Ненчев иска прокуратурата да провери ген. Радев

Военният министър Николай Ненчев настоява прокуратурата да провери бившия командир на ВСС ген. Радев за изказванията му против съвместната охрана на небето ни.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев иска прокуратурата да провери ген. Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако едно време генерал от Варшавския договор се изкажеше против него щеше да изчезна безследно...а сега онзи палячо го гласят за президент... Здрава ръка трябва и сега за да постави безродниците- където им е мястото....

е кво като е земеделец. ако не са земеделците от глад ша умрете гражданите. град=глад. градът не ражда тикви, а селото. не че и аз съм от село, но ми омръзна да обиждате, в случая г-н Ненчев. ама и тези тролове да ги чукаш по тролчетата им. вместо да ходят да копат на село, а те бълват само змии. земята ви чака. младите, образованите, знаещи по 3-5 езика не се унижават на запад и работят най-черната и мръсна работа, дават им маски, ама ги изхвърлят, целите лица им са в пъпки, обриви, със състарени лица, а вие се чудите, кога и на кого да си изхвърлите помията....те нямат вина, а тези, които коват законите т.е. Народните ни любимци...

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

... и "Закона за изтребление на разбойниците" тоже!(тоже е българска дума).

ненчев,ти самият си за съд и затвор,отвратителен национален предател

Радев е прикрит комунист! И ГЕРБ и БСП са комунистически партии. Следователно => Новият президент на Република България не трябва да бъде нито от ГЕРБ, нито от БСП. В противен случай, ще бъдем свидетели на разпада на българската държава, така както е било при цар Иван Шишман! Запомнете тези думи, и след време, ако не дай си Боже се случи горното, за което призовавам да направим всичко възможно да не се случи, припомнете си какво сте прочели!

Много важно дали е прикрит комунист! Всичките ни управляващи досега са произлезли от компартията, където се натискаха да бъдат в първите редици, за да извличат облаги от този факт. В момента пак се надскачат разните фракции на компартията. Трябва да минат доста години, това поколение да се забрави и чак тогава може да се очаква някаква друга насока на развитие в нашата държава. В момента се говори само за комуняги- бля, бля,бля.

Черпи толкоз голяма подкрепа?Министър! Вместо да го сритат в муцуната!

Е, както се и очакваше, Мокет Ненчев пак се изцепи - PR-овете на БСП го изчакаха да се изходи по въпроса и Радев оповести, че жена му е била назначена не от него, а от предшественика му, който сега е шеф на отбраната... Бедни, ми бедни Перукане, като се изхходиш и Стефка Костадинова не може да го прескочи. Колкото пъти зинеш, толкова пъти се изказваш неподготвен.

Абе Ненчев ти в ред ли си с централната нервна система? Не виждаш ли че ставаш за смях с твоите абсурдни изявления я за армията , я за авиацията. Що не си стоя в селото и да защитаваш опадващият и боядисан алаброс.Нали си земеделец.

Върхът на идиотизмите, които ръси, беше изявлението, че американските самолети в България били под контрола на българските власти. САЩ имат венни в над 150 държави и НИКЪДЕ те не са подчинени на други, освен на командната верига на САЩ. Това е аксиома още от времето преди ВСВ.

Абе Ненчев ти в ред ли си с централната нервна система? Не виждаш ли че ставаш за смях с твоите абсурдни изявления я за армията , я за авиацията. Що не си стоя в селото и да защитаваш опадващият и боядисан алаброс.Нали си земеделец.

Ненчев виж се в огледалото абе човек ти спиш ли спокоино - май ти липсва нещо - но волът рие на главата му пада. Земеделец ли селянин ли не знам но вземи каската иди малко в Авганистан - потренирай поиграй си на война белким видиш в огледалото че си без гащи

Ненчев, по-добре си трай, че почнеш ли машата може да се обърне срещу теб. Не те ли е страх от истината?

Компроматна война и промиване на мозъците!

Ненчев и за чеп за зеле не ставаш. Новият президент ще е Радев само трябва да внимаваме мутрата Борисов да не включи печатницата защото циганите вече ги е купил.

Няма да е лесно да включи печатницата - насреща му е един истински генерал, бивш КОМАНДИР на военно-въздушните сили. Ако стане известно за фалшификат и ако се почне недоволство в авиацията....Бойко ще избяга при съседите.

И в случая, Ненчев за съд, вика да се разследва ген. Радев.

Проверката ще открие купища рубли с неясен произход.

Благодарим ти, Перчемлиев! С твоите лафове ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!

Де се е чуло и видяло по преценка на един "трудовак" да бъде разследван за пробългарската си позиция един истински и достоен генерал от БНА.

Какъв е проблема, той вече е прост(о) другар...

Прост(о) другар никак не отнема качеството му на о.з. генерал и бивш командир на ВВС на България. Освен това твърде много знае за армтята и командирите там. И за министър Ненчев знае. И за далаверите на чиновниците. Опасен е.

Ненчев , защо не се видиш от страни, защо не се изправиш на крака, че да прецениш да ли ставаш за портиер на министерството, а камо ли за министър.Ето с такива мижитурки Борисов и цецо боравят за да си въртът политиката, но България в същото време загина.Народът рови по кофите за смет, загива от лош въздух, околна среда, пожари и сечене и обезлистяване на тириториите.

Ненчев е противник на свободата на словото и съвестта в България. Бойко такива ги поддържа, няма да го уволни. Вън Ненчев от МС, МО и политиката!

тарикат - политици ниедни народни изедници мръсни!

Радев е руско дермо, представено още преди месец от вестник Правда, като кандидат на путин за Български президент...що за дураци биха го приели :))

А останалите не са ли руско дермо под прикритие?

Съвместната охрана разбира се срещу голямата заплаха - агресивната Русия. Заплахата много ми прилича на тази в вица: върви един мъж по улицата и чува отгоре от четвъртия етаж някаква жена му вика: Аз се плаша от Вас. Защо ще се плашете от мен? А вие ще ме изнасилете. - Но вие сте на четвъртия етаж Но аз ще сега ще се спусна.

В чл. 84 от Конституцията са записани правомощията на Народното събрание, а съгл. т.11. НС разрешава изпращането и използването на български въоръжени сили извън страната, както и пребиваването на чужди войски на територията на страната или преминаването им през нея; Съгласно Чл. 9. (1) (Предишен текст на чл. 9 - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 1 януари 2008 г.) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост. Та от посочените текстове в Конституцията не разбрах защо Ненчев лъже, че чужди войски които се намират и пребивават на наша територия, както точно е дефинирано, имат право да защитават Република България и то в мирно време. На следващо място, щом по Конституция само нашите въоръжени сили гарантират сигурността на страната и то с нашите данъци, да обясни министър Ненчев пред всички, дали допускането на чужди самолети да ни охраняват не е ли противоконституционно. И ако е такова, не г-л Радев а той да бъде разследван, че наистина авиациата е приземена и то по политически причини. Също така някой от МО да обясни дали термина закупени "нови самолети" означава нови и неизползвани 4-то поколение машини или "ново попълнение" от F-16 правени 70-те години бараки. Защото всеки може да си купи нова кола - Москвич 408, от 1980г. , например.

След като гербавите и деформаторите така злобно съскат срещу генерал Радев, значи генерал Радев е правилния кандидат за президент! Ще гласувам за него!

" възложил да бъде извършена проверка за конфликт на интереси на Радев заради съпругата му Десислава Генчева, която назначил във финансова служба на ВВС като счетоводител", ако това е вярно сигурно има конфликт на интереси при условие че в момента на назначаването те е била вече съпруга на генерала. По отношение на министъра обаче няма никакъв конфликт на интереси между него и негов близък роднина заемащ пост в военната администрация на САЩ. Може би това е превърнало адвоката в министър на отбраната явяващ се сигурен пазител на евроатлантическите ценности в армията ни.

Тоя ще си оскубе перуката, ако ген. Радев бъде избран за президент! А колкото до конфликта на интереси, да не стане като с любовницата. Защо да не предположим, че когато я е назначавал /ако я е назначавал/ той все още не я е познавал??? Ако е така, ще очакваме становището на прокуратурата след изборите!!!!

Не е редно министърът да бъде обвиняван за всичките глупости които сътвори, все пак той си има политически кабинет. А когато шеф на кабинета ти е шантонерка от народния резултата ще е подобен, дори и друг да е министър.

Не знам нищо за Радев, но това изказване ме убеди че трябва да се гласува за него. Е спести ми доста време -- вече няма да си губя времето с тази тема.

И аз съм на същото мнение....поне няма да виждам тъпата физиономия на този цървул, след като генерал Радев стане ПРЕЗИДЕНТ!

не вА е сТрам платени курвички ниедни

Идиотът от снимката с обичайните си глупости е един воденичен камък на шията на Борисов, а водоемът е наблизо.

сам да провериш квоима в гащите МУ

Ако Тиквата не беше същата отрепка като този грандиозен боклук -до сега да го беше натирил поне 100 пъти! Но уви - това е нивото на днешните и предишните управляващи ни 26 години некадърници и крадци!

пазете си жлъчта за Боковия кандидат. Нито единият ще бъде президент, нито другия.

като сте толкова много - виждам по форумите, но извинете подозирам че само пет-шест най-много десетина да са троловете, та като сте толкова силни защо от колко години вече - ще стане десетилетка не сте печелили избори. Вицето на Трайков е учил в Русия - не знаех, а Румито в САЩ - що не се замисляте колко г..з..ове е лизал за да отиде там - или те са го пращали ама той ревал за Русия - помислете си.

На това жалко човече му личи в погледа , че има някакво ниво на самооценка . Има изражение на насран.

По-скоро прокуратурата трябваше отдавна да подхване Ненчев не само за ремонта на двигателите на МИГ 29 в Полша, а и за много други сделки, осъществени от МО по време на нещастното му ръководство на Министерството. Него и всички от екипа му. Това би било най-справедливо.

Изводът какъв е? Че присадения перчем само пречи на мисленето!

Ако е присаден перчем не пречи на мисленето. Само дето махането на полови косми и поставянето на местото на другите дразни непрекъснато. Но другата терапията за оплешавяване е да се намали тестестерона в кръвтта. Гледайки фигурата му май точно до това се е стигнало. Липсата на тестестерон пречи не само на мисленето. Абе за да квичи така за нещо дето знае че не може да го иска е просто жалко.

Перуката се изплю на пометеното!

Ненчев ще си подаде оставка при избора на генерал Радев. Това е най добрата новина и това ще накара мен и моите приятели да подкрепим Генерала. А БЗНСто винаге е било галеник на БКПто. Кооперациите на ул. Иван Вазов в София повечето са на Постоянното присъствие на БЗНС. Най хубавите места в София са тяхни. Тунеядци и половина.

Тоя текезесар що не се занимава с това, което разбира и не оди да копа компири?

Прокуратурата ще си го премести от едини в другия - що да се карат с Радев/БСП? Като гледам, става въпрос за битка на PR-ове, а поне засега, тези на БСП имат предимство пред тъпаците на БЗНС/РБ. Забелязахте ли, колко точно си затраяха за 3 дни след "сензацията" на ПИК с любовницата на Радев? Онея вилняха, плюха, песаха, викаха, а после... После с едно изявление, че му е съпруга обърнаха собствения им нож срещу Недялко Недялков и стоящите зад него. И кво ще покаже проверката? Мога да предположа, че Радев се е оженил СЛЕД като Ненчев е издал заповед за свалянето му от поста (още преди публикацията в ДВ). Ще се окаже, че я е назначил ПРЕДИ да се е оженил за нея и ще е "чист" пред закона. От кога живеят заедно, никой не може да докаже, дори и да е публична тайна. Точно както Ненчев си назначи и си живее с двете си любовници (по-рано бяха три). И камъните пак ще паднат в/у Ненчев. Политика - в България е мърсотия до шия.

Силни са Бойко, Ненчев, силни са. С право репресираните от комунизма не вземат отношение и си кротуват. Имаме роднини, имаме близки и виждаме как им показват пътя за дома, уволняват ги, а ми е мил(жал) за тях, защото са скромни хора, изстрадали хора и мисля, че не заслужават репресии и т.н. Няма смисъл да обяснявам. Родителите им са покойници. И те милите през соца бяха с наведени глави. Дадоха им някой лев и когато долара скочи се обезцениха. А и г-н Радев е издигнат от бКп. Без трудов стаж в политиката. При започването на работа в даден сектор ни искат стаж, или за бКп това не важи. Много са лоши, нагли бре, тия комунисти...Г-н Ненчев жив и здрав да си и на враждебно настроените към г-н Ненчев... Добри, изстрадали хора са _ партията на госпожа Анастасия Мозел, БЗНС "Никола Петков"...

Шило

Нан Ненчев дали му пука за репресираните? А погледнато исторически, БЗНС е бил в ОФ. По време на Народният съд. Да, после е пострадал и този съюз, овладян е от БКП, но Ненчев едва ли може да бъде причислен към истинските земеделци.

Всичко хубаво, ама: 1. Г-жа Анастасия Мозер има крайно негативно отношение към Ненчев - нееднократно пубчично декларирано (и пред меиите). 2. Децата на репресираните не трябва да имат привилегии - иначе, ще се повтори историята с АБПФК и техните деца. 3. Това за стажа, не важи за "наши" хора - последното назначение на Ненчев за шефка на Правна дирекция на МО го доказва. Нямала необходимия стаж и образование жената, но пък е дъщеря на полковник - шеф на протокола на Ненчев. Конкурс? Забравете. 4. Още за стажа. Когато онова предателче на България Станишев стана премиер нямаше и един ден - трудов стаж извън политиката. Затова беше оплюван. Сега е обратното - Радев няма един ден стаж в политиката и пак е оплюван. Ама те така са и повечето ни управляващи - какъв политически стаж имаха Борисов и Цветанов, преди да "влязат" на високи постове в политиката - никакъв. Що така - с двойните стандарти? Когато както ни изнася, нали?

Вижда се, че знаеш много, и за "Мозел"....

като не може да каже нещо верно, т.н. меместър на това дето го нямаме вече, създава интриги, щото или трябва Радев да доказва, че няма сестра или зеленчуков ще бълва - Аааа, казах ли ви, затрая си, значи има нещо!

Забелязва се че протестна мрежа яко плюят генерала. Наказателния вот може да отмие в канала гнусните им спонсори?

На пу.ка Ненчев защо му е позволено да се изказва публично за неща от които нищо не разбира? Нека си гледа земеделието.

И този национален ПРЕДАТЕЛ се кани да става президент! А ако стане, руски бойни самолети с пияни летци, ще охраняват българското въздушно пространствоы Евала и машала!

Нещо много по-силно от алкохол си поел рано сутринта.

Шило

Я, Ненчев да не се е кандидатирал?

Неспазването и изразено неодобрение към закон, са две коренно различни неща. Дори по конституция имаш правото да изразяваш свободно мнението си. Непрекъснато критикуват закони НПО-та, посланици, от Брюксел и подобни. Дори управляващите смениха закона и значи не са одобрявали предният. Ако законите само трябва да се спазват и са непроменяеми, то нямаше да има парламент. Според мен Ненчев се е уплашил, Радев да не му стане реално шеф като президент и главнокомандващ на армията.

Той няма да му стане шеф не това го тревожи тоя човек а това че след изборите може проверките дето ги водят срещу него да излязат с кофти последици за човека. Според мен другото което го тревожи е че от неговото министерство стана пропукването, което обърна кантара - но нека да минат изборите и пак ще говорим. Бойко заплаши че ще има след тези и парламентарни така че ще говорим.

Всички ''гъбари'' и ''рибари'' на тези избори на урните да им разкатаем м..та на статистиките и комфорта на управляващите с наказателен вот.

Плюйте ген Радев колкото си искате, белким се удавите в плюнки аз ще пусна моята бюлетина за тоя човек. Така и така е единствения кандидат хаха ( шегувам се сигурно ще предложат и от ГЕРБ някое магаре след изборите).

Твоята бюлетина!

Ако ГЕРБ имат лична урна , може и това да стане.

Тоз селянин Ненчев е голям и мазен сопол.

Е голям дръвник-продажник!!