Членове на СИК пълнят урна с бюлетини в Русия (видео)

Камери, инсталирани в изборните секции, хванаха нарушение на изборите в Русия. Случаят е от град Люберци в Подмосковието.

Обратно в новината

Коментари - Членове на СИК пълнят урна с бюлетини в Русия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в България мутрите подмятаха човали с бюлетини, ама някой да е наказан? И кой да го накаже?

Сега видяхте ли на какво ниво са вашите любимци от Русия. Месеци наред се говори за камерите, инсталирани във всяка секция. Но явно умствения капацитет на тия тьотки не им позволява да проумеят, че целта на камерата е да записва и предава реална картина на техните действия.

А в България как подправят бюлетините ?? или Костинбродските стотици хиляди са били случайна допечатка ... някак си машината тръгнала сама и напечатала още 700 000 бюлетини. :)))

и кво стана след крясъците на бареков????? след смехориите на прокурорите излъчвани на живо??? всичко утихна......и замълчаха като п....тки

На какво са разчитали, след като много добре знаят за инсталираните камери и предаването в реално време!? Логично е да се сетят, че ще има и записи. Сега е интересно как ще го осъдят. Защото и тук хванаха доста членове, със фалшиви бюлетини. Както и имаше запис как се поправят бюлетини за опозицията, за да станат недействителни. И резултатът до момента беше заповед да се изключат камерите и една условна присъда, за пазаруване на гласове.

Само дето не показват за кого са били вкарани тия бюлетини:)))) но да ги покажат а не само да дърдорят за замитане на некадърността си

В Русия е по-демократично и от конгреса на бфс в България

Няма проблеми! Пуснатите бюлетини са за Ксения Собчак. Отровителят е честен и чист като сълза

Русия изнесе сериозен урок по съвременна ДЕМОКРАЦИЯ!

...кой ви казва,че тези бюлетини са за еди кой си - Путин,Собчак,Жириновски и т.н. Впрочем как се манипулира вот, знае само ученикът на ФБР - цецко цървула от селата около Годеч!

Да се преброят анулираните бюлетини, да видим колко гласа е купил...Сорос за "опозицията"! В Русия "опозиция" няма!!! След три десетилетия и те разбраха, че ако искат да ги има тях и Русия са 100% за В. Владимирович или са пътници!!!

При 55 милиона бюлетини ЗА Путин едни 10-20 броя са само хляб за врякащите и нискоразрядно зрелище защото в България къде къде по фрапантни неща правят властващите по избори...

Тия знаят, че има камера и ръгат, пък какво става там където няма...

Няма СИК, където да няма камера. Други въпроси?!

Едни от най-прозрачните избори: 1. във всяка секция КАМЕРИ с онлайн транслация в интернет. 2. машина брои гласовете като сканира бюлетините След 12 часа всички гласове са обработени и имаш крайни резултати, а не прогнозни.

А БЕ как ще ги унищожавате, това не е ДЕМОКРАТИЧНО!!!

а при машинното гласуване кво се отчита? квото каже машината или този, дето я е настроил

Както се казва -това е демокрацията. Спомнете си как юнаците от ГЕРБ цели чували влачеха и подменяха Но бяха възнаградени щедро Днес ни поучават от екрана що е демокрация и има ли почва у нас

Изборите не променят нищо Ако го правеха щяха да ги забранят.

ама не така с лошо сега- изборите създават усещане за социална справедливост и чуваемост

последните 3 изречения показват, че в РФ се спазва закона. У нас колко пъти са уличавани разни места в покупка на цигански гласове и други нарушения - не сме чули някъде да има анулирани избори и наказани.

Цецо прави такива работи. От 10 години разнася човали с бюлетини и пълни урните. После ги брои и пише протоколи. Накрая обявява, че ГЕРБ спечелил

дкми

Това видео е старо, от преди 10 години сигурно.

Ако руският модел на гласуване се въведе и при нас, работата на суджука се е отекла в небитието...

само как тъпчат бюлетините мамашките...не бе тва е анимация, само ви се струва реалност. уса-то са хакнали камерите и пускат нереални изображения.

У нас никога не се е случвало СИК или ВИС да пълнят урни...с бюлетини.

Факт е, че руснаците бързо са хванали опита за фалшификация и са анулирали резултатите. А са ги хванали заради наблюдението. Представям си ако тук наблюдават какво се случва и при гласуването, и при предаването на чувалите с бюлетини, и при броенето. Дали герберите ще могат да се похвалят с "Пак бихме Станишев, пардон...когото и да е!"

E при нас, за да няма такива издънки, герберите камери не допускат - ще е нарушение на тайната на далаверата.

Соросоидчета, хваната ли е измамата - хваната е. Анулиран ли е ЦЕЛИЯТ резултат от изборната секция - АНУЛИРАН е. Когато вие от гроб АНУЛИРАТЕ изборен резултат по същия начин, ще имате и претенции за....ПЛЮЕНЕ...

Участничките в клипчето са подведени под съдебна отговорност. Цвинокио - КОГА?!

А дано и тук да видим такива мерки с камери. Ама надали. А целта на публикацията е ясна пропаганда как в Русия има фалшификации, да напомня камерите пак управата ги е слагала ...

Само че гласуването е с машини в Русия и няма бюлетини

Има бюлетина, която се пуска през четец.

При липсата на избирателни списъци, всеки един може да гласува колкото пъти си поиска, могат да се пуснат в урната толкова бюлетини, колкото си поискаш. Отделно може да се гласува в няколко избирателни секции - например от пътя от дома до произволна секция - пътьом пускаш във всяка секция, покрай която минеш. В Крим беше същото - кой колкото пъти си иска, на хвърчащи листчета, без документ за самоличност.

Айде бе - личните данни на гласувалия веднага се отчитат в системата и без тях не може да се пусне бюлетина през четеца на машината.

и къде е тази машина, къде е четеца

Ти колко пъти гласува ?

Първо този клип не е от сега и вече се показва за не знам кой път. Май беше за предните избори. Второ не е ясно за кой са били бюлетините все пак! Там не е само Путин

След 9.9.44 г. така се гласуваше 45 години в България. Всеки народ си заслужава съдбата.

Във всички избирателни секции бяха сложени камери, които може д СЕ ГЛЕДАТ онлайн.При нас защо не е така?

Не се гласуваше така - ходил съм с дядо си. Едно, че урните не бяха прозрачни и второ - имаше само две партии (БКП и БЗНС), като броят на депутатите, които можеше да се издигат, както и конкретните имена, се утвърждаваха от БКП в района. За изборни нарушения не се чуваше, защото избора беше един - да гласуваш или да не гласуваш.

ТАКА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ БЕ САМСАЛИ!!!!

Тия ги е обучавал Цвинокио!

Путин спечели изборите и телевизия Алфа се завърна в цифровия ефир.

Да си беше включвал телевизора повече от ведъж годишно .

Ти май си на кабелна?

Няма нужда от коментари. Хората още помнят как в България гласуваха 99 % за една партия и за един човек. И какво си имахме тогава - диктатурка. Че какво може да има в Русия,когато КГБ е начело на държавата? Така че ,не се упивайте от щастие другари комунисти.

Господа евро грандове проверете си източника защото това е много стар клип от преди 4-5 години.

Путин така печели от 18 години

значи от 18 г там има камери в избират. секции а ние тука - ни камери , ни анулиран избор

То и при боко 1,2,и 3 е така ама от тозяк такива неща не гледаме

Нашенските комуняги пък правят циркове тип ''Костинброд''...Едни и същи мошеници, но Путин е с много по-големи възможности

Да анулират всички нарушения! Срамота! Как е възможно Путин да не спечели с 99%, или поне 80%?

Коментарите в този сайт са като протестите в България. Винаги за парче пица и 20 лева надник. Не случайно се коментират основно статии свързани с Русия.

Помните ли колко аналогични случая имаше у нас с комисии на ГЕРБ!?! Да чухте, че някъде са анулирали резултатите на СИК? Или за подведени под наказателна отговорност членове на комисии?!? И сме тръгнали акъл да даваме на руснаците! Да припомням ли случая на оня герберастки дупетат, дето се разхождаше из София с чували бюлетини от изборните секции?!? Ха да вземем мъъъъничко да си наведем главите, щото сме се превърнали в абсолютни шампиони по корупция и фалшификации! Ама не! Ние все другите оправяме! Затова и дълбаем все по-дълбоко в дъното на блатото!!!

На руснаците всичко им е фалшиво. Без калашниците. И това ги кефи.

Обаче в Бурятия всичко е истинско: От всичките 850,000 жители с децата, негласуващите и безправните затворници ЗА Путин са прогласували над 1,600,000 гласоподаватели Честита Победа

Рашките имат традиции в тези неща! пУТИН е велик! Хайде лизачи почвайте..

То от теб никой не може да се вреди .

Личани и поименно си ги проверил ?

То ако във всяка зала имаше по една скрита камера, всички ще трябваше да ги анулират. Руски пещeрняци :D

имаше камери и не само това, излъчваха на сайт, на който всеки можеше да влезе и да гледа.

Добре че при нас няма камери !

няма по тъпи индивиди от русские! няма!

Явно има и това сте вие.

егаси,пълнели с бюлетини ,а аз мислех с новичок !! това да не е материал от българска избирателна секция под ръководството на цецо ?!

са анулирани тотално, още вчера. има още 14 секции с анулирани резултати. всичко е на видеокамери и с възможност да се наблюдава в интернет от всеки юзър. какво се тръшкате? апропо, поздрави на навални.

това е лъжа,изборите в Россия са пример за целия свят

снимано е у Холивуд по поръчка на Сорос. Е го гавазина до вратата дет се мота е с полицейска форма от Лос Анжелис :)