не го разбира!

Мисля,че няма истински българин,който да не вижда този шанс.Въпросът е какви и колко навременни политически стъпки ще бъдат предприети,за да не го пропилеем и него,като всичко свързано с Русия напоследък.