Никола Казаков пак оглави Агенцията за бежанците

Правителството определи Никола Казаков за председател на Държавната агенция за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Никола Казаков пак оглави Агенцията за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е тоя путьо на снимката. Може ли някой да даде повече информация, освен, че е лизал гамашите на пожарникаря.

И какво ще промени смяната на председателя на агенцията? Не в човека който я ръководи е проблема!!!!!! Ама ние едно си знаем и сал него правим.

абе толкова ли няма други кандидати,та все е дни и същи муцуни се въртят..

Пак, О, глави!

дано емигрантите получат каквото им се полага .

Този човек се провали при управлението на агенцията в предишния мандат на мутрата, но успешно явно успя да отклони парите от ЕС отпуснати за бежанския поток, който всички държави в ЕС очакваха, без мутрата БУДА и ЦЦ (илиЦвЦ). Щом такъв бездарник се връща отново на старата си позиция след огромен провал, значи парите са отклонявани в правилната посока. Очаквам Фонд "Земеделие" отново да се оглави от Калина Илиева.

ЩЕ СИ СПОМНЯМЕ КАКТО СЕ КАЗВА "НА МИНИСТЪРА НА МВР С ЛЮБОВ", по- специално на Цветлин Йовчев. Той поне "успя" да ги "дислоцира" в Е.С., та сега ни ги връщат като "Новогодишен подарък".Явно ще продължат да ги приемат и след това "да ги дислоцират" в страните от Е.С. НАЛИ Е ТОВА ЦЕЛТА- ПАРИ ДА ПАДАТ ТАКА ДА СЕ КАЖИ ОТ НЕБЕТО-МАННА НЕБЕСНА.

ДОКАЗАЛ СЕ ПРИ УСВОЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА БЕЖАНЦИ, А НИЩО НЕ СВЪРШИЛ, НО ТРЕВЯСАЛИ С БУРЕНИ И НЕ РЕМОНТИРАНИ ОСТАНАЛИ ПОМЕЩЕНИЯТА.НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ КАКВО КОНСТАТИРА ПРОВЕРКАТА? След това всичко се прикри с неговото отстраняване и НИКОЙ НЕ ПОИСКА ДА ЗНАЕ КЪДЕ СА ОТИШЛИ МИЛИОНИТЕ ЕВРО. МЪГЛАТА ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО НЕПРОГЛЕДНА И НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ЗНАЕ ЗА НИЩО. НИТО ЗА БРОЯ, НИТО ЗА УСВОЕНИТЕ- ПРИСВОЕНИ ПАРИ, НИТО ЩЕ ИМА ВИНОВНИ ЗА НЕЩО.ОТВРАТИТЕЛЕН Е С ТАЗИ БРАДА-ТУРСКА НАРЕЧЕНА МЮСЮЛМАНСКА НА Т.Н. ИСЛЯМИСТИ ОТ АЛ КАЙДА. ГОЛЯМ "УСПЕХ" И ПРЕДСТОИ НА БЪЛГАРИЯ И "ПРОСПЕРИТЕТ" НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ.